|
|
Stranica: 18/28.
|
[ 698 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 12 sij 2022, 23:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Nema.
Večeras sam prošetala tamo. Baš gde je skočio. Jako tužna sudbina. VI zaključili slučaj!? Da nije prerano? Tera, jesi li ti Ksenija?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Svarog
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 12 sij 2022, 23:43 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10078 Lokacija: Banja Luka
|
Žao mi momka i njegovih roditelja .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 12 sij 2022, 23:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: VI zaključili slučaj!? Da nije prerano? Tera, jesi li ti Ksenija? Policija (i srpska i hrvatska) je zaključila slučaj. Nisam Ksenija, od početka imam samo ovo ime.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 12 sij 2022, 23:50 |
|
|
Iz svega mi je jedino nejasno zašto se od starta nije otvoreno reklo - uzimalo se svasta. Tu još nemamo nikakav validan info. Droga objašnjava komplet priču pogotovo u kombinaciji sa alkoholom. Pa valjda su uzeli uzorke od njegove ekipe, testirali ih na droge, etc.
Zašto se i to ne objavi jer je time priča kompletirana?!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 12 sij 2022, 23:53 |
|
|
PCM je napisao/la: Iz svega mi je jedino nejasno zašto se od starta nije otvoreno reklo - uzimalo se svasta. Tu još nemamo nikakav validan info. Droga objašnjava komplet priču pogotovo u kombinaciji sa alkoholom. Pa valjda su uzeli uzorke od njegove ekipe, testirali ih na droge, etc.
Zašto se i to ne objavi jer je time priča kompletirana?! Objavljeno je da je droga (spid) nađena u kombiju i apartmanu. Šta je u klubu uzimano - ne znam. Saslušani su prijatelji njegovi, njihove izjave su do danas (bar meni) nepoznate.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 00:02 |
|
|
Droga u kombiju, nemoj me krivo shvatit al ne postoji rent a car kombi koji nema tragova droge. Šta je i koliko je u apartmanu nadjeno je već ozbiljan info. Takodjer jesu li uopće njegovi prijatelji testirani na droge, test na urin u ljekarni košta 100 kn cca, sigurno srbijanska policija ima more testova…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 00:04 |
|
|
PCM je napisao/la: Droga u kombiju, nemoj me krivo shvatit al ne postoji rent a car kombi koji nema tragova droge. Šta je i koliko je u apartmanu nadjeno je već ozbiljan info. Takodjer jesu li uopće njegovi prijatelji testirani na droge, test na urin u ljekarni košta 100 kn cca, sigurno srbijanska policija ima more testova… O tome se ništa nije pisalo. Ti 'prijatelji' kao da su zaštićene osobe, neverovatno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 00:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zna mi netko je li dečko ljevak?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 01:44 |
|
|
Čitam komentare na Večernjem.hr. Neki tako lupetaju ne shvatajući da se sa tog mesta gde je zadnji put uhvaćen kamerom ne može upasti slučajno u reku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 12:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma na tom smimku izgleda kao da drži mobitel u lijevoj ruci i snima, kako silazi odjednom se vide drugi ljudi koji ga napadaju.
Može bit bizarno, da je naletio slučajno i nekog snimio u nezgodnom trenutku pa su ga svladali. Čak onda ima šanse da je živ.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 19:58 |
|
|
Je li se otac vratio u Split!? Ovi policajci iz Hrvatske popiše kafu, ručaše, pogledaše malo rekonstrukciju i odoše doma!? Začepiše usta portalskim tračevima. Sve u svemu ništa. Ni ozbiljne izjave, ni jasnog objašnjenja, ničega... Rekonstrukcija i šturi zaključak o utapanju!!? Bzv.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
babo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 21:06 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 897 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Lapo-lapo je napisao/la: Je li se otac vratio u Split!? Ovi policajci iz Hrvatske popiše kafu, ručaše, pogledaše malo rekonstrukciju i odoše doma!? Začepiše usta portalskim tračevima. Sve u svemu ništa. Ni ozbiljne izjave, ni jasnog objašnjenja, ničega... Rekonstrukcija i šturi zaključak o utapanju!!? Bzv. Pa tako se to radi. Indicije sa ubistvo ili nasilje nisu pronađene, slučaj zaključen. Zaštita privatne sfere svih građana tako i svjedoka, je zakonom zagarantovana i mora da se poštuje. Šta bi ti sad? Da ti iznesu sve detalje šta su radili za vrijeme vožnje, pa u hotelu, događanja u klubu sve dok je momak nestao. Pitam se, kome to treba?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 21:21 |
|
|
babo je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Je li se otac vratio u Split!? Ovi policajci iz Hrvatske popiše kafu, ručaše, pogledaše malo rekonstrukciju i odoše doma!? Začepiše usta portalskim tračevima. Sve u svemu ništa. Ni ozbiljne izjave, ni jasnog objašnjenja, ničega... Rekonstrukcija i šturi zaključak o utapanju!!? Bzv. Pa tako se to radi. Indicije sa ubistvo ili nasilje nisu pronađene, slučaj zaključen. Zaštita privatne sfere svih građana tako i svjedoka, je zakonom zagarantovana i mora da se poštuje. Šta bi ti sad? Da ti iznesu sve detalje šta su radili za vrijeme vožnje, pa u hotelu, događanja u klubu sve dok je momak nestao. Pitam se, kome to treba? Nema indicija za ubistvo!? Šališ se! Možda je u kombiju bila droga! Biznis s Beograđanima! Krenulo po zlu. Najviše me zanima vlasnik!? Šta ima tu da se štiti?? Vlasnik je Savo Savić i to je to!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 21:42 |
|
|
U to vreme na tim tupavim terasama na Savi nema nikoga. Ko želi da bulji u mračnu reku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
babo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 21:59 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 897 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Lapo-lapo je napisao/la: babo je napisao/la: Pa tako se to radi. Indicije sa ubistvo ili nasilje nisu pronađene, slučaj zaključen. Zaštita privatne sfere svih građana tako i svjedoka, je zakonom zagarantovana i mora da se poštuje. Šta bi ti sad? Da ti iznesu sve detalje šta su radili za vrijeme vožnje, pa u hotelu, događanja u klubu sve dok je momak nestao. Pitam se, kome to treba? Nema indicija za ubistvo!? Šališ se! Možda je u kombiju bila droga! Biznis s Beograđanima! Krenulo po zlu. Najviše me zanima vlasnik!? Šta ima tu da se štiti?? Vlasnik je Savo Savić i to je to! Gdje su? Ako je droga i pronađena u autu ne znači da se ne voditi istraga protiv posjedovanja iste, čak možda i od hrvatske policije. Policija zna sigurno ko je vlasnik, kakve veze to ima sa slučajem? Izgleda puno gledaš u fildžan pa ti se ne poklapa, ohladi malo gđo Lapo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 22:43 |
|
|
OFF TOPIC Ne vezano za Beograd, da malo proširimo temu, evo Index je objavio nestale hrvate u zadnja 2 mjeseca. ![slika](https://ip.index.hr/remote/indexnew.s3.index.hr/7336512d-17f7-489d-a172-aeab4d62fde0.jpg) Zanimljiva je podudarnost datuma nestanka?? https://www.index.hr/vijesti/clanak/mat ... i_ostalo_dOK ove dvje klinke iz Zagorja (zagorje je malo, vjerovatno su išle u školu skupa) al dosta datuma se poklapa na isti dan. Kad su nestale te dvje klinke nesto je i klinac na Lošinju (to je otok daleko na moru). Vjeruje te li u otmice od vanzemaljaca?? Ne znam jeste gledali one dokumentarce o sakaćenju krava i životinja di laserskom preciznošću se životinjama odstrane organi ili krv. Gotovo bez ikakvih tragova. Priče su vjerodostojne i znastveno potvrđene i nije jedna nego stotine međusobno nevezanih slučajeva.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 13 sij 2022, 23:10 |
|
|
Brane je napisao/la: OFF TOPIC Ne vezano za Beograd, da malo proširimo temu, evo Index je objavio nestale hrvate u zadnja 2 mjeseca. ![slika](https://ip.index.hr/remote/indexnew.s3.index.hr/7336512d-17f7-489d-a172-aeab4d62fde0.jpg) Zanimljiva je podudarnost datuma nestanka?? https://www.index.hr/vijesti/clanak/mat ... i_ostalo_dOK ove dvje klinke iz Zagorja (zagorje je malo, vjerovatno su išle u školu skupa) al dosta datuma se poklapa na isti dan. Kad su nestale te dvje klinke nesto je i klinac na Lošinju (to je otok daleko na moru). Vjeruje te li u otmice od vanzemaljaca?? Ne znam jeste gledali one dokumentarce o sakaćenju krava i životinja di laserskom preciznošću se životinjama odstrane organi ili krv. Gotovo bez ikakvih tragova. Priče su vjerodostojne i znastveno potvrđene i nije jedna nego stotine međusobno nevezanih slučajeva. Većina na tim slikama izgleda mentalno zakinuta i socijalni slučajevi. Pogledaj kako Matej odudara na tim slikama. Ne podcjenjujem nikoga, ali socijalni slučajevi i mentalno bolesni su skloni skitnji i mijenjanju sredine. Neko bježi od dugova, porodice, neko nesretno nastrada ili izvrši samoubistvo. Svaki nestanak je priča za sebe.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nema veze
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 01:44 |
|
|
lik se survao u savu. sta je toliko tesko za povjerovati u takvu stvar, pijan decko, htio da se razbistri trcanjem okolo. narocito kad sve dostupne cinjenice idu tome u prilog? cemu tolika zedj za nenormalnim desavanjima, tipa neko hrvata zlostavljao u beogradu?
ne cudim se onda vise budaletinama i njihovim teorijama u vezi nestanka maloljetnog dilera u banjaluci
analiza, odHebi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 02:21 |
|
|
Ovo je do sada najrealnija teorija... https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/re ... va-1159047Slaže se s onom mojom da je nastradao u obračunu s krimosima, vjerovatno su potrošili kokain/travu i kreno je nabavit još i najebo od krimosa, a ako je završio u Savi vjerovatno računajući da mu je ko vaterpolistu najlakše pobjeći od krimosa i spasit glavu plivanjem na drugu stranu. Moguće da su ga izboli nožem, pa je tijekom plivanja u Savi zbog gubitka krvi i ozljeda pao u komu i pogino od smrzavanja il utapanja ![slika](https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/01/13/20558904.jpg)
Privitak/ci: |
![Screenshot 2022-01-14 at 01-00-20 Matej Periš znao je gdje ide i planirao se vratiti u noćni klub trčao je trasom koju Goog[...].png (25.68 KiB) Pogledano 2350 put/a. Screenshot 2022-01-14 at 01-00-20 Matej Periš znao je gdje ide i planirao se vratiti u noćni klub trčao je trasom koju Goog[...].png](./download/file.php?id=11282&t=1&sid=83f9e038034f5b70b2135960ea912774)
Screenshot 2022-01-14 at 01-00-20 Matej Periš znao je gdje ide i planirao se vratiti u noćni klub trčao je trasom koju Goog[...].png [ 25.68 KiB | Pogledano 2350 put/a. ]
|
![Screenshot 2022-01-14 at 01-00-42 Matej Periš znao je gdje ide i planirao se vratiti u noćni klub trčao je trasom koju Goog[...].png (46.81 KiB) Pogledano 2350 put/a. Screenshot 2022-01-14 at 01-00-42 Matej Periš znao je gdje ide i planirao se vratiti u noćni klub trčao je trasom koju Goog[...].png](./download/file.php?id=11281&t=1&sid=83f9e038034f5b70b2135960ea912774)
Screenshot 2022-01-14 at 01-00-42 Matej Periš znao je gdje ide i planirao se vratiti u noćni klub trčao je trasom koju Goog[...].png [ 46.81 KiB | Pogledano 2350 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nema veze
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 02:41 |
|
|
e pa svasta. zamisli da si prisutan tom druzenju, pije se fino, cure gledaju sa svih strana, jbg, imate fine ture pica i odjednom shvatis da si ubijen i odlucis da malo trcis, jer si sportista i znas da tako mozes izbiti malo alkohol. pa trcis. i super ti je.onda shvatis da bi trebao da se vratis, drugari te cekaju, pa stopiras taksistu koji as kaze da je zauzet, ali da se lako mozes vratiti nazad, jer destinacija nije daleko.onda opet trcis i umoris se, svratis na manje prometno mjesto, tamo gdje te niko nista ne pita, tj. priblizis se Savi, cini se pitoma, a navikao si na vodu i ne brines. ops. okliznes se bezveze i upadnes u rijeku. je li ovaj scenario manje realan u odnosu na vase?
btw, zao mi je i oca i mladog momka. o majci se trudim da i ne mislim. uzas
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 02:56 |
|
|
Brane je napisao/la: Ovo je do sada najrealnija teorija... https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/re ... va-1159047Slaže se s onom mojom da je nastradao u obračunu s krimosima, vjerovatno su potrošili kokain/travu i kreno je nabavit još i najebo od krimosa, a ako je završio u Savi vjerovatno računajući da mu je ko vaterpolistu najlakše pobjeći od krimosa i spasit glavu plivanjem na drugu stranu. Moguće da su ga izboli nožem, pa je tijekom plivanja u Savi zbog gubitka krvi i ozljeda pao u komu i pogino od smrzavanja il utapanja Ma daj , zašto bi neko išao nabaviti drogu bez jakne trčeći i to cestom? , ne kontam kako može nabavljanje droge biti tako užurbano , ispada kao da mu je diler rekao "Da si za 5 minuta tu i tu" , a ovaj bez jakne automatski trčeći krenuo. Čak i da je to istina , on je morao pre toga poznavati dilere , a sigurno nije išao se naći sa nekim sumnjivim nepouzdanim likom koji ga može izbosti nožem već je znao da su OK her he verovatno ranije uzimao od njih , a da ne govorim da dileri ne prodaju tek tako nepoznatim likovima već samo onim koje poznaju ili ako im ih neko blizak njima ne preporuči.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nema veze
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 03:01 |
|
|
joe enter, ti si vec drugi put koliko vidim, bistar momak. woow
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 03:04 |
|
|
Možda je i nestali gospodin Lars bežao od srpske mafije na aerodromu u Varni. Ušao u odelenje za poletanje, ugledao Vučića i Vulina sa mlinom za mlevenje mesa i naglo pobegao i nestao.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nema veze
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 03:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la:
Možda je i nestali gospodin Lars bežao od srpske mafije na sofijskom aerodromu. Ušao u odelenje za poletanje, ugledao Vučića i Vulina sa mlinom za mlevenje mesa i naglo pobegao i nestao.
strasno!! jadan mrS Llars, ne shvata nase muskarcine i sasvim jednostavne konstrukcije. mrljavi lijevo,muskarcine desno.pih. ********, ako cemo iskreno gsn aga
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 14 sij 2022, 03:33 |
|
|
Dosta su i Švabe desničarile i zla ljudima nanele, bilo je i krajnje vreme za leva skretanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|