|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Starac Vjest
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 14 svi 2021, 14:48 |
|
|
divizija je napisao/la: Što se tiče SDP/Možemo mislim da za njih to ne stoji, jer se Možemo dijelom prodaje pod novu opciju (iako je to reciklirani SDP), pa bi koalicijom ubili si taj imidž.
A ovo drugo stoji, ali tu je Božo Petrov da povuče uvijek i svugdje potez na svoju štetu i korist drugih. Mozemo je cedo ove nove SJW ljevice sa Zapada. Mentori su im njemacki Zeleni i Soros. Ja njih dozivljavam kao de-evoluciju marskisticke ideje, jer je svaka nova generacija (odnosno faza) sve gluplja i apsurdnija. SDP je ostatak KPH, i polako umire u politickom starackom domu. Zajedno bi bili ucinkovitiji i njihovi glasaci bi znali nagraditi tu suradnju. Ali previse je tu primadona sa ambicijom koja nadilazi sposobnosti.
_________________ -1500
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 20:00 |
|
|
..ne znam jeli netko gleda na novoj suoceljavanje Radića i ovog iz dp koji je ono lik izgubljen u vrimenu i prostoru..na pitanje hod za život il gay parada zbunjola ziva kaze uhvatili ste me nespremna i počeo mucat a jos veci cirkus Bago ga pita sto njemu znaci 10.04.1941. covik se vrti pa velibkel to nesto u vezi s Osijekom haha..Radić samo sto nije prasnuo od smijeha...kandidat extremne desnice suverenističke stranke ne reagira na pitanje onproglasenju NDH ..jebemti dodje mi da podržim Tomaševića pored ove skupine debila koji sebe zovu dp..uzas ..
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 20:04 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ne znam jeli netko gleda na novoj suoceljavanje Radića i ovog iz dp koji je ono lik izgubljen u vrimenu i prostoru..na pitanje hod za život il gay parada zbunjola ziva kaze uhvatili ste me nespremna i počeo mucat a jos veci cirkus Bago ga pita sto njemu znaci 10.04.1941. covik se vrti pa velibkel to nesto u vezi s Osijekom haha..Radić samo sto nije prasnuo od smijeha...kandidat extremne desnice suverenističke stranke ne reagira na pitanje onproglasenju NDH ..jebemti dodje mi da podržim Tomaševića pored ove skupine debila koji sebe zovu dp..uzas .. Dobio sam transfer blama, Ustase unistavaju reputaciju desnice i snizavaju IQ. Treba to razbucati.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 20:06 |
|
|
..dokaz da skoru puca samo vlast i ekonomsko osvajanje Zagreba...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 20:53 |
|
|
Umjesto što lupetaš trebao bi promozgati da je tvoj HDZ kandidat bez po muke osudio stvaranje HRvatske države, dakle ne ustaškog režima i zločina nego samu činjenicu da je tada nastala nekakva Hrvatska.
Vi ste operirani od razuma.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 20:54 |
|
|
..dobar ti ovaj gradonačelnik Osijeka..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 21:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 21:11 |
|
|
laganini je napisao/la:
kaj je ovo bok te mazal, osjećam susramlje, ni ustaše nisu kaj su bile, imam osjećaj da im je ovo jedan od pametnijih kadrova, od ovoga pametniji škori ne trebaju, zato se i veže za ovakve, ovo bi u čaršiji izvozali na keca. weasel ima štošta za objasniti.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 22:43 |
|
|
Pazi ti koja pitanja gradonačelnicima Osijeka...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 25 svi 2021, 22:50 |
|
|
Baš. Pazi ti pitanja u 2021 godini u utrci za gradonačelnika Osijeka. Užas. Na stranu što je Bago potpuni idiot, mediji namjerno potenciraju podjele u hrvatskom narodu. Nikad se neće složit Hrvati oko tog razdoblja i to nema smisla uopće potencirat a kamoli ''birat strane'' Npr kod mene na Kvarneru su partizani bili bukvalno Hrvati u borbi za slobodu protiv fašizma, talijanske okupacije i talijanizacije, S druge strane u babinom selu u Lici, koje su partizani cijelo spalili, su partizani bili presvučeni četnici koji su ustali u pobunu odmah 10.travnja i napadali hrvatska sela, klali i etnički čistili. Prvo u četničkim uniformama al dosta brzo se presvukli u partizanske al nastavili s klanjima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 27 svi 2021, 09:51 |
|
|
Gledam sučeljavanje iz Osijeka, HDZovac se hvali kako je zaposlio 8 ljudi u privantoj firmi, DPovac mu odgovara kako je zaposlio 55. Dva u drugom krugu se natječu tko je uspješniji poduzetnik...
I mislim si, zašto su tamo ljudi normalni, a kod mene je favorit džabalebaroš koji ne može zaposliti ni sebe?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 27 svi 2021, 14:22 |
|
|
Bago ne može biti konobar u nekom boljem restoranu, samo neka podzemna krčma gdje se dovikuju narudžbe i prigodno se opsuje.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 27 svi 2021, 16:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39499 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zašto bi čovjek koji je hotelijer i nezavisni kandidat morao znati kad je utemeljena NDH? S druge strane ovaj tatin sin se hvali da je ušao u politiku s 18 godina. Po ovome se vidi tko vam upravlja medijima i na šta liče.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 27 svi 2021, 22:53 |
|
|
..ovaj kontra Radića je debil i na večerašnjem suočavanjem ulazi u kontradikciju..najprije napada Radića da će koristiti vlasti u vertikali znaci županija pa država a par minuta iza toga govori kako se nada da će i Županija i vlada pomoć Osijeku..neznalica
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 30 svi 2021, 19:06 |
|
|
Hdz dobio nacelnika,
Ustasa iz DPa deportiran za Argentinu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 12 pro 2022, 08:03 |
|
|
..pozdrav lasici izbori su ponovo sve pokazali stožerna hr stranka koja je stvorila hrvatsku gazi... dije pjevač laki nota disu populisti iz mosta.. NA NEDJELJNIM izborima za novi saziv vijeća osječkih gradskih četvrti i mjesnih odbora najviše glasova dobile su liste Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), izvijestilo je u nedjelju navečer osječko Gradsko izborno povjerenstvo. Prema privremenim neslužbenim rezultatima, prikupljenima sa sva 42 biračka mjesta, kandidacijske liste HDZ-a dobile su natpolovičnu ili relativnu većinu glasova u svih sedam gradskih četvrti te u sedam od osam mjesnih odbora, a samo je u Mjesnom odboru Klisa pobijedila lista SDSS-a. U povjerenstvu ističu kako je na današnje izbore izišlo 12,45 posto, od 88.128 registriranih birača.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lokalni izbori u Osijeku Postano: 12 pro 2022, 14:41 |
|
|
..lasica i divizija netragom nestali…traže se zivi il mrtvi..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|