|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 05:04 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
danijel 88 je napisao/la: Meni ovaj lik djeluje kao da nije baš centriran (bar na onom videu tako izgleda). Inace zanimljivo je da na avazu vlada tolika averzija prema šahovnici pa cak i kad je ona od "onih pravih Hrvata" da se ni na jednoj slici ne može vidjeti hrvatski grb... Svugdje na njihovim portalima i forumima vlada takva atmosfera. Registriraj se na neki njihov forum i stavi šahovnicu na avatar pa ćeš vidjet kako će te dočekat na noževe,bit ćeš doživljen kao provokator automatski. Valjda je to pokazatelj na kojoj su nam razini odnosi osim pojedinih privatnih.Dobar Hrvat ne postoji ,postoji samo Bosanac Katolik koji po potrebi mora reć da je Hrvat kada to treba drugoj strani. Nepoznavanje ili namjerno nepoznavanje Ustava BiH ,omalovažavanje ,samo jedna i jedina "istina" i jednoumlje je normalno. Mi na ovom forumu smo kulturni centar za njih.Jer da se ponašamo kao oni ,Ministar i MiB bi radi ljiljana po avatarima slali upozorenja.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 05:30 |
|
Pridružen/a: 25 svi 2012, 17:44 Postovi: 335 Lokacija: Naša Draga Hrvatska
|
mario_cro je napisao/la: danijel 88 je napisao/la: Meni ovaj lik djeluje kao da nije baš centriran (bar na onom videu tako izgleda). Inace zanimljivo je da na avazu vlada tolika averzija prema šahovnici pa cak i kad je ona od "onih pravih Hrvata" da se ni na jednoj slici ne može vidjeti hrvatski grb... Svugdje na njihovim portalima i forumima vlada takva atmosfera. Registriraj se na neki njihov forum i stavi šahovnicu na avatar pa ćeš vidjet kako će te dočekat na noževe,bit ćeš doživljen kao provokator automatski. Valjda je to pokazatelj na kojoj su nam razini odnosi osim pojedinih privatnih.Dobar Hrvat ne postoji ,postoji samo Bosanac Katolik koji po potrebi mora reć da je Hrvat kada to treba drugoj strani. Nepoznavanje ili nenamjerno nepoznavanje Ustava BiH ,omalovažavanje ,samo jedna i jedina "istina" i jednoumlje je normalno. Mi na ovom forumu smo kulturni centar za njih.Jer da se ponašamo kao oni ,Ministar i MiB bi radi ljiljana po avatarima slali upozorenja. Baš cu probati na klix-u, oni mi djeluju kao malo radikalniji pa da vidim koliko ce me trpjeti. Necu ništa provocirati pa ce baš biti zanimljivo vidjeti koliko dugo ce im trebati da me baniraju zbog šahovnice. Odnosi su nam realno u ku..u, samo to nitko ne želi javno priznati. To sam primjetio, strašno jednoumlje tamo vlada. Ništa, morat cemo slati apostole sa HB foruma među njih da ih nauce kako biti tolerantan i kako uvažavati tuđe mišljenje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 07:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
danijel 88 je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Svugdje na njihovim portalima i forumima vlada takva atmosfera. Registriraj se na neki njihov forum i stavi šahovnicu na avatar pa ćeš vidjet kako će te dočekat na noževe,bit ćeš doživljen kao provokator automatski. Valjda je to pokazatelj na kojoj su nam razini odnosi osim pojedinih privatnih.Dobar Hrvat ne postoji ,postoji samo Bosanac Katolik koji po potrebi mora reć da je Hrvat kada to treba drugoj strani. Nepoznavanje ili nenamjerno nepoznavanje Ustava BiH ,omalovažavanje ,samo jedna i jedina "istina" i jednoumlje je normalno. Mi na ovom forumu smo kulturni centar za njih.Jer da se ponašamo kao oni ,Ministar i MiB bi radi ljiljana po avatarima slali upozorenja.
Baš cu probati na klix-u, oni mi djeluju kao malo radikalniji pa da vidim koliko ce me trpjeti. Necu ništa provocirati pa ce baš biti zanimljivo vidjeti koliko dugo ce im trebati da me baniraju zbog šahovnice. Odnosi su nam realno u ku..u, samo to nitko ne želi javno priznati. To sam primjetio, strašno jednoumlje tamo vlada. Ništa, morat cemo slati apostole sa HB foruma među njih da ih nauce kako biti tolerantan i kako uvažavati tuđe mišljenje... Dream on. Ne zanimaju nas, niti ih želimo izvlačiti na pravi put. Ako postoji još latentnih cvjećara i ljudi iz RH koji još ne odustaju od starih zabluda, samo naprijed.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 07:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Inače, što se upisa tiče i ako je istina, stvarno nemam riječi da opišem ljude koji bi mučki napali starog čovjeka, dno-dna.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 11:07 |
|
|
Melcher je napisao/la: Sta vama smeta mahanje grba srpskog kralja Tvrtka, a?  Taman posla da se ljiljan ne moze vijoriti po rs-u, a drzavna zastava Srbije moze.  A jes' šteta što su zloupotrebljeni simboli uvaženog gospodina srpskog kralja... A da je nosio državnu zastavu Srbije, verovatno bi dobio besplatno piće. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 14:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
danijel 88 je napisao/la: Kako su mu mogli ukrasti dvije zastave BiH kad je imao samo jednu zastavu BiH (imao je još i dvije zastave ABiH i jednu zastavu RH). Koliko sam upratio, lik je nosio zastavu koju su Hrvati u parlamentu BIH predložili, a Muslimani koristili kao zastavu BIH, sve dok nije oktroirana sadašnja "Varta" zastava. Iako slične, zastava i obilježja ABIH izgledaju ipak nešto drugačije: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Srbi napali Senada Hadžića! Postano: 16 sij 2013, 14:44 |
|
|
Ibar je napisao/la:  Banovićanin Senad Hadžić, koji je prošle godine pješke iz Tuzle otišao na hadž u Meku, prešavši put duži od 5.000 kilometara, danas je napadnut oko 17 sati u selu Bukvik kod Brčkog, na teritoriji Republike Srpske. Hadžić je jučer krenuo pješke s Tuzlanske kapije, kako bi odao počast vukovarskim žrtvama na Ovčari. - S tri auta je mog prijatelja Ramiza Omerčevića i mene, od Lončara do Bukvika, pratilo sedam Srba. U Bukviku su nas napali i oteli nam dvije zastave BiH. Jedan od njih me udario zastavom. Psovali su mi mrtvu majku - kazao je u kratkom razgovoru za "avaz.ba", Senad Hadžić, koji je nastavio put prema Ovčari, ali incident u Bukviku nije prijavio policiji. (avazba) Prebolesno...al sto i ocekivat... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 14:53 |
|
|
Da nisu mozda Turci iza ovoga 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 14:56 |
|
|
|
Uz dužno poštovanje, ovaj je 100% budaletina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 15:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Uz dužno poštovanje, ovaj je 100% budaletina. Bas tako...logoreicna zamlata... Nije on bas najzdraviji u glavi.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 18:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne znam zašto bih ga žalio. Čisto bespotrebno i besmisleno provociranje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pješice do Vukovara Postano: 16 sij 2013, 18:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
|
iako sam najavio da će pobrat ćušku ipak sam mislio da su Srbi malo zahrđali u zadnje vrijeme, ali kad su ga dohvatili u selu koje je svo vrijeme rata držala tzv. ABIH, onda respekt.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|