HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 ožu 2025, 01:02.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 782 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Split bira gradonačelnika...
PostPostano: 27 lip 2022, 07:36 

Velebit je napisao/la:
Svi koji su se preseravali oko Bojana Ivosevica su kolapsirali na ovom izboru.

HDZ, Kerum i Most, svi kiksnili i izgubili dosta glasova i mista.

Tako i triba. Ljigavo mi je bilo gledat retardirano glumatanje likova koji se prave da su moralno frapirani tim sta neko zavodi curu od 17.

Tako isprazne kampanje. Kukavice koje nisu kadre slozit recenicu sta im uopce smeta kod ljevicarstva, kod kurikularne reforme, kod spolnog odgoja, kod genderizma, kod bilo cega.

Ovi redikuli iz DP i Mosta jedinu kritiku koju su kadri izrec je da 'oni osuduju da Puljak dijeli ljude na vjernike i nevjernike' te da su oni 'kandidat za sve gradane a nebi ih djelili po spolnoj orjentaciji kao ljevica'.

To su gradZanski signali i to zvuci jadno i kukavno i nece motivirat desno mislece ljude da izadu.

Cuckservatives a ne desnica u ST. Nema niti jedan desni zastupnik u Splitskom gradskom vijecu. Iskljucivo cuckservatives.

Zadnji desnicar u GV ST je onaj Marin Pauk koji je pita Rimca o njegovim uvoznim radnicima. Onda je posta 'vruci krompir' za pickastu desnicu koja odustaje od svojih teskasa.

Centar nije odusta od Bojana nego su podvukli crtu i prozvali blef Mosta i sad je Most najeba.

Nije im odgovara Karamarko, nije im odgovara Bojan. Sad vise nisu ni faktor.

..kako je most najeba kad triba pulsku ubgradsoog vijeća…kad se vidilo da je mala izlaznosti odma se počelo kmecat kako to pogoduje velikim strankama misleći na HDZ sto se pokazalo netočnim ocito je Puljak animira glasače a Djogas nije vjerojatno ni HDZ Split nije bas gusta s nezavisnim kandidatom..samo ne vidim svrhu drugog kruga za gradonačelnika tu će HDZ dobit jos manje jer nikakve svrhe nema ic jer i da pobjedi djogas sto je nemoguća misija cirkus bi se samo poveća..ovako su se potrošile pare a unprincipu je sve ostalo isto osim puljkova ega..jos dvi godine mandata dok se formira vijeće ovo ono ode mandat..

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 09:34 

po pitanje imigraicje mi zaista nemamo ni jedne desne stranke. Hrvati su jedan od najleftadskijih nacija na svijetu

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 10:38 

..al ne jedemo travu kako bi komšije rekle nego se standard diga do neba…extremna politika nul bodova…

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 11:05 

Puljak je space shuttle za Tomaševića, ne mogu stat u istu rečenicu. Gledo sam neku anketu na HRT i skoro svi su bili za Puljka, mislio sam umirovljenici pa zato, al očigledno da ima podršku u Splitu.

Puljak je sa ovim po meni definitivno se etiketiro ko ozbiljan političar (skoro je dobio u prvom krugu, to ni Obi nije mogo u Rijeci). Puljak je po meni budućnost hrvatske politike, on će ubiti uzet onaj dio birača SDP-a koji propada.
Pokazo je zavidnu razinu emocionalne inteligencije, svi su mislili da je Kerum čovjek terena, al je pokazo Puljak da puno bolje osjeća puls splitiana.

Ne znam jel se sjećate kako je pred prošle izbore pustio onu snimku di pjeva ustaške pjesme, po meni mu je to donijelo pobjedu. Plus kako je prepozno talent Ivoševića (tada relativno neexponiranog) i ponudio mu da zajedno idu na izbore.
Čak mislim da je i ovu aferu Milica možda on osmislio, da prikaže sebe i Ivoševića ko žrtve policije, tajni službi koje ih prisluškuju. U svakom slučaju Milica mu je donijela odličan rezultat, jer ubiti su se svi upecali na to i nijedna druga tema nije otvorena, a škver sa 1100 zaposlenih otišo u stečaj.
Također kako je otpilio ove babe narikače iz Možemo, ljevice, Pametno i izbrisao ih sa političke scene u Splitu.

Čak mi je i drago malo da je Puljak dobio, ipak je čovjek hrvat za razliku od prosrbskog SDP-a na nacionalnoj razini. Ukoliko uzme Most za partnere, riješio je i problem na nacionalnoj razini.
Mislim da MOST i CENTAR mogu za 2 godine napravit ozbiljan rezultat na izborima 40-50 mandata + desnica 20-ak to je blizu većine u Saboru.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 11:08 

..da ljudi su ga birali i svaka čast…pogotovo sto se kocka s ovim izborima u principu su svi mogli dobit a jedino on izgubit..ove sitne strankice nisu bitne..čestitam i nadam se dobrim stvarima u Splitu..

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 11:24 

Nazivati Puljka ljevičarem mi je jako nategnuto, on vodi neku ni-vrit-ni-mimo centrističku politiku, koja se na papiru ne razlikuje puno ni od HDZ-a ni SDP-a. Čak se ni Kerum ne razlikuje toliko od njih, kod njega nema ništa desničarskog osim povremenog pripitog deranja protiv pedera, Srba, vegetarijanaca i ljudi s naočalama.

Puljak je ostvario politički rezultat na priči o poštenju, nešto kao svojedobno Božo Petrov prije nego je otvoreno krenuo s fratarskim stavovima.

Glavna vijest ovih izbora je da su se profilirale dvije glavne stranke u gradu Splitu: Puljkovci i HDZ, koje može opsluživati bazen žetonskih strančica sa po dva vijećnika: Kerumovci, Most, SDP i DP. Kerum je time ostario svoj stvarni cilj i može biti zadovoljan, SDP-u je samo još jedno poniženje u nizu, a Mostu i DP-u podsjetnik da je bez obzira na grandioznu retoriku njihov politički plafon 5%.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 11:36 

laganini je napisao/la:
..Puljak je izgubio igru sad ima jos goru situaciju za vijeće..

druže laganiani, jesi bio u stožeru neovisnog kandidata đogaša?

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 11:39 

laganini je napisao/la:
OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Splitski HDZ je doživio zasluženi debakl. To je stranka štetočina i lopova koji za grad nisu napravili ništa dobro. Čak je i Kerum puno bolja opcija za Split od HDZ-a. Drago mi je i što su Možemaši popušili jer bi i oni, kao i Plenković, Splitom upravljali iz Zagreba. Šteta što nije ušlo u prvom krugu, pa da čujemo što premijer ima za reći.

...glup si ništa ne svaćaš cila livica osim djela sdp-a je dala glasove puljku dok izdajnička desnica raspršila...

Ako nije za HDZ, onda je to limitirana, izdajnička, nedorasla itd... desnica.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 11:40 

laganini je napisao/la:
..naravno ko i tomaševića pa nek uživaju.. :zubati zagreb i split propadaju a osijek blista kao i dubrovnik zadar te šibenik...

Navedi mi nekoliko vodećih HDZ-ovaca u Splitu koji nisu redikuli ili lopovi i koji imaju neke kvalitete za vodit grad.
Split stagnira i za to je u najvećoj mjeri kriv HDZ.

Nećeš dobit odgovor na ovo pitanje.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 12:16 

Graničar Jozo je napisao/la:
Navedi mi nekoliko vodećih HDZ-ovaca u Splitu koji nisu redikuli ili lopovi i koji imaju neke kvalitete za vodit grad.
Split stagnira i za to je u najvećoj mjeri kriv HDZ.

Naravno da neću. Na prošlim izborima su ponudili redikula Vicu, a na ovima su ponudili čovjeka bez političkog iskustva koji uopće nije član HDZ-a i tražio je da se ukloni logo stranke s plakata.
HDZ je i dalje najjača stranka u Splitu, a kadar im je toliko očajan da postoje općine od 1000 ljudi s HDZ-ovcima veće kvalitete.
Ako tome dodamo očajno stanje splitskog SDP-a, očito je da se mora tražiti treća opcija da se u gradu konačno nešto napravi.
Lokalni izbori su daleko manje opterećeni ideologijom od parlamentarnih, zato i predviđam da će Puljak jahati dok se bude uspješno bavio lokalnim problemima, a past će u trenutku kada umisli da može diktirati ideologiju građanima Splita i RH.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 12:29 

Naravno da neću. Na prošlim izborima su ponudili redikula Vicu, a na ovima su ponudili čovjeka bez političkog iskustva koji uopće nije član HDZ-a i tražio je da se ukloni logo stranke s plakata.
HDZ je i dalje najjača stranka u Splitu, a kadar im je toliko očajan da postoje općine od 1000 ljudi s HDZ-ovcima veće kvalitete.
Ako tome dodamo očajno stanje splitskog SDP-a, očito je da se mora tražiti treća opcija da se u gradu konačno nešto napravi.
Lokalni izbori su daleko manje opterećeni ideologijom od parlamentarnih, zato i predviđam da će Puljak jahati dok se bude uspješno bavio lokalnim problemima, a past će u trenutku kada umisli da može diktirati ideologiju građanima Splita i RH.

..naravno sad pričaš o kadrovima ko da je to specifičnost Splita nego cile hrvatke ko to ima kadrove..SDP ne budi smisan..dp..most..ima neki koji znaju laprdat al da bi vodili grad il drzavu Nila bodova..et ti mi nabroji kadrove u Splitu osim HDZ..cekam

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 14:31 

divizija je napisao/la:
po pitanje imigraicje mi zaista nemamo ni jedne desne stranke. Hrvati su jedan od najleftadskijih nacija na svijetu

To nije istina jer da je, bilo bi drukcije. Na predsjednickim izborima pola kandidata su govorili o 'zamjeni stanovnistva' koja se desava. Dakle ne radi se o tome da smo leftardi nego je Hrvatska unikatna u tome kakav nam je overtonski prozor mal. DP, Most i RF su protiv imigracije.

Nema desnicara koji ce se izjasnit da je nacionalist.
-ll- protiv EU il NATO
-ll- protiv imigracije iz Afrike i Azije
-ll- protiv puzajuceg white guilta oko uloge Hrvata u WW2
-ll- za slobodu govora
-ll- za liberalizaciju oruzja
-ll- nesto oko zena il socioloskog modela
-ll- protiv Muslimana na ijedean nacin

Znaci domena prihvatljiva za govorit medu desnicarima osin strogo privatno se svodi na
-pupovac
-udbasi i njihova djeca
-zapadne i europske vrijednosti
-mi smo bolji ljevicari od ljevicara (Bojan je antisemit, Tomasevic je rasist protiv Roma, Bernardic je seksist)
-abortus treba ogranicit il zabranit
-oni su korumpirani mi nismo
-zahvalimo se nasim braniteljima

Otprilike je to to i na skoro svakom politickom govoru il intervjuu se moze cut ovo.

Dakle skroz bezveze teme koje namjerno izbjegavaju bilo sta temeljno.

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 14:44 

..evo doznah da je desničar onaj ko je kontra muslimana..znaci nista Srbi nista zidovi..nista Romi :zubati

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 16:14 

laganini je napisao/la:

..naravno sad pričaš o kadrovima ko da je to specifičnost Splita nego cile hrvatke ko to ima kadrove..SDP ne budi smisan..dp..most..ima neki koji znaju laprdat al da bi vodili grad il drzavu Nila bodova..et ti mi nabroji kadrove u Splitu osim HDZ..cekam

:sega

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 16:18 

..sta se kesiš.. :neznam nabroji kadrove u Splitu..mozda sinoogreano svatio zanemari HDZ recimo da nemaju ostale kadrove nabroji..

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 16:25 

laganini je napisao/la:
..sta se kesiš.. :neznam nabroji kadrove u Splitu..mozda sinoogreano svatio zanemari HDZ recimo da nemaju ostale kadrove nabroji..

Evo druže.

slika

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 17:27 

Puljak odnosno Centar će imati vlast ali nije baš zahvalna uloga kad to
osvojiš sa tako niskom izlaznošću. Ima podršku jedva 15% glasača.

Naravno sve je po zakonu kako treba ali opet ima nešto tu što ne štima.

Red je red!
Sve ja to poštujem
Jer više bilo bi ubica
Nego ptica koje odleću ka severu

Vrh

PostPostano: 27 lip 2022, 17:32 

slika

This is how peak male performance looks like.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 28 lip 2022, 13:18 

Reconquista je napisao/la:
slika

This is how peak male performance looks like.

Marijana je imala sve predispozicije da bude natprosječno inteligentna nerotkinja i wannabe lezbača. Poteštat joj je napravio troje djece koja su sigurno materijal za znanstvenike i inženjere. Peak performance :thumbup1

Vrh

PostPostano: 28 lip 2022, 13:26 

..kod njega i nje neproporcionalna glava u odnosu na tijelo..pare minsko gušteri..

Vrh

PostPostano: 28 lip 2022, 13:28 

laganini je napisao/la:
..kod njega i nje neproporcionalna glava u odnosu na tijelo..pare minsko gušteri..

Školovani ljudi, troje djece, vjenčani u crkvi, Hrvati. Nije ni čudo što ih ne voliš.

Vrh

PostPostano: 28 lip 2022, 13:33 

..sto bi ih volio il mrzio..respektiram covik je u politici gradonacelnik je i zelim da bude izabran opet sto bibznacilo da je ostavio trag..komentira sam samo fizikalije jer su mi upale u oci nista zločesto..

Vrh

PostPostano: 29 lip 2022, 13:11 

Cirkus.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 lip 2022, 13:15 

laganini je napisao/la:
komentira sam samo fizikalije jer su mi upale u oci nista zločesto..

Ma da se ponovi ovaj biser.

Puljak ima kockastu glavu.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 29 lip 2022, 13:39 

laganini je napisao/la:
komentira sam samo fizikalije jer su mi upale u oci nista zločesto..

Ma da se ponovi ovaj biser.

Puljak ima kockastu glavu.

..to ovi zločesti s imbexa oce rec za ercegovce.. :evotigana

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 782 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: