|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Pokondirenost Pereca Postano: 17 ožu 2025, 11:40 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Pokondirenost Pereca Postano: 17 ožu 2025, 12:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26359 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne znam ni jednu pjesmu od dotične ali, zbog jedne stvari je poštujem. Pred rat je imala koncert u dvorani do moje škole. Dok smo mi imali nastavu ona je imala neku vrstu probe. Da razradi glasne žice. Zapravo pjevala je pjesme na engleskom, one tada popularne. Npr nekoliko puta je ponovila pjesmu Stop od Sam Brown. Onda skontaš da je ona tu tada zapravo održala sama sebi koncert, za svoju dušu, pjevala pjesme koje voli iz glazbenog žanra koji joj je na srcu i u duši. Možda je zamišljala i publiku na tribinama kako je bodi. A nakon toga je održala narodnjački koncert za pare i za seljačine, jer živjeti se mora.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Pokondirenost Pereca Postano: 17 ožu 2025, 13:14 |
|
|
Dragana je ok, uostalom bila je udata za Tonija, a gosti na koncertu su svakako kockastoglavi zboristarci katolibani, fina hrvatska elita slusa samo opere.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Pokondirenost Pereca Postano: 18 ožu 2025, 16:35 |
|
|
Ljudi idu na srpske cajke jer su hrvatske cajke zabranjene. Recimo autentična cajka Hrvatica Vesna Pezo, ne znam da li je ikad zabilježeno da je bila na nekom radiju ili tv, osim kod Željka Malnara u Noćnoj mori. Mogla je i Lidija Bačić postati državni projekt i puniti stadione po svijetu da je politika stala iza nje. Ali to ne može jer su babe koje glasaju za Plenkovića rekle da ima prekratku suknju.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 4 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|