|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 24 tra 2024, 12:44 |
|
|
Gazda je napisao/la: Karamarko 771,070 ( 34.64% 59 mandata) Plenković 729,949 (34.42%, 61 mandat). Gigant za anemičnog bez čeljusti.  Plenkoviću treba čestitati na izvrsnom prekrajanju granica IJ. …triput je triput dvanaest vjerojatno i sesnest godina u odnosu na pola godine …hm …103 teorija…javis e imbexu:: 
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 18 kol 2024, 13:10 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Michael Collins
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 18 kol 2024, 14:06 |
|
|
izbori da se ponove, svi bi manje ili više dobili slično, evenutualno MOST manje zbog Raspudića...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 18 kol 2024, 15:55 |
|
|
Nisam siguran.
Prvo, bila bi manja izlaznost. Drugo, SDP bi sigurno dobio manje. Treće, DP nije više s Kolakušićem, izbacili su i Jurčevića, nisu postavili Hasanbegovića na nikakvu poziciju... Četvrto, Most je išao sa suverenistima, gdje je bila i Škorina seka, koja je izašla van. Peto gradonačelnik Sv.Nedelje više nije u fokusu...
Drugačije bi se rasporedile karte.
Vjerojatno bi HDZ dobio više, a za sve ostalo je bitna kampanja.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 18 kol 2024, 18:40 |
|
|
Mislim da bi MOST i DP pali i to dosta, to je neki moj dojam.
Općenito nacionalna opcija bi prošla loše, jer je rasulo tu, puno ego-tripa itd. Eventualno ako bi se složila neka jaka ekipa koja bi pobrala ovaj dio Thompsonove publike, znači birači su tu, al je izbor slab.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 18 kol 2024, 18:52 |
|
|
Brane je napisao/la: Mislim da bi MOST i DP pali i to dosta, to je neki moj dojam.
Općenito nacionalna opcija bi prošla loše, jer je rasulo tu, puno ego-tripa itd. Eventualno ako bi se složila neka jaka ekipa koja bi pobrala ovaj dio Thompsonove publike, znači birači su tu, al je izbor slab. Svi raznorazni vođe desnice, imaju ego veličine pola galaksije, a nemaju kapaciteta biti predstavnik stanara. Ajmo ih nabrojiti: paraga, đapić, gabelica, kovačević, keleminec, rožić, tadić, tepeš, tomašević, hasanbegović itd itd Nakupina luzera sa narcisoidnim poremećajem.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 19 kol 2024, 00:56 |
|
|
horus je napisao/la: Brane je napisao/la: Mislim da bi MOST i DP pali i to dosta, to je neki moj dojam.
Općenito nacionalna opcija bi prošla loše, jer je rasulo tu, puno ego-tripa itd. Eventualno ako bi se složila neka jaka ekipa koja bi pobrala ovaj dio Thompsonove publike, znači birači su tu, al je izbor slab. Svi raznorazni vođe desnice, imaju ego veličine pola galaksije, a nemaju kapaciteta biti predstavnik stanara. Ajmo ih nabrojiti: paraga, đapić, gabelica, kovačević, keleminec, rožić, tadić, tepeš, tomašević, hasanbegović itd itd Nakupina luzera sa narcisoidnim poremećajem. Problem hrvatskih desničara je što nemaju medije, pa je onda gomila stvari koje rade pod povećalom, počesto i s krivim lećama. Tu je čak i jedan Bujanac na bijelom i (sad sam zaboravio ime telke, nešto povezano s Novom TV?) poprilična iznimka. Što se tiče izbora, DP će vjerojatno izgubiti birače jer je išao s HDZom, a nije ništa dobio. No opet, to ovisi o radu na terenu, a tu Most poprilično šteka, previše su se zatvorili u Sabor. Ali uz sve to, tu ne bi bile velike promjene. Na ovim izborima su i DP i Most grizli prema gore, solidno prošli u skoro svim IJ, u nekima i s više zastupnika. U ovisnosti o ljudima, kampanji... Negdje bi čak i više i bolje prošli. Oni koji su razočarani, ti ne bi izašli, a to znači da bi HDZ dobio više. SDP očito manje... Možemo je bio na crti u par jedinica, oni su isto upitni.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 19 kol 2024, 12:18 |
|
|
Mislim da Selak fingira izbore za Predsjednicu, da bi dobila medijsku pažnju i promovirala se za izbore za gradonačelnika Zagreba.
Ako je tako lukav potez, samo je pitanje HDZ dal će gurnut nekog etabliranog ili alibi kandidata. Ne vidim da Tomašević može privuć više birače osim ove svoje nesposobne strančice, svima ga je pun kufer.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Revizija
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 19 kol 2024, 14:22 |
|
|
Zašto bi to radila? Da ako izgubi auru poraženog kao Škoro .
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 19 kol 2024, 15:46 |
|
|
Brane je napisao/la: Ne vidim da Tomašević može privuć više birače osim ove svoje nesposobne strančice, svima ga je pun kufer. Potcjenjuješ osobinu velikog djela naroda da glasaju za svoje ideološke opcije bez obzira što ovi napravili. Ti mladi moderni ljevičari su se prepoznali u Možemo, SDP je out. I Tomašević može na predizborni skup donijeti kantu govana i gađati prisutne ovi će svejedno glasati za njega. Naravno i na desnoj strani vrijedi ista pojava, i nakon kraha 17. desne stranke, kad se pojavi 18.-ta ljudi tog svjetonazora će se nadati da je to ona prava i juriti u deliriju da glasaju za njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Novi izbori u RH - tko bi time dobio, a tko izgubio? Postano: 19 kol 2024, 17:15 |
|
|
Brane je napisao/la: Mislim da Selak fingira izbore za Predsjednicu, da bi dobila medijsku pažnju i promovirala se za izbore za gradonačelnika Zagreba.
Ako je tako lukav potez, samo je pitanje HDZ dal će gurnut nekog etabliranog ili alibi kandidata. Ne vidim da Tomašević može privuć više birače osim ove svoje nesposobne strančice, svima ga je pun kufer. Pa iskreno, za nju bi i glasao za gradonačelnicu. Napravila je sranje Mostu i slično, da to nije, glasao bi za nju i za predsjednicu. Ovako... A u Zagrebu ću glasat manje-više za bilo koga tko može ove idiote maknuti s vlasti. To joj ne bi bio loš potez. A HDZ ne želi vlast u Zagrebu, valjda im odgovara neki proxy radi prevelike količine kriminala tu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|