|
|
Stranica: 187/189.
|
[ 4719 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 13 stu 2024, 23:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59727 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 14 stu 2024, 01:29 |
|
|
Hrvati se vraćaju. Libtardi iseljavaju u Njemačku. Milina
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 14 stu 2024, 20:24 |
|
|
Nijedan Hrvat se ne vraća da bi bio skladištar u Pevecu ni na baušteli. Vraćaju se da bi bili neki poduzetnici, menadžeri ili radili na proračunu. Tako da veliki povratak bi imao za posljedicu da se kao nekad za pravnika u općini javi 400 ljudi, ali i dalje neće imati utjecaja na doseljavanje stranaca.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 15 stu 2024, 07:19 |
|
|
Ja osobno jesam obćenito protiv migracija, ali na žalost uviđam jednu žalostnu stvarnost i po pitanju Zapada i po pitanju Hrvatske. Mi Hrvati bježimo od fizičkih poslova kano od kuge. Također i nekad nezamienjivi bauštelci Bosanci su također počeli sve manje raditi fizičke poslove i bez imalo volje.
Koliko vidim, po gradilištima u rov pun volje skače Uzbekistanac. Nedavno sam doslovno vidio kako jedan Uzbekistanac trči s lopatom da bi što prije stogao do mjesta gdje mu je poslovođa rekao da mora biti. A zapravo, nije bilo ništa prevažno da se trebalo trčati. To da netko trči s lopatom u ruci po gradilištu nisam još vidio nikad u životu.
Što se tiče priče, daj mi više novaca pak ću više raditi, ona ne drži vodu. Ti možeš nekome dati više novaca i on će biti sretan par mjeseci. Ali ubrzo će si on prilagoditi privatni život tom višku novaca, ter će ubrzo opet počet kukat da mu nije dosta i da tamo neki drugi ,,nepravedno'' ima veću plaću od njega. Ta uzporedba s nekim drugim koji živi bolje, ubija našeg čovjeka više od svega.
Jednostavno, kod većine naših ljudi sve više i više vidim mentalitet oholosti, raztrošnosti i sebičnosti. S druge strane, ne želim Uzbekistance veličat u nebesa, jerbo predpostavljam da bi i oni nakon što bi tu dobili državljanstvo i sva moguća prava, uskoro i oni uvidjeli da su budale jerbo previše rade...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 24 stu 2024, 14:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39147 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Možemo i HDZ delaju punom parom Selak Raspudić i Bulj: Tražimo hitno očitovanje o tajnim letovima s migrantima! Citat: Predsjednički kandidat Miro Bulj zatražio je u nedjelju hitno očitovanje premijera Andreja Plenkovića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića o „tajnim letovima kojima se ilegalni migranti vraćaju u Hrvatsku, pretvarajući našu zemlju u europski hot-spot“.
“Jedne dnevne novine na naslovnici donose priču o tajnim letovima iz Zuricha za Zagreb kojima se ilegalni migranti vraćaju u Hrvatsku na temelju Dublinskog sporazuma jer su preko naše granice ušli u EU i mi smo zemlja primateljica“
“Svi ilegalni migranti dolaze s ceduljicom na kojoj piše ‘Porin, Sarajevska ulica 41’. Radi se o muškarcima iz Afganistana, Sirije, Egipta, Iraka i Turske, koji će sada ostati u Hrvatskoj i kojima mi plaćamo smještaj jer Vlada i dalje drži granice propusnima poput švicarskog sira!”, poručuje Bulj.
“Ako se Plenković i Božinović ne probude, Hrvatska će postati trajni hot-spot za migrante koji se nikad neće integrirati“, tvrdi Bulj i opetuje kako će, „kao budući predsjednik“ raspisati referendum o slanju vojske na granice i ograničenju uvoza strane radne snage.
I predsjednička kandidatkinja Marija Selak Raspudić zatražila je danas od ministra Božinovića, ali i premijera, da se hitno očituju je li Hrvatska na putu da postane hot spot za ilegalne migrante,
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:16 |
|
|
Citavi jedan grad
Prvi avioni su već sletjeli: Njemačka u Hrvatsku želi deportirati 16.000 migranata!
U prvoj polovici 2024. Njemačka je, po navodima BAMF-a, drugim članicama EU-a poslala zahtjeve za prihvatom oko 40.000 migranata. U 25.000 slučajeve one su pristale na prihvat tih osoba. U praksi je u prva dva kvartala tekuće godine deportirano samo oko 3.500 osoba.
Italija ne prihvaća migrante Italija se primjerice generalno protivi prihvatu osoba deportiranih iz Njemačke, a Rim očigledno ne želi mijenjati taj kurs do stupanja na snagu novog Pakta EU-a o migracijama i azilu 2026. Njegov cilj je bolja zaštita (često) previše propusnih vanjskih granica Unija.
Hrvatske vlasti su po tom pitanju očito kooperativnije od talijanskih. O povratku azilanata u Hrvatsku je primjerice u nekoliko navrata bavarski ministar unutarnjih poslova Joachim Herrmann (CSU) razgovarao sa svojim hrvatskim kolegom Davorom Božinovićem (HDZ).
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:25 |
|
|
Izdajica i udbaško kopile plenki će poslušno primit sve te islamiste i zločince.
Siti se suverenizma samo kad EPPO krene hapsit kriminalce oko njega.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:34 |
|
|
Njemacka znaci doslovno radi sta zeli. Kad su se clanice protivile migrantima udarili su ih po usima, a sad im ih na silu vracaju. Doduse Hrvatska se nije ni protivila nikad pa mora poslusno i prihvatiti sta joj narede. zalost
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:39 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Njemacka znaci doslovno radi sta zeli. Kad su se clanice protivile migrantima udarili su ih po usima, a sad im ih na silu vracaju. Doduse Hrvatska se nije ni protivila nikad pa mora poslusno i prihvatiti sta joj narede. zalost Sin vojne lekarke se siti suverenizma kad ga istraga dotakne. Doslovno nas trpaju najgorim šljamom, zamisli koji je to soj ljudi kad ih tolerantna Njemačka ne želi, da ih niko ne želi zaposlit. To su najgori islamisti, kriminalci, psihopati, možda i bivša zatvorska lica (imigranti ne prolaze sigurnosnu provjeru niko ne zna jesu ti ljudi bili u zatvoru). Možda je zato EPPO i tako lako odusta od ingerencije nad slučajem Beroš, zauzvrat će plenki pretvorit Hravtsku u Afganistan.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39147 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Poslat će vam islamiste, sve one za koje su njemačke službe procijenile da su sigurnosna prijetnja za Njemačku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:45 |
|
|
Autokrat pretvorio Hrvatsku u drugorazrednu destinaciju za obojani islamski šljam. Usput smijenio broj ljudi dostatan za sastaviti 2, DVIJE vlade. Nula karizme u čovjeku, samo neka loše sklepana uljudnost iza koje stoji vučićizam.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Poslat će vam islamiste, sve one za koje su njemačke službe procijenile da su sigurnosna prijetnja za Njemačku. Da, onaj najgori šljam kojeg čak ni njemački levi fanatici ne žele. Plenki i HDZ nam državu pretvaraju u hot spot za islamiste i kriminalce.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:47 |
|
|
Zanimljivo kad je Njemacka u pitanju nista EU i EU solidarnost. Svi drugi moraju brinuti o EU i solidarnosti. Kolonijalizam na moderni njemacki nacin
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:51 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Zanimljivo kad je Njemacka u pitanju nista EU i EU solidarnost. Svi drugi moraju brinuti o EU i solidarnosti. Kolonijalizam na moderni njemacki nacin Uvi ksan tvrdio da su nijemci najgori šljam od naroda u europi. Fanatici koji se uvik uvate neke sulude ideologija pa ciloj Europi zagorčavaju život. jedino me tješi solidna graja čak i po livim medijima, udbaško kopile će morat reterirat. Tolik osu se trudili objašnjavat da nećemo bit hot spot za imigrantski ološ.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:52 |
|
|
Imota je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Zanimljivo kad je Njemacka u pitanju nista EU i EU solidarnost. Svi drugi moraju brinuti o EU i solidarnosti. Kolonijalizam na moderni njemacki nacin Uvi ksan tvrdio da su nijemci najgori šljam od naroda u europi. Fanatici koji se uvik uvate neke sulude ideologija pa ciloj Europi zagorčavaju život. jedino me tješi solidna graja čak i po livim medijima, udbaško kopile će morat reterirat. Tolik osu se trudili objašnjavat da nećemo bit hot spot za imigrantski ološ. Ma kakvi Hrvati su postali totalno pasivni, mozes ih hebat kako hoces nece ti na ulicu izac
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 10:55 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Imota je napisao/la: Uvi ksan tvrdio da su nijemci najgori šljam od naroda u europi. Fanatici koji se uvik uvate neke sulude ideologija pa ciloj Europi zagorčavaju život.
jedino me tješi solidna graja čak i po livim medijima, udbaško kopile će morat reterirat. Tolik osu se trudili objašnjavat da nećemo bit hot spot za imigrantski ološ.
Ma kakvi Hrvati su postali totalno pasivni, mozes ih hebat kako hoces nece ti na ulicu izac Da, dok migranti ne krenu otvoreno klat i silovat. Već je bil osranja al se sve zataškavalo zasad.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 11:38 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4207 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Po hitnom postupku odbiti azil i protjerati u Srbiju i BiH u koje su uglavnom legalno ušli.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 11:40 |
|
|
BiH treba pojacati kontrolu na granici sa Hrvatskom.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 12:51 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako ih ne budemo čuvali, brzo će oni nazad u Njemačku, ako ih budemo čuvali, nećemo ih vidjeti.
Uopće ne znam gdje bi bilo ih najbolje stavit. B. Manastir npr. je možda i najbolji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 12:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ako ih ne budemo čuvali, brzo će oni nazad u Njemačku, ako ih budemo čuvali, nećemo ih vidjeti.
Uopće ne znam gdje bi bilo ih najbolje stavit. B. Manastir npr. je možda i najbolji. Zagreb je idealan, mogu uberom do granice.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 13:00 |
|
|
Ti imigranti citavu Europu proputovase na tudji racun, a nas jadni Ateist se pati
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 13:02 |
|
|
Kako ogadit ovakvim imigrantima ideju ulaska u Hrvatsku? Nasilne metode isključit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 13:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ako ih ne budemo čuvali, brzo će oni nazad u Njemačku, ako ih budemo čuvali, nećemo ih vidjeti.
Uopće ne znam gdje bi bilo ih najbolje stavit. B. Manastir npr. je možda i najbolji. Jesi ti poludio? Nigdi im nije misto u Hrvatskoj. Ti bi Hrvatsku punio silovateljima i koljačima.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 13:05 |
|
|
Imota je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ako ih ne budemo čuvali, brzo će oni nazad u Njemačku, ako ih budemo čuvali, nećemo ih vidjeti.
Uopće ne znam gdje bi bilo ih najbolje stavit. B. Manastir npr. je možda i najbolji. Jesi ti poludio? Nigdi im nije misto u Hrvatskoj. Ti bi Hrvatsku punio silovateljima i koljačima. Pa ne bih ja, koji će mi k. ali vlada hoće. Zato treba Srbiju i BiH u EU, da ih možemo njima proslijedit. Recimo možemo neki ugovor potpisat s FBiH i strpat ih u Glamoč npr.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nova tema: Imigracija u Hrvatsku Postano: 27 stu 2024, 13:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Imota je napisao/la: Jesi ti poludio?
Nigdi im nije misto u Hrvatskoj. Ti bi Hrvatsku punio silovateljima i koljačima.
Pa ne bih ja, koji će mi k. ali vlada hoće. Zato treba Srbiju i BiH u EU, da ih možemo njima proslijedit. Recimo možemo neki ugovor potpisat s FBiH i strpat ih u Glamoč npr. Naseljava bi muslimane u Glamoč, čuješ li ti sebe Te islamske barbare treba izbacit iz Europe.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Groot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|