|
|
Stranica: 6/27.
|
[ 665 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 08:23 |
|
|
Baš smo jučer komentirali listu.  
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 08:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61178 Lokacija: DAZP HQ
|
Nevjerojatno je kako svi guraju na vrh lista postojeće eurozastupnike i ne dopuštaju drugima da se malo obogate.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:28 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Vidit ću kuda će Raspudići. Ti ljudi bi mogli preuzeti od Možemo! Zagreb bez velikih problema kroz 4 godine.
Na kraju ću glasati za HDZ na državnoj razini, sigurno neću za ove dodrinaše koji dođu i naglas pred svijetom kažu: ništa, sa Srbima. To se na takav način ne radi. Most je izgubio puno podrške koju su stekli zahvaljujući Raspudićima. Ta stranka je otišla u z a b o r a v. Oni su ih preporodili. Raspudići su bili Mostov preporod.
Budale se natječu sa DP-om tko je veći HSP. Samo su ukrali mandate DP-u. Shvatit će to za 4 godine.
Ja nisam toliko daleko desno, kao ni većina desnih 'mladih' glasača u Hrvatskoj. Ne funkcioniraju stvari onako kako ideolozi desnijih frakcija misle. Lijepe su to ideje, plemenite, ali ujedno se radi o ne puno pismenim ljudima. Barem politički.
Za nas je Raspudićev Most bio odgovor kvarnom sustavu. Kvarnoj najvećoj stranci. Most je bio prihvatljiv s njima. Most s Grmojom, Buljem, Miletićem, žrtvom Petrovom je istrošen u više navrata. HDZ je izdao Most, Most je izdao Raspudiće.
Doviđenja ćuprijo A nego kako? Njih 8 manjinaca u zdrav mozak cjelu državu. DP je iznjeo i jedini mogući stav, nećemo sa SDSS-om , lijepo su objasnili i razloge druga stvar što to mnogi ne žele i neće razumjeti. Da su bili 1% blaži oni bi se raspali kao stranka i izgubili glasače. Nije vam DP kamilica to je stranka branitelja, originalnih HDZ-ovaca tuđmanista, HSP-ovaca i sličnih. Tuđman je američku veleposlanicu ostavio zalupljenih vrata kad su mu previše srali, niti jedna država nema ovoliko prava za manjine i nitko nam ne može solit pamet. Čvrst gard i svima hard odjeb a ne ispričavat se i izmotavat. Naša država naša pravila.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:32 |
|
|
Tuđman je Srbe izbacio iz ustava kao konsitiutivni narod 1990. kad je do zuba naoružana JNA čekala svaki sekund da nas napadne, a neki se boje reakcije svijeta da ne bi netko rekao no no, na izbacivanje 8 manjinaca iz sabora.
Osim kmeke novosti, par soroševaca i Beograda, moglo bi se svesti na onu poznatu " ceo svet šuti"
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:45 |
|
|
weasel je napisao/la: Tuđman je američku veleposlanicu ostavio zalupljenih vrata kad su mu previše srali, niti jedna država nema ovoliko prava za manjine i nitko nam ne može solit pamet. Čvrst gard i svima hard odjeb a ne ispričavat se i izmotavat.
Naša država naša pravila. To su ti pričali za laku noć dok si bio u vrtiću? Pa Tuđman je Clintonu priredio državnički doček na Plesu kad je ovaj stao s avionom u prolazu samo da napuni gorivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:50 |
|
|
weasel je napisao/la: Dalmaherc je napisao/la: Vidit ću kuda će Raspudići. Ti ljudi bi mogli preuzeti od Možemo! Zagreb bez velikih problema kroz 4 godine.
Na kraju ću glasati za HDZ na državnoj razini, sigurno neću za ove dodrinaše koji dođu i naglas pred svijetom kažu: ništa, sa Srbima. To se na takav način ne radi. Most je izgubio puno podrške koju su stekli zahvaljujući Raspudićima. Ta stranka je otišla u z a b o r a v. Oni su ih preporodili. Raspudići su bili Mostov preporod.
Budale se natječu sa DP-om tko je veći HSP. Samo su ukrali mandate DP-u. Shvatit će to za 4 godine.
Ja nisam toliko daleko desno, kao ni većina desnih 'mladih' glasača u Hrvatskoj. Ne funkcioniraju stvari onako kako ideolozi desnijih frakcija misle. Lijepe su to ideje, plemenite, ali ujedno se radi o ne puno pismenim ljudima. Barem politički.
Za nas je Raspudićev Most bio odgovor kvarnom sustavu. Kvarnoj najvećoj stranci. Most je bio prihvatljiv s njima. Most s Grmojom, Buljem, Miletićem, žrtvom Petrovom je istrošen u više navrata. HDZ je izdao Most, Most je izdao Raspudiće.
Doviđenja ćuprijo A nego kako? Njih 8 manjinaca u zdrav mozak cjelu državu. DP je iznjeo i jedini mogući stav, nećemo sa SDSS-om , lijepo su objasnili i razloge druga stvar što to mnogi ne žele i neće razumjeti. Da su bili 1% blaži oni bi se raspali kao stranka i izgubili glasače. Nije vam DP kamilica to je stranka branitelja, originalnih HDZ-ovaca tuđmanista, HSP-ovaca i sličnih. Tuđman je američku veleposlanicu ostavio zalupljenih vrata kad su mu previše srali, niti jedna država nema ovoliko prava za manjine i nitko nam ne može solit pamet. Čvrst gard i svima hard odjeb a ne ispričavat se i izmotavat. Naša država naša pravila. A HDZ i Most nisu stranke branitelja i originalnih HDZ-ovaca tuđmanista? Pa daj lasice, znam more ljudi samo iz svog kvarta koji su bili u HDZ-u, hrvatski dragovoljci, glasali su za Most ili za KVK. Puno ljudi je glasalo za DP (barem kod nas) jer ne žele za HDZ ni za Most (više). Ja razumijem da imaš entuzijazam Metkovčana kad je Most pobrao mandate prvi put, ali govorit o DP-u kao bastionu hrvatstva je smiješno, more kriminalaca, uhljeba, nepismenjaka su kadrirali u Dalmaciji. U susjednom gradskom kotaru, predsjednik DP-a je bio osuđivani kriminalac protiv kojeg se i trenutno vodi kazneni postupak. Na kraju iza DP-a stoje plinaši i Vujnovac sa svojim interesima. DP će definitivno pokupiti glasove Mosta nakon odlaska Raspudića, ali ako se za 4 godine ispostavi da se njihov plan i program sastoji od Vujnovca s biznisima po Srbiji, interesima kriminalaca u energetici, nekom netaktičnom HSPštvu koji kao takav nije ostvariv (pametnije se to igra), islamoapologetici i držanju ljestvi HDZ-u, moj glas neće dobiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:53 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: weasel je napisao/la: Tuđman je američku veleposlanicu ostavio zalupljenih vrata kad su mu previše srali, niti jedna država nema ovoliko prava za manjine i nitko nam ne može solit pamet. Čvrst gard i svima hard odjeb a ne ispričavat se i izmotavat.
Naša država naša pravila. To su ti pričali za laku noć dok si bio u vrtiću? Pa Tuđman je Clintonu priredio državnički doček na Plesu kad je ovaj stao s avionom u prolazu samo da napuni gorivo. Lasica po običaju laže, u Tuđmanovo doba su bili ambasadori Galbraith i Montgomery, prva ambasadorica SAD u Hrvatsku je došla 15-ak godina nakon smrti Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Flamel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 09:58 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2060 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Što se tiče neke navodno čelične discipline u HDZ-u, ne radi se o tome, nego imaju dovoljno resursa da umire/uhljebe buntovnike, što ostalim strankama manjka.
No kad-tad će ostati bez tuđih novaca.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 10:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8610 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 10:10 |
|
|
Flamel je napisao/la: Što se tiče neke navodno čelične discipline u HDZ-u, ne radi se o tome, nego imaju dovoljno resursa da umire/uhljebe buntovnike, što ostalim strankama manjka.
No kad-tad će ostati bez tuđih novaca. Neće. U tome i jest problem.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 10:12 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: A HDZ i Most nisu stranke branitelja i originalnih HDZ-ovaca tuđmanista? Pa daj lasice, znam more ljudi samo iz svog kvarta koji su bili u HDZ-u, hrvatski dragovoljci, glasali su za Most ili za KVK.
Puno ljudi je glasalo za DP (barem kod nas) jer ne žele za HDZ ni za Most (više).
Ja razumijem da imaš entuzijazam Metkovčana kad je Most pobrao mandate prvi put, ali govorit o DP-u kao bastionu hrvatstva je smiješno, more kriminalaca, uhljeba, nepismenjaka su kadrirali u Dalmaciji.
U susjednom gradskom kotaru, predsjednik DP-a je bio osuđivani kriminalac protiv kojeg se i trenutno vodi kazneni postupak.
Na kraju iza DP-a stoje plinaši i Vujnovac sa svojim interesima.
DP će definitivno pokupiti glasove Mosta nakon odlaska Raspudića, ali ako se za 4 godine ispostavi da se njihov plan i program sastoji od Vujnovca s biznisima po Srbiji, interesima kriminalaca u energetici, nekom netaktičnom HSPštvu koji kao takav nije ostvariv (pametnije se to igra), islamoapologetici i držanju ljestvi HDZ-u, moj glas neće dobiti. Nema princa na bijelom konju, biraš uvijek manji drek od stranke. HDZ je trenutno uvjerljivo najveći i najgori problem ove države. DP ima sto mana, ali je opet bolji od HDZ-ovaca. Također ne postoji niti jedan razlog koji bi delegitimirao HSP i njihov program.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 10:13 |
|
|
Stvar je takta lasice, znaš to sam. Lagano uđeš i sapćeš na uho kako je prekrasna.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 10:15 |
|
|
Takt se koristi za delikatne stvari ovdje nema šta , zicer, penal samo treba utrpati.
Ljevica se slaže da se mijenja IZ, samo se trebaju skupit na hrpu i poslat Pupija & Anemiju u oporbu
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 10:34 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la:
To su ti pričali za laku noć dok si bio u vrtiću? Pa Tuđman je Clintonu priredio državnički doček na Plesu kad je ovaj stao s avionom u prolazu samo da napuni gorivo.
Lasica po običaju laže, u Tuđmanovo doba su bili ambasadori Galbraith i Montgomery, prva ambasadorica SAD u Hrvatsku je došla 15-ak godina nakon smrti Tuđmana. Mislio je vjerovatno na ovu jevrejku Tuđman ju je potjero iz Ureda, mislim da je bila secretary of FA Ćaća joj je bio ambasador u Jugi, pa ga to možda zbunilo. 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 11:34 |
|
|
 Evo Petrovu žao. Kaže da mu je jako žao. Vidi se da mu je žao. Svjestan je gubitka. Žao mi ga je iskreno.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 11:38 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3923 Lokacija: Stolni grad
|
Nevjerojatna mi je malo ta priča iako evo već je i Petrov to potvrdio. Ispada Nino i ona nisu htjeli pa bgtjbo reci tako, ne može te netko natjerati da budeš na listi, a ako ti Miletić toliko smeta(što razumijem, ja sam pisao da s tim likom ni na kavu ne bi sjeo) mogli su to poslje reći a ne pred sastavljanja lista.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 11:39 |
|
|
Most se zacementirao kao junior partner DP-u. Velika pobjeda za DP.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 11:41 |
|
|
Netko je napisao: "Miletić se obraća Miletiću uskoro." 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 11:48 |
|
|
Katastrofa. Jbo ih EU parlament i hrvatski kvislinzi u njemu. Meni kao glasaču Mosta ne pada napamet glasat za EU parlament i legitimizirat okupaciju.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 11:57 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Most se zacementirao kao junior partner DP-u. Velika pobjeda za DP. Svaki raspad desnih stranaka je pobjeda za HDZ. Kod nas nakon prve svađe svi lete iz stranke i odmah osnivaju svoje. Treba uvesti kao u Slovačkoj da se na osnivanje stranke treba uplatiti 100.000 eura u proračun koje se dobiju nazad poslje izbora ili tako nekako nisam više siguran kakav je točno zakon.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 12:05 |
|
|
Ako DP ispadne kako tako stabilna stranka i korektivni faktor HDZ-u, Most ne postoji.
Da se sad ponove izbori, DP bi dobio još barem dva do tri mandata na uštrb Mosta.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 12:05 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Ako DP ispadne kako tako stabilna stranka i korektivni faktor HDZ-u, Most ne postoji.
Da se sad ponove izbori, DP bi dobio još barem dva do tri mandata na uštrb Mosta. To bi ti bili glasovi Suverenista.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 13:26 |
|
|
Kolakušić siluje Bobića na N1 Talent za politiku maestralan, ali jednostavno loša organizacija, prenagla narav.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: RH: Izbori za Europski parlament 2024. Postano: 24 tra 2024, 13:35 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|