|
|
Stranica: 170/189.
|
[ 4722 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 14:24 |
|
|
Što kaže kancelar, ne treba ograda?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 14:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Treba, na Drini.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 16:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Treba, na Drini. treba di god može
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croato
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 17:05 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 17:14 |
|
|
Posljednji mohikanac je napisao/la: Hoće li pored Azijata u Hrvatsku dolaziti i Argentinci kao radna snaga? Oni su mi prihvatljiviji od Azijata jer su bijelci. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ki-1356197Biži od njih, ne spominji Od njihovih se muških može štošta naučit što se ljubavnih stvari tiče. Možda najbolji igrači na svijetu, zovu ih Chamuyero(onaj koji zna govorit) Dok žene imaju ljubavnike kao čarape
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 17:16 |
|
|
Posljednji mohikanac je napisao/la: Hoće li pored Azijata u Hrvatsku dolaziti i Argentinci kao radna snaga? Oni su mi prihvatljiviji od Azijata jer su bijelci. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ki-1356197To bi nam bio spas, te bi ljude još i mogli asimilirat. Al plenki i ekipa hoće robove, ne bi ti argentinci crnčili za sitniš.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 17:49 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Posljednji mohikanac je napisao/la: Hoće li pored Azijata u Hrvatsku dolaziti i Argentinci kao radna snaga? Oni su mi prihvatljiviji od Azijata jer su bijelci. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ki-1356197Biži od njih, ne spominji Od njihovih se muških može štošta naučit što se ljubavnih stvari tiče. Možda najbolji igrači na svijetu, zovu ih Chamuyero(onaj koji zna govorit) Dok žene imaju ljubavnike kao čarape Ja sam čuo drugačije priče. Bivša profka španjolskog je neko vrijeme hodala s nekim Argenticem. Kaže da je lik bio kao žensko, koliko se lickao, da je u većini slučajeva bio "mamin sin" i da nije bio materijal za nikakvu vezu. Iako je bio smiješan i simpatičan na prvu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ceha
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 19 sij 2024, 17:51 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Inače mislim da ovi hindusi nisu ništa bolji od muslimana, nego je država pod utjecajem rastuće islamofobije krenula s njima da bi zamazala oči dijelu protumigrantski nastrojenog stanovništva. Često puta čujem ili pročitam kako su Nepalci mirni i radišni. A oni su imali građanski rat između 1996. i 2006. pa tko je ratovao kad su tako mirni. I tko zna koliko dolazi nekih mutnih tipova sa posljedicama iz tog rata. Da, oni su imali komunističku vlast u 21. stoljeću ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 14:14 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 15:56 |
|
|
Citat: TRBUHOM ZA KRUHOM Nepal, zemlja koja puni Hrvatsku: 'Slični su nama, štuju jedni druge, radišni su i brzo uče. Jedna je ključna razlika'![slika](https://www.vecernji.hr/media/img/ee/cd/9c7a73c63a4458fbd18f.jpeg) Autor Renata Rašović Zemlju podno Himalaje napuštaju tisuće ljudi koji u potrazi za zaradom odlaze širom svijeta, a u našim gradovima već ih je dvadesetak tisuća. Alipinist Stipe Božić, kao veliki poznavatelj Nepala, približio je za Večernji tamošnji narod i njegove običaje. https://www.vecernji.hr/vijesti/zemlja- ... tu-1740358Večernji propaganda na najjače. Bave se time kako je Hrvatima bolje svugdje drugdje samo da nije Hrvatska i kako je Nepalcima najbolje u Hrvatskoj i nama je najbolje kad nam Nepalci dođu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 17:00 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Postoji razlika između toga što je najbolje za Hrvatsku (za državu jelte) i što je najbolje za Hrvate kao naciju (koja obuhvaća Hrvate unutar i izvan Perecije).
Kod Pereca postoji kult zemlje, države. Osim toga oni poistovjećuju zemlju i naciju. Dobro je da dođe do razdvajanja pojmova i u njihovim tupavim glavama.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 17:05 |
|
|
nema tu nkakvog razdvajanja, ukorijenjenost u zemlji i jest ono što definira naciju. zato nikakvi nepalci, madagaskari ni filipinci ne mogu biti Hrvati, jer nisu od istog korijena
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 17:16 |
|
|
Za Hrvatsku je najbolje da ju naseli mlado fertilno stanovništvo, radno sposobno.
Drugim riječima za državu Hrvatsku je najbolje da Hrvate zamijeni. To je valjda svima očito.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 17:19 |
|
|
Jiv je napisao/la: Za Hrvatsku je najbolje da ju naseli mlado fertilno stanovništvo, radno sposobno.
Drugim riječima za državu Hrvatsku je najbolje da Hrvate zamijeni. To je valjda svima očito. ne, to za državu HRVATSKU ne bi bilo najbolje. za državu hdzovsko-globohomoeunijsku svakao bi
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 21 sij 2024, 18:46 |
|
|
divizija je napisao/la: Jiv je napisao/la: Za Hrvatsku je najbolje da ju naseli mlado fertilno stanovništvo, radno sposobno.
Drugim riječima za državu Hrvatsku je najbolje da Hrvate zamijeni. To je valjda svima očito. ne, to za državu HRVATSKU ne bi bilo najbolje. za državu hdzovsko-globohomoeunijsku svakao bi Nebitno kako se zove. Totalno nebitno. Ako se gleda interes zemlje, države, a ne nacije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 12:04 |
|
|
Jiv je napisao/la: Nebitno kako se zove. Totalno nebitno. Ako se gleda interes zemlje, države, a ne nacije.
ime naše države je POSVOJNI PRIDJEV. za državu Hrvatsku je jako bitno ko u njoj živi, jer joj ime označava i vlasnički list. Za neku drugu nije. ja znam da vi osmanlije to ne razumijete jer je vama interes religije ispred nacije, ali zato budi pristojan pa se ne petljaj u ono što ne razumiješ. Mi Hrvati za razliku od vas osmanlija smo državotvorni narod.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 12:58 |
|
|
Jiv ti si jebeni retard. Iako te imam na listi ignoriranih evo kad povremeno vitim kroz citate drugih ljudi šta pišeš moram ti to napisati.
Ti si jebeni retard.
Nek se nađe.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
saskia
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 13:32 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2416 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Reconquista je napisao/la: Jiv ti si jebeni retard. Iako te imam na listi ignoriranih evo kad povremeno vitim kroz citate drugih ljudi šta pišeš moram ti to napisati.
Ti si jebeni retard.
Nek se nađe. To je šušnjarev majmun neki, ako ne i on sam. Jadan Živko sa njim.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 13:35 |
|
|
Država je zamišljeni pravni objekt. Hrvatska ne postoji. Postoje ljudi koji čine Hrvatsku a to smo mi Hrvatski narod.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 15:59 |
|
|
Zamisli dođu izbori i glasaš za HDZ
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 16:11 |
|
|
weasel je napisao/la: Država je zamišljeni pravni objekt. Hrvatska ne postoji. Postoje ljudi koji čine Hrvatsku a to smo mi Hrvatski narod. Opet ga lupetaš. Bitni elementi države jesu: stalno stanovništvo (državljani), određen teritorij i suverena vlast.
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 20:39 |
|
|
Citat: Nedavna istraživanja pokazala su da ukupno 70 posto građana u Hrvatskoj primjećuje prisutnost sve većeg broja stranaca u svojoj zajednici. To se odnosi podjednako na sve ispitanike bez obzira na dob i obrazovanje.
Istovremeno, polovina njih smatra da su imigranti prijetnja hrvatskoj kulturi i načinu života, a njihov dolazak podupire tek 23,6 posto građana. https://vigilare.info/oni/2024/01/hrvat ... lji/?amp=1Udio Hrvata i jugovića. Hrvateki statiraju sa strane i ne bi se šteli mešati u životno važna pitanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 22 sij 2024, 21:00 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 sij 2024, 09:50 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 sij 2024, 10:06 |
|
|
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|