HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 28 ožu 2024, 16:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 2098 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 84  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović
PostPostano: 11 sij 2015, 23:54 
Offline

Pridružen/a: 22 vel 2012, 15:06
Postovi: 2840
Postat će predsjednica tek za jedan mjesec i jedan tjedan. Prvi put da je pobijedila opcija koju sam ja zagovarao. Potpisao sam za referendum o dvojezičnosti, nije ni održan. Glasovao sam protiv ustavne definicije braka, prevagu je odnijela opcija za. Glasovao sam u prvom krugu za Sinčića, nije ušao u drugi krug. Glasovao sam sada za Grabar-Kitarović i pobijedila je.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 00:21 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34
Postovi: 15313
Lokacija: Misao svijeta
Da. Inauguracija je 18.2. Dotad je Ivo Josipović predsjednik. No dobro bi bilo da imamo temu o njoj . Sigurno će nas zamimati njen odnos spram BiH.

_________________
Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene,
Zaorit ću ko grom:
O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene,
To moj je, moj je dom!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 00:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 sij 2012, 03:21
Postovi: 15067
Lokacija: Zagreb
slika

_________________
Do godine u Herceg Bosni. :HercegBosanac


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 05:22 
Offline

Pridružen/a: 12 sij 2015, 04:11
Postovi: 4
Velicanstveno...

Portalu hercegbosne snimak iz Zapresica kada nas je predsjednica Kolinda posjetila. Njen izbor ce dati vjetar u ledja nasim hrvatskim predstavnicima u BiH, prvenstveno gospodinu Covicu da nikada vise ne dozvoli da je 17 dijeljeno sa 3 = 5!

A i da se muslimanski dzelati Bugojna privedu pravdi!

Na slici je predsjednica i sestra poginulog hrvatskog branitelja iz Bugojna! Jezidzic!



slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 16:02 
Online
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68204
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Citat:
"Dakako, riječ je o posve nerealnim očekivanjima onih koji misle da će sada doći do neke bitne promjene koju će Kitarović zahtijevati", kazao je prof. Lasić, ustvrdivši kako od toga nema ništa te da je potrebno podržati proces ustavnih promjena u BiH i zalagati se za jednakopravnost unutar Federacije, odnosno cijele zemlje, čime će se, po njegovom mišljenju, rješavati hrvatsko, bošnjačko, srpsko i uopće bh. pitanje.

Pokazat će se da li su Hrvati dobro izabrali


"U ozbiljnim se zemljama vanjska politika ne razlikuje od danas do sutra i u ovisnosti od toga je li, uvjetno kazano, crveni ili crni dolaze na vlast, nego od strategije koja postoji", kazao je prof. Lasić, naglasivši kako želi vjerovati da već nekoliko godina, od vlade gospođe Jadranke Kosor ili bivšeg predsjednika Ive Josipovića u paketu, postoji jedan pristup koji govori o tomu da treba zahtijevati da se bh. Hrvati u njihovoj domovini BiH izbore za status jednakopravnosti i ništa manje i ništa više.

Ta jedna principijelna pozicija je zaista bila novina u odnosu na ranije politike, bilo 'tuđmanovske ili mesićevske provenijencije' i ona je nešto što je realno očekivati i od Kolinde Grabar-Kitarović.

Na pitanje misli li da će izbor Grabar-Kitarović utjecati i na parlamentarne izbore u Hrvatskoj, odnosno hoće li doći do promjene vlasti u toj državi, Lasić je kazao kako se Milanovićeva vlada svojim brojnim potezima, zapravo pokazala i kao uteg u izbornoj kampanji Ive Josipovića, za kojeg bi bilo najbolje da se uspio distancirati od Vlade.

"On to prosto nije mogao jer dolazi iz tog miljea, dakle u tome smislu bit će ovo period vrlo mučne kohabitacije", naglašava prof. Lasić, koji smatra kako neće doći do prijevremenih izbora u Hrvatskoj, no da će se do tada Banski dvori - Pantovčak mučiti jedni s drugima.

Prof. Lasić je zadovoljan i što glasovi bh. Hrvata nisu odlučili o rezultatu predsjedničkih izbora Hrvatskoj.

"Vrlo sam miran i zadovoljan s time da nisu glasovi bh. Hrvata odlučili o rezultatu izbora. Odlučili su građani s adresom u Hrvatskoj. Što se mene tiče ja u potpunosti dijelim mišljenje s nekim građanima Hrvatske da treba napraviti promjene i da se za predsjednika RH glasuje tako da se prvo plaćaju porezi pa se potom glasuje. No, dok je zakon kakav jest i dok omogućuje ovakvu vrstu manifestacije dobro je da ne bude zle krvi i da se ne može kazati da su bh. Hrvati ili bh. državljani s hrvatskom putovnicom odlučili hrvatske izbore", istaknuo je sveučilišni profesor europskih integracija i međunarodnih odnosa.

"Hrvati su odlučili kako su odlučili, a koliko to nije zapravo u njihovom interesu ili jeste vidjet ćemo uskoro. Trenutno postoji potreba za dodatnom tzv. retrospektivnom europeizacijom javnih politika u Hrvatskoj i ja nisam siguran da je pobjeda Kolinde Grabar Kitarović i stranke koja stoji iza nje vjetar u leđa tim promjenama, dapače, mogli bi doživjeti i obrnute procese", zaključio je prof. Lasić.

Početak bitnih političkih promjena u Hrvatskoj


Politički analitičar Srećko Latal, komentirajući izbor Kolinde Grabar-Kitarović za novu predsjednicu Republike Hrvatske je rekao da je ovo početak bitnih političkih promjena u Hrvatskoj koje će se dešavati ove godine, a kako se bude mijenjala politička i ekonomska situacija u Hrvatskoj to će imati određenih uticaja i na BiH i ostatak regiona.

On ipak zadržava rezervu u procjenama budućeg pravca hrvatske politike prema BiH i zemljama regije, uz ocjenu da je to u ovom trenutku još prerano prognozirati. Naglašava da će ulogu u tome igrati više elemenata, među kojima su i uloga Evropske unije, te pravac daljnjih reformi koje će hrvatska vlast nastaviti provoditi ove godine.

"U svakom slučaju očekuje nas jedna interesantna godina. Hrvatskoj bih čestitao na novoj predsjednici, a posebno što je prvi put u regiji jedna zemlja dobila ženu na toj funkciji. Nadam se da će ta ženska energija pozitivno uticati na dešavanja u Hrvatskoj, ali i regionu", kazao je on.

Komentirajući izbore, Latal je mišljenja da njihov rezultat nije toliko iznenađujući, imajući u vidu sve veću nepopularnost SDP-ove Vlade u Hrvatskoj. Smatra da je drugi kandidat u toj trci i dosadašnji hrvatski predsjednik Ivo Josipović napravio jednu taktičku grešku, jer se u drugom krugu predizborne kampanje u medijima pojavljivao puno više s premijerom Hrvatske Zoranom Milanovićem, što je u konačnici uticalo na njegove rezultate.

"Za razliku od njega, HDZ je za Grabar-Kitarević izabrao drugačiju taktiku, te se Tomislav Karamarko, koji također ne uživa veliku popularnost u Hrvatskoj u posljednjim danima gotovo nije ni pojavljivao kao dio njene predizbrone kampanje", istaknuo je on.

Latal podsjeća da je nova hrvatska predsjednica u govoru rano jutros podcrtala važnost ujedinjenja Hrvatske, koja je, kako navodi Latal, očigledno politički vrlo podijeljena i ekonomski bitno oslabljena.

Dodaje da je ona također naglasila važnost i dalju podršku reformnoj poziciji bh. Hrvata, podvlačeći da tek predstoji da se vidi kako i na koji način će se to realizirati, imajući u vidu da je vanjska politika u rukama Vlade.

Za novu predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović glasalo je 93,8 posto Hrvata iz BiH, a za Ivu Josipovića 6,2 posto. Grabar-Kitarović postala je četvrta predsjednica Republike Hrvatske i druga predsjednica iz Hrvatske demokratske zajednice, a ujedno i prva žena na čelu susjedne države.

Pobjega Grabar-Kitarović pobjeda i za Hrvatsku i za BiH


Član Stručnog tima Instituta za društveno-politička istraživanja (IDPI) sa sjedištem u Mostaru Josip Blažević smatra kako će pobjeda Kolinde Grabar Kitarović na hrvatskim predsjedničkim izborima biti pozitivna stvar i za Hrvatsku, i za Bosnu i Hercegovinu, a samim time i za bosanskohercegovačke Hrvate.

"Ako je suditi po prvom govoru predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, ali i prema njezinim nastupima u izbornoj kampanji, može se tvrditi da je riječ o modernoj političarki s novom političkom paradigmom. Ta se paradigma ponajprije ogleda u ostavljanju prošlosti po strani i apsolutnom okretanju prema budućnosti", smatra Blažević.

Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, Blažević smatra da će Kolinda Grabar-Kitarović nastaviti politiku pružanja aktivne podrške BiH u euroatlantskim integracijama te jednakopravnosti i konstitutivnosti Hrvata, a koju je unaprijedio njezin prethodnik.

"Nju na takav stav obvezuje i ogromna podrška koju je dobila od glasača iz BiH, premda ta podrška nije bila presudna u njezinoj pobjedi. Osim toga, ovako značajno i strateško pitanje treba nadilaziti stranačku pripadnost i osobne preferencije, a nastavak spomenute politike ona je i najavila u svome prvom govoru poslije izbora", istaknuo je Blažević.

Blažević dodaje kako se ne smiju zaboraviti zasluge dosadašnjeg predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, koji je, po njegovim riječima, učinio mnogo za Bosnu i Hercegovinu i bh. Hrvate te bio njihov istinski prijatelj.

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 18:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27
Postovi: 17349
Lokacija: יום טוב
Biskup Košić čestitao Kolindi Grabar Kitarović: "Velike nade polažem u Vas"

Citat:
Sisački biskup Vlado Košić uputio je čestitku novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. Čestitku prenosimo u cijelosti:


"Draga i veoma poštovana gospođo Kolinda Grabar Kitarović,

Veoma mi je drago što Vam mogu čestitati današnju pobjedu na predsjedničkim izborima! Molio sam se Bogu da Vi budete naša nova predsjednica Republike Hrvatske. Mislim da je to višestruko važno, draga Predsjednice, za našu Domovinu koja je u velikim gospodarskim, ali još većim moralnim i duhovnim problemima. I upravo je zato dobro što ste Vi izabrani za našu predsjednicu, da dadete Domovini novi polet i optimizam jer ste sposobna i marljiva, domoljubna i visokim idealima poštenja predana žena, majka i političarka!

Također sam veoma sretan što je na čelo naše mlade države Hrvatske došla osoba koja je vjernica, koja svoju vjeru živi i ne skriva. Raduje me ta činjenica jer znam koliko je prepreden i lukav bio Vaš prethodnik. U Vama vidim iskrenu osobu spremnu na rad i žrtvu za naš hrvatski narod, za dobro svakog, osobito obespravljenog čovjeka, borca za neovisnu državu Hrvatsku koju je prije 25 godina stvorio naš narod i obranili naši hrvatski branitelji pod vodstvom prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Strašno je promatrati bešćutnost dosadašnjih političara, a osobito Vašeg predšasnika, kad su u pitanju hrvatske žrtve, bilo u Drugom svjetskom ratu bilo u Domovinskom ratu. Na žalost i naša Vlada dijeli taj svjetonazor bešćutnosti prema hrvatskim žrtvama i prema hrvatskim braniteljima. Osobit je primjer tomu odnos prema hrvatskom gradu – heroju Vukovaru. Nadam se od srca da ćete Vi to uspjeti promijeniti.

Također se nadam, budući da ste prva hrvatska predsjednica koja nije bila u komunističkoj partiji, da ćete uspjeti izvući našu Domovinu iz udbaško-komunističkih ralja u koje su ju na žalost gurnuli dosadašnji političari. To pak stanje zarobilo je i u svoj nedemokratski sustav uvuklo našu Domovinu tako da radinost i poštenje, vrline po kojima su Hrvati poznati diljem svijeta, nisu do sada mogle u našem javnom životu doći do izražaja da je narod tonuo u sve veće beznađe, te posebno mladi – koji su budućnost svakog naroda i države – morali odlaziti u tuđi svijet, budući da ih se vlastita domovina odrekla. To Vi morate svakako promijeniti! S Vašom pobjedom dolazi konačno do rekonstrukcije bastiona u što su dosadašnji vladajući bili pretvorili našu Domovinu. Stoga je Vaša pobjeda i od velike simboličke važnosti.


Osobito me veseli Vaše obećanje da ćete biti predsjednica svih Hrvata i Hrvatica i svih građana naše Domovine. Naša napaćena Hrvatska vapi za jedinstvom. Stoga je važno da svi, a osobito oni koji nose najviše odgovornosti, strpljivo i uporno rade na jedinstvu a protiv podjela, što znači da se svi koji žele dobro našoj Domovini trebaju ujediniti u izgradnji zajedničkog života na istini i ljubavi u miru i u svakom napretku.

Velike nade polažem u Vas, poštovana i draga naša Predsjednice, te Vas iskreno uključujem u svoje molitve i preporučam u molitve svih mojih vjernika Sisačke biskupije.

Primite izraze mojeg iskrenog poštovanja i molbu da ne zaboravite – kako ste to i Vi više puta naglašavali – tzv. male ljude koji trebaju Vašu ljudsku, prijateljsku, majčinsku i predsjedničku potporu.

Neka Vas vodi dragi Bog, čuva Blažena Djevica Bogorodica Marija, štiti sveti Josip, zaštitnik domovine Hrvatske, blaženi Alojzije Stepinac te svi sveti i blaženici hrvatskoga naroda!

S poštovanjem
Mons. Vlado Košić,
biskup sisački"



to, Vladek! :smajl007

_________________
Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica

Takozvana RS je genocidna tvorevina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 19:38 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 09 vel 2010, 19:22
Postovi: 5990
Snaderova barbika :kava

Citat:

TITOIST-(KINJA) NA PANTOVČAKU JOŠ PET GODINA



Takozvani predsjednički izbori u Hrvatskoj 11. siječnja 2015. ne nude nikakvu stvarnu alternativu nasuprot programiranih, sterilnih, bezbojnih i besadržajnih kandidata -Josipovića i Grabar - proizvedenih u otuđenim centrima moći za proizvodnju barbika i klonova kojima je cilj podjarmiti i na koncu izbrisati svaki nacionalni identitet i suverenost osobito malih naroda i država.

Republika Hrvatska, oslabjela i uništena pod vladavinom HDZ i SDP neokomunista od 1990. godine naovamo, postala je izuzetno pogodna meta za frontalni napad na njezin opstanak kao države hrvatskog naroda jer internacionalne zavjereničke snage nastupaju sada bez rukavica, doslovce otvoreno preuzimaju središnje medije u zemlji i postavljaju kao kandidate za predsjednika države osobe koje su ili prilagodili ili proizveli prema svojim osvajačkim i gramzivim planovima.

Nevjerojatna je naivnost i ignorancija koju je demonstrirao bivši predsjednički kandidat Milan Kujundžić koji je za vrijeme predjedničke kampanje operirao pacijente na odjelu gastroenterologije misleći da potpuno neznalačkom i amaterskom kampanjom i samoobmanjivanjem može ugroziti programirane protukandidate. Kampanju je vodio bez novčanih sredstava, bez ekipiranog ljudstva i izbornog stožera pa je i previše glasova dobio koliko ih je stvarno zaslužio.

Osim ako i sam nije bio trojanski konj HDZ-a u korist njihove bezbojne i afektirane kandidatkinje Kolinde Grabar koja da dokaže svoje hinjeno domoljublje nije se libila izmišljati da je na TV Zagreb slušala hrvatsku himnu za vrijeme Jugoslavije.

Kada je oko njezinog pučkoškolskog neznanja izbila afera HDZ je nadodao da je ona mislila na RTV Zagreb, jer se je na Radio Zagrebu u pola noći kao odjavna špica emitirala jedna strofa hrvatske himne, eto da se vidi kako Savez komunista Hrvatske drži do hrvatskog nacionalnog identiteta kojeg je inače na svaki drugi način ponižavao i gazio.

Na dan prava čovjeka hrvatski biskupi pozvali su narod da svoj glas dadne osobi koja utjelovljuje mudrost, razboritost i odlučnost u vođenju države, koja će ojačati gospodarsku diplomaciju, koja će prednjačiti u zalaganju za prava obespravljenih i pravedniju raspodjelu dobara, za zaštitu braka muškarca i žene i prava nerođenih, koja će osuditi sve komunističke zločine i njihove nositelje.

Hrvatski birači prema tome uistinu nemaju kome od ovo dvoje kandidata dati svoj glas jer doslovce oboje su bez potrebne mudrosti, razboritosti i odlučnost u vođenju države za dobrobit njezinog stanovništva.

Sadašnji predsjednik, uvjereni titoist niti jednim svojim potezom niti ukupnim djelovanjem nije pomaknuo niti unaprijedio hrvatsku državu i društvo, štitio je ilegalne financijske lobije čime je omogućio daljnju autodestrukciju države, nije učinio ništa da spriječi Milanovića i njegovu vladu da Hrvatska bude umješana u agresiju na Siriju i pri tom sudjeluje u rušenju međunarodnog mira i pravnog poretka.

Posljedice su ne samo stvaranje kalifata na Srednjem istoku uz pomoć oružja hrvatske vojske kojoj je Josipović vrhovni zapovjednik, nego i gubitak desetaka milijardi dolara vrijednih naftonosnih polja koje su bile vlasništvo INE u Siriji.

Josipović nije učinio ništa na planu reindustrijalizacije i gospodarskog oživljavanja zemlje čime je izravno uzrokovao duboku recesiju i odljev tisuća visokoškolovanih iz zemlje radi čega trpe svi slojevi a povećana je i smrtnost stanovništva, osobito zbog nedostatka liječnika i medicinskih sestara koji su naprosto pobjegli u druge zemlje ne vjerujući niti sekunde u prazna obećanja Josipovića i Milanovića.

Kandidatkinja HDZ-a koja kao i njezin protukandidat podržava gay lobi, istospolna vjenčanja, pobačaje i Trg maršala Tita i koja bi dala još veća prava srpskoj nacionalnoj manjini, uvela bi hrvatsku vojsku u napadačke misije, uvela bi jednomjesečni regrutni rok radi lakšeg izvoza unovačene hrvatske vojske u NATO-osvajačke planove, jer je kao pomoćnica glavnog tajnika NATO-a, očigledno brzo «zaboravila» što predstavlja razliku između legitimne obrane jedne države i subverzivnog podrivanje suverenosti i međunarodnog položaja te iste države radi instaliranja marionetske vlasti i nametanja svojih interesa na štetu te iste države i njezinog stanovništva.

Ona je prisiljena bježati kao vrag od tamjana od svoje prošlosti Sanderove barbike, njezinih interesnih veza sa Stipom Mesićem i Budimirom Lončarom, svojeg članstva u Predsjedništvu HDZ-a u kojem ništa nije znala niti čula o organiziranoj grabeži i korupciji, ali bi usprkos svega odlučno i snažno lupala šakom o stol, kako je više puta izjavila startajući sa svojom kampanjom na vrlo simbolički datum 11.11.2014. godine.

Kanidatkinja Kolinda Grabar javno izjavljuje tijekom sučeljavanja da nema tajni u njezinom životu, međutim, upravo suprotno proizlazi iz njezinog lupanja šakom o stol, s obzirom da se radi o znaku raspoznavanja iniciranih osoba i da je potpuno prikrila svoje članstvo u tajnoj zavjereničkoj organizaciji Trilaterali koja promiče stvaranje jedne svjetske vlade, jedne univerzalne religije, brisanje nacionalnih država i razlika među narodima i koja teži k uspostavi takozvanog nvoog svjetskog poretka.

Ovakve nametnute i ponuđene kandidate SDP-a i HDZ-a za predsjednika Hrvatske u svakom slučaju ne bi trebalo uopće izabirati, već glasački listić poništiti i poraditi na tome da budu što prije opozvani, smijenjeni i procesuirani za djelovanje protiv hrvatskog naroda i države.

_________________
Neki Fadil


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 19:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 stu 2014, 21:01
Postovi: 1588
slika

Čestitam braćo. :herceg_bosna Samo nek ste smakli levičarski ološ.
Daće Bog da i mi izaberemo Zoranu,
slika
nek nam bude isto samo da ne gledamo ove majmune.

_________________
Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 20:06 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
Kolinda za FTV dnevnik2

"podržati ću sve zahtjeve koji budu došli od strane legitimnih hrvatskih predstavnika u BiH, bilo to kantoni ili treći entitet"


video http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1178 ... televiziju

evo izravan link http://www.federalna.ba/files/news_vide ... olinda.mp4

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 21:21 
Online
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68204
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
ManInBlack je napisao/la:
Kolinda za FTV dnevnik2

"podržati ću sve zahtjeve koji budu došli od strane legitimnih hrvatskih predstavnika u BiH, bilo to kantoni ili treći entitet"


video http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1178 ... televiziju

evo izravan link http://www.federalna.ba/files/news_vide ... olinda.mp4


Odlicna.

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 21:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34
Postovi: 15313
Lokacija: Misao svijeta
U Dnevniku Plus HRTa je izjavila da će prvi posjet stranoj državi vjerojatno biti posjet BiH.

_________________
Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene,
Zaorit ću ko grom:
O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene,
To moj je, moj je dom!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 21:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
Robbie MO je napisao/la:
ManInBlack je napisao/la:
Kolinda za FTV dnevnik2

"podržati ću sve zahtjeve koji budu došli od strane legitimnih hrvatskih predstavnika u BiH, bilo to kantoni ili treći entitet"


video http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1178 ... televiziju

evo izravan link http://www.federalna.ba/files/news_vide ... olinda.mp4


Odlicna.



očekivana reakcija, seksizam, fašizam, histerija na http://www.klix.ba/vijesti/bih/grabar-k ... /150112134

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 21:38 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Primitivci teški. A Klix ih gađa naslovima i izaziva u njima ono najgore životinjsko.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 21:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Robbie MO je napisao/la:
ManInBlack je napisao/la:
Kolinda za FTV dnevnik2

"podržati ću sve zahtjeve koji budu došli od strane legitimnih hrvatskih predstavnika u BiH, bilo to kantoni ili treći entitet"


video http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1178 ... televiziju

evo izravan link http://www.federalna.ba/files/news_vide ... olinda.mp4


Odlicna.



Je, kratko i jasno. Novinar FTV-a spika "tko" i "povijest". Suncokretija se ne da iz njih ni maljem izbiti.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 22:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 ožu 2011, 16:41
Postovi: 748
Bravo. U odnosu na prve Josipovićeve izjave, drastično poboljšanje. Mada mi je malo čudna spika ravnopravnost "na cijelom teritoriju BiH"


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 22:57 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Mate Granić je iz njenog tima, maloprije kaže da će im Hrvati u BiH biti prvi prioritet.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 23:26 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27
Postovi: 6018
Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
BBC je napisao/la:
Mate Granić je iz njenog tima, maloprije kaže da će im Hrvati u BiH biti prvi prioritet.

Nadajmo se da on u tom odnosu ne će imati bitnu ulogu, jer je s hrvatske strane praktički najodgovornija osoba za ukidanje hrvatske etnoteritorijalne autonomije u BIH i prevođenje Tuđmana "žednog preko vode", tj. bio je čisti eksponent vanjskopolitičkih silnica koje je prema BIH usmjeravao SAD, dobro surađujući s partnerom Silajdžićem - još jednim eksponentom transatlantizma (euroatlantizma), ali i neoosmanizma.

P.S. Bravo za prve izjave KGK o BIH! :palacgore2


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 23:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46
Postovi: 6610
Lokacija: kašeta brokava
Pessimus dux je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Mate Granić je iz njenog tima, maloprije kaže da će im Hrvati u BiH biti prvi prioritet.

Nadajmo se da on u tom odnosu ne će imati bitnu ulogu, jer je s hrvatske strane praktički najodgovornija osoba za ukidanje hrvatske etnoteritorijalne autonomije u BIH i prevođenje Tuđmana "žednog preko vode", tj. bio je čisti eksponent vanjskopolitičkih silnica koje je prema BIH usmjeravao SAD, dobro surađujući s partnerom Silajdžićem - još jednim eksponentom transatlantizma (euroatlantizma), ali i neoosmanizma.

P.S. Bravo za prve izjave KGK o BIH! :palacgore2


Ma nema straha od toga.

_________________
Čast svakome, veresija nikome.

zabranjeni list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 23:39 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
BBC je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Odlicna.



Je, kratko i jasno. Novinar FTV-a spika "tko" i "povijest". Suncokretija se ne da iz njih ni maljem izbiti.


Jesi glup pa Babić je Hrvat. :smijeh

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 23:44 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Sigurno je "Hrvat". Lagumdžijin apsolutno, apsolutno podguznik. Vaš je i zadržite ga, i vaš "bošnjački" je učio u školi, nek ga upražnjava.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 23:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27
Postovi: 6018
Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
BBC je napisao/la:
Sigurno je "Hrvat". Lagumdžijin apsolutno, apsolutno podguznik. Vaš je i zadržite ga, i vaš "bošnjački" je učio u školi, nek ga upražnjava.

Imali smo već temu o njemu:

politika/skandalozno-ftv-ov-voditelj-darjan-babi-zavodi-maloljetne-de-ke-na-fb-u-t4653.html


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 12 sij 2015, 23:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
BBC je napisao/la:
Sigurno je "Hrvat". Lagumdžijin apsolutno, apsolutno podguznik. Vaš je i zadržite ga, i vaš "bošnjački" je učio u školi, nek ga upražnjava.


Tip forsira tko tisuća i bez grabar kitarevićke.

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 13 sij 2015, 09:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 16 lip 2012, 23:09
Postovi: 15562
Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po...

_________________
+ Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 13 sij 2015, 09:27 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 07 ruj 2012, 20:35
Postovi: 13033
Lokacija: Zagreb
Metemma je napisao/la:
Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po...

Jebiga, kod vas većina ljudi gleda na HDZ kao na stranku radikalne desnice, zbog ratnog naslijeđa naravno. Kad to kombiniramo s NATO backgroundom što očekivati, prosječan Srbin neće biti oduševljen.

_________________
Summum ius, summa iniuria.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
PostPostano: 13 sij 2015, 09:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 28 sij 2010, 17:54
Postovi: 13159
Metemma je napisao/la:
Ne vidim neko oduševljenje ni među Srbljima glede KGK. Osim mog ličnog, ne zamjerite ali predsjednica vam je MILF i po...


Oko toga smo se slozili i cale, i burazer i ja... dok je keva cutala, i napravila uzdah :zubati

http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy ... _id=945950

Mozemo da pregovaramo, i da se resi granica na Dunavu, i nestali... ali ne samo sa jedne strane, sudbina mnogih Srba je jos nerasvetljena, zatim stanarska prava, imovina, penzije... sve na sto, pa da vidimo ili da se sve resava, ili nista...

Ove price - da Hrvati u Srbiji imaju ista prava kao Srbi u Hrvatskoj su malo i uvredljive... ne tako davno su lomljene cirilicne table, Srbi su i dalje marginalizovani u mnogim poljima, svako malo neka budala misli da moze da brise cipele sa Srbima...

To tako ne moze... kao ni neka predstava da ce Hrvatska ako joj ne bude po volji, blokirati pristupanje Srbije EU... ili ce da se pregovara ljudski, ili po meni ne treba uopste da se razgovara...

_________________
Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2098 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 84  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO