HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 sij 2026, 20:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1195 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

Da li slušate Thompsona?
Anketa je završila: 21 stu 2021, 19:30.
DA 56%  56%  [ 14 ]
NE 24%  24%  [ 6 ]
Rijetko 20%  20%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 25
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: M.P. Thompson
PostPostano: Danas, , 11:42 

Kaftanzoglio je napisao/la:

Ti se neki urbani rasist ljevičar kad nazivaš naša lijepa sela po Zagori zabitima?
Onda je u redu istresti smeće u jame u kršu ili u more jer dno jame i dno mora nemaju nikakvu vrijednost na tržištu nekretnina?

Ali potpuno si promašio ceo fudbal. Tu kod Pule se radilo o nelegalnoj gradnji iz nužde, a MPT ima nekretnine u Zagrebu, Splitu i sad će napraviti objekt za zabavu i razonodu bez papira jer se njemu ne da čitati zakone. I onda se još ruga s državom i zakonima. To bi se inače u kršćanstvu zvalo oholost i obijest i jedan je od najvećih grijeha.

Ama najjače mi je kad militantni ateisti krenu sa Biblijskim citatima.

Svatko sa malo zrna mozga zna da je ovo političko medijsko-pravosudna hajka na Thompsona. Ja mu zamjeram neke druge stvari. Što se nije maknuo od HDZea i što ne pozove narod da ne glasaju za te četničke i jugoslavenske slugančiće.

Ali ovo je komedija na šta je sve duboka država spremna . I koliko je u panici. Da čovjeka žele diskreditirati preko jedne šupe u dalmatinskoj Zagori.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: Danas, , 12:05 

Kaftanzoglio je napisao/la:
dane-croatia je napisao/la:

Zanimljivi su ti mediji. Kad u Istri u blizini atraktivne Pule netko napravi pravu nelegalnu stambenu kuću, onda ga se moze prikazat i kano zrtvu nemilosrdne birokracije. I bez obzira što se ova gospođa kune kako to ne bi bio apartman, ipak to uviek ima potencijal izdašnog apartmana. Na tom području i jedan šator vriedi više nego deset vila u Čavoglavama. A kad neki branitelj i desničar (pogotovo kad je Thompson) napravi pomoćnu zgradu u nekoj zabiti, tada je prikazan kano okorjeli i bezobzirni kriminalac.

Ti se neki urbani rasist ljevičar kad nazivaš naša lijepa sela po Zagori zabitima?
Onda je u redu istresti smeće u jame u kršu ili u more jer dno jame i dno mora nemaju nikakvu vrijednost na tržištu nekretnina?

Ali potpuno si promašio ceo fudbal. Tu kod Pule se radilo o nelegalnoj gradnji iz nužde, a MPT ima nekretnine u Zagrebu, Splitu i sad će napraviti objekt za zabavu i razonodu bez papira jer se njemu ne da čitati zakone. I onda se još ruga s državom i zakonima. To bi se inače u kršćanstvu zvalo oholost i obijest i jedan je od najvećih grijeha.

Sela po Zagori su još uviek prazna i bez infrastrukture i sadrzaja i daleko od velikih gradova. Po tomu su zabiti. Od kud ti veza da bih podupirao bacanje smeća po moru. Thompson nije nagrdio krajolik a niti svoju česticu s tim pomoćnim zgradama. Kad se gleda slika iz drona, izgleda bolje i ukusnije nego mnoge koje dobiju građevinsku dozvolu. U Zagori do sad sigurno nije bilo slučajeva da inspekcija nekomu šalju rješenja da sruši neku pomoćnu zgradu, štoviše, niti za glavnu stanbenu zgradu nisam čuo.

A Pula i okolica su odavno već pod povećalom. Zenskoj je bilo bolje i sigurnije da ulozi novce u nekom automat klubu, nego da ih ide ulagat u kućerinu za koju se zna da će biti prst u oko svakoj i najliberalnijoj inspekciji. Zenska je išla raditi kuću debelo nakon onog roka za legalizaciju od 2011.te. Nije uzporedivo s Thompsonom. Thompson je napravio pomoćne zgrade na već urbaniziranoj čestici, a zenska je uništila zelenu površinu predviđenu za poljoprivredu. Ako bi njoj to dozvolili, to bi bio presedan koji bi svi jedva dočekali. Ne bi u Istri ostalo ni jedne zelene travke. U zatvor stavit onoga koji joj je to savjetovao...

Vrh

PostPostano: Danas, , 12:18 

zalutala je napisao/la:
Ajdin Obić kod Pule sam je s prijateljima krenuo u rušenje ilegalne kuće koja mu je jedini dom. U blizini živi i Jasna Obić s troje djece koja nema gdje nakon što im se dom pretvori u hrpu otpada
https://www.24sata.hr/news/inspekcija-r ... psu-896450

BAGERI ĆE IM UJUTRO SRAVNITI KUĆE Samohrana majka troje djece JASNA OBIĆ: "Ne znam kome ovdje, na ledini smetamo. Nismo gradili apartmane ili kuću za odmor, ovo je naš jedini DOM"
https://www.istra24.hr/politika-i-drust ... jedini-dom

Jel se itko na ovom forumu zbog ovakvih slučajeva (ima ih više) rušenja bespravnih objekata oglasio i tražio neku pravdu za ovakve slučajeve?

Zanimljivi su ti mediji. Kad u Istri u blizini atraktivne Pule netko napravi pravu nelegalnu stambenu kuću, onda ga se moze prikazat i kano zrtvu nemilosrdne birokracije. I bez obzira što se ova gospođa kune kako to ne bi bio apartman, ipak to uviek ima potencijal izdašnog apartmana. Na tom području i jedan šator vriedi više nego deset vila u Čavoglavama. A kad neki branitelj i desničar (pogotovo kad je Thompson) napravi pomoćnu zgradu u nekoj zabiti, tada je prikazan kano okorjeli i bezobzirni kriminalac.

U Istri se ruši od pomoćnih objekata do vila. Potraži snimke rušenja vila, potraži slučaj IDS ovca iz Rovinja itd..
Ove primjere sam izdvojila jer je riječ o ljudima kojima je to jedini dom.
Mediji nisu pravili žrtvu od ove žene, sjećam se ovog slučaja . Čak je i gradonačelnik bio u posjeti i rekao da to ne može zaustaviti jer je zakon takav. Mislim da joj je ponudio nekakav smještaj, na kraju se odselila kod rodbine ili prijatelja(nisam sigurna a neda mi se sada tražiti).
Socijalna služba joj je bila nad vratom, bili su upoznati da joj je to jedini smještaj i visilo joj je nad vratom da joj oduzmu djecu. Dosta teška priča.
Njezina kuća i da nije srušena ne bi bila potencijalni apartman, za kategorizaciju je potrebna građevinska dozvola, tako da je nepotrebno na to aludirati.
S ljudske strane više mi je žao ove žene nego Thompsona.
S druge strane i ona i on ušli su u rizik, jesu li ili nisu bili svjesni rizika u to ne ulazim.
Po istom zakonu i od istih nadležnih tijela doneseno je rješenje o rušenju i kuće u atraktivnoj Istri i pomoćnog objekta u Dalmatinskoj Zagori.
Po tvojoj logici zakone i propise bi trebalo primjenjivati samo na atraktivnim lokacijama.
Nek ljudi u Istri plaćaju građevinske(nije mali trošak) a ljude u Dalmatinskoj Zagori oslobodimo tog troška.
Nećemo valjda tražiti selektivno provođenje zakona i propisa.
Ako nisu dobri onda nisu dobri na cijelom teritoriju RH a ako su dobri onda su dobri na cijelom teritoriju RH.
Osobno, Thompsona zbog ovog ne smatram kriminalcem. Pogriješio i najviše štete sam sebi napravio. Slušala sam ga prije ovoga slušat ću ga i dalje

Vrh

PostPostano: Danas, , 13:00 

zalutala je napisao/la:

U Istri se ruši od pomoćnih objekata do vila. Potraži snimke rušenja vila, potraži slučaj IDS ovca iz Rovinja itd..
Mediji nisu pravili žrtvu od ove žene, sjećam se ovog slučaja . Čak je i gradonačelnik bio u posjeti i rekao da to ne može zaustaviti jer je zakon takav. Mislim da joj je ponudio nekakav smještaj, na kraju se odselila kod rodbine ili prijatelja(nisam sigurna a neda mi se sada tražiti).
Socijalna služba joj je bila nad vratom, bili su upoznati da joj je to jedini smještaj i visilo joj je nad vratom da joj oduzmu djecu. Dosta teška priča.
Njezina kuća i da nije srušena ne bi bila potencijalni apartman, za kategorizaciju je potrebna građevinska dozvola, tako da je nepotrebno na to aludirati.
S druge strane i ona i on ušli su u rizik, jesu li ili nisu bili svjesni rizika u to ne ulazim.
Po istom zakonu i od istih nadležnih tijela doneseno je rješenje o rušenju i kuće u atraktivnoj Istri i pomoćnog objekta u Dalmatinskoj Zagori.
Po tvojoj logici zakone i propise bi trebalo primjenjivati samo na atraktivnim lokacijama.
Nek ljudi u Istri plaćaju građevinske(nije mali trošak) a ljude u Dalmatinskoj Zagori oslobodimo tog troška.
Ako nisu dobri onda nisu dobri na cijelom teritoriju RH a ako su dobri onda su dobri na cijelom teritoriju RH.
Osobno, Thompsona zbog ovog ne smatram kriminalcem. Pogriješio i najviše štete sam sebi napravio. Slušala sam ga prije ovoga slušat ću ga i dalje

Rješenje koje je dobio Thompson, rezultat je osvetničke akcije jedne frustrirane novinarke provalnice, a ne inspekcijskog češljanja Čavoglava. Je li još netko u Čavoglavama dobio rješenje o rušenju neke staje ili garaze? Thompson je bio ciljana politička meta. I sve je u redu da si on to mora srušiti, makar ne bih se čudio da za to iste ima pravo dobiti građevinsku dozvolu, za razliku od ove zenske.

Vrh

PostPostano: Danas, , 13:32 

zalutala je napisao/la:

Rješenje koje je dobio Thompson, rezultat je osvetničke akcije jedne frustrirane novinarke provalnice, a ne inspekcijskog češljanja Čavoglava. Je li još netko u Čavoglavama dobio rješenje o rušenju neke staje ili garaze? Thompson je bio ciljana politička meta. I sve je u redu da si on to mora srušiti, makar ne bih se čudio da za to iste ima pravo dobiti građevinsku dozvolu, za razliku od ove zenske.

Ovoj "ženskoj" je kuća već srušena.
Evo drugi primjer:
Građevinska inspekcija posjetila je aktualnog IDS-ovog kandidata za gradonačelnika Rovinja Emila Nimčevića zbog bespravne gradnje na njegovoj parceli u naselju Gripole u tom istarskom gradu. Nimčević, inače dosad aktualni predsjednik Gradskog vijeća, član predsjedništva IDS-a te ravnatelj rovinjske Strukovne škole, je u zelenoj zoni, gdje se ne smije graditi, postavio kontejner s nadstrešnicom, a radi se o objektu od 75 kvadrata. Građevinska je inspekcija izašla na teren po dojavi građana i pokrenula upravni postupak te zatvorila gradilište.
https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... t-15578816

Slažeš li se u ovom slučaju s Državnim inspektoratom? Riječ je o kontejneru s nadstrešnicom, pomoćni objekt.

Vrh

PostPostano: Danas, , 13:34 

zalutala je napisao/la:

Evo drugi primjer:
Građevinska inspekcija posjetila je aktualnog IDS-ovog kandidata za gradonačelnika Rovinja Emila Nimčevića zbog bespravne gradnje na njegovoj parceli u naselju Gripole u tom istarskom gradu. Nimčević, inače dosad aktualni predsjednik Gradskog vijeća, član predsjedništva IDS-a te ravnatelj rovinjske Strukovne škole, je u zelenoj zoni, gdje se ne smije graditi, postavio kontejner s nadstrešnicom, a radi se o objektu od 75 kvadrata. Građevinska je inspekcija izašla na teren po dojavi građana i pokrenula upravni postupak te zatvorila gradilište.
https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrva ... t-15578816

Slažeš li se u ovom slučaju s Državnim inspektoratom? Riječ je o kontejneru s nadstrešnicom, pomoćni objekt.

Ne možeš uspoređivati Istru sa Dalmatinskom Zagorom.

Vrh

PostPostano: Danas, , 13:55 

PaoUČikolu je napisao/la:
zalutala je napisao/la:

Evo drugi primjer:
https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrva ... t-15578816

Mogu. Zakoni i propisi jednako vrijede na cijelom teritoriju RH. Može biti nekih sitnih razlika od lokalne uprave do lokalne uprave po pitanju prostornog plana, al pravilnik o jednostavnim građevinama je isti na cijelom teritoriju RH bez izuzetaka. Thompsonov objekt nije jednostavna građevina, kuća žene o kojoj smo govorili nije jednostavna građevina, kontejner s nadstrešnicom ovog IDS ovca nije jednostavna građevina i tu ne bi trebalo biti rasprave.
Bageri su zadnjih godina po obali. Garantira li ti netko da se danas sutra kada "riješe" obalu neće uputiti u unutrašnjost?
Mislim da je bolje ljudima u Dalmatinskoj Zagori(ako je takva situacija kao što pišete) da Thompsonov slučaj shvate kao upozorenje i da se ne igraju. Mislim da je jeftinije (manje rizično) manje kvadrata s građevinskom nego više kvadrata bez građevinske. Al to je samo moje mišljenje pa shvati kako hoćeš

Vrh

PostPostano: Danas, , 14:40 

zalutala je napisao/la:
PaoUČikolu je napisao/la:

Mogu. Zakoni i propisi jednako vrijede na cijelom teritoriju RH. Može biti nekih sitnih razlika od lokalne uprave do lokalne uprave po pitanju prostornog plana, al pravilnik o jednostavnim građevinama je isti na cijelom teritoriju RH bez izuzetaka. Thompsonov objekt nije jednostavna građevina, kuća žene o kojoj smo govorili nije jednostavna građevina, kontejner s nadstrešnicom ovog IDS ovca nije jednostavna građevina i tu ne bi trebalo biti rasprave.
Bageri su zadnjih godina po obali. Garantira li ti netko da se danas sutra kada "riješe" obalu neće uputiti u unutrašnjost?
Mislim da je bolje ljudima u Dalmatinskoj Zagori(ako je takva situacija kao što pišete) da Thompsonov slučaj shvate kao upozorenje i da se ne igraju. Mislim da je jeftinije (manje rizično) manje kvadrata s građevinskom nego više kvadrata bez građevinske. Al to je samo moje mišljenje pa shvati kako hoćeš

Ovaj "problem" zbog kojeg ste se uspalili najizraženiji je u romskim naseljima. Kronološki i kvantitativno. Ali zbog tih nezakonitosti, ne prosipate žuč. Njih ne pokušavate zastrašiti i ne šaljete im upozorenja, nego novce.

HDZ bager - https://www.youtube.com/watch?v=Ve-0B8nuXj4

Vrh

PostPostano: Danas, , 15:11 

goran2hr je napisao/la:
zalutala je napisao/la:

Ovaj "problem" zbog kojeg ste se uspalili najizraženiji je u romskim naseljima. Kronološki i kvantitativno. Ali zbog tih nezakonitosti, ne prosipate žuč. Njih ne pokušavate zastrašiti i ne šaljete im upozorenja, nego novce.

Kao prvo nisam n apoziciji da bilo koga zastrašujem niti mi je namjera bilo koga zastrašivati.
Vezano za romska naselja https://www.zabranjeni.url/news/u-samo-nek ... e-15009083

Nadalje, što radim sa svojim novcima je moja privatna stvar, ne znam otkud ste iščitali da ih bilo kome šaljem. Ne poznajete me, možda sam škrta a možda i ne :zubati
Što se tiče ovog slučaja već sam napisala da mi je drag al da mi ne pada ni na kraj pameti postavljati ga iznad zakona.
Ako ga Vi želite postavljati iznad zakona a Bože moj Vaš izbor.
Što ćemo ako danas sutra u medije ispliva vijest da je netko nama manje drag napravio ovo što je Thomspon ili nešto slično?
Hoćemo li imati ikakvo moralno pravo reći da je ta osoba pogriješila?
Možda ja pogrešno gledam na ovo sve, možda ste Vi u pravu, ne znam.

Vrh

PostPostano: Danas, , 15:43 

zalutala je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Kao prvo nisam n apoziciji da bilo koga zastrašujem niti mi je namjera bilo koga zastrašivati.
Vezano za romska naselja https://www.zabranjeni.url/news/u-samo- ... e-15009083

Nadalje, što radim sa svojim novcima je moja privatna stvar, ne znam otkud ste iščitali da ih bilo kome šaljem. Ne poznajete me, možda sam škrta a možda i ne :zubati
Što se tiče ovog slučaja već sam napisala da mi je drag al da mi ne pada ni na kraj pameti postavljati ga iznad zakona.
Što ćemo ako danas sutra u medije ispliva vijest da je netko nama manje drag napravio ovo što je Thomspon ili nešto slično?

Pa prizivate, nadate se, kako će Thompsonov slučaj biti upozorenje Dalmatinskoj Zagori da se - ne igra. Zastrašivanje. Što se Roma tiče, ne mislim kako im Vi šaljete novac, nego država koju zastupate. Znači za njih umjesto bagera - državni novci.
Toliko Vam je drag, da bi mu sutra poslali bagere i od njega pravili primjer.

Vrh

PostPostano: Danas, , 15:46 

Zakon je zakon. Kraj.

Dalmatinska Zagora je drugi red do mora.

Vrh

PostPostano: Danas, , 15:51 

Pričanje o poštivanju nekakvog zakona u današnjoj Hrvatskoj gdje je bezakonje zakon i gdje postoje zakoni za jedni i zakoni za druge i gdje postoje cijele skupine ljudi koji su izuzeti od zakona ( Romi, ilegalni migranti, četnici) pa će tako nekome rušiti šupu ili montažni objekt u Dalmatinskoj zagori samo da bi se zadovoljila sujeta Srpkinje s Kosova Danke Derifaj a drugome će legalizirati vilu u centru grada. Netko će dobiti prijavu za petardu a u srpskim selima se uredno rafala za pravoslavni Badnjak.

Oni ako sad u Dalmatinskoj zagori za početak ne zatraže rušenje svih nelegalnih objekata. Za početak a onda u cijeloj Hrvatskoj pokazat će da su obične sluge Danke Derifaj i cijele jugokabale, što znamo da jesu.

Hrvatska je država bezakonja i onaj tko se poziva na zakon u Hrvatskoj taj je u najmanju ruku bezobrazan a možda nije ni čist.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: Danas, , 15:59 

Super.

Zakon je zakon. Neka se primjeni na sve, može i od njega početi, ne zanima me. Ima dovoljno novca i eskapada u bezakonje.

Reda mora biti. Kome se ne sviđa nek ide u još veće vukojebine od Hrvatske istočno.

Vrh

PostPostano: Danas, , 16:00 

goran2hr je napisao/la:
zalutala je napisao/la:

Vezano za romska naselja https://www.zabranjeni.url/news/u-samo- ... e-15009083

Pa prizivate, nadate se, kako će Thompsonov slučaj biti upozorenje Dalmatinskoj Zagori da se - ne igra. Zastrašivanje. Što se Roma tiče, ne mislim kako im Vi šaljete novac, nego država koju zastupate. Znači za njih umjesto bagera - državni novci.

Eto sad zastupam državu, nadam se i priželjkujem bagere u Dalmatinskoj Zagori, sutra bih poslala bagere u Čavoglave i od Thompsona pravila primjer.
Ako je to ono što ste uspjeli iščitati iz mojih upisa svaka Vam čast.
Pročitajte ovo pa mi onda ponovite ovo sve što ste napisali.
https://www.zakon.hr/c/podzakonski-prop ... st-v2-2019
Izdvojite i postavite članak koji kaže da je Dalmatinska Zagora iznimka u ovom pravilniku, odnosno da se ovi propisi ne odnose i na Dalmatinsku Zagoru.
Tek kada to napravite imat ćete svako pravo obraćati mi se na način na koji se obraćate.

Vrh

PostPostano: Danas, , 16:36 

zalutala je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Eto sad zastupam državu, nadam se i priželjkujem bagere u Dalmatinskoj Zagori, sutra bih poslala bagere u Čavoglave i od Thompsona pravila primjer.
Izdvojite i postavite članak koji kaže da je Dalmatinska Zagora iznimka u ovom pravilniku, odnosno da se ovi propisi ne odnose i na Dalmatinsku Zagoru.
Tek kada to napravite imat ćete svako pravo obraćati mi se na način na koji se obraćate.

Dijete moje ako se s tobom treba raspravljati što je ovdje posrijedi i da se ne radi o nikakvim zakonima i pravnoj državi onda ti uistinu jesi zalutala. Sva ova rasprava je gubitak vremena.

Vrh

PostPostano: Danas, , 16:38 

zalutala je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Kratko prije odlaska u ZNG, bio sam član NZ, za koju sam u "hrvatskom" MSMu nakon 2000. pročitao, da je to bila "teroristička" organizacija.
Zaboravio sam točan datum, ali do određenog dana u ZNG-u bio sam u nekoj "nelegalnoj formaciji" (prema odluci "hrvatskog" pravosuđa). I baš me briga. Pa ako mislite kako ćete me impresionirati "zakonima", koje su izglasavali od Račana do Plenkovića, amenovali od Mesića do Milanovića, a povrh svega nametala nam ih EUnija - našli ste krivog.
Imaju Božji zakoni, gdje piše kako se ne smije krasti, ubiti i tsl., a to što će netko na SVOME izgraditi šupu, nadstrešnicu, parking ili kokošinjac - koga briga. Po "zakonu" je kažnjiv ZDS, a legalan pobačaj i sada da ja to - poštujem?! Moram to trpjeti, ali poštovati?!
Kada umjesto "hrvatske" dobijemo hrvatsku vlast, svatko će u Dalmatinskoj Zagori (i šire, kako ne bi bilo iznimke) smjeti lijepo graditi i veseliti se. Plus, što je Mamić još dužan završiti "reformu pravosuđa", a ne da gubi vrijeme i zabavlja se s mladom ženom.

Vrh

PostPostano: Danas, , 16:44 

Thompson je vlasnik građevinske parcele i dobio je urednu građevinsku dozvolu za gradnju kuće!

Također po zakonu ima pravo i na montažni objekt do 50 m2 i nadstrešnicu do 20 m2

Dakle Thompson je legalno započeo gradnju oba objekta, ali tijekom izgradnje izvođač je napravio tehničke nepravilnosti koje je utvrdila inspekcija i zbog kojih vlasnik mora uklonit objekte.

Vi tu navodite primjere koji nemaju nikakve veze s Thompsonom!

Niti su ti vlasnici koje ste naveli zatražili građevinske dozvole, niti ih mogu dobit jer su parcele poljoprivredne.
Što znači da ne postoji mreža vodovoda, niti struje, niti je planirana.

Čak i ti vlasnici novinarima priznaju da su ilegalno gradili s namjerom da se izvuku i da im se legalizira kuća jer su čuli za slučajeve di se legaliziralo.
Što je točno, država je to napravila 2 puta prije!

1.) SDP-HNS Milan Bandić u Zagrebu su legalizirali ilegalno sagrađene kuće i zgrade
2.) SDP-HNS-IDS Anka Mrak Taritaš na prostoru cijele Hrvatske je legalizirala ilegalno sagrađene kuće i zgrade

Međutim to nema nikakve veze sa Thompsonom!

Niti je Thompson gradio na poljoprivrednom zemljištu.
Niti je Thompson gradio bez građevinske dozvole.
Niti je Thompson legaliziro bespravne kuće po Zagrebu.
Niti je Thompson legaliziro bespravne kuće po Hrvatskoj.

Vrh

PostPostano: Danas, , 17:09 

Zapadni je napisao/la:
Super.

Zakon je zakon. Neka se primjeni na sve, može i od njega početi, ne zanima me. Ima dovoljno novca i eskapada u bezakonje.

Reda mora biti. Kome se ne sviđa nek ide u još veće vukojebine od Hrvatske istočno.

Ali se ne primjenjuje. Nismo mi ništa bolji od Srbije po tom pitanju ako si na nju aludirao. čak smo u nekim slučajevima i gori.

Po pitanju medija npr. Oni imaju I Informere i Kurire ali i oporbene medije. mi imamo samo filosrpske i jugoslavenske

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: Danas, , 17:11 

zalutala je napisao/la:

Aha, ti bi od Thompsona radila primjer. Sve si rekla. Ne moraš se uopće pretvarat.

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: Danas, , 20:32 

Inkvizitor je napisao/la:
Zapadni je napisao/la:
Super.

Ali se ne primjenjuje. Nismo mi ništa bolji od Srbije po tom pitanju ako si na nju aludirao. čak smo u nekim slučajevima i gori.

Po pitanju medija npr. Oni imaju I Informere i Kurire ali i oporbene medije. mi imamo samo filosrpske i jugoslavenske

Otkud ti ideja da se ne primjenjuje?
Nastavlja se akcija rušenja! U Istri od 2019. srušeno gotovo 600 bespravnih kuća
https://istrain.hr/istrain/vijesti/68ef ... uca/vijest

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1195 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: