|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 132 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DOS
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 19:33 |
|
|
Dobra tema i koja niska razina rasprave. Pa yebemu kao da smo na forumu.haer. Divizija i ostali su nezadovoljni ovakvom državom i polaze od premise da valja dić ruke od nje, jer je dno dna. Kažem "dno" jer očito te država mora baš drastično razočarat da je karakteriziraš kao što to radi recimo divizija. Naravno da Hrvatska nije ni blizu loše države koji god parametar uzeli. Prosječno - da, ispodprosječno - da, loše - ne. Kad se govori o famoznom odlasku i ignoru opet se polazi od premise da je negdje drugo super. A gdje je taj neverland? I što od njega želimo? Novac ili moral? Južna Amerika? Australija? Uglavnom, gdje god se pobjegne ostaje činjenica da se bježi i to je tužno, još tužnije što tamo qurcom neće mrdnuti da se isto tako uključe u javni život kritikom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 21:18 |
|
|
DOS je napisao/la: Divizija i ostali su nezadovoljni ovakvom državom i polaze od premise da valja dić ruke od nje, jer je dno dna. netočno. polazimo od premise da se ova država PRETVARA u dno dna. dakle nije problem u onome što je ona sada (iako i to ima problema) nego u onome što postaje DOS je napisao/la: Naravno da Hrvatska nije ni blizu loše države koji god parametar uzeli. . po pitanju zamjene stanovništva i brzine akceleracije toga smo među najgorima u svijetu a to je ključ moga argumenata. nemam se namjeru žrtvovati za "Hrvatsku" koja će 2130. imati 20% Hrvata i suverenitet općine Cviljane
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 21:24 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Tako je. Za Pereciju se ne vrijedi žrtvovati.
Pitanje je samo kako probuditi domoljublje kod naše odnarođene dijaspore u toj istoj izgubljenoj Pereciji. Kako preko njih zavladati njome i iskoristiti tu nesretnu poklonjenu im državu za hrvatske ciljeve u H-B.
Perecija je Hrvate iz BiH iskoristila nebrojeno puta. Bio bi red da i mi iskoristimo nju jednom prije nego krepa.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 21:48 |
|
|
Jiv je napisao/la: Perecija je Hrvate iz BiH iskoristila nebrojeno puta. Bio bi red da i mi iskoristimo nju jednom prije nego krepa. po pitanju krepavanja vi ste daleko bliže odredištu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
DOS
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 21:53 |
|
|
Divizija nemoj zamjerit, drag si mi forumaš, pogotovo ako si isti lik kao na RH forumu. Ali ovdje su konkretno moja riječ protiv tvoje. Ti kažeš da se se pretvara u dno, ja se s tim ne slažem i što ćemo sad ![utege :utege](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a010.gif) : Stvari se teoretski okrenu vrlo brzo pa čak i kad naizgled idu nizbrdo. Ako i ovakvi koncepti ne budu aktualni do kraja stoljeća i dalje će bit važan kršćanski moral (meni, tebi, našoj djeci valjda) tako da cinizam i rezignacija u moj odgoj ne idu tako lako. Ja se isto privatno razočaram i lokalnim raspravama vanabe političara, ali prežvačem. Kad se već nisam voljan aktivirati politički i javno. Ti si na razini 2013. godine, slično sam razmišljao, mislio sam ako Miroslav ne bude predsjednik i ako Lošo ne bude ministar vanjskih poslova, propadosmo. Karikiram.. Jiv, opet sereš.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 22:09 |
|
|
DOS je napisao/la: Divizija nemoj zamjerit, drag si mi forumaš, pogotovo ako si isti lik kao na RH forumu. Ali ovdje su konkretno moja riječ protiv tvoje. Ti kažeš da se se pretvara u dno, ja se s tim ne slažem i što ćemo sad ![utege :utege](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a010.gif) : Stvari se teoretski okrenu vrlo brzo pa čak i kad naizgled idu nizbrdo. Ako i ovakvi koncepti ne budu aktualni do kraja stoljeća i dalje će bit važan kršćanski moral (meni, tebi, našoj djeci valjda) tako da cinizam i rezignacija u moj odgoj ne idu tako lako. Ja se isto privatno razočaram i lokalnim raspravama vanabe političara, ali prežvačem. Kad se već nisam voljan aktivirati politički i javno. Ti si na razini 2013. godine, slično sam razmišljao, mislio sam ako Miroslav ne bude predsjednik i ako Lošo ne bude ministar vanjskih poslova, propadosmo. Karikiram.. Jiv, opet sereš. kad se dvojica oko nečega ne slažu, onda postoje argumenti, dokazi i činjenice da presude. iza moje konstatcije stoji nažalost matematika, statistika i pokazatelji. iako još nije sve izgubljeno, trajektorija je posve pogrešna. u tom kontekstu, priče o obrani su deplasirane. nama treba unutarnje ozdravljenje inače je obrana bespredmetna. to je kao da kupuješ protuprovalna vrata i instaliraš alarm na kuću, a unutra krov prokišnjava, žbuka otpada, pljesan se širi i grede su trule. rista, u takvu kuću nek provaljuje ko hoće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: "Otišao bih na Novi Zeland" Index demorališe mlade Hrvate! Postano: 23 sij 2024, 22:20 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Divizija nadošao. Ne tako davno bijaše ratoboran. post2029424.html
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|