|
|
Stranica: 13/43.
|
[ 1067 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 01:44 |
|
|
emt je napisao/la: Ja na taj koncert ne bih išla bez  " popratne opreme" tako da ne znam koliko bi se to vašim dusevnim prijateljima dopalo. Toliko bi im se dopalo da biste ostali i bez kape i bez glave, gospođice Emt 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 02:36 |
|
|
Samo za Agu, da mu liječenje brže prođe. Uživajte, gospodine Aga. 
|
|
Vrh |
|
 |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 02:42 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
mario_cro je napisao/la: Šalu na stranu . Čuvam stvari koje su povezane sa mojom obitelji ,a iz tog su vremena. Nisam krio ,niti ću krit da su moji bili na strani "onih koji su izgubili" . Ali isto tako nisam ni kreten kao onaj dane i njegovi kompanjoni . Nisam u nekom imaginarnom svijetu nego u realnosti za razliku od njih. Skužio sam da su ljudi iz BiH uspijevali puno češće sačuvati uniforme iz WW2 nego mi iz RH. I moji su svi bili u Ustašama, ali su nakon rata zapalili sve uniforme i dokumente, jer su se ljudi sa takvim "stvarima" jako često cinkali državi.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 02:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38751 Lokacija: Gl. grad regije
|
Je, je, pravo vrijeme za Thompsona u Sarajevu, nikad nije bilo bolje. Ovo najozbiljnije mislim.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 03:11 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
PilotInstruktor je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Šalu na stranu . Čuvam stvari koje su povezane sa mojom obitelji ,a iz tog su vremena. Nisam krio ,niti ću krit da su moji bili na strani "onih koji su izgubili" . Ali isto tako nisam ni kreten kao onaj dane i njegovi kompanjoni . Nisam u nekom imaginarnom svijetu nego u realnosti za razliku od njih. Skužio sam da su ljudi iz BiH uspijevali puno češće sačuvati uniforme iz WW2 nego mi iz RH. I moji su svi bili u Ustašama, ali su nakon rata zapalili sve uniforme i dokumente, jer su se ljudi sa takvim "stvarima" jako često cinkali državi. Bolje da neznaš di su moji to sve držali . Recimo spomenit ću termin "drekovad" ,to ti je kad su ljudi od silne neimaštine poslije onog rata uzimali Wehrmacht i SS šljemove pronađene po šumama ili skidajući sa njemačkih grobova nosili kući ,zavare ili nekako nataknu dugačku metalnu šipku za njega i to im služi za vađenje izmeta iz septičkih jama,poljskih wc-a. Nemoram ni govorit koliko u kolekcionarskim krugovima postižu šljemovi na kojima je očuvana boja a pogotovo dekali sa strana. Uniforme koje ja imam kući sam jedva "popravio" ,sva sreća pa je baba krojačica. A moji su ih koristili za rad u polju ,samo poskidali oznake. Slike i bajunete i kojekakve sitnice se često daju nać pod crijepovima ,na gredama po starim tavanima.. Bilo je i kod nas tog cinkanja,a bogami i racija ako su sumnjali u tebe.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 10:46 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
mario_cro je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Vidim ne oskudijevaš s materijalom  . Šalu na stranu . Čuvam stvari koje su povezane sa mojom obitelji ,a iz tog su vremena. Nisam krio ,niti ću krit da su moji bili na strani "onih koji su izgubili" . Ali isto tako nisam ni kreten kao onaj dane i njegovi kompanjoni . Nisam u nekom imaginarnom svijetu nego u realnosti za razliku od njih. 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 10:57 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Debilno je skrivati na kojoj su strani bili nečiji preci, kao što muslimani čine. Moji su isto bili na strani onih koji su izgubili, ne zbog nekakve ideologije nego što i nije bilo nekog izbora. Narod je išao u ustaše zato što je bio za Hrvatsku, a ne radi ustaške ideologije i želje za ubijanjem Srba. Pored toga, oni koji nisu na početku bili u nijednoj vojski, u mnogim krajevima nisu ni imali izbor, jer su partizani nastupali neprijateljski. Sa druge strane, Hrvati u nekim krajevima nisu ni imali nikakav izbor osim partizana, kao npr. Istra, Primorje i dio Dalmacije. U svakom slučaju, sve to spada u prošlost i ne treba dozvoliti da se na osnove toga prave podjele u hrvatskom narodu.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 13:56 |
|
|
Išao je u domobrane, ne u ustaše.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Vjerojatno će me napasti forumaši, ali mi se ipak čini da Thompson predstavlja onu tamniju stranu domoljublja, i da je vjerojatno šovinist. To sudim po nastupu ovog managera iz Sarajeva, ipak uglavnom vrijedi ona, s kim si - takav si.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vjerojatno će me napasti forumaši, ali mi se ipak čini da Thompson predstavlja onu tamniju stranu domoljublja, i da je vjerojatno šovinist. To sudim po nastupu ovog managera iz Sarajeva, ipak uglavnom vrijedi ona, s kim si - takav si. Ne bih se baš složio , moj ga stric poznaje , kaže da je čovjeku jedino na pameti Bog i domovina, a da ne omalovažava nikog drugog , tvoje mišljenje ali ja se ne bih složio 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:22 |
|
|
Baš sam zato i napisao da mu je sad vrijeme za koncert, upravo zato da promijeni tu percepciju o sebi.
|
|
Vrh |
|
 |
ghost
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:24 |
|
|
I hoće li pjevat u Sarajevu ili neće?
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Naravno da neće, niti bi trebao.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:27 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Baš sam zato i napisao da mu je sad vrijeme za koncert, upravo zato da promijeni tu percepciju o sebi. Ja sam definitivno za njegov koncert gdjegod išao prvenstveno iz demokratskog duha a osim toga ja ne razumijem odakle ljudma percepcija da je nacist ? Ako ćemo pravo pjevao je Jole "Jasenovac i Gradiška stara" , a isto tako i Jasmin Stavros , a Mladen Grdović je pjevao "Evo Zore , Evo Dana " , ne vidim da njih itko proziva da su nacisti ili fašisti .
|
|
Vrh |
|
 |
ghost
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:29 |
|
|
Zar je moguće da ga neki Bošnjaci ne vole zbog HB u Lijepa li si?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Imaš video na temi pa vidi koliko ga vole.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:31 |
|
|
ghost je napisao/la: Zar je moguće da ga neki Bošnjaci ne vole zbog HB u Lijepa li si? Ghost, voliš li ga ti?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 16:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Imaš video na temi pa vidi koliko ga vole. Upravo tako .
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 18:04 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vjerojatno će me napasti forumaši, ali mi se ipak čini da Thompson predstavlja onu tamniju stranu domoljublja, i da je vjerojatno šovinist. To sudim po nastupu ovog managera iz Sarajeva, ipak uglavnom vrijedi ona, s kim si - takav si. E sad bi moga nesto uvezi toga s'kim si, takav si.ali sutit cu. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 24 ožu 2012, 18:09 |
|
|
Koliko je Dino dosad promijenio ideologija, image-a, koreografija, prica; moze i on malo.
Ima covjek dovoljno velik repertoar svojih pjesama da to bude rock koncert da ga Seher ne pamti.
'Povedi me u moj grad...'
|
|
Vrh |
|
 |
ghost
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 25 ožu 2012, 23:44 |
|
|
Vii je napisao/la: ghost je napisao/la: Zar je moguće da ga neki Bošnjaci ne vole zbog HB u Lijepa li si? Ghost, voliš li ga ti? da
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 02 tra 2012, 20:10 |
|
|
Kad će više novi album?! Koliko ima pjesama, koje su tematike. Zna li itko više? Rečeno je da će biti za 5. kolovoza 2011., pa sam čuo da će biti 9. prosinca iste pa sam ovdje od nekoga čuo da će u ovom mjesecu. Kad će više?
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 02 tra 2012, 20:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Vjerojatno će me napasti forumaši, ali mi se ipak čini da Thompson predstavlja onu tamniju stranu domoljublja, i da je vjerojatno šovinist. To sudim po nastupu ovog managera iz Sarajeva, ipak uglavnom vrijedi ona, s kim si - takav si. Nemogu vjerovati da ću ovo izreći tj. napisati ali u potpunosti se slažem sa tobom. Nastavi li marko sa ovakvim greškama ne gine mu sudbina hsp-a...
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 02 tra 2012, 20:21 |
|
|
Ateist je napisao/la: Kad će više novi album?! Koliko ima pjesama, koje su tematike. Zna li itko više? Rečeno je da će biti za 5. kolovoza 2011., pa sam čuo da će biti 9. prosinca iste pa sam ovdje od nekoga čuo da će u ovom mjesecu. Kad će više? Ma već je snimljen novi album, nego sada imaju par tehničkih stvari za odraditi , bio je on spreman i za 9. prosinca . Sada bi trebalo do ljeta to biti to .
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Marko Perković Thompson u Sarajevu Postano: 02 tra 2012, 22:20 |
|
|
ghost je napisao/la: Vii je napisao/la: Ghost, voliš li ga ti? da Koja ti je omiljena pjesma?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|