|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 90 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 09:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26138 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amiđa je napisao/la: Glasao sam za hdz za ono što hdz radi na unutrašnjem planu, na europeizaciji hrvatske i hrvatskog naroda.
Glasao bi protiv da mogu zbog onog što rade na vanjsko-političkom. Njihov kadar (pogotovo u EU) je kancer u najgoroj formi. Zar nije anketa samo za Hrvate? Ti sudjeluj kad bude anketa "umjereni vs radikalni islamisti".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 11:44 |
|
|
HDZ se dobro drži na 30% ja sam mislio da će lošije proć.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 11:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26138 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Brane je napisao/la: HDZ se dobro drži na 30% ja sam mislio da će lošije proć. Jest kad su Mujage glasovale za isti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60551 Lokacija: DAZP HQ
|
Brane je napisao/la: HDZ se dobro drži na 30% ja sam mislio da će lošije proć. HDZ jači na forumu nego na naručenim anketama. Računam da je ovdje ipak prisutno određeno saznanje kako je HDZ pomogao oko izbornog zakona u BIH i općenito je prijateljski prema hrvatskom narodu u BIH. Ono što trebamo je podizati standarde i očekivanja od Hrvatske i svake slijedeće vlade. Ovo dosad nije dosta, ovo je samo početak. Tražimo da se svaka vlada u Hrvatskoj ozbiljno uključi u svaki novi izborni proces u BIH i organizira dopisno glasanje i buseve u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Tražimo da se vlada ne srami nego ponosi sa svakim ulaganjem u hrvatsku stvar u BIH i da to ulaganje ide prema milijardu eura godišnje što priliči veličini teritorija i brojnosti Hrvata u BIH. Da Hrvatska potpomaže Mostar u stvaranju kadrova te da sama stvara prohrvatski kadar koji je sposoban djelovati u BIH u budućnosti. Hrvatska vojska na hrvatskoj grudi, sveti je zadatak za Hrvatsku sa svojom vojskom trajno ući u BIH, bez toga nema sreće za Hrvatsku ni hrvatski narod u cjelini. To je naša konačna rekonkvista. Vratiti na HTV vremensku prognozu za FBIH kao u zlatna doba tuđmanizma. Sve televizije da imaju ispostave i produkciju dijela programa iz Mostara. Demografska obnova Hrvata na ukupnom domovinskom prostoru, borba za svakog novorođenog i povratak svakog sina razmetnog, nema mira na Balkanu dok nas nema milijun u BIH: https://www.stolac.co/vijesti/bih/covic ... je-milijunJavni i tajni planovi za preuzimanje cijele FBIH, nametnuti se kao vlasnik Federacije, apsorbirati ju prometno, energetski, medijski, ekonomski, kulturno, financijski, sportski, religijski. Tražimo da Federacija bude hrvatskija od Hrvatske, da muslimani idu na Jadran ne samo da odmore od posla nego i od hrvatstva. Zahtjevamo da se napravi rebranding Hercegovine i Hercegovaca u Zagrebu shodno njihovoj vrijednosti i veličini te da se na osobit način razračuna s glasnom i neprijateljskom manjinom Ovo nije kraj zahtjeva, ovo je možda samo kraj početka.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 13:54 |
|
Pridružen/a: 28 svi 2020, 02:28 Postovi: 5732 Lokacija: planina Upozorenja: 1
|
Tražim da se općina Tomislavgrad priključi Hrvatskoj. Onda će HDZ imati moj glas.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 13:55 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 13:56 |
|
|
Planina je napisao/la: Tražim da se općina Tomislavgrad priključi Hrvatskoj. Onda će HDZ imati moj glas. Mi zapravo i jesmo jedina autohtona perecijska manjina u BIH. Izumiremo jer smo izvan matice. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 13:57 |
|
|
Planina je napisao/la: Tražim da se općina Tomislavgrad priključi Hrvatskoj. Onda će HDZ imati moj glas. Slobodno traži i žardinjere u vrt, to je minimum što ti vlada treba osigurati.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:00 |
|
|
Ne interesuje me osobna korist !
Nisam tkao vi forumski hdzovci
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:05 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne interesuje me osobna korist !
Nisam tkao vi forumski hdzovci Kakav si ti Hrvat? Zapamti dobro, bez para nema utjecaja, prvo sebe namiriš pa se onda boriš za višu stvar.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:09 |
|
|
Di su moji pošteni Hrvati divizija Velebit Lasica Bobovac, moramo se organizirati protiv ovih lopova, NLNL, nezavisna lista nismo lopovi?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:10 |
|
|
Planina je napisao/la: Di su moji pošteni Hrvati divizija Velebit Lasica Bobovac, moramo se organizirati protiv ovih lopova, NLNL, nezavisna lista nismo lopovi? Ne možeš ništa bez pare, ne pišem to zato što imam nego baš zato što nemam dovoljno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:18 |
|
|
Imate ministra diplomacije Grlić-Radmana, a sad i novog kardinala Kutlešu. Ko smi pisnut protiv duvnjaka sad ?? Županija sjedište iz Livno u TG vrime je.... 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:33 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Di su moji pošteni Hrvati divizija Velebit Lasica Bobovac, moramo se organizirati protiv ovih lopova, NLNL, nezavisna lista nismo lopovi? Ne možeš ništa bez pare, ne pišem to zato što imam nego baš zato što nemam dovoljno.  Ja mislio tebe stranka namirila, 3 firme u Zegeju, Penthouse na Dubravi, vila na Sljemenu, apartmani na Viru...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:35 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne možeš ništa bez pare, ne pišem to zato što imam nego baš zato što nemam dovoljno.  Ja mislio tebe stranka namirila, 3 firme u Zegeju, Penthouse na Dubravi, vila na Sljemenu, apartmani na Viru... Nisam na to mislio, ali sviđa mi se kako razmišljaš.  Za ljetovanje na Viru samo u PP.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 14:52 |
|
|
Planina je napisao/la: Zapravo bolje ne... 
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 15:00 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne možeš ništa bez pare, ne pišem to zato što imam nego baš zato što nemam dovoljno.  Ja mislio tebe stranka namirila, 3 firme u Zegeju, Penthouse na Dubravi, vila na Sljemenu, apartmani na Viru... Dok on botuje o kroatosferi i poklpapanju federacije, hadezeovci poklapaju švicarske račune.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 15:05 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Di su moji pošteni Hrvati divizija Velebit Lasica Bobovac, moramo se organizirati protiv ovih lopova, NLNL, nezavisna lista nismo lopovi? Ne možeš ništa bez pare, ne pišem to zato što imam nego baš zato što nemam dovoljno.  Ma nije samo ni stvar u novcu. Da nađemo nekog ludog milijardera ustašu iz Argentine koji bi financirao naše najmokrije snove za dejstvovanje oko BiH i same perecije, opet bi ti falilo kadrova. Premala smo država i nemamo previše opcija. U 2/3 krajeva Hrvatske i sitnijih općina nemaš s kime stvoriti stranački ogranak. Možeš birati između potrošenih starih HDZ-ovaca, starih komunjara, starih trećeputaša raznih vrsta i šačice mladih i neokaljanih u politici koji nisu pobjegli van. Moraš u svakom selu imati "čovika" koji će botovati za tebe i tvoje, i biti siguran da te neće zajebat i pretrčati konkurenciji. TO trenutno ima samo HDZ i zato drmaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 15:47 |
|
|
Planina je napisao/la: Zapravo bolje ne... 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 16:14 |
|
|
Glasao sam PROTIV HDZ ali na žalost nema nitko bolji. Svi ostali su još gori.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 16:16 |
|
|
Politički sam najbliži pokojnom Mladenu Swartzu. Počivao u miru
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Konj
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 19:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Glasao sam PROTIV HDZ ali na žalost nema nitko bolji. Svi ostali su još gori. uvoženje preko 100 000 stranaca je nezapamćena izdaja nacionalnih interesa i udar na standard vlastitog naroda. sumnjam da bi možemo toliko hrabro ušao u proces zamjene stanovništva.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 19:46 |
|
|
Konj je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Glasao sam PROTIV HDZ ali na žalost nema nitko bolji. Svi ostali su još gori. uvoženje preko 100 000 stranaca je nezapamćena izdaja nacionalnih interesa i udar na standard vlastitog naroda. sumnjam da bi možemo toliko hrabro ušao u proces zamjene stanovništva. Ali ali tko bi razvozio Glovo i tko bi pravio nove zgrade za narod koji rapidno nestaje?
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 17 vel 2023, 20:09 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Glasao sam PROTIV HDZ ali na žalost nema nitko bolji. Svi ostali su još gori. od HDZa ne postoji gore. HDZ je mjerna jedinica za maksimalno zlo. apsolutno je sve bolje odnjih. ili su manji izdajnici ili manje kradu ili manje lažu d anisu izdajnici, ili svo troje. nema nitko tko je po ikojem mjerljivom parametru gori od njih. HDZ je dotaknuo neslućene i nenadmađive visine koje ni Versna Pusić ni Stipe Mesič ni Teršelićka nisu uspjeli doseći. Hrvatksa propast je posve suobličena u ta tri slova
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Prebrojimo se narode/ HDZ anketa Postano: 18 vel 2023, 19:11 |
|
|
divizija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Glasao sam PROTIV HDZ ali na žalost nema nitko bolji. Svi ostali su još gori. od HDZa ne postoji gore. HDZ je mjerna jedinica za maksimalno zlo.
apsolutno je sve bolje odnjih. ili su manji izdajnici ili manje kradu ili manje lažu d anisu izdajnici, ili svo troje. nema nitko tko je po ikojem mjerljivom parametru gori od njih. HDZ je dotaknuo neslućene i nenadmađive visine koje ni Versna Pusić ni Stipe Mesič ni Teršelićka nisu uspjeli doseći. Hrvatksa propast je posve suobličena u ta tri slova Ponavljati gore navedenu rečenicu dok ne uđe svima u glavu 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|