|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MIR
|
Naslov: Slučaj Fortenova Postano: 09 stu 2022, 18:08 |
|
|
Slučaj FortenovaLjubo Jurčić: Hrvatska je napravila grešku s Agrokoromhttps://www.youtube.com/watch?v=1BIXr6_d2pI8,231 views, 8 Nov 2022
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Slučaj Fortenova Postano: 09 stu 2022, 19:53 |
|
|
Fabris Peruško
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Slučaj Fortenova Postano: 09 stu 2022, 21:16 |
|
|
Ne znam zašto se stalno govori o Hrvatskoj firmi, to je nizozemska firma odnosno dioničara i fondova sa sjedištem u Nizozemskoj!
Druga stvar koja me iritira je broj zaposlenih, stalno bacaju neke brojke koje su nerealne, koliko ljudi radi u RH u Fortanovi ??
Treća stvar zašto svi spominju tu trgovačku firmu, a industriju Brodosplit niko ne šiša ni 2%
Agrokor ubiti nikad nije ni bila firma nego državna agencija sa privatnim vlasnikom, kojem smo mi pokrivali dubioze ili kroz poticaje u poljoprivredi ili kroz oprost poreza ili hrvatske firme kroz kompenzacije. Ko što sam već rekao kad je propao Agrokor da je to najbolja stvar za Hrvatsku koja nam se dogodila. Plaće su od tada svima u tom sektoru rasle (skoro duplo) i to me veseli, žao mi je što nisu dopustili da Hrvatske firme preuzmu Agrokor.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Fullback i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|