|
|
Stranica: 23/121.
|
[ 3003 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
robelec
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 16:57 |
|
|
Evo što kruži internetom o Škori. Citat: Piše netko na fejsu 10 pozitivnih stvari zašto glasati za Škoru .Ja ću sada napisati 10 negativnih stvari zašto ću ja glasati protiv. Evo možete saznati razloge. 1. Kada je osjetio da će biti rata zdimio je u Ameriku. 2. U Amerci lijepo se zabavljao , po četničkim dernecima 3. Oženio je ķčer žestokog četničkog vojvode 4. ne dirajte ravnicu je laž skladba se nije tako zvala. 5. Skladba se zvala Ja ću se vratiti , ali normalno kad rat prođe . 6.Zamislite kada na koncertima pjeva sude mi i plače , zamislite kada ljigavac plače zato što je branio svoju domovinu na tisuće kilometara od nas koji smo ovdje krvarili i još ljiga ima obzira tako brutalno Vas lagati o ljubavi prema domovini 7. Na pozive mobilizacije nije se ni jednom odazvao 8. kada je bio u Americi zvao je kolegu da mu spremi zvučnike i opremu da ne stradaju u granatiranju. Poslije rata vratio se sa kceri četničkog vojvode u HR i ovdje glumi da mu je supruga Amerikanka
9. unovačen je u Udbu pod kodnim imenom Pelikan pa mu se otvaraju kao pobjegulji radna mjesta.Zamislite kada pobjegulja postaje konuzl u Mađarskoj nije to slučajno ,tu i punac ima prste iz Amerike. 10. omgučena su mu razna radna mjesta kao pobjegulji i dezerteru za što je trebao odgovarati ,a ne da bude nagrađivan. Što bi tek bio da je bio branitelj. 11. opljackao je HTV kao direktor privatizirao Croatia Rekords rekords.Postao domoljub sa rukom duboko u đepu . 12 eto i sada to lažljivo *** želi biti predsjednik , a ako im i to prode jebes onda više ovaj narod glup ko *** ,zamislite ljiga sada ide po dijaspori i laže cak mu i suze liju po koncertima, plače dok pjeva Sude mi a ljudi u dijaspiri misle, gle koliko on voli svoju zemlju dat ćemo mu glas to je jedan obični lupež i ***.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 16:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Šampanjac je na ledu za prosinac, da lijepo proslavimo još jedan kolac u srce cvjećarstva kojeg suptilno promovira tamburaš. Mi koji pratimo odnose u BiH i poruke iz Hrvatske već 3 desetljeća imamo nepogrešiv radar za detektiranje tih malicioznih pojava. Imate detaljne upise o tamburašu nekoliko stranica unatrag, ali ovo što on trenutno ne govori o BiH, u situaciji kada im potpuno odrješene ruke, gdje ga ne sputava funkcija na kojoj je KGK, je u najblažu ruku kriminalno. Te izjave gore su blaže od izjava Plenkovića, i to u situaciji gdje je čovjek već slobodan čovjek, u kampanji, kad bi trebao da grmi i napada KGK i HDZ sa maksimalističkih pozicija po pitanju BiH i svega drugoga. Jad i bijeda, i zbog toga ću vam trljati sol u rane kad prdekne još jedan lažni mesija s desnice.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 20:29 |
|
|
Tko su likovi u stožerima kandidata za predsjednika? Koliko njih je iz BiH rodom ili podrijetlom? U Kolindinom stožeru su Hrvati BiH korijena Ivan Anušić (bivši načelnik ratom poharane i do 1998. okupirane općine Antunovac koja je pod njegovim vođenjem pretvorena u najbogatiju općinu u Slavoniji, danas je župan Osječko-baranjske županije), Ivan Penava (gradonačelnik Vukovara), Marko Primorac (docent na Katedri za financije zagrebačkog Ekonomskog fakulteta), Tomislav Madžar (Doktor medicinskih znanosti, te specijalist i sveučilišni magistar medicine rada i sporta). Nakon ovih spoznaja, moja naklonost prema Kolindi je još i veća! Koliko Hrvata rodom ili podrijetlom iz BiH ima u Šokrinom ili Milanovićevom stožeru? Čini se da nema takvih barem u Milanovićevom stožeru. U Milanovićevom stožeru je zamjenik Vesne Pusić od 2011. do 2015. Joško Klisović kojem je deklaracija o položaju Hrvata u BiH bila neprihvatljiva i za koju nije dao glas kao ni jedan šugavi SDP-ovac u saboru. U Milanovićevom stožeru je i Kristina Ikić Baniček (gradonačelnica Siska) koja je zabranila minutu šutnje za generala Praljka https://www.vecernji.hr/vijesti/sisak-o ... xUWzR20qU8 . Tu je i Orsat Miljenić, potomak komunističke loze iz Dubrovnika, a proslavio se kada je čino sve živo da zaštiti udbaša Perkovića od izručenja Njemačkoj. Za Milanovićev PR je opet kao i 2014. zadužen Bošnjak Zlatan Husić (SDP-ovac iz Sarajeva). Poznati bošnjački sindikalist mu je za angažman u Milanovićevoj kampanji odao i priznanje 2016. preko fejsa jer je "odlično pripremio" Milanovića za debatu protiv Plenkovića. 99% Bošnjaka s pravom glasa u Hrvatskoj će svoj glas dati Milanoviću i morao bi biti retardiran da dajem glas osobi koju će birati bošnjačka zajednica u RH koja patološki mrzi Hrvate u Hercegovini. Što imamo kod Škore? Hasanbegović, Ruža Tomašić, Glasnović i mostaši predvođeni Petovom ga podržavaju. PR-ovac mu je Bujanec, a od Hrvata BiH korijena u Škorinom stožeru bi izdvojio Miljenka Ćurića (estradni menadžer).
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 20:37 |
|
|
1986 je napisao/la: Škoro će sigurno promicati ideju Herceg-Bosne više nego Kolinda i vlada, bez obzira za koga vi glasali. Bio je na RTV Herceg-Bosne, ima koncerte po našim mjestima itd.
Ne znam na temelju čega imate takve zaključke, kao da je Pernar. Nesmiju oni imati svoje zaključke, naredila centrala a također i ti si me pozitivno iznenadio...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 21:01 |
|
|
Paranoični ste oko tih dodrinaša. Ukazuju vam se kao bijeli miševi. Stvarno smiješno. Niti jedan ozbiljan političar u RH čak ni desničari više ne gaje iluzije o nekom bratstvu s cvijećem i hrvatima islamske vjeroispovjesti. Druga stvar je to što desnica i dalje uglavnom reži na Srbe i stavlja naglasak na njih dok zanemaruju Muslimane. Ovo su izbori za predsjednika RH a ne za hrvatskog člana predsjedništva u BiH i teme u predizbornoj kampanji su drukčije sukladno tome.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 21:06 |
|
|
Diablo je napisao/la: 1986 je napisao/la: Škoro će sigurno promicati ideju Herceg-Bosne više nego Kolinda i vlada, bez obzira za koga vi glasali. Bio je na RTV Herceg-Bosne, ima koncerte po našim mjestima itd.
Ne znam na temelju čega imate takve zaključke, kao da je Pernar. Nesmiju oni imati svoje zaključke, naredila centrala a također i ti si me pozitivno iznenadio... Ajde i nekako shvaćam kad nam weasel kaže nebitni ste, imamo mi važnijih tema. Ali ti sa Širokog da se složiš jest evo nebitni smo i sami sebi, to je već teže razumjeti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 21:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: Nesmiju oni imati svoje zaključke, naredila centrala a također i ti si me pozitivno iznenadio... Ajde i nekako shvaćam kad nam weasel kaže nebitni ste, imamo mi važnijih tema. Ali ti sa Širokog da se složiš jest evo nebitni smo i sami sebi, to je već teže razumjeti. Jesi li ti zadovoljan radom KGK kroz zadnje 4 godine? Ako nisi zasto unaprijed pljujes na one koji se jos nisu dokazali?? Ako jesi onda idi kod Mulije Džudžan na lijecenje, blizu ti je Iskreno nisam ni ja neki Škorin fanatik, nikada mi nije ni "legao" kao osoba al kad na drugoj strani vidim Matu Granića, najvećeg nacionalnog izdajnika, britansku agenturu tada bi dao glas i Avi Karabatić samo da onu gadost vise ne gledam...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 21:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: Nesmiju oni imati svoje zaključke, naredila centrala a također i ti si me pozitivno iznenadio... Ajde i nekako shvaćam kad nam weasel kaže nebitni ste, imamo mi važnijih tema. Ali ti sa Širokog da se složiš jest evo nebitni smo i sami sebi, to je već teže razumjeti. Nisam rekao da ste nebitni nego da niste samo vi u fokusu. Ima vas 350-400k dok pereca ima 4 000 000. Naravno da veći utjecaj na političare i politiku ima ovih 4 000 000. Perece pati ekonomska i politička situacija te loša situacija u državi općenito. I svi očekuju da se kandidati pozabave tim temama. U ovom političkom kaosu nitko nema dovoljno snage da vas podrži i koncentrira se na vaše probleme jer ih ima u RH previše. Zdravstvo, školstvo, avioni, demografija, pravosuđe,pupovac, Srbi, devedesetprva, četrdesetprva, opozicija, o svemu tome se treba brinuti onaj tko dođe na vlast i to su sve problemi koji ih mogu rušiti s vlasti. I onda još kao šećer na kraju dolazite vi gdje se treba riješiti problem majorizacije, problem izbornog zakona i poboljšati položaj Hrvata kao konstitutivnog naroda. Podrška Zagreba može puno značiti ali ona nije ključna, za svoj status moraju i mogu utjecati najviše sami Hrvati u BiH. Što Zagreb može? Mogu samo izražavati zabrinutost i upozoravat u EU parlamentu gdje nikoga nije briga. Znam da RH nije prstom mrdnula u zadnjih 20 godina za vas ali bome nisu ni vaši ništa napravili. Smislite što želite entitet, izbornu jedinicu, konfederaciju ili nešto peto i Hrvatska će podržati tu težnju. Do tada se prvo mora srediti naše dvorište a zatim ćemo moči pomoći vama.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 21:53 |
|
|
Diablo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ajde i nekako shvaćam kad nam weasel kaže nebitni ste, imamo mi važnijih tema. Ali ti sa Širokog da se složiš jest evo nebitni smo i sami sebi, to je već teže razumjeti.
Jesi li ti zadovoljan radom KGK kroz zadnje 4 godine? Ako nisi zasto unaprijed pljujes na one koji se jos nisu dokazali?? Ako jesi onda idi kod Mulije Džudžan na lijecenje, blizu ti je Iskreno nisam ni ja neki Škorin fanatik, nikada mi nije ni "legao" kao osoba al kad na drugoj strani vidim Matu Granića, najvećeg nacionalnog izdajnika, britansku agenturu tada bi dao glas i Avi Karabatić samo da onu gadost vise ne gledam... Pa i ja bi prije glasovao za Avu Karabatić nego za KGK i Škoru. Bar je jedina jasno rekla da bi zabranila pobačaj. Gledaj, nisam ni ja nešto oduševljen Kolindom, nije tu samo Mate Granić, eno ti Jandrokovića "zaslužnog za gašenje ideje trećeg entiteta", samo mi Škoro izgleda kao Mesić v.2, priča viceve i kaže nam okrenite se Sarajevu. Nema dileme, dodajte Avu u anketu.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 21:58 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ajde i nekako shvaćam kad nam weasel kaže nebitni ste, imamo mi važnijih tema. Ali ti sa Širokog da se složiš jest evo nebitni smo i sami sebi, to je već teže razumjeti.
Nisam rekao da ste nebitni nego da niste samo vi u fokusu. Ima vas 350-400k dok pereca ima 4 000 000. Naravno da veći utjecaj na političare i politiku ima ovih 4 000 000. Perece pati ekonomska i politička situacija te loša situacija u državi općenito. I svi očekuju da se kandidati pozabave tim temama. U ovom političkom kaosu nitko nema dovoljno snage da vas podrži i koncentrira se na vaše probleme jer ih ima u RH previše. Zdravstvo, školstvo, avioni, demografija, pravosuđe,pupovac, Srbi, devedesetprva, četrdesetprva, opozicija, o svemu tome se treba brinuti onaj tko dođe na vlast i to su sve problemi koji ih mogu rušiti s vlasti. I onda još kao šećer na kraju dolazite vi gdje se treba riješiti problem majorizacije, problem izbornog zakona i poboljšati položaj Hrvata kao konstitutivnog naroda. Podrška Zagreba može puno značiti ali ona nije ključna, za svoj status moraju i mogu utjecati najviše sami Hrvati u BiH. Što Zagreb može? Mogu samo izražavati zabrinutost i upozoravat u EU parlamentu gdje nikoga nije briga. Znam da RH nije prstom mrdnula u zadnjih 20 godina za vas ali bome nisu ni vaši ništa napravili. Smislite što želite entitet, izbornu jedinicu, konfederaciju ili nešto peto i Hrvatska će podržati tu težnju. Do tada se prvo mora srediti naše dvorište a zatim ćemo moči pomoći vama. Ja donekle razumijem da Perece više brine bubuljica na svom licu, nego naša životna ugroženost. Ne mislim da je pametno strateški, ali eto donekle razumijem. Ali mi tih jadnih 350 - 400 000 barem mi možemo vlastite probleme staviti na prvo mjesto, kad već Perece nije briga i oni se živciraju zbog nekog tamo Pupovca.
1035 of 2558 - 40.46%
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 22:21 |
|
|
weasel je napisao/la: Znam da RH nije prstom mrdnula u zadnjih 20 godina za vas ali bome nisu ni vaši ništa napravili. Smislite što želite entitet, izbornu jedinicu, konfederaciju ili nešto peto i Hrvatska će podržati tu težnju. Do tada se prvo mora srediti naše dvorište a zatim ćemo moči pomoći vama. rat-bih-hrvatskoj/zasto-je-ukinuta-herceg-bosna-t1020.html
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 22:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ajde i nekako shvaćam kad nam weasel kaže nebitni ste, imamo mi važnijih tema. Ali ti sa Širokog da se složiš jest evo nebitni smo i sami sebi, to je već teže razumjeti.
Nisam rekao da ste nebitni nego da niste samo vi u fokusu. Ima vas 350-400k dok pereca ima 4 000 000. Naravno da veći utjecaj na političare i politiku ima ovih 4 000 000. Perece pati ekonomska i politička situacija te loša situacija u državi općenito. I svi očekuju da se kandidati pozabave tim temama. U ovom političkom kaosu nitko nema dovoljno snage da vas podrži i koncentrira se na vaše probleme jer ih ima u RH previše. Zdravstvo, školstvo, avioni, demografija, pravosuđe,pupovac, Srbi, devedesetprva, četrdesetprva, opozicija, o svemu tome se treba brinuti onaj tko dođe na vlast i to su sve problemi koji ih mogu rušiti s vlasti. I onda još kao šećer na kraju dolazite vi gdje se treba riješiti problem majorizacije, problem izbornog zakona i poboljšati položaj Hrvata kao konstitutivnog naroda. Podrška Zagreba može puno značiti ali ona nije ključna, za svoj status moraju i mogu utjecati najviše sami Hrvati u BiH. Što Zagreb može? Mogu samo izražavati zabrinutost i upozoravat u EU parlamentu gdje nikoga nije briga. Znam da RH nije prstom mrdnula u zadnjih 20 godina za vas ali bome nisu ni vaši ništa napravili. Smislite što želite entitet, izbornu jedinicu, konfederaciju ili nešto peto i Hrvatska će podržati tu težnju. Do tada se prvo mora srediti naše dvorište a zatim ćemo moči pomoći vama. Imaj u vidu da nas u Hrvatskoj ima 400.000 rodjenih u BiH. Porijeklom da ni ne pricam - vjerovatno x3. Cisto za informaciju tko je nebitan.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 22:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja donekle razumijem da Perece više brine bubuljica na svom licu, nego naša životna ugroženost. Ne mislim da je pametno strateški, ali eto donekle razumijem.
Ali mi tih jadnih 350 - 400 000 barem mi možemo vlastite probleme staviti na prvo mjesto, kad već Perece nije briga i oni se živciraju zbog nekog tamo Pupovca.
Niste još životno ugroženi jer nigdje ne puca ali daleko od toga da je stanje dobro. Ovo što se događa u RH nije bubuljica na licu nego hrpa ozbiljnih problema koje treba riješiti. Pupovac je jedan od problema ali daleko od toga da je on sad jako važan. On je više kao šljunak u cipeli, žulja ali ga se može ignorirati. Ono što se ne može ignorirati je ponovna pojava velikosrpstva u RH koja se potiho vraća nazad. Previše ste se vi slizali s Srbima u BiH umjesto da natjerate Hrvatske političke prestavnike da rade ono što je njihov posao. Ako se sami nećete izboriti za svoja prava neće nitko. Ne može RH spriječiti preglasavanje i uzrupaciju doma naroda, to možete samo vi. Dakle natjerajte svoje da se mrdnu iz udobnih fotelja i pokažu zube svima koji žele obespraviti Hrvate umjesto da tražite krivca u matici. I mi smo morali trpjeti Mesića i Sanadera ne samo vi. Ono što je bilo to ne možemo promijeniti ali možemo utjecati na budučnost. Zašto HNS prema Karamatičevu prijedlogu ne podrži raskid Washingtonskog sporazuma i vračanje na HRHB. Što se više čeka?
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 22:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: Jesi li ti zadovoljan radom KGK kroz zadnje 4 godine? Ako nisi zasto unaprijed pljujes na one koji se jos nisu dokazali?? Ako jesi onda idi kod Mulije Džudžan na lijecenje, blizu ti je Iskreno nisam ni ja neki Škorin fanatik, nikada mi nije ni "legao" kao osoba al kad na drugoj strani vidim Matu Granića, najvećeg nacionalnog izdajnika, britansku agenturu tada bi dao glas i Avi Karabatić samo da onu gadost vise ne gledam... Pa i ja bi prije glasovao za Avu Karabatić nego za KGK i Škoru. Bar je jedina jasno rekla da bi zabranila pobačaj. Gledaj, nisam ni ja nešto oduševljen Kolindom, nije tu samo Mate Granić, eno ti Jandrokovića "zaslužnog za gašenje ideje trećeg entiteta", samo mi Škoro izgleda kao Mesić v.2, priča viceve i kaže nam okrenite se Sarajevu. Nema dileme, dodajte Avu u anketu. Premotaj ovo na 33.30 i uzivaj https://youtu.be/otnZdSHBJ80BUJICA 16.09.2019. ADMIRAL LOŠO: LICEMJERNA KOLINDA SURAĐIVALA S CARLOM DEL PONTE! Zanimljivo da uvijek imas jedno te isto opravdanje koje nema nikakvog smisla. Uspoređuješ ciganče i njegova djela sa velikim domoljubom bez ikakvih repova...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 03 lis 2019, 22:50 |
|
|
Diablo je napisao/la: Zanimljivo da uvijek imas jedno te isto opravdanje koje nema nikakvog smisla. Uspoređuješ ciganče i njegova djela sa velikim domoljubom bez ikakvih repova... Pa zato jer si ti mlad i lako te prevariti. A ja sam pokvaren i čitam između redova. I ciganče nam se nekad predstavljalo kao domoljub.
1035 of 2558 - 40.46%
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 08:52 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja donekle razumijem da Perece više brine bubuljica na svom licu, nego naša životna ugroženost. Ne mislim da je pametno strateški, ali eto donekle razumijem.
Ali mi tih jadnih 350 - 400 000 barem mi možemo vlastite probleme staviti na prvo mjesto, kad već Perece nije briga i oni se živciraju zbog nekog tamo Pupovca.
sve dok nas s ove strane granice nastavite nazivati perecima, to će biti tako. bez jake, suverene Hrvatske nema ni napretka Hrvatima u BiH. a dok Pupovac suflira udbaškom sinu Plenkoviću šta se smije a šta ne smije u Hrvatskoj, to se neće dogoditi. tako da bi se i vi jednako trebali živcirati zbog tamo nekog Pupovca, isto kao što bi se mi trebali brinuti za vašu ugroženost. p.s. baba ti je perec.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 09:29 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7314 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Uspoređivati Miroslava Škoru koji praktično nije ni počeo ozbiljnu političku karijeru,sa notornim burdušem Stjepanom Mesićem,potomkom zakapelskih Roma iz Like,krštenim u pravoslavnoj crkvi u slavonskoj Orahovici,čovjekom koji je promijenio više stranaka nego Mate Granić ,koji je pričao viceve o Franji Tuđmanu dok se ovaj još nije ni ohladio,koji je otvorio njegove arhive britanskoj tajnoj službi,koji je uz to i lažno svjedočio u Haagu protiv naših generala,mijenjao političke svjetonazore gledajući jedino svoju korist i što je najvažnije koji ništa nije učinio da spriječi političko nihiliziranje Hrvata u BiH početkom ovog tisućljeća je vrhunac političkog ,ali i ljudskog bezobrazluka.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 09:40 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7314 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Naša Kvačica je napisao/la: To opet ne mijenja činjenicu da je Škoro i dan danas dodrinaš. Kolinda se bar pretvara da je normalna, a Škoro je iskreno nenormalan. mene živo zanima po čemu je to Škoro dodrinaš? može li ukratko barem jedan,dva razloga za takve navode?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 10:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59634 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne postoji bitno i nebitno, ovisi samo što koga motivira prilikom glasanja, meni je osobno najbitniji kakav odnos koji kandidat ima prema bh. Hrvatima i koliko je politički relevantan. Na temelju toga će ovaj ili onaj dobiti moj glas, a u gustoj utrci kandidati bi trebali voditi računa i o tome.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 10:45 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja donekle razumijem da Perece više brine bubuljica na svom licu, nego naša životna ugroženost. Ne mislim da je pametno strateški, ali eto donekle razumijem.
sve dok nas s ove strane granice nastavite nazivati perecima, to će biti tako. bez jake, suverene Hrvatske nema ni napretka Hrvatima u BiH. a dok Pupovac suflira udbaškom sinu Plenkoviću šta se smije a šta ne smije u Hrvatskoj, to se neće dogoditi. tako da bi se i vi jednako trebali živcirati zbog tamo nekog Pupovca, isto kao što bi se mi trebali brinuti za vašu ugroženost. p.s. baba ti je perec. Pupovac je apsolutno nebitan. Srba je u Hrvatskoj 4% sa jako lošom demografijom i sve su prilike da će se prepoloviti svakih 10 godina. Za idućih 10-20 godina, Srba u RH će biti max 2%, ako i toliko. Realnije je 1%, neće se čak ni spominjati. O čemu onda uopće pričamo? Pričate o duhovima umjesto o stvarnim problemima. Ako je itko kriv, onda su to Hrvati koji dozvoljavaju Pupovcu da bude netko i nešto. Jednostavno ga spustite na zemlju, ukinite financiranje i pustite nek kmeči. Ne znam što je problem. Pereci se zezam samo, pola rodbine mi je u RH.
1035 of 2558 - 40.46%
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 10:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59634 Lokacija: DAZP HQ
|
PCM je napisao/la: weasel je napisao/la: Nisam rekao da ste nebitni nego da niste samo vi u fokusu. Ima vas 350-400k dok pereca ima 4 000 000. Naravno da veći utjecaj na političare i politiku ima ovih 4 000 000. Perece pati ekonomska i politička situacija te loša situacija u državi općenito. I svi očekuju da se kandidati pozabave tim temama. U ovom političkom kaosu nitko nema dovoljno snage da vas podrži i koncentrira se na vaše probleme jer ih ima u RH previše. Zdravstvo, školstvo, avioni, demografija, pravosuđe,pupovac, Srbi, devedesetprva, četrdesetprva, opozicija, o svemu tome se treba brinuti onaj tko dođe na vlast i to su sve problemi koji ih mogu rušiti s vlasti. I onda još kao šećer na kraju dolazite vi gdje se treba riješiti problem majorizacije, problem izbornog zakona i poboljšati položaj Hrvata kao konstitutivnog naroda. Podrška Zagreba može puno značiti ali ona nije ključna, za svoj status moraju i mogu utjecati najviše sami Hrvati u BiH. Što Zagreb može? Mogu samo izražavati zabrinutost i upozoravat u EU parlamentu gdje nikoga nije briga. Znam da RH nije prstom mrdnula u zadnjih 20 godina za vas ali bome nisu ni vaši ništa napravili. Smislite što želite entitet, izbornu jedinicu, konfederaciju ili nešto peto i Hrvatska će podržati tu težnju. Do tada se prvo mora srediti naše dvorište a zatim ćemo moči pomoći vama. Imaj u vidu da nas u Hrvatskoj ima 400.000 rodjenih u BiH. Porijeklom da ni ne pricam - vjerovatno x3. Cisto za informaciju tko je nebitan. Bh. Hrvati u BIH ne vode računa o vlastitoj autentičnoj politici, a kamoli ovi u RH. To je toliko fokusirano na RH brigu da samo kod nas mogu izglasati Glasnovića u sabor na temelju priče o jugozomboidima i ostalim hrvatskim floskulama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 11:04 |
|
|
Netočno i nekorektno. Glasnović je izabran na temelju povjerenja koje je stekao u ratu, a na osnovu nepovjerenja u Hdz koji su kao lopovi i ćate spremni na izdaju kad god im ovi gore narede. U tu preovaladavajuću " činjenicu" su godinama uvjeravani sa svih strana pa tako i odavde i to sa prilično površnim argumentima, najnoviji je nekakva marakeška povelja ili kako već ili Pupovac, čovjek koji uzme neku siću za svoje uhljebe dok srbi praktično nestaju.
Kad se Glasnović pokazao kao loš izbor odmah je izgubio podršku.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 11:05 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ako je itko kriv, onda su to Hrvati koji dozvoljavaju Pupovcu da bude netko i nešto. Jednostavno ga spustite na zemlju, ukinite financiranje i pustite nek kmeči. Ne znam što je problem. ja bih, ovaj čas, ali ja ne odlučujem. to je problem. dudu, ti kao srpski zet naravno da jesi protiv hrvatskog branitelja koji ti je tazbinu poslao tamo gdje joj je mjesto - preko Drine. evo, kvačice o ovome pričamo.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 11:44 |
|
|
Nije problem u broju Srba u Hrvatskoj i koliko je to posto populacije. Tri cetiri ili jedan posto sve je to beznačajan bro. Oni više ne mogu ugroziti državu kao 1991. i to je jedino bitno. Problem je u ustavu i poziciji koja im je garantirana a daje im velike ovlasti. S tri zastupnika koja su im zagarantirana Pupovac može utjecati na vladu prilikom stvaranja većine. Da za 20. Godina ostane 1000 Srba u Hrvatskoj oni bi opet preko ta tri zastupnika stvarali nered. Promijenit izborni sustav ne možemo jer velikim strankama odgovara ovakva situacija i zato i trpe Pupovca. Kad bi Rh birala 100 zastupnika u Sabor gdje bi cjela država bila jedna izborna jedinica s pragom od 2-3% i bez garantiranih mjesta manjinama oni bi izgubili moć. Zato su ovi predsjednički izbori važni, ako Škoro zaista napravi ono što je zamislio promjene će se zaredati kao lavina. Dosad je predsjednik ili pričao viceve ili se nije štel mešat ili je bio fikus i stvarnog balansa vlasti nije bilo. Sada bi po prvi puta mogao doći netko tko će biti protuteža i kritika vladi.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 04 lis 2019, 11:54 |
|
|
Za kakve se sve gluposti hvataju botine iz HDZ-a samo da bi utjecali koliko toliko na misljenje naroda .Da bi oslabili Škoru aktivirali su i Đapića samo što je on slab,davno provaljen igrač... Kolinda će biti potopljena u hercegovini, zapamtite to !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|