HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 vel 2025, 16:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 121  Sljedeća

Za koga ćete glasovati na Predsjedničkim izborima?
Kolinda Grabar Kitarović 34%  34%  [ 28 ]
Zoran Milanović 21%  21%  [ 17 ]
Miroslav Škoro 34%  34%  [ 28 ]
Mislav Kolakušić 4%  4%  [ 3 ]
Ivan Pernar 7%  7%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 82
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019
PostPostano: 07 lis 2019, 22:39 

Naša Kvačica je napisao/la:
Diablo je napisao/la:
Istina da bi bilo dobro prije bilo kakve koalicije potpisati deklaraciju(smjer djelovanja) nove koalicije od koje nema odstupanja a tko odstupi jednostavno bi bio odstranjen iz iste...

Upravo tako, odrediti gdje žele doći i onda raditi na cilju a ne baviti se sobom.

Pa znate li sto je bio papin uvjet za SPC-KatolickaCrkva komisiju za Stepinca? Dogovor oko metode rada (dokumenti, kontekstualizacija, kulturni dijalog itd.).

Na kraju su srbijanski mediji pisali 'u razmeni naucnih argumenata Hrvati odneli pobedu'.

Politicki Hrvati nemaju dovoljno metodoloških znanja za najobicniji dijalog, metodu rada. Pa kako je moguce da Skoro, covjek medju narodom, muca o kljucnim identitetskim pitanjima koje muce narod. On ne zna sto hrvatska elita zna. Ali ne znaju ni drugi. I tu nije pitanje detalja, nego sire slike.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 07 lis 2019, 22:54 

Gdje si Diablo, moram ići spavati, sutra me neće biti na forumu, čekam tvoj osvrt (pljuvačinu) na ovaj moj komentar do ponoći.

Citat:
Ti Diablo navodno živiš u Širokom Brijegu, gradu u kojem HDZ dobiva 70% glasova, pitaš li se zašto je to tako?

Svaka normalna osoba koja prati BiH i HR političku scenu je odavno morala shvatiti koji se nacionalni i zavičajni korpus veže uz HDZ! Zna se jako dobro koja politička grupacija najviše naginje Hrvatima u BiH i da upravo HDZ-ovo biračko tijelo najviše diše za Hrvate u BiH.

Da HDZ nije politička platforma oko koje se najviše okupljaju Hrvati BiH korijena, politička alternativa koja se nudi bi bila sto puta pogubnija za Hrvate u BiH i općenito sve nas Hrvate BiH korijena jer u hrvatskom društvu postoji ogromno biračko tijelo koje pokazuje samo mržnju i prezir prema BiH Hrvatima i želi da ti Diablo u Širokom Brijegu budeš Bosanac ili Bošnjak katolik bez hrvatskih dokumenata i prava glasa u Hrvatskoj.

Da se pita najmanje 70% onih koji daju glas npr. Milanoviću i cvjećare iz HOS-a i HSP-a koji daju glas Škori, HVO branitelji ne bi imali pravo na nekoliko milijardi kuna teške mirovine iz RH proračuna, jel tebi to jasno panju Diablo?

Fiksiran si kmečavac Diablo na HDZ odnosno one koji čine sve što je u njihovoj moći za Hrvate u BiH, jedino što nisu pokrenuli rat protiv muslimana i to je problem kod nekih usijanih glava na ovom forumu. Likovi kao Diablo ne znaju što je diplomatski jezik i žele da se npr. Kolinda i Plenković spuste na bošnjački primitivni nivo.

Usijane glave na ovom forumu poput Diablove ne shvaćaju da su Bošnjaci zadnjih godina uznemireni jer znaju sve o lobiranjima u EU koja poduzimaju Plenković i Kolinda preko Hrvatica BiH podrijetla Željane Zovko, Burić Pejčinović i Dubravke Šuice. Zbog njihovih lobiranja su Bošnjaci sve veći negativci zadnjih godina u EU institucijama. To boli Bošnjake i oni jedva čekaju da se Milanovića ili Škoru instalira jer njih ne boli to što npr. Milanović njih iz svojeg osobnog interesa ne šljivi 1%, Bošnjacima je bitno da po EU institucijama i Izraelu Milanović i Škoro kojeg podržava Hasanbegović dodrinaš ne rovare protiv Bošnjaka.

Bošnjaci zadnjih godina sve teže igraju ulogu žrtve i mole se Aliji da je u hrvatskom korpusu u BiH i Hrvatskoj što više panjeva poput tebe Diablo koji svojim istupima rade što svjesno, što nesvjesno za bošnjačke interese.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 12:35 

slika

Kolindi se iz mjeseca u mjesec prednost topi, Milanović i Škoro rastu. Barem prema anketama...

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 13:21 

robelec je napisao/la:
Gdje si Diablo, moram ići spavati, sutra me neće biti na forumu, čekam tvoj osvrt (pljuvačinu) na ovaj moj komentar do ponoći.

Citat:
Ti Diablo navodno živiš u Širokom Brijegu, gradu u kojem HDZ dobiva 70% glasova, pitaš li se zašto je to tako?

Svaka normalna osoba koja prati BiH i HR političku scenu je odavno morala shvatiti koji se nacionalni i zavičajni korpus veže uz HDZ! Zna se jako dobro koja politička grupacija najviše naginje Hrvatima u BiH i da upravo HDZ-ovo biračko tijelo najviše diše za Hrvate u BiH.

Da HDZ nije politička platforma oko koje se najviše okupljaju Hrvati BiH korijena, politička alternativa koja se nudi bi bila sto puta pogubnija za Hrvate u BiH i općenito sve nas Hrvate BiH korijena jer u hrvatskom društvu postoji ogromno biračko tijelo koje pokazuje samo mržnju i prezir prema BiH Hrvatima i želi da ti Diablo u Širokom Brijegu budeš Bosanac ili Bošnjak katolik bez hrvatskih dokumenata i prava glasa u Hrvatskoj.

Da se pita najmanje 70% onih koji daju glas npr. Milanoviću i cvjećare iz HOS-a i HSP-a koji daju glas Škori, HVO branitelji ne bi imali pravo na nekoliko milijardi kuna teške mirovine iz RH proračuna, jel tebi to jasno panju Diablo?

Fiksiran si kmečavac Diablo na HDZ odnosno one koji čine sve što je u njihovoj moći za Hrvate u BiH, jedino što nisu pokrenuli rat protiv muslimana i to je problem kod nekih usijanih glava na ovom forumu. Likovi kao Diablo ne znaju što je diplomatski jezik i žele da se npr. Kolinda i Plenković spuste na bošnjački primitivni nivo.

Usijane glave na ovom forumu poput Diablove ne shvaćaju da su Bošnjaci zadnjih godina uznemireni jer znaju sve o lobiranjima u EU koja poduzimaju Plenković i Kolinda preko Hrvatica BiH podrijetla Željane Zovko, Burić Pejčinović i Dubravke Šuice. Zbog njihovih lobiranja su Bošnjaci sve veći negativci zadnjih godina u EU institucijama. To boli Bošnjake i oni jedva čekaju da se Milanovića ili Škoru instalira jer njih ne boli to što npr. Milanović njih iz svojeg osobnog interesa ne šljivi 1%, Bošnjacima je bitno da po EU institucijama i Izraelu Milanović i Škoro kojeg podržava Hasanbegović dodrinaš ne rovare protiv Bošnjaka.

Bošnjaci zadnjih godina sve teže igraju ulogu žrtve i mole se Aliji da je u hrvatskom korpusu u BiH i Hrvatskoj što više panjeva poput tebe Diablo koji svojim istupima rade što svjesno, što nesvjesno za bošnjačke interese.

Koliki moras bit jad,garib pa da skreces temu na HDZ bih tamo gdje je Hrvatski narod ugrozen te se mora okupiti oko jedne opcije da bi opstao??Također ta stranka ima 70% al uz izlaznost od 45% ,uz ovakvu (nikakvu) oporbu. :zubati

Ostala sranja i netreba komentirati gdje se opet vracas na Milanovića,Hasu,Bošnjake a nećeš da odgovoriš na moje postavljeno pitanje. Kako komentiraš jandrokovića i njegovo hvaljenje po americi kako je ideja treceg entiteta ugasena?? Mozes li mi navesti bar jedan ucinak od ćatinog i zovkinog lobiranja tamo? Nemoj se samo pozivati na nekakve deklaracije EU parlamenta gdje se jednom spominje federalizam te koje imaju vrijednost toalet papira !!!

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 13:31 

Javio se i budući predsjednik povodom dana nezavisnosti !!

Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska!

https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/videos/687339965099749/

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 16:28 

Interesuju me tri pitanja i odgovori od svih kandidata,kojih realno ima tri.
1.Vaš odnos prema Hrvatima u BiH.
2.Vaš odnos prema Republici Srpskoj?
3.Vaš odnos prema Srbiji?

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 16:30 

Koliko se dalo videti.Svi kandidati imaju negativan odnos po sva tri pitanja.
Pred muslimanima je svetla budućnost.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 16:43 

Kolinda + Škoro 50% glasova. Bez ostalih kandidata.

Ima li boljeg pokazatelja da je većina glasača desno orjentirana. Teško mi je zamisliti osobu s trunom ljevičarstva koja bi glasala za jedno ili drugo. Dobro, osim sebe. :zubati

Ovo izgleda kao sigurna pobjeda Kolinde. U drugi krug skoro sigurno Kolinda i Milanović, a onda Škorini glasovi svi Kolindi. Kao i u ratu kada se opsjeda grad, tako i kod pozicije Predsjednika, tri puta lakše je braniti nego napadati, Predsjednica može citav mandat i medijsku pozornost koristiti kao besplatan PR...

Kad si Predsjednik rukuješ se fino sa 100 000 ljudi tijekom mandata i dijeliš 50 nagrada dnevno, i skoro svi oni glasaju za tebe, da bi i dalje mogli reći "ja znam Predsjednika države, rukovao sam se". :zubati Kritičarima koji su poznatije javne ličnosti podijeliš one značke, danice i velerede.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 16:48 

Kakvi ljudi simpatiziraju ovog Mislava Kolakušića?

Glasaci kojih stranaka su to?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 16:52 

Sad il' nikada!

slika

Nakon što su Ruža Tomašić, dr. Hasanbegović i dr. Petrov podržali Škoru logično bi bilo da to učini i Petirka. Bez obzira učini li to Bruna ili ne, njezini će birači glasovati za Škoru preko 90 posto. Ako uzmemo čistu matematiku s Euro parlamentarnih izbora činjenice kazuju da 8, 52 posto Ružinih Suvenerista, 4,67 posto mostovih birača, 4, 37 Nezavisnih za Hrvatsku te ukoliko to učini i Petirka sa svojih 4,40 zajedno iznosi 21,96 posto. Uzmemo li u obzir da je HDZ osvojio 22,72, a SDP 18,71 i računajući na sinergiju zajedništva koje Škoro nosi može se reći kako je ovo i te kako respektabilna politička snaga, iako još uvijek ne najjača u Hrvatskoj.

Međutim, pristupanjem Mislava Kolakušića sa svojim biračkim tijelom Škoro bi dobio nedostižnu prednost koja bi mu jamčila sigirnu pobjedu. S Mislavovih 7,89 posto koliko je imao na EU izborima ova bi opcija „zakucala“ pobjedu“ i nitko ne bi imao šanse pobijediti ih.

https://www.dnevno.ba/vijesti/rjesenje- ... ik-178856/

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 17:11 

Robbie MO je napisao/la:
U drugi krug skoro sigurno Kolinda i Milanović, a onda Škorini glasovi svi Kolindi.

Niti prvo niti drugo dio nije 100% sigurno. Pitanje je koliki će odazivi biti, što veći odaziv to manje glasova HDZ-SDP što više odgovara Škori. Što se tiče drugog kruga nisam baš siguran da će svi Škorini glasači tek tako dati glas Kolindi. Dobar dio će ih ostati doma ili glasati čak za Milanovića, a bez njihove podrške Kolindina šansa za drugim mandatom nije baš sjajna.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 19:14 

Robbie MO je napisao/la:

Sirotinja i obespravljeni, rekli bi radnička klasa žedna pravde...mislim da službeno to zovu protesni glasači

Nakon što je Živizid odradio svoje birače i uzeo lovu u Saboru i EU parlamentu, sad nade polažu u našeg ramca Miću

Također svi oni koji nisu u dealu s HDZ-SDP-HNS-Bandić ekipom...to je širok spektar ljudi od liberala-demokrata-nacionalista...

Ja isto sam reko da bi dao glas Mići, al trenutno loše stoji, tako da ću vjerovatno podržat Škoru...

Ovo što je MIR reko stoji, Škoro ako oće u drugi krug mora se dogovorit s Mićom da odustane i pozove svoje birače da podrže Škoru.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 19:30 

Ministry of Sound je napisao/la:
Škoro se još dobro drži na desnici s obzirom na otegotne okolnosti:

1) 1991. zbrisao na istureno zapovjedničko mjesto u Pittsburghu
2) Žena američka Srpkinja (najvjerojatnije četnička dijaspora)
3) Eto sad i mason, razvlači ga i Dnevno.hr :sega

Možda promjenim mišljenje o njemu ukoliko je u rodu s legendarnim Harisom Škorom.

To što mu je žena Srpkinja je super, kaj ne? Srbima će biti drago da je prva dama njihove gore list, plus mogućnost bolje suradnje sa Srbijom i RS. Možda ga i izliječi od tzv. cvjećarstva.:zivili

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 19:47 

Brane je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Sirotinja i obespravljeni, rekli bi radnička klasa žedna pravde...mislim da službeno to zovu protesni glasači

Nakon što je Živizid odradio svoje birače i uzeo lovu u Saboru i EU parlamentu, sad nade polažu u našeg ramca Miću

Također svi oni koji nisu u dealu s HDZ-SDP-HNS-Bandić ekipom...to je širok spektar ljudi od liberala-demokrata-nacionalista...

Ja isto sam reko da bi dao glas Mići, al trenutno loše stoji, tako da ću vjerovatno podržat Škoru...

Ovo što je MIR reko stoji, Škoro ako oće u drugi krug mora se dogovorit s Mićom da odustane i pozove svoje birače da podrže Škoru.

Ja bih bio malo stroži prema tim glasačima... Stoji da su mnogi sirotinja i to, ali po meni većinom neobrazovani i crackpotovi, koji stalno traže novog Mesiju. Često bivši glasači sad propalog ŽZ, ljudi koji ne znaju kako institucije funkcioniraju i žele sve preko koljena. 10-15 posto biračkog tijela koje stalno glasuje za nove takve proklamirane spasitelje. Drugačiji no ovi koji stalno traže Mesiju na desnici jer Kolakušićevi mogu i lijevo i desno, ne gledaju toliko te svjetonazorske stvari i DR, više ih zanima populizam i brza rješenja.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 20:11 

NiceBoyZg

Pa dobro možeš to i tako reć, mislim stoji da su i slabije obrazovani, pa i ja sam imam samo srednju školu.

Međutim ako pogledaš širi kontekst recimo...
Tomislav Saucha i kako je istraga protiv njega stala kad je HDZ-u trebala njegova ruka
Agrokoru, posebni zakon za jednu firmu, Todorići-uprava svi na slobodi zahvaljujući HDZ-u.
Europapress Holding cijela uprava slobodna 500mil kuna poreza oprošteno od SDP-a

Tu su izravno umješana 2 predsjednička kandidata EPH Milanović bivši predsjednik Vlade i Agrokor-Saucha aktualna Predsjednica Kolinda.

Logički da svakom normalnom to nije normalno i da žele promjene odnosno poštenije političare, pa makar malo poštenije (što bi rekli u Hercegovini barem zeru poštenije) korak po korak do bolje države.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 20:26 

Zanimljiv lik ispao taj Skoro. Dodorinas i cetnicki zet, pravas i 'adezeovac, Mesic.v2.0 i ljubitelj muslimana, katolik i mason. Jedino sto se iz toga moze zakljuciti je da se u HDZ-u stvarno boje njegovog ulaska u drugi krug. Jer ako je plasenje desnih glasaca preslo u ovakvo ruganje, onda HDZ ima ozbiljnih problema disciplinirati svoje clanove i simpatizere.
Desnica ima ocitu premoc na ovim izborima, i u ovom "obracunu na desnici" se odredjuje tko ce biti buduci predsjednik.

Milanovic djeluje kao da se ne trudi. Njemu je vecina (sve?) sto je ikad ostvario samo od sebe palo u krilo. On jednostavno nije covjek koji hvata i sustize negativan rezultat, a u ovoj utakmici gubi 0:2. Ljevica u Hrvatskoj je svoj maksimum dosegla sa Ivom Josipovicem u drugom krugu proslih predsjednickih izbora. Tada su kola krenula nizbrdo i ne pokazuju se namjeru zaustaviti.

Ako HDZ uspije zaustaviti Skorin prolaz u drugi krug, onda su na *********. Ako se Skoro ipak dokopa drugog kruga, Kolinda leti u NATO ili neki slicnu organizaciju dok si rekao "Ne dirajte mi ravnicu".

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 21:58 

Starac Vjest je napisao/la:
Zanimljiv lik ispao taj Skoro. Dodorinas i cetnicki zet, pravas i 'adezeovac, Mesic.v2.0 i ljubitelj muslimana, katolik i mason. Jedino sto se iz toga moze zakljuciti je da se u HDZ-u stvarno boje njegovog ulaska u drugi krug. Jer ako je plasenje desnih glasaca preslo u ovakvo ruganje, onda HDZ ima ozbiljnih problema disciplinirati svoje clanove i simpatizere.
Desnica ima ocitu premoc na ovim izborima, i u ovom "obracunu na desnici" se odredjuje tko ce biti buduci predsjednik.

Milanovic djeluje kao da se ne trudi. Njemu je vecina (sve?) sto je ikad ostvario samo od sebe palo u krilo. On jednostavno nije covjek koji hvata i sustize negativan rezultat, a u ovoj utakmici gubi 0:2. Ljevica u Hrvatskoj je svoj maksimum dosegla sa Ivom Josipovicem u drugom krugu proslih predsjednickih izbora. Tada su kola krenula nizbrdo i ne pokazuju se namjeru zaustaviti.

Ako HDZ uspije zaustaviti Skorin prolaz u drugi krug, onda su na *********. Ako se Skoro ipak dokopa drugog kruga, Kolinda leti u NATO ili neki slicnu organizaciju dok si rekao "Ne dirajte mi ravnicu".

Zato naprijed Skoro!

Moj, bosnjacki predsjednik!

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 22:17 

ŠKORO O GAŠENJU MOSTARSKOG ALUMINIJA 'To je udarac opstojnosti Hrvata u BiH i jasan pokazatelj nebrige hrvatskih političkih elita s obje strane
https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e/9110504/

Poražavajuće je što ti deklarativni borci za nacionalne interese nisu izašli iz vlasti koja se maćehinski odnosila prema mostarskom gigantu dok je propale industrije iz većinski bošnjačkih područja obilno subvencionirala.

Činjenica da su tvrtke poput zeničkog ArcellorMittala dobivale električnu energiju po kudikamo povoljnijim uvjetima od Aluminija dokaz je dvostrukih kriterija i samo jedan u nizu primjera diskriminacije hrvatskih krajeva u susjednoj državi. Kao predsjednik Hrvatske tražit ću da se država odgovorno odnosi prema svome vlasništvu, kako u Hrvatskoj, tako i izvan njezinih granica, i da pitanjima političkog, kulturnog i gospodarskog jačanja Hrvata u BiH pristupa strateški, a ne kao dosad stihijski

Bogati šta vam još treba da bi glasali za ovog gospodina??

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 22:20 

weasel je napisao/la:
slika

Kolindi se iz mjeseca u mjesec prednost topi, Milanović i Škoro rastu. Barem prema anketama...

U drugi krug izbora će sigurno ići Kolinda i Zoki,a u njemu će Milanović iznenaditi,ali samo one kratkovidne, i uzeti glatko pobjedu,nešto slično kao Trump histeričnoj Clintonici... :wink

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 22:21 

Amiđa je napisao/la:
Starac Vjest je napisao/la:

Zato naprijed Skoro!

:zubati

1094 of 2558 - 42.77%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 22:31 

Naša Kvačica je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:

Zato naprijed Skoro!

:zubati

Kakve ste mu benificije obecali da ovo napise? Sigurno nece dobit ban sljedecih mjesec dana... :zubati

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 22:34 

kiler je napisao/la:
U drugi krug izbora će sigurno ići Kolinda i Zoki,a u njemu će Milanović iznenaditi,ali samo one kratkovidne, i uzeti glatko pobjedu,nešto slično kao Trump histeričnoj Clintonici... :wink

Bujica i svi masmediji psihološki pripremaju hrvatski narod za taj scenarij. I to napadom na predsjednicu Kolindu. Ako bi se dogodilo razocarenje ako Skoro ne udje u drugi krug, ti psihički dotuceni bi mogli neizlaskom na izbore dovesti Slavoserba Milanovica na vlast. Covjeka cije prezime se srbizirano izgovara, koji koristi srpske rijeci koje Hrvati u govoru ne koriste, koji je imao 50% vlade Srba. Predsjednica Kolinda ne shvaca puno toga (Milanovica jos manje), ali za nju barem Hrvatska nije slučajna drzava kao Milanovicu.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 22:47 

Amiđa je napisao/la:
Zato naprijed Skoro!

Vi ste HR politici manje bitni od Farskih otoka. Na ovoj temi postoji cudno zanimanje (jel' preteska rijec opsesija?) za vama i za vasim misljenjem. U RH politici ne postojite. Doduse, u zadnje vrijeme ste i ljevicare uspjeli pretvoriti u svoje neprijatelje, sto je fenomen sam po sebi. Ali generalno gledajuci, izvan ovog forum nitko se ne zamara sa vasim misljenjem.

Srbi su jedina manjina koja ima nekakav politicki utjecaj. Cak ne manjina kao takva, vec njihov samoproglaseni lider kojemu se pogodilo da ima super lagodnu poziciju sa tri zajamcena mjesta u parlamentu, i ravnotezu lijeve i desne opcije u Saboru. To mu daje mogucnost sudjelovanja u vlasti bez obzira na rezultate izbora. Znaci, nista bitno, samo je rijec o anomaliji u izbornom zakonu. To ce Markicka i njena ekipa rijesiti vec na sljedecem referendumu.

U RH se izbori ne dobijaju na temama o BiH. Uspjeh se ostvaruje na gospodarskim temama i blagom desnicarenju. Nije to nesto sadrzajno, nece nitko zastupati libertarijanski pristup ekonomiji, ili izigravati nekog novog Orbana. Jednostavno treba jasno iskazati suverenisticki stav prema utapanju u neku bezlicnu EU naciju, mahati malo zastavama, pricati o gospodarskom napretku i izbjegavati konkretna pitanja.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 23:00 

Instruktor je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Bujica i svi masmediji psihološki pripremaju hrvatski narod za taj scenarij. I to napadom na predsjednicu Kolindu. Ako bi se dogodilo razocarenje ako Skoro ne udje u drugi krug, ti psihički dotuceni bi mogli neizlaskom na izbore dovesti Slavoserba Milanovica na vlast. Covjeka cije prezime se srbizirano izgovara, koji koristi srpske rijeci koje Hrvati u govoru ne koriste, koji je imao 50% vlade Srba. Predsjednica Kolinda ne shvaca puno toga (Milanovica jos manje), ali za nju barem Hrvatska nije slučajna drzava kao Milanovicu.

Kolinda i Milanović su više manje ista stvar. I jedno i drgo bi držali govore tu i tamo ratovali s vladom ali ni jedno ni drugo nema namjeru mijenjati način djelovanja predsjednika na način kakav je zamislio Škoro. Misliš da bi svi Milanovićevi glasaći izašli na drugi krug ako bi prošli Škoro i Kolinda? Naravno da ne bi jer postoji određeni dio ljudi kojima je samo jedan kandidat prihvatljiv.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2019, 23:32 

weasel je napisao/la:

Kolinda i Milanović su više manje ista stvar. I jedno i drgo bi držali govore tu i tamo ratovali s vladom ali ni jedno ni drugo nema namjeru mijenjati način djelovanja predsjednika na način kakav je zamislio Škoro. Misliš da bi svi Milanovićevi glasaći izašli na drugi krug ako bi prošli Škoro i Kolinda? Naravno da ne bi jer postoji određeni dio ljudi kojima je samo jedan kandidat prihvatljiv.

Kolinda ne podrzava niti potice genocid nad Hrvatima. Milanovic je clan stranke SDP, koji podupire Milanovica, a SDP-ov pucki tribun Stazic izjavio da 'posao 45' nije objavljen kako treba'. A Milanovic je bio na dan ustanka u Srbu kojim je zapocet u Lici genocid nad Hrvatima. Treba li potsjecat na Mesica koji 'ne zna sto su jugokomunisticki zlocini'.

HDZ je imao s komunistima gentelmenski dogovor da se nece procesuirati komunisticki zlocinci, a zauzvrat da ce komunisti prepustiti vlast HDZ-u. Danas se zbog jalovosti Hrvata pokazuje da drustvo tolerira ljevicarske okultne javne vampirske orgije nad genocidom nad Hrvatima 45' i ranije. I to u hrvatskim institucijama npr. 'serem vam se na Blajburg', Filozofski fakultet u ZG-u.

Tako da je tu meni ogromna razlika izmedju Kolinde i Milanovica.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 121  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: