|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 28 srp 2021, 08:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jako dobro odradili ovo Plenki i birokrati. Totalno premjestili težište s debate sa DA/NE za uvođenje Eura, na to kako su ga šuknuli Srbima za Teslu. Znaju da je nagon za fajt sa Srbima jači od nekih tamo suverenističkih gluposti oko valute i monetarne politike. Genijalno ako ima pola istine. To je već iskusna manipulacija i troll. Ma slažem se s ministrom 100% čim sam čuo znao sam da spin-aju iz HDZ-a... Uostalom bi prezentirali hrpu podataka, da je Tesla došao u Zagreb i pokušao dogovorit elektrifikaciju Zagreba, gradnju hidroelektrane na Plitvicama. Tesla je bio grko-katolik odnosno grko-unijat, ko i njegov ćaća i nemaju veze s pravoslavcima, a pogotovo sa SPC. To je kao da uspoređuješ rimokatolike i protestante. Nevjerovatna je hrpa laži koja se širi u medijskom prostoru o Tesli, al ne čudi kad je četnik Pupovac u vlasti...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 13 ruj 2021, 18:36 |
|
|
Uskoro bi trebali biti poznati rezultati kako će izgledati kovanice, za koji tjedan....
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 02:14 |
|
|
divizija je napisao/la: kako se ja zalažem za ostanak kune i ova mi je tema bzvz, nisam se uključivao, al ijedna me stvar uvijek fascinira.
Naime, Srbi potežu argument da Tesla nije rođen u Hrvatskoj, jer to tada nije bila Hrvatska, nego Austrougarska.
Ne znam primjenjuju li isti kriterij i kod sebe, i smatraju li da prije 1878. nitko nije rođen u Srbiji, nego u osmanskom carstvu? Slažeš se da je ban Jelačić rođen u Srbiji?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 09:15 |
|
|
elit star je napisao/la: divizija je napisao/la: kako se ja zalažem za ostanak kune i ova mi je tema bzvz, nisam se uključivao, al ijedna me stvar uvijek fascinira.
Naime, Srbi potežu argument da Tesla nije rođen u Hrvatskoj, jer to tada nije bila Hrvatska, nego Austrougarska.
Ne znam primjenjuju li isti kriterij i kod sebe, i smatraju li da prije 1878. nitko nije rođen u Srbiji, nego u osmanskom carstvu? Slažeš se da je ban Jelačić rođen u Srbiji? Jel ima netko da se ne slaže?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 09:38 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Brane je napisao/la: da je Tesla došao u Zagreb i pokušao dogovorit elektrifikaciju Zagreba a projekt nije odobren zato što su gradski oci imali dionice plinarskog društva pa im je vlastiti interes bio ispred općeg. uvijek ista priča s političarima. on topic: Plenković je bahati instalirani diktator. isti inicijali i isti gazde kao i onaj iz 1941. samo što neće zbrisati u Madrid nego u Brisel, kad obavi ono za što je postavljen. kakav narod, kakav referendum i Ustav, on je iznad toga.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 10:59 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Brane je napisao/la: da je Tesla došao u Zagreb i pokušao dogovorit elektrifikaciju Zagreba a projekt nije odobren zato što su gradski oci imali dionice plinarskog društva pa im je vlastiti interes bio ispred općeg. uvijek ista priča s političarima. on topic: Plenković je bahati instalirani diktator. isti inicijali i isti gazde kao i onaj iz 1941. samo što neće zbrisati u Madrid nego u Brisel, kad obavi ono za što je postavljen. kakav narod, kakav referendum i Ustav, on je iznad toga. U ustavu ništa ne piše o ovome. Ustavni sud bi čak mogao i spriječiti referendum.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 11:36 |
|
|
Teslu stavljamo svakako. Trebali bi razmisliti i o ubacivanju Andrića i Milankovića.
|
|
Vrh |
|
 |
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 12:29 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Teslu stavljamo svakako. Trebali bi razmisliti i o ubacivanju Andrića i Milankovića. Pa već su odabrani motivi, sad je natječaj kako ih nacrtati.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 17:06 |
|
|
elit star je napisao/la: iSlažeš se da je ban Jelačić rođen u Srbiji? slažem se da je rođen u sadašnjoj Srbiji. Tesla je rođen u tadašnjoj Hrvatskoj i bio je toga itekako svjestan, jednako kao i ban Jelačić. S druge strane Juraj Dobrila, Ivan Meštrović, Ante Trumbić, Fran Supilo; Mihovil Pavlinović... su rođeni u sadašnjoj, ali ne i ondašnjoj Hrvatskoj.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 17:10 |
|
|
Vaš omiljeni kartograf također sudjeluje na natječaju. Moram zahvaliti POL-u , on mi je dao ideju za komercijalno korištenje crtačkog talenta. 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 17:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
weasel je napisao/la: Vaš omiljeni kartograf također sudjeluje na natječaju. Moram zahvaliti POL-u , on mi je dao ideju za komercijalno korištenje crtačkog talenta.  Tko je ovaj?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 18:01 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Teslu stavljamo svakako. Trebali bi razmisliti i o ubacivanju Andrića i Milankovića. Pa već su odabrani motivi, sad je natječaj kako ih nacrtati. Uputit ću protestni mail vladi.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 14 ruj 2021, 20:04 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: elit star je napisao/la: Slažeš se da je ban Jelačić rođen u Srbiji? Jel ima netko da se ne slaže? Ne slagati se oko činjenica je neinteligentno.
|
|
Vrh |
|
 |
Belski
|
Naslov: Re: Simboli na Hrvatskim Eurima Postano: 16 ruj 2021, 14:11 |
|
|
elit star je napisao/la: divizija je napisao/la: kako se ja zalažem za ostanak kune i ova mi je tema bzvz, nisam se uključivao, al ijedna me stvar uvijek fascinira.
Ne znam primjenjuju li isti kriterij i kod sebe, i smatraju li da prije 1878. nitko nije rođen u Srbiji, nego u osmanskom carstvu? Slažeš se da je ban Jelačić rođen u Srbiji? Rodjen je va gradu Petrovaradinu, va vrime njegova rodjenja to je grad va slavonskoj vojnoj krajini. Formalno je to del Kraljevine Hrvatske i Slavonije, ali s posebnim sustavom vojnog upravljanja nad kojim službeni ban Hrvatske i Slavonije nije imal ikakov nadzor nego cesar/kralj i Ratno viće va Grazu. Baš va vrime kad je rodjen Habsburška se monarkija (krovni naziv povisničarov za brojne zemlje kojimi su Habsburgi bili kralji) kot zajednica držav kojimi su vladali Habsburgovci počela pretvarati va Austrijsko Cesarstvo (od 1867. A-U monarkija), va gradu koji je po ukidanju hrvatsko-slavonske vojne krajine 1873. pripal Trojednom kraljevstvu Hrvatske, Slavonije i Dalmacije. Danas je taj grad va Autonomnoj pokrajini Vojvodini koja je del Republike Srbije.
_________________ Pakal ti neće biti pakal ako ti tamo ne bude mene!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 71 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|