|
|
Stranica: 140/184.
|
[ 4598 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60223 Lokacija: DAZP HQ
|
Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kme ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:20 |
|
|
Eminencija je napisao/la: laganini je napisao/la: ...je napast će nas partizani nije ovo devedeseta oruzje je u našim rukama.. Pitacute kad hrvatska padne na 2 milona ljudi,bude 1 milon nepalaca pa kad ti se na djeci osvete dijasporasi!! Ludilo i poremećaj bez mogućnosti terapije: politika/propale-polemike-oko-demografije-t25209.html
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:22 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8416 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Taj argument je niđe veze.
Ali jeste argument da se isele? Da. Uzročno-posljedične stvari. Ako svoje znanje ne možeš unovčiti u HR ili u BiH ideš tamo gdje moraš. To se zove strukturna nezaposlenost. Zadnjih 20 godina je obilježila RH. Nagledao sam tog hadezeovog domoljublja za tri života. Ne mogu puno otkrivati, ali je gadljivo. Da mi je 25 godina, šibnuo bih preko grane još jučer. A nije mi loše.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:23 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Plaćaš taj budžet inflacijom, ali ne bih te time preopterećavao. ..znači bolji bi bio da nije pun.. Znači bolje bi bilo da inflacija nije 30%.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kme ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. Ma netočno, znam niz nekoliko kompjutoraša koji su se zaposlili i izredali u DHMZ bez ikakve veze uz dobru plaću, i dio je ostao, a dio otišao jer je našao nešto bolje. Posao je za informatičare poluretardran glede onoga što se traži.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kmopće nemaju taje ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. ...nema on pojma ja svojih troje dice nisam htio ni jedno u državnu službu al to je njihova mantra od indexa uhljebi ovo ono...al nek misle i nek pate..
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:28 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kme ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. Ma netočno, znam niz nekoliko kompjutoraša koji su se zaposlili i izredali u DHMZ bez ikakve veze uz dobru plaću, i dio je ostao, a dio otišao jer je našao nešto bolje. Posao je za informatičare poluretardran glede onoga što se traži. Tako je.Nije sve u novcu ima nešto i u opsegu posla i zahtjevima,stresu itd. Netko će dočekati mirovinu lagan,a netko će se bome psihički i fizički iscrpiti i konstantno morati raditi i dostizati neke ciljeve,a za šta?Za većinu ipak malu novčanu razliku. Treba to malo više sagledati.Osobno nisam u državnim i javnim,a niti bi,ali opet to je moj izbor.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ustavni sud je krenio autostradom pakla.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
|
|
Eminencija je napisao/la: laganini je napisao/la: ...je napast će nas partizani nije ovo devedeseta oruzje je u našim rukama.. Pitacute kad hrvatska padne na 2 milona ljudi,bude 1 milon nepalaca pa kad ti se na djeci osvete dijasporasi!! ...ako svi u europi budu padal vjerojatno i mi..nebi da je demografska slika samo hr problem..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:31 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la:
Veze ti nemaš kako se zapošljava i koji su kriteriji. Baš ne znaš.
..a da inače nam je nezaposlenost veliki problem...il zaposlenost kako želiš...samo jebivjetri kojima nije potrebno radit ne rade..i to zasluga inflacije.. Veze ti nemaš kako je od 2008. do 2014. bilo ljudima koji su se svim silama trudili naći posao. I nađu izlaz iz situacije u Irskoj. Cork ti je drugi hrvatski grad po veličini. Bar je bio neko vrijeme. I onda se otvore granice, i kreće egzodus. A sve zbog pogodovanja, nepotizma, zapošljavanja po kumovima i stričevima... Ne možeš ti meni sakriti te stvari. Imate li granice? Ovim klincima iz '90 i neke možda i možeš.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:33 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Lupetaš druže. Lupetaš. Upamtio sam za vrijeme COVID-a da voliš nobelovce. Pa evo malo znanosti da razumiješ kako se stvari odvijaju. https://www.sciencedirect.com/science/a ... 8994008356Potpuno nevažno i bemisleno, i to iz područja pseudoznanosti koju bi trebalo staviti kamo spada, uz povijest umjetnosti i psihoanalizu. Ma ti si obični šarlatan. Pseudoznanost
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:36 |
|
|
dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kme ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. Da, zato su ti najamnine stanova po ZG otišle u nebesa. Nitko ne želi kupiti nekretninu, svi žele iznajmiti za 700 EUR i davati pola svoje plaće. Dakle, poanta je da nitko nije kreditno spodoban. Mani me tih priča.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:38 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..a da inače nam je nezaposlenost veliki problem...il zaposlenost kako želiš...samo jebivjetri kojima nije potrebno radit ne rade..i to zasluga inflacije.. Veze ti nemaš kako je od 2008. do 2014. bilo ljudima koji su se svim silama trudili naći posao. I nađu izlaz iz situacije u Irskoj. Cork ti je drugi hrvatski grad po veličini. Bar je bio neko vrijeme. I onda se otvore granice, i kreće egzodus. A sve zbog pogodovanja, nepotizma, zapošljavanja po kumovima i stričevima... Ne možeš ti meni sakriti te stvari. Imate li granice? Ovim klincima iz '90 i neke možda i možeš. ...bravo a sad blista a ti osporavaš zasluge kancelara jebiga reci dobro je svaka čast jer što je plenkijeva vlada prošla niko nije dva potresa agrokor ukrajina budi malo objektivan...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:38 |
|
|
laganini je napisao/la: dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kmopće nemaju taje ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. ...nema on pojma ja svojih troje dice nisam htio ni jedno u državnu službu al to je njihova mantra od indexa uhljebi ovo ono...al nek misle i nek pate.. Nisi ti dovoljno bitan druže.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:39 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Pitacute kad hrvatska padne na 2 milona ljudi,bude 1 milon nepalaca pa kad ti se na djeci osvete dijasporasi!! Ludilo i poremećaj bez mogućnosti terapije: politika/propale-polemike-oko-demografije-t25209.htmldobro to sve da nije migracija demografija nas ubija,ja samo napominjem onom retardiranom cajkanu... cekali su i kmetovi u austrougarskoj i prvoj jugoslaviji i cekali i kcekali hrvatsku gospodu te im nakraju poklali sve sta su stigli da i dan dans nije nekima jasno kako i zasto!! Eto pa se ti smajlaj!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:40 |
|
|
Eminencija je napisao/la: cekali su i kmetovi u austrougarskoj i prvoj jugoslaviji i cekali i kcekali hrvatsku gospodu te im nakraju poklali sve sta su stigli da i dan dans nije nekima jasno kako i zasto!!
i opet će i opet će ako bude sreće
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:44 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Najjaci su mi ovi HDZ ovci sto fale HDZ radi uspjeha u ekonomiji!! Bogte ja sam 91. godiste i svi mojni vrsnjaci koji su inzinjeri ili imaju tako neke skole su pobjegli vani a u isto vrijeme imas HDZ ovce koji su dojucer bili izbjeglice i tako zanatlije danas su vlast. Prije rata nosali sikirice po sumama a sad su gradonacelnici,decki od po 20,25,30 skolovani nemogiu prismirdit niti jednom normalnom poslu jer su *** sve zasjela a ovi se fale tamo nekim poviucenim novcima iz EU fondova ili LNG terminalima koji pojacavaju meku moc drzave a nit su rijesili IZ u bosni nit su gradjani imali ista od rasta,jedino na sta HDZ trosi je na jacanje HDZ-a,trpanaj u svoje djepove,uhljebljivanja i debilne udruge. Ovo je glupost i laž. Znam niz osoba koje sad imaju od 30 do 40 g i završile su medicinu, strojarstvo, fiziku, građevinu, elektrotehniku....i rade, i to u svojoj struci. Ne rade i iselili su se oni koji su precijenili svoje sposobnosti i htjeli biti asistentima na fakultetima ili istraživačima u institutima, a jednostavno nisu taj kapacitet ni kalibar. I ti iseljeni ne samo što ne rade u struci, nego rade ponižavajuće teže poslove koje u Hrvatskoj ne bi nikad prihvatili. Svi bi htjeli da su pozicije Brada Pitta, a izgledaju kao Boro Stjepanović. Macane neznam ja niz osoba ja znam da drzava kompletno nije sposobna zadrzat covjeka u drzavnoj sluzbi(medicina). Doslovno drzava stvori medicinara u srednjoj skoli,stvori mu radno mijesto u tom istom gradu i on nece Tolko o drzavi!! Medicinske sestre radse na po 2 odjela jer fali radne snage,nije im dozvoljena smjena od 8 sati nego moraju radit po 12 sati i sad ti znas neki niz ljudi,nije uopce da sustav propada i da su pametni vec pobjegli odavde! Rade u struci DA i ko im obracunava placu?? Sumari sta su upali u HDZ. Sta ce mladi oni sam nesta ppametuju,dje su oni bili kad je trebalo cjepat drva na vlasicu
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:45 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Dalmaherc je napisao/la: Nema tu mržnje prema HDZ-u, nego kusuranja moći i vlasti. Iza svih tih stranaka stoje drugi igrači, iza DP-a stoje Rusi i domaći energetski biznismeni. Most mi je jedina enigma, tko zna neka napiše Ovo je primjer kako se ne smije razmišljati, budući da je ništa do urotomanska paranoja. Praktički sve stranke su autonomni subjekti, a niz ima podupiratelje amo-tamo u svijetu, i upravo nijedna, pa čaki ni Možemo, nije samo transmisija bez autonomije. Tko poima svijet na ekstremno urotomanski način, taj nema pojma o pojmu. Ti si primjer elokventnog besserwissera kojem se sav fiktivni konstrukt, kojeg sam sebi prodaje na ovom forumu, raspao kad je vidio koliko srpskih kulturnih centara otvara Plen Ki Moon. Nema više ni 4d chessa, a bogami ni šijavice. Nego krikovi iz Krležinih romana: Oh! Groteskno! Goran2hr je jedan od rijetkih forumaša tu koji baš razaraju s real politikom. Ti nisi taj. Nisam ni ja. Al ti si sam sebe u više navrata lagao da jesi i uvjerio se. Iza DP-a stoje ljudi koji se bave energetikom kod nas, neki tek od prije koju godinu kad su nanjušili rat u Ukrajini, tj. dobili dojavu na vrijeme. Iza DP-a također stoje Rusi.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kme ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. Nije to trebalo ni biti. A nije ni dobro sto niko vise nece u policiju,vojsku,medicinu. Hvala kretenima iz HDZ-a. Ajde bar PDV raste pa ce sad bit vise kulturnih centara,udruga HRT u HD-u.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:50 |
|
|
laganini je napisao/la: dudu je napisao/la: Nitko normalan godinama ne želi raditi u javnimi službama ili državnim firmama, s fiksnom plaćom i bez bonusa, ovisno o odluci države hoćeš li dobiti nekad nešto, ali Hrvati redovno kme kmopće nemaju taje ne možeš se zaposlit bez stranačke iskaznice. ...nema on pojma ja svojih troje dice nisam htio ni jedno u državnu službu al to je njihova mantra od indexa uhljebi ovo ono...al nek misle i nek pate.. Normalno kad nemate koma na grbaci vise bit,potjerali ste ljude!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:52 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ovo je primjer kako se ne smije razmišljati, budući da je ništa do urotomanska paranoja. Praktički sve stranke su autonomni subjekti, a niz ima podupiratelje amo-tamo u svijetu, i upravo nijedna, pa čaki ni Možemo, nije samo transmisija bez autonomije.
Tko poima svijet na ekstremno urotomanski način, taj nema pojma o pojmu.
Ti si primjer elokventnog besserwissera kojem se sav fiktivni konstrukt, kojeg sam sebi prodaje na ovom forumu, raspao kad je vidio koliko srpskih kulturnih centara otvara Plen Ki Moon. Nema više ni 4d chessa, a bogami ni šijavice. Nego krikovi iz Krležinih romana: Oh! Groteskno! Goran2hr je jedan od rijetkih forumaša tu koji baš razaraju s real politikom. Ti nisi taj. Nisam ni ja. Al ti si sam sebe u više navrata lagao da jesi i uvjerio se. Iza DP-a stoje ljudi koji se bave energetikom kod nas, neki tek od prije koju godinu kad su nanjušili rat u Ukrajini, tj. dobili dojavu na vrijeme. Iza DP-a također stoje Rusi. A nije,nije DP ce bit korektiv pa nece bit SDSS-a To mi je najvaznije u zivotu!!
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:55 |
|
|
I meni je bitno da Hrvatska ne hrani srpsku stvar, ali zna se tko stoji iza DP-a. Kraj priče
|
|
Vrh |
|
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:56 |
|
|
Niti meni smetaju Rusi iza DP-a.
Vas sve kolektivno pere rusofobija te je izjednačavate sa Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:56 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Veze ti nemaš kako je od 2008. do 2014. bilo ljudima koji su se svim silama trudili naći posao. I nađu izlaz iz situacije u Irskoj. Cork ti je drugi hrvatski grad po veličini. Bar je bio neko vrijeme. I onda se otvore granice, i kreće egzodus. A sve zbog pogodovanja, nepotizma, zapošljavanja po kumovima i stričevima... Ne možeš ti meni sakriti te stvari. Imate li granice?
Ovim klincima iz '90 i neke možda i možeš.
...bravo a sad blista a ti osporavaš zasluge kancelara jebiga reci dobro je svaka čast jer što je plenkijeva vlada prošla niko nije dva potresa agrokor ukrajina budi malo objektivan... Dva su razloga. 1) ulaz u EU - fondovi, tržište firmama, tržište rada 2) izlazak iz financijske krize (svjetske)
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Aquinas_
|
Naslov: Re: RH: Parlamentarni Izbori 2024 godine Postano: 19 tra 2024, 19:57 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: Niti meni smetaju Rusi iza DP-a.
Vas sve kolektivno pere rusofobija te je izjednačavate sa Srbima. Preach brother.
_________________ "Pobijedili smo, naime, Murata, onoga oholog sina i slugu Sotone..."
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|