|
|
Stranica: 26/80.
|
[ 1978 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
oak
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 01 sij 2025, 21:12 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zar je Zoka bio komunista? On je za vrijeme SFRJ bio tek studentić. Učlanio se u SDP 1999.
Smrt fašizmu!  Pa bio je i drug Dragan uostalom kao i cijeli adezej. Drug, Tito, partija. 
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 01 sij 2025, 22:37 |
|
|
Noname01 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Isti su i jedni i drugi samo mi nemoj pametovat kako je hdz-ov ministar nesto bolji. Isti *** ako nisu i gori ovi iz hdz -a i zato ohani. Pa Medved je koliko toliko popravio stvari.No nebitno. Što se tiče kandidata za mene su isti i neću glasovati. Da je Anušić išao u utrku moj glas bi dobio. Dragovoljac sam DR (ZNG). Nisam HRVI. Nisam niti član neke udruge. Koje mi je to stvari popravio ministar Medved? To što je otišao u Grubore? Proslavu "Oluje" u Kninu pretvorio u parastos? Podržava AP-a? Ozakonio "stradalnike" sa suprotne strane, a koji dokazuju kako su "stradalnici" na temelju izjave 2 svjedoka ili dokumentacije vukovarske bolnice "Sveti Sava"? ...?
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 01 sij 2025, 22:38 |
|
|
oak je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Smrt fašizmu!  Pa bio je i drug Dragan uostalom kao i cijeli adezej. Drug, Tito, partija.  Drug Dragan ima duži partijski staž od druga Zorana.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 01 sij 2025, 22:56 |
|
|
https://www.facebook.com/domagoj.saljiv ... 2595805285Grizla me je sumnja kako je možda Domino, opet neka podvala. Prvo u sramotnim "pregovorima" sa HDZom sudjelovao je i Radić, a onda nije imao ništa za prigovoriti rezultatima "pregovora". Drugo, nakon raskola, nije rekao kako je to zbog nezadovoljstva "ispregovaranim" i statusa koji sada DP ima u Vladi. Treće i nakon raskola i stvaranja Domino-a, opet ne spominje ideologiju, te što DP čini sada kao HDZov trabant, nego ispada kako se radilo o nekim osobnim problemima, taštini i kontroli DP-a. Plus, i nakon formiranja Domino, oni i dalje "podržavaju vladu" (zašto?) i tek pred same izbore, dosjetili se kako više ne podržavaju AP Vladu. Sve to skupa, lagano mi je smrdjelo na novu podvalu, gdje bi glasove domoljubnih desničara, pokupila fake desnice, po modelu DP-a, koji se totalno iskompromitirao i teško je da će istu foru moći biračima prodati 2X. Ono (Domino?), izigravajte domoljubne desničare, pokupite glasove birača domoljubnih desničara i onda ih na pladnju donesite - Plenkovićevom HDZ-u. Tako da nisam bio siguran, dok danas nisam naišao na ovaj gore snimak, a kandidatkinja Lozo mi je pomogla da vidim zapravo što su.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 00:14 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3887 Lokacija: Stolni grad
|
Čim je njih Bujanec gurao sve mi je jasno bilo, taj čovjek je već godinama ključna figura u razbijanju desnice.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 05:25 |
|
|
Bijelo polje i bi trebalo biti prvo, to je povijesno točnije.
Ustaški grb je imao slovo U na prvom polju.
A sadašnja šahovnica ima prvo polje crveno, jer su 45. pobijedili komunisti. Tako da...
Ne znam, tu se gomila stvari treba presložiti još. Hrvatska desnica je... Mah, užas.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 08:26 |
|
|
Vidin aktivirali se HDZovski botovi da nam objasne ko je veći komunist. A hdz kandidat sin milicionera a predsjednik stranke je iz udbaške kuće, sin vojne lekarke koji je 89e pisa referate o Kardelju 
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 08:53 |
|
|
Imota je napisao/la: Vidin aktivirali se HDZovski botovi da nam objasne ko je veći komunist. A hdz kandidat sin milicionera a predsjednik stranke je iz udbaške kuće, sin vojne lekarke koji je 89e pisa referate o Kardelju  Sve je to točno. Jedina razlika između Plenkovića i Milanovića jest da Plenković danas svoju djecu redovno pušta da dobivaju crkvene sakramente i sam često nedjeljom dolazi na misu, a Milanović bježi od crkve kano vrag od tamjana. Nije da u zadnje vrieme nešto previše ni govori protiv crkve, ali je činjenica da bježi od crkve i ima mašineriju oko sebe koja se kloni crkve. Slično je bilo i s Bandićem. Dok je bio u SDPu, uviek sam birao onog drugog koji je iz centra, desnice... Nakon što se Bandić odvojio od SDPa, počeo sudjelovati na procesijama i na misi, postao mi je prihvatljiv da mu dam glas makar samo u drugom krugu. HDZ jesu mafijaši koji drmaju državom, ali problem je da su SDP i Možemo još gora mafija i samo su ljubomorni na HDZ da oni nemaju takve ovlasti da drmaju državom i izvlače novac bilo za sebe osobno ili za neke svoje bolestne protucrkvene ideologije.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 09:12 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Imota je napisao/la: Vidin aktivirali se HDZovski botovi da nam objasne ko je veći komunist. A hdz kandidat sin milicionera a predsjednik stranke je iz udbaške kuće, sin vojne lekarke koji je 89e pisa referate o Kardelju  Sve je to točno. Jedina razlika između Plenkovića i Milanovića jest da Plenković danas svoju djecu redovno pušta da dobivaju crkvene sakramente i sam često nedjeljom dolazi na misu, a Milanović bježi od crkve kano vrag od tamjana. Nije da u zadnje vrieme nešto previše ni govori protiv crkve, ali je činjenica da bježi od crkve i ima mašineriju oko sebe koja se kloni crkve. Slično je bilo i s Bandićem. Dok je bio u SDPu, uviek sam birao onog drugog koji je iz centra, desnice... Nakon što se Bandić odvojio od SDPa, počeo sudjelovati na procesijama i na misi, postao mi je prihvatljiv da mu dam glas makar samo u drugom krugu. HDZ jesu mafijaši koji drmaju državom, ali problem je da su SDP i Možemo još gora mafija i samo su ljubomorni na HDZ da oni nemaju takve ovlasti da drmaju državom i izvlače novac bilo za sebe osobno ili za neke svoje bolestne protucrkvene ideologije. Eto kako se kupe birači, svi mi znamo Milanovića i tu nema prevare, kakav je takav je. Recimo ja cijenim šta nije licemjer pa da glumi vjernika. Meni ni zoki ni sdp nemaju čim razočarat, od njih ništa ne očekujem, nisu oni moji. kad se plenković sitio da je vjernik? Jel bio vjernik 89e dok je pisa maturalne radnje o Kardelju? hhaha i sam prizznaješ zna si da je bandić komunjara al kad se naslika na nekoj procesiji kupio te odma 
|
|
Vrh |
|
 |
Originals
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 10:01 |
|
|
Imota je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Sve je to točno. Jedina razlika između Plenkovića i Milanovića jest da Plenković danas svoju djecu redovno pušta da dobivaju crkvene sakramente i sam često nedjeljom dolazi na misu, a Milanović bježi od crkve kano vrag od tamjana. Nije da u zadnje vrieme nešto previše ni govori protiv crkve, ali je činjenica da bježi od crkve i ima mašineriju oko sebe koja se kloni crkve. Slično je bilo i s Bandićem. Dok je bio u SDPu, uviek sam birao onog drugog koji je iz centra, desnice... Nakon što se Bandić odvojio od SDPa, počeo sudjelovati na procesijama i na misi, postao mi je prihvatljiv da mu dam glas makar samo u drugom krugu.
HDZ jesu mafijaši koji drmaju državom, ali problem je da su SDP i Možemo još gora mafija i samo su ljubomorni na HDZ da oni nemaju takve ovlasti da drmaju državom i izvlače novac bilo za sebe osobno ili za neke svoje bolestne protucrkvene ideologije.
Eto kako se kupe birači, svi mi znamo Milanovića i tu nema prevare, kakav je takav je. Recimo ja cijenim šta nije licemjer pa da glumi vjernika. Meni ni zoki ni sdp nemaju čim razočarat, od njih ništa ne očekujem, nisu oni moji. kad se plenković sitio da je vjernik? Jel bio vjernik 89e dok je pisa maturalne radnje o Kardelju? hhaha i sam prizznaješ zna si da je bandić komunjara al kad se naslika na nekoj procesiji kupio te odma  Što se tiče njihove mladosti i njihovog života u ranim dvadesetima. To što su oni bili članovi komunista to je nebitno, zašto? To su ljudi koji bi prešli na islam da je bilo takvo vrijeme, da su nacisti bili na vlasti u Europi/Hrvatskoj oni bi bili članovi nacističke partije. Nemaju oni ideologiju ni vrijednosti, samo da su bliže vatri i da se bolje, lakše ugriju. Oni su odgajani za te pozicije cijeli život, koliko oni zaista imaju empatije prema Hrvatskoj državi i narodu? Rekao bih, nimalo. To su razmažena derišta koji su cijeli život usmjeravani i imali sve u životu. Nisu oni dovoljno čvrsti i samostalni za donošenje čvrstih odluka. Milanović je nešto lajao za vrijeme svog mandata, prijetio Finskoj da neće ući u NATO, čim izađe iz Hrvatske manji je od makovog zrna. Plenković spada u one, koji odu na misu pa poslije mise nema pojma po kome je bilo evanđelje, nema tu duhovnosti. Krstio je svoju djecu, tko zna koliko je njegova žena i njena obitelj imala utjecaj!? Milanović po tome pitanju nije licemjer, i ne vidim razlog zašto bi premijer ili predsjednik bio vjernik, jer jedan pravnik sigurno zna što znači sekularna država.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 10:12 |
|
|
Originals je napisao/la: Imota je napisao/la: Eto kako se kupe birači, svi mi znamo Milanovića i tu nema prevare, kakav je takav je. Recimo ja cijenim šta nije licemjer pa da glumi vjernika. Meni ni zoki ni sdp nemaju čim razočarat, od njih ništa ne očekujem, nisu oni moji. kad se plenković sitio da je vjernik? Jel bio vjernik 89e dok je pisa maturalne radnje o Kardelju? hhaha i sam prizznaješ zna si da je bandić komunjara al kad se naslika na nekoj procesiji kupio te odma  Što se tiče njihove mladosti i njihovog života u ranim dvadesetima. To što su oni bili članovi komunista to je nebitno, zašto? To su ljudi koji bi prešli na islam da je bilo takvo vrijeme, da su nacisti bili na vlasti u Europi/Hrvatskoj oni bi bili članovi nacističke partije. Nemaju oni ideologiju ni vrijednosti, samo da su bliže vatri i da se bolje, lakše ugriju. Oni su odgajani za te pozicije cijeli život, koliko oni zaista imaju empatije prema Hrvatskoj državi i narodu? Rekao bih, nimalo. To su razmažena derišta koji su cijeli život usmjeravani i imali sve u životu. Nisu oni dovoljno čvrsti i samostalni za donošenje čvrstih odluka. Milanović je nešto lajao za vrijeme svog mandata, prijetio Finskoj da neće ući u NATO, čim izađe iz Hrvatske manji je od makovog zrna. Plenković spada u one, koji odu na misu pa poslije mise nema pojma po kome je bilo evanđelje, nema tu duhovnosti. Krstio je svoju djecu, tko zna koliko je njegova žena i njena obitelj imala utjecaj!? Milanović po tome pitanju nije licemjer, i ne vidim razlog zašto bi premijer ili predsjednik bio vjernik, jer jedan pravnik sigurno zna što znači sekularna država. Pa to je i poanta to su ljudi bez vrijednsoti. Plenković bi sutra bez problema bio taliban i bahatio dilio lekcije o pravim i krivim muslimanima. Pa Dragan primorac je doslovno dezerter i sad dili lekcije o hrvatstvu.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:16 |
|
|
Imota je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Sve je to točno. Jedina razlika između Plenkovića i Milanovića jest da Plenković danas svoju djecu redovno pušta da dobivaju crkvene sakramente i sam često nedjeljom dolazi na misu, a Milanović bježi od crkve kano vrag od tamjana. Nije da u zadnje vrieme nešto previše ni govori protiv crkve, ali je činjenica da bježi od crkve i ima mašineriju oko sebe koja se kloni crkve. Slično je bilo i s Bandićem. Dok je bio u SDPu, uviek sam birao onog drugog koji je iz centra, desnice... Nakon što se Bandić odvojio od SDPa, počeo sudjelovati na procesijama i na misi, postao mi je prihvatljiv da mu dam glas makar samo u drugom krugu.
HDZ jesu mafijaši koji drmaju državom, ali problem je da su SDP i Možemo još gora mafija i samo su ljubomorni na HDZ da oni nemaju takve ovlasti da drmaju državom i izvlače novac bilo za sebe osobno ili za neke svoje bolestne protucrkvene ideologije.
Eto kako se kupe birači, svi mi znamo Milanovića i tu nema prevare, kakav je takav je. Recimo ja cijenim šta nije licemjer pa da glumi vjernika. Meni ni zoki ni sdp nemaju čim razočarat, od njih ništa ne očekujem, nisu oni moji. kad se plenković sitio da je vjernik? Jel bio vjernik 89e dok je pisa maturalne radnje o Kardelju? hhaha i sam prizznaješ zna si da je bandić komunjara al kad se naslika na nekoj procesiji kupio te odma  Nisu mene kupili ni Bandić ni Plenković, jerbo nikad nisu bili moj prvi izbor. Ali u odnosu na zadrte ,,nelicemjerne'' Jugoslavenčine i komunjare, oni su manje zlo. Po tvojoj logici, najbolje bi bilo glasat za Šešelja ako bi se kandidirao, jerbo eto on je nelicemjerni zadrti četnik pak je valjda zato i dobar...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:32 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Imota je napisao/la: Eto kako se kupe birači, svi mi znamo Milanovića i tu nema prevare, kakav je takav je. Recimo ja cijenim šta nije licemjer pa da glumi vjernika. Meni ni zoki ni sdp nemaju čim razočarat, od njih ništa ne očekujem, nisu oni moji. kad se plenković sitio da je vjernik? Jel bio vjernik 89e dok je pisa maturalne radnje o Kardelju? hhaha i sam prizznaješ zna si da je bandić komunjara al kad se naslika na nekoj procesiji kupio te odma  Nisu mene kupili ni Bandić ni Plenković, jerbo nikad nisu bili moj prvi izbor. Ali u odnosu na zadrte ,,nelicemjerne'' Jugoslavenčine i komunjare, oni su manje zlo. Po tvojoj logici, najbolje bi bilo glasat za Šešelja ako bi se kandidirao, jerbo eto on je nelicemjerni zadrti četnik pak je valjda zato i dobar... Izvodiš zaključke iz malog prsta, kažen ti samo da je tvoje mjerilo manjeg zla smišno. Plenković je po mnogočemu i veći ljevičar, komunjara i jugoslaven od Zokija. Da ne spominjem milicionerskog sina dragančeta. Kao prvo ako nemaš svog kandidata ne izlaziš na izbore, ne glasaš za nikog.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:34 |
|
|
Originals je napisao/la: Imota je napisao/la: Eto kako se kupe birači, svi mi znamo Milanovića i tu nema prevare, kakav je takav je. Recimo ja cijenim šta nije licemjer pa da glumi vjernika. Meni ni zoki ni sdp nemaju čim razočarat, od njih ništa ne očekujem, nisu oni moji. kad se plenković sitio da je vjernik? Jel bio vjernik 89e dok je pisa maturalne radnje o Kardelju? hhaha i sam prizznaješ zna si da je bandić komunjara al kad se naslika na nekoj procesiji kupio te odma  Što se tiče njihove mladosti i njihovog života u ranim dvadesetima. To što su oni bili članovi komunista to je nebitno, zašto? To su ljudi koji bi prešli na islam da je bilo takvo vrijeme, da su nacisti bili na vlasti u Europi/Hrvatskoj oni bi bili članovi nacističke partije. Nemaju oni ideologiju ni vrijednosti, samo da su bliže vatri i da se bolje, lakše ugriju. Oni su odgajani za te pozicije cijeli život, koliko oni zaista imaju empatije prema Hrvatskoj državi i narodu? Rekao bih, nimalo. To su razmažena derišta koji su cijeli život usmjeravani i imali sve u životu. Nisu oni dovoljno čvrsti i samostalni za donošenje čvrstih odluka. Milanović je nešto lajao za vrijeme svog mandata, prijetio Finskoj da neće ući u NATO, čim izađe iz Hrvatske manji je od makovog zrna. Plenković spada u one, koji odu na misu pa poslije mise nema pojma po kome je bilo evanđelje, nema tu duhovnosti. Krstio je svoju djecu, tko zna koliko je njegova žena i njena obitelj imala utjecaj!? Milanović po tome pitanju nije licemjer, i ne vidim razlog zašto bi premijer ili predsjednik bio vjernik, jer jedan pravnik sigurno zna što znači sekularna država. Sve što si napisao je u većem dielu točno. Ali zašto je Plenković odlučio privatno biti s Crkvom dobar više nego je to potrebno radi zamagljivanja očiju narodu? Više puta sam ga vidio u Zagrebu u Crkvi sv. Blaža na misi na običnu nedjelju dok nije bilo kamera u blizinu. Možda žena i obitelj guraju vjeru, ali Plenković je mogao napravit poput ostalih da neka žena i djeca idu u crkvu ali on da nema veze s njom. Moguće je i da je sve 100% točno kako si napisao, ali opet dok god se on bude držao crkve, a Milanović bježao od nje, meni će Plenković biti manje zlo. Zlu je ipak težko u crkvi makar i kad je tamo da samo glumi i vara... Znate li kako je preživio spomenik bana Jelačića? Tako što su ga sakrili neki licemjerni ljudi iz samog komunističkog sustava, t.j. oni kojima je karijera i komocija bila važna, ali su ipak imali u sebi tračak hrvatstva i ipak preuzeli mali rizik da sakriju spomenik a ne da ga unište kako je bilo naređeno. Tako doživljavam i većinu HDZovaca. Oni jesu željni pozicije, moći i većinom su se spremni okretat kano suncokret. Ali ipak imaju neki tračak dobroga u sebi koji u nekim odlučujućim trenutcima iziđe na površinu. Kod ovih ,,nelicemjernih'' jugoslavenčina to ne vidim. Oni bi da imaju priliku odmah srušili i crkve i zapalili hrvatsku zastavu... HDZovci su jednostavno manje zlo od zadrtih komunjara, a hrvatski narod još uviek nije u mogućnosti i nesposoban je izabrati nešto bolje...
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:38 |
|
|
Imota je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Nisu mene kupili ni Bandić ni Plenković, jerbo nikad nisu bili moj prvi izbor. Ali u odnosu na zadrte ,,nelicemjerne'' Jugoslavenčine i komunjare, oni su manje zlo. Po tvojoj logici, najbolje bi bilo glasat za Šešelja ako bi se kandidirao, jerbo eto on je nelicemjerni zadrti četnik pak je valjda zato i dobar...
Izvodiš zaključke iz malog prsta, kažen ti samo da je tvoje mjerilo manjeg zla smišno. Plenković je po mnogočemu i veći ljevičar, komunjara i jugoslaven od Zokija. Da ne spominjem milicionerskog sina dragančeta. Kao prvo ako nemaš svog kandidata ne izlaziš na izbore, ne glasaš za nikog. Jednako tako bi govorio u korist Milanovića da je sad on u drugom krugu s Kekin. Isto bi tako dokazivao da je Milanović manje zlo i da ću glasat za njega. Nisam od onih koji misle da ako nije po mom neka propadne i uništi se cieli sviet. Ako ne mogu drugčije, birat ću manje zlo i čekat novu priliku za izabrat veće dobro.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:40 |
|
|
Dobro da nisi žensko, kolik osi naivan likovi bi te masovno iskorištavali Plenki se naslikava po crkvi jer je odvratni karijerist cili svoj život. Pa i u HDZ je uša kad je procijenio da će prije napredovat nego u sdpu. Sutra bi bio u ISILu bez problema.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:42 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Imota je napisao/la: Izvodiš zaključke iz malog prsta, kažen ti samo da je tvoje mjerilo manjeg zla smišno. Plenković je po mnogočemu i veći ljevičar, komunjara i jugoslaven od Zokija. Da ne spominjem milicionerskog sina dragančeta.
Kao prvo ako nemaš svog kandidata ne izlaziš na izbore, ne glasaš za nikog.
Jednako tako bi govorio u korist Milanovića da je sad on u drugom krugu s Kekin. Isto bi tako dokazivao da je Milanović manje zlo i da ću glasat za njega. Nisam od onih koji misle da ako nije po mom neka propadne i uništi se cieli sviet. Ako ne mogu drugčije, birat ću manje zlo i čekat novu priliku za izabrat veće dobro. A dragan je manje zlo zato šta... ?
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:46 |
|
|
Imota je napisao/la: Dobro da nisi žensko, kolik osi naivan likovi bi te masovno iskorištavali Plenki se naslikava po crkvi jer je odvratni karijerist cili svoj život. Pa i u HDZ je uša kad je procijenio da će prije napredovat nego u sdpu. Sutra bi bio u ISILu bez problema. Da li ti neki put dopustiš prosjaku da te izkoristi tako što mu daš nešto novaca bez da ti on da išta zauzvrat? Nisam znao da je Crkva u današnje vrieme još popularna, a pogotovo ne ako tjeraš karijeru u Bruxellesu. Čak i oni koji idu u crkvu više ne gledaju da im predsjednik mora biti vjernik.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:49 |
|
|
Imota je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Jednako tako bi govorio u korist Milanovića da je sad on u drugom krugu s Kekin. Isto bi tako dokazivao da je Milanović manje zlo i da ću glasat za njega. Nisam od onih koji misle da ako nije po mom neka propadne i uništi se cieli sviet. Ako ne mogu drugčije, birat ću manje zlo i čekat novu priliku za izabrat veće dobro.
A dragan je manje zlo zato šta... ? Dio je tog HDZa gdje ipak sam naziv Hrvatska ne prelazi težko preko usta, ter mu nije problem odići u crkvu i prekrižit se. Citat: HDZ-OV predsjednički kandidat Dragan Primorac jutros je bio na misi u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama. Pomogao je djevojci kojoj je pozlilo. https://www.index.hr/vijesti/clanak/fot ... 20270.aspx
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:55 |
|
|
I Kosor i Kolinda su hodale po crkvama dok je trebalo, pa onda pokazale srednji prst kad im više nije trebalo. Primorac se na predsjedničkim izborima 2009. naslikavao s međugorskom Vickom u kampanji, pa onda u drugom krugu podržao crvenog Josipovića. Uvreda za inteligenciju, koje očito podosta fali na hrvatskoj desnici.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 11:57 |
|
|
dunno je napisao/la: I Kolinda je hodala po crkvama dok je trebalo, pa onda pokazala srednji prst kad joj više nije trebalo. Primorac se na predsjedničkim izborima 2009. naslikavao s Vickom u kampanji, pa onda u drugom krugu podržao crvenog Josipovića. Uvreda za inteligenciju, koje očito podosta fali na hrvatskoj desnici. Inteligentni desničar znači mora glasat za Milanovića ili Kekin? 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 12:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7518 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
I Plenković i Milanović i Kolinda su u biti komunjare, potekli obiteljski iz partijskog okruženja, a politički zgotovljeni u Granićevom inkubatoru na Zrinjevcu. Ja sam iz Mostara i imam tu "sreću" da na kilometar nanjušim partiju i jugoslavenstvo. Taman bi Plenković vladao ovoliko dugo da je Hrvat...ili bi Milanović osvojio ovoliki postotak glasova da nije član SDP-a, ateist.  Da je kojim slučajem pobijedila JNA, svi bi oni bili Andrići našeg doba...lijepo zavaljeni u diplomatsku fotelju u nekoj od europskih metropola.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 12:08 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Inteligentni desničar znači mora glasat za Milanovića ili Kekin?  Ne. Ali inteligentni desničar nikada ne bi razmišljao na način "ovaj kandidat ide u crkvu, dakle automatski je manje zlo". Uz dužno poštovanje. Biden je praktični katolik, Trump je nominalno protestant, privatno vjerojatno nije neki vjernik. Sapienti sat.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 12:18 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Imota je napisao/la: Vidin aktivirali se HDZovski botovi da nam objasne ko je veći komunist. A hdz kandidat sin milicionera a predsjednik stranke je iz udbaške kuće, sin vojne lekarke koji je 89e pisa referate o Kardelju  Sve je to točno. Jedina razlika između Plenkovića i Milanovića jest da Plenković danas svoju djecu redovno pušta da dobivaju crkvene sakramente i sam često nedjeljom dolazi na misu, a Milanović bježi od crkve kano vrag od tamjana. Nije da u zadnje vrieme nešto previše ni govori protiv crkve, ali je činjenica da bježi od crkve i ima mašineriju oko sebe koja se kloni crkve. Slično je bilo i s Bandićem. Dok je bio u SDPu, uviek sam birao onog drugog koji je iz centra, desnice... Nakon što se Bandić odvojio od SDPa, počeo sudjelovati na procesijama i na misi, postao mi je prihvatljiv da mu dam glas makar samo u drugom krugu. HDZ jesu mafijaši koji drmaju državom, ali problem je da su SDP i Možemo još gora mafija i samo su ljubomorni na HDZ da oni nemaju takve ovlasti da drmaju državom i izvlače novac bilo za sebe osobno ili za neke svoje bolestne protucrkvene ideologije. Nova runda mazanja HDZ-a "medom". Ovaj put "kršćanskim medom". I Milanovića sam znao vidjeti kako se slika u crkvi, ali naravno kako on za to nije zagrijan. Niti on osobno ne tvrdi da je. E sad, vjera u HDZovaca?! Pa možemo početi od pobačaja, kojeg HDZovci ne bi zabranili (niti uz iznimke). Za sve te godine, nisu čak niti izmijenili taj zakon, iako je komunistički iz sedamdesetih godina. Poznata katolkinja Kolinda ne bi zabranila pobačaj, a zbog pobačaja je i pozvala novinara JL i slikala se s uzdignutim srednjim prstom. Veliki branitelj pobačaja je i Šeks, koji je o tome vatreno govorio u radijskoj emisiji. A HDZovac iz US, Šeparović, zbog pobačaja je poručio - kako se pobačaj ne smije zabraniti pa čak niti - referendumom! Predsjedničkog kandidata Primorca nisam čuo da se oglašava o ovoj temi, no kao član KPJ i progresivna osoba - nagađam što bi rekao. LGBT?! Zakon protiv "diskriminacije" kojeg je izglasao HDZ - napisale su LGBT udruge. Prva parada ponosa - HDZ. Financiranje LGBT udruga, njihovih "projekata" i propagande - HDZ (državnim novcem). Prvo udomljavanje djece kod LGBT para - HDZ. IK?! Protiv izglasavanja IK boleštine bili su biskupi i to poručili Plenkoviću - no HDZ je to svejedno izglasao, uz apaludiranje SDPovaca. HDZ komedijaši, drugi dan po izglasavanju IK odlaze na hodočašće u Međugorje (HDZ Karlovac). HDZovci su smuljali, onemogućili (Kušćević, Rimac) i referendum o IK, na kojem bi Hrvati mogli reći što misle o tome. Antifa?! HDZ podržava (državnim novcem plaća) antifa udruge, obnove spomenika, šalje vijenac na "Sutjesku" i ostale bizarnosti. Vrh svega je obnova spomenika u Srbu i plaćanje tamošnjih proslava, gdje se (između ostalog) obilježava i to kako su se proveli hodočasnici u vlaku ili onaj župnik na ražnju.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2024 Postano: 02 sij 2025, 12:20 |
|
|
dunno je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Inteligentni desničar znači mora glasat za Milanovića ili Kekin?  Ne. Ali inteligentni desničar nikada ne bi razmišljao na način "ovaj kandidat ide u crkvu, dakle automatski je manje zlo". Uz dužno poštovanje. Biden je praktični katolik, Trump je nominalno protestant, privatno vjerojatno nije neki vjernik. Sapienti sat. Biden je za pobačaj i istospolnu ideologiju, a Trump protiv. Milanović se drži mašinerije koja podupire ono što i Biden podupire. Dok HDZ, dopušta prodor tih zala samo zato jer tako mora radi dobrih odnosa s Bruxellesom i svojih karijera. Kad Milanović bude protiv pobačaja i istospolstva, onda mi možeš doći i staviti mi pred oči kako sam odlazak u crkvu ne znači samo po sebi ništa... Evo ti si predpostavljam primjer inteligentnog desničara, ali koliko vidim, koliko god ti bio inteligentan, opet imaš jednako malo informacija kano i ja što netko doista u duši jest. Mi obični ljudi koji osobno ne poznamo političare možemo birat samo po vanjskim znakovima...
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|