|
|
Stranica: 42/43.
|
[ 1056 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 pro 2015, 21:47 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Wind je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Uno di noi što bi rekao kolega SDB.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 pro 2015, 22:28 |
|
|
lepo vas je vidjeti nazad momci , još da oće vojvoda doc nazad pa da idemo udarnički
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 27 pro 2015, 22:36 |
|
|
..dobra ekipa..
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 03:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ukoliko nije u pitanju neki trik, onda je ovo praktički i službeno kraj/epilog Izbora 2015. Ako se konstituira Sabor s Reinerom kao Predsjednikom, to je kraj priče. Inače, Židov će biti treći najmoćniji čovjek u državi. Domaća ekipa urotologa na aparatima, kao i "susjedi" koji stalno ogovaraju Hrvatsku. Citat: Jednoglasno odlučili da SDP neće imati kandidata za predsjednika Sabora
Klub zastupnika SDP-a danas popodne odlučio je da neće imati svog kandidata na sutrašnjoj sjednici Sabora
Koalicija Hrvatska raste i SDP neće imati kandidata za predsjednika Sabora odlučeno je jednoglasno na sastanku Kluba zastupnika SDP-a održanom danas popodne na Iblerovom trgu.
SDP i njihovi koalicijski partneri na sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici Sabora biti će suzdržani.
Zoran Milanović predložio je odustajanje od izbora mogućeg kandidata za predsjednika Sabora i javnog glasovanja, a drugih prijedloga nije bilo.
Svi su se usuglasili oko tog prijedloga, a puštaju drugu stranu da izabere novog predsjednika.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 09:43 |
|
|
Ode SDP
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 10:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ukoliko nije u pitanju neki trik, onda je ovo praktički i službeno kraj/epilog Izbora 2015. Ako se konstituira Sabor s Reinerom kao Predsjednikom, to je kraj priče.
Inače, Židov će biti treći najmoćniji čovjek u državi.[/b] Domaća ekipa urotologa na aparatima, kao i "susjedi" koji stalno ogovaraju Hrvatsku. I'm not sure about that information.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 12:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Bilo kako bilo on je bio jedna od spojnica HDZa i Izraela uz samog Tomu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 13:49 |
|
|
Evo Milanovića na TV Počeo o "proustaškim elementima" Sore loser.
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 16:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7418 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Pozdrav Milanoviću i milanovićima od zadrtog proustaše,kamenjarca,kradezeovca,lopova,ognjištarca iz Mostara... A Zorangutan nam se ovoliko usplahirio iz jednostavnog razloga jer ne može izbjeći Remetinec,evo ministar obrane mu se već odlučio sakriti ni manje ni više nego u Ameriku...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 17:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24031 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Božo najavljuje da će biti žestoki korektiv vladajućim. I najavljuje bolne rezove. Citat: Petrov je zadovoljan Reinerovim prvim govorom na novoj dužnosti. "Mislim da je jasan, da potiče na dijalog između stranaka, ono što smo mi pokušali šest tjedana, a hoće li se odazvati sve strane, nadam se da hoće", rekao je.", rekao je Petrov.
"Vidjet ćete što će se događati sljedećih mjesec dana. Imat će oni (HDZ) puno problema s nama. Ne samo da se nećemo predati bit cemo puno ofanzivniji.", rekao je Petrov između ostalog ali i dodao da će podržati prijedog Reinera ako do toga dođe.
Petrov očekuje novu Vladu u iduća tri tjedna
Petrov je najavio da će Sabor nastaviti s radom sredinom siječnja i istaknuo kako se nada da će u tom vremenu biti dogovoreno formiranje Vlade i reformski sporazum Mosta i Domoljubne koalicije u kojem će biti čvrsto definirani reformski ciljevi i rokovi za njihovu provedbu.
"Mi ćemo udarati tempo, oni će morati pratiti naš tempo", rekao je Petrov novinarima te dodao da će u iduća tri tjedna utvrditi imena ljudi koji će voditi resore.
Izjavio je da Most inzistirati na reformi javne uprave i lokalne samouprave, a kao jednu od najvažnijih stvari ponovo je naveo smanjenje broja županija.
Na pitanje očekuju li Hrvatsku bolni rezovi odgovorio je: "Ako mislite da će biti otkaza za 50 do 100 tisuća ljudi, neće, ali reorganizacija posla hoće".
Uvjeren je da će Most izvrsno surađivati s mandatarom Tihomirom Oreškovićem, a što se tiče budućih ministara naglasio je kako će se Most usuglašavati s Domoljubnom koalicijom, ali da će o svemu odlučivati i Orešković, koji "mora na određeni način birati svoj tim".
Na pitanje koja će ministarstva Most tražiti, odgovorio je kako je taj podatak već u javnost plasirala koalicija Hrvatska raste, te naglasio kako je ključno da na čelo tih ministarstava dođu stručne osobe koje će provesti nužne promjene. "Naravno, u svemu tome postoji daljnje usuglašavanje s drugom stranom", rekao je Petrov.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 18:15 |
|
|
Milanovic je jos jednom pokazao da je neotesana seljacina i los gubitnik. Frustracija mu izbija iz svake pore, znam da je vlast slast al sto je previse previse je. Cuj "proustaska, zlocinacka, kriminalna", ajde lijepo laji iz oporbe debilu i nauci se elementarnoj pristojnosti.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 18:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59992 Lokacija: DAZP HQ
|
nova vlada će za mene biti kao iz bajke, optimalan miks stručnosti, domoljublja i stege. imaju jedan politički zadatak za idući period- poslati SDP u ropotarnicu povijesti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 19:08 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ukoliko nije u pitanju neki trik, onda je ovo praktički i službeno kraj/epilog Izbora 2015. Ako se konstituira Sabor s Reinerom kao Predsjednikom, to je kraj priče. Inače, Židov će biti treći najmoćniji čovjek u državi. Domaća ekipa urotologa na aparatima, kao i "susjedi" koji stalno ogovaraju Hrvatsku. Citat: Jednoglasno odlučili da SDP neće imati kandidata za predsjednika Sabora
Klub zastupnika SDP-a danas popodne odlučio je da neće imati svog kandidata na sutrašnjoj sjednici Sabora
Koalicija Hrvatska raste i SDP neće imati kandidata za predsjednika Sabora odlučeno je jednoglasno na sastanku Kluba zastupnika SDP-a održanom danas popodne na Iblerovom trgu.
SDP i njihovi koalicijski partneri na sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici Sabora biti će suzdržani.
Zoran Milanović predložio je odustajanje od izbora mogućeg kandidata za predsjednika Sabora i javnog glasovanja, a drugih prijedloga nije bilo.
Svi su se usuglasili oko tog prijedloga, a puštaju drugu stranu da izabere novog predsjednika. Reiner nije Židov.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 19:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39448 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da i jeste Židov u čemu bi bio problem? Vidjet ćemo na šta će ovo ličiti sa stručnjacima u vladi izgleda dobro na papiru.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 28 pro 2015, 19:31 |
|
|
Ja sam samo ispravio netočnu izjavu. Ne znam gdje bi bio problem.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 02 sij 2016, 20:08 |
|
|
Gost emisije je novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner.
972 - Laudato TV Izdvojeno 31.12.2015.
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 03 sij 2016, 22:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59992 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: HDZ otkriva karte: Žele stvoriti novo ministarstvo - Ministarstvo demografske obnove http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz- ... 65950.aspxI meni je svanulo, dokopao sam se sinekure. Naravno, prvi potez je poklapanje Uskoplja i Busovače. DAZP izlazi iz ilegale.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 sij 2016, 00:15 |
|
|
"...jer poklapanje nam je u krvi"
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Red Member
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 sij 2016, 02:52 |
|
|
Ostaje vidjet kako će i što napravit HDZ,vjerojatno kao i dosad prodavat šupljake.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 04 sij 2016, 11:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 07 sij 2016, 06:23 |
|
|
https://www.facebook.com/36077792073554 ... 41/?type=3Ostoja Ranković osudjen zbog zlouporabe sustava! Grmoja: Ostojićeva nervozna reakcija pokazuje da su moje sumnje opravdanePredlažem da se sastanak održi u stanu gospodina Kotromanovića, napisao je glasnogovornik Mosta. Zavjese po izboru, napisao je jutros Grmoja na Facebooku. Taj je status objavljen uoči Ostojićeve najave da će danas u podne održati novinsku konferenciju o slučaju prisluškivanja zbog Grmojine tvrdnje da je PNUSKOK pratio čelnika Mosta Božu Petrova. "Petrov nije praćen, niti prisluškivan ni izlistavan i za to postoje dokazi. Za takve optužbe treba podnijeti kaznenu prijavu imenom i prezimenom. Grmoja nije ništa naučio još od kad je tvrdio da su vršeni pritisci na zastupnike Mosta. Nemam što drugo nego pozvati Petrova da nas dvoje raspravimo te teme. Zanimljivo je da Grmoja ne želi davati nikakva imena, i ne daje nikakve konkretne informacije. Ako se netko bavi s ovakvim stvarima neka da dokumente i dokaze, ne može ovako uznemiravati javnost", kazao je tada Ostojić i dodao kako je to vjerojatno bacanje prašine u oči. Nakon konferencije za novinare ministra Ranka Ostojića,Grmoja je kazao kako je Ostojić jako nervozan te da se izražava neprimjereno.
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 07 sij 2016, 09:56 |
|
|
Ne znam zašto SDP već nije zaboravljen i ide se naprijed u budućnost. Ovakvim istupima Most samo pokazuje da nema baš nekih ideja što treba sad raditi kad je preuzeo vlast pa se vraćaju kod mrtvog konja da ga još malo udare nogom.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 08 sij 2016, 00:19 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ne znam zašto SDP već nije zaboravljen i ide se naprijed u budućnost. Ovakvim istupima Most samo pokazuje da nema baš nekih ideja što treba sad raditi kad je preuzeo vlast pa se vraćaju kod mrtvog konja da ga još malo udare nogom. Još nije preuzeta vlast, niti je formirana Vlada, zato i jesu ovi trikovi, tj. zadnji trzaji crvenog kmera, da ni ne dodje do formiranja Vlade i predaje vlasti Domoljubnoj koaliciji! Ali, uzalud vam trud svirači!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 08 sij 2016, 02:23 |
|
|
KAZNENA PRIJAVA PROTIV RANKA OSTOJIĆA!Autor: Boris Biško, 07. Siječanj 2016. u 20:05 "Iako sam o svemu obavijestio policiju (postoje dokazi) i zatražio zaštitu 8. policijske postaje - ista me je odbila zaštiti, mene i moju obitelj, zbog čega sam bio prisiljen skloniti se u sigurnu kuću u Njemačku", piše Krmpotić u kaznenoj prijavi. Ivan Krmpotić, minhenski svjedok iz Hrvatske na suđenju Zdravku Mustaču i Josipu Perkoviću, podnio je kaznenu prijavu protiv ministra ‘na odlasku’ Ranka Ostojića. Tereti ga za davanje lažnog iskaza i time dovođenje njega i njegove obitelji u opasnost s obzirom na prijetnje i zastrašivanja koje su dobivali. Kaznenu prijavu koju je Krmpotić uputio Dinku Cvitanu prenosimo vam u cjelosti: KAZNENA PRIJAVA PROTIV MINISTRA UNUTARNJIH POSLOVA RANKA OSTOJIĆAOvim putem podnosim kaznenu prijavu protiv ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, što je obavijestio hrvatsku javnost zanijekavši moju ugrozu koja mi se dogodila 18-og na 19-og travnja 2015. godine, kada mi je provaljeno u zgradu u kojoj stanujem, ostavljena prijeteća poruka te provaljeno u poštanski sandučić sa sadržajem da se pazim na predstojećem svjedočenju u Minhenu, protiv Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, a bio sam u svojstvu svjedoka obrane u postupku ubojstva Stjepana Đurekovića. Razlog prijetnje i provale u zgradu imao je za čin da me se onemogući da svjedočim, jer sam uredno preko Kaznenog suda u Zagrebu kao svjedok dobio poziv na suđenje u svibnju 2015-godine. Iako sam o svemu obavijestio policiju (postoje dokazi) i zatražio zaštitu 8. policijske postaje – ista me je odbila zaštiti, mene i moju obitelj, zbog čega sam bio prisiljen skloniti se u sigurnu kuću u Njemačku. O svemu tome ministar Ostojić je na konferenciji za novinare negirao da sam zatražio policijsku pomoć (molim provjeriti iskaz, citiram ministra Ostojića – “Niti je ministar unutarnjih poslova osoba koja štiti svjedoke, niti je točan podatak o tome da sam zaprimio bilo kakve informacije i obavijesti od gospodina Krmpotića o ugrožavanju”, kazao je Ostojić na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade 30.travnja 2015), a da sam zatražio pomoć vidljivo je i iz dopisa Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu br. KR-DO-1141/2015 od 10. prosinca 2015. godine. Mogu Vam dostaviti i navedenu obavijest u kojoj je utvrđeno da je 8. policijska postaja izvršila postupanje i obavijestila ODO samo o provali na ulazna vrata zgrade gdje stanujem a ne i ostale ugroze (mog vlastitog poštanskog sandučića i prijeteće poruke ostavljene u njoj). Stoga tražim od glavnog državnog odvjetnika da postupi sukladno zakonskim propisima i podigne kaznenu prijavu protiv ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića radi lažnog prikazivanja činjeničnog stanja i odbijanja pružanja zaštite meni i mojoj obitelji, a sve u cilju da ne idem svjedočiti na suđenje u Minhen. Također sam namjeravao pristupiti prostorijama DORH-a i u telefonskom pozivu mi je odbijen zahtjev da osobno dođem u Gajevu ulicu u Zagrebu, već da isto jedino mogu učiniti pismenim putem, što upravo činim. Također tražim glavnog državnog odvjetnika da od mene uzme cjeloviti iskaz sa svim dokazima koje posjedujem (zahtjeve za zaštitom koje sam uputio Mladenu Bajiću, Ranku Ostojiću, Orsatu Miljeniću, ispise telefonskih poziva MUP-u, 8. policijskoj postaji i Ranku Ostojiću te Vitomiru Bijeliću) kako bi se u potpunosti utvrdilo činjenično stanje nepostupanja u mom slučaju po službenoj dužnosti zaštite građana RH, te podigne kaznena prijava protiv tadašnjeg ministra unutarnjih poslova zbog zlouporabe položaja i ovlasti, a sve u cilju zastrašivanja svjedoka na suđenju u Minhenu. S poštovanjem, Ivan Krmpotićhttp://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/k ... ica-878788
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Parlamentarni izbori 2015. godine Postano: 11 sij 2016, 15:32 |
|
|
http://www.vecernji.hr/izbori2015/drago ... st-1051056Citat: DRAGO PRGOMET:
'Možemo očekivati konzervativnu revoluciju i povratak u prošlost'
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|