Naslov: Re: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović
Postano: 07 lis 2018, 08:11
Instruktor je napisao/la:
ledolomac je napisao/la:
Zanimljivo kako bošnjački mediji patološki ne podnose Kolindu u zadnje vrijeme, toliko da joj seciraju svaku riječ i traže skrivena uzp-ovska značenja.
Pazite ovoga danas, novinar FaceTv-a joj zamjera što je rekla da su muslimani u Hrvatskoj 'integrirani' u društvo jer to onda po njemu znači da su strano tijelo: https://www.youtube.com/watch?v=LtfSwsdJJwg
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Postano: 16 ruj 2022, 23:27
Citat:
Uz ovaj jelovnik je Kolinda Grabar-Kitarović istopila kilograme i došla do zavidne linije Poznati Hrvati prihvatili su liposukcijsku prehranu. Smršavjeli su Dalibor Petko, Boris Kosmač, Katja Restović i članovi Opće opasnosti.
Postano: 02 vel 2024, 20:45
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17519 Lokacija: Drina je na granici!
Reconquista je napisao/la:
Citat:
Auuuu moj tip .
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.