HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 28 lip 2026, 15:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbin na proslavi Oluje
PostPostano: 03 kol 2020, 23:17 

HHerceg je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Za SDSS je glasalo 80-90% Srba u HR.

Znaci, oni imaju puni legitimitet da rade sto god misle da je dobro. Ovo oni rade jer misle da će sveukupno profitirati. Ako vas zanimaju detalji računice, pitajte Pupija.

Odakle ti ova brojka. Bliža je komplementu nego li ovome što si napisao.
edit: ne da je bliže nego je i manja

Od onih koji su glasali za manjinske liste i kojima je bitno tko će na ta tri mjesta.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2020, 23:20 

bobanovski je napisao/la:
Moj je zahtjev da ukinemo sva zagarantirana prava Srbima u RH u manjinama i sve čitanke na srpskom dok ne omogućite prava Hrvatima.

To bi bilo logično i pošteno, sramota je što u Hrvatskon npr ne znaju da Vučića napadaju da ne omogući hrvatskoj djeci čitanke na hrvatskom.

Krenuo bi ja i dalje, kopirao bi Crnogorce u Crnoj Gori u odnosu prema SPC ukoliko vaše službe, mediji i intelektualci ne krenu u kroatizaciju Bunjevaca iz Mostara i Šokaca iz Širokog.

Dao bi neki razuman rok-mjesec dana

Vas ustav i zakoni garantuju da ako ima 30 posto stanovnistva neke manjine onda jezik manjine postaje sluzbeni u toj opstini. Nisam vam ja pisao Ustav, nemoj meni da se zalis. Vama se cirilica toliko gadi da ni vlastiti ustav ne postujete.

U Srbiji postujemo nas Ustav. Nadji mi jednu instancu gdje Hrvati nisu ispostovani. Ne mogu se jezici uvoditi u skole gdje je 2 posto odredjene grupe.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2020, 23:31 

Legionnaire je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:
Moj je zahtjev da ukinemo sva zagarantirana prava Srbima u RH u manjinama i sve čitanke na srpskom dok ne omogućite prava Hrvatima.

To bi bilo logično i pošteno, sramota je što u Hrvatskon npr ne znaju da Vučića napadaju da ne omogući hrvatskoj djeci čitanke na hrvatskom.

Krenuo bi ja i dalje, kopirao bi Crnogorce u Crnoj Gori u odnosu prema SPC ukoliko vaše službe, mediji i intelektualci ne krenu u kroatizaciju Bunjevaca iz Mostara i Šokaca iz Širokog.

Dao bi neki razuman rok-mjesec dana

Vas ustav i zakoni garantuju da ako ima 30 posto stanovnistva neke manjine onda jezik manjine postaje sluzbeni u toj opstini. Nisam vam ja pisao Ustav, nemoj meni da se zalis. Vama se cirilica toliko gadi da ni vlastiti ustav ne postujete.

U Srbiji postujemo nas Ustav. Nadji mi jednu instancu gdje Hrvati nisu ispostovani. Ne mogu se jezici uvoditi u skole gdje je 2 posto odredjene grupe.

Prvo u krivu si, cirilicne oznake i table se postuju, odi u Trpinju, Negoslavce i sl. Kod Vukovara je druga prica, iz 2 razloga - prvi jer Srba realno nema preko 30%. Drugi jer se radi o gradu kojeg su ti isti Srbi razorili do temelja i pobili hrpu civila uz masovne ratne zlocine.

Da u Srbiji postujete dogovore i zakone kao sto kazes, Hrvati bi imali zagarantirana mjesta u vasem Parlamentu sto nije slucaj.

Vrh

PostPostano: 03 kol 2020, 23:35 

NiceBoyZg je napisao/la:

Sulude usporedbe.

U Bos. Posavini više i praktički nema Hrvata, a BIH nije nacionalna država uglavnom jednog naroda kao RH. Oko bizarne usporedbe s Vukovarom, koji je bio u SRH i prije rata, ne znam ni što bih ti rekao.

Uglavnom, slažem se s duhom nekih zadnjih postova tu, ja mislim da vi Srbi iz BIH/Srbije ne shvaćate baš da RH nije banana država koja egzistira samo na papiru i gdje je RS još jedina ozbiljna vlast kao BIH nego da su ovdje Zagreb, Sabor/Vlada i hrvatstvo bog otac u koji god kutak zađeš, kao i u Srbiji sa Bg, srpskom Skupštinom/Vladom i srpstvom. Što vi koji tamo ne živite i nikad niste živjeli baš i ne shvaćate, ali to nije naš problem. Učite.

BiH je nebitno vjestacko sranje pred izdisajem. Cisto sumnjam da ima Hrvata (Komsica i takve ne racunamo) koji to smatraju svojom drzavom i da se pozivaju na to. A Republika Srpska je nacionalna drzava srpskog i samo srpskog naroda. Da vas ne lazemo.
Danasnji procentualni broj Srba na podrucjima nekadasnjeg zapadnog dijela RSK je tu i tamo koliko i danasnji procentualni broj Hrvata na podrucju Posavine koja je u RS. Mozda ima razlike al to i nije toliko bitno. Sada da neki predstavnik Hrvata u RS dodje na proslavu proboja Koridora, reakcije iz Hrvatske, pa cak i HB, bi bile negativne, otprilike kao danasnje iz Srbije i RS. Ne vidim sta ti nije jasno?

Tko je tjerao Srbe na proslavu Oluje? Sami su došli i dobro je da su došli, treba ići prema smirivanju tenzija. Razlika između koridora i Oluje je velika, Hrvate su u Posavini napali i protjerali zbog borbe za teritorij, dok je Oluja bila oslobodilačka akcija koja nije zadirala u tuđe. Da su Hrvati upali u Banja Luku i protjerali sve živo onda bih možda razumio neke paralele ali ovako, i posavina i ta krajina takozvana su Hrvatski etnički prostor gdje su tu i tamo živjeli Srbi. Podsjetimo sve ovdje da Srbi nisu bili neka većina na tim prostorima, jedva ih je preko pola bilo debelo izmješani s Hrvatima.
slika

Vrh

PostPostano: 03 kol 2020, 23:51 

PCM je napisao/la:

Prvo u krivu si, cirilicne oznake i table se postuju, odi u Trpinju, Negoslavce i sl. Kod Vukovara je druga prica, iz 2 razloga - prvi jer Srba realno nema preko 30%. Drugi jer se radi o gradu kojeg su ti isti Srbi razorili do temelja i pobili hrpu civila uz masovne ratne zlocine.

Da u Srbiji postujete dogovore i zakone kao sto kazes, Hrvati bi imali zagarantirana mjesta u vasem Parlamentu sto nije slucaj.

Jbg kad bi tako gledali: "eh ovdje necemo postovati Ustav, zbog toga sto se osjecamo tako i tako" gdje bi stigli? To nije pravna drzava. Siguran sam da bi i Srbi nasli dobrih razloga da smanje prava Hrvatima da hoce. Za sta vam onda treba takav Ustav ? Da se hvalite pred Evropom kako ste tolerantni?

Hrvati su jedna od manjina u Srbiji, tek peta po redu. Ne mozemo mi svim manjinama garantovati mjesto u skupstini.
U proslom sazivu ste imali jednog predstavnika.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 00:47 

weasel je napisao/la:

BiH je nebitno vjestacko sranje pred izdisajem. Cisto sumnjam da ima Hrvata (Komsica i takve ne racunamo) koji to smatraju svojom drzavom i da se pozivaju na to. A Republika Srpska je nacionalna drzava srpskog i samo srpskog naroda. Da vas ne lazemo.
Danasnji procentualni broj Srba na podrucjima nekadasnjeg zapadnog dijela RSK je tu i tamo koliko i danasnji procentualni broj Hrvata na podrucju Posavine koja je u RS. Mozda ima razlike al to i nije toliko bitno. Sada da neki predstavnik Hrvata u RS dodje na proslavu proboja Koridora, reakcije iz Hrvatske, pa cak i HB, bi bile negativne, otprilike kao danasnje iz Srbije i RS. Ne vidim sta ti nije jasno?

Tko je tjerao Srbe na proslavu Oluje? Sami su došli i dobro je da su došli, treba ići prema smirivanju tenzija. Razlika između koridora i Oluje je velika, Hrvate su u Posavini napali i protjerali zbog borbe za teritorij, dok je Oluja bila oslobodilačka akcija koja nije zadirala u tuđe. Da su Hrvati upali u Banja Luku i protjerali sve živo onda bih možda razumio neke paralele ali ovako, i posavina i ta krajina takozvana su Hrvatski etnički prostor gdje su tu i tamo živjeli Srbi. Podsjetimo sve ovdje da Srbi nisu bili neka većina na tim prostorima, jedva ih je preko pola bilo debelo izmješani s Hrvatima.
slika

Ako dodaš tome druge okupirane dijelove Hrvatske, kao što je okolica Dubrovnika...

I ako se doda sve što su Srbi pokušali osvojiti (i cijelu Dalmaciju i Slavoniju, Split, Zadar, Osijek...)... lijepo bi te pite izgledale.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 00:55 

novovrijeme je napisao/la:
Ako iduće godine predstavnik HR ne bude na Rači onda smo se i popišali i zasrali.

Sto mi iz HR imamo sa Racom? Obrati se Mili Marticu.

NiceBoyZg je napisao/la:
Zato što je Oluja akcija hrvatske vojske, a ovi Srbi građani RH

Nisu samo gradjani, nego su njeni najvisi duznosnici.

Ali i kako bi se vi osjecali kad bi predstavnik Hrvata dosao da proslavu oslobodjenja Posavine (ili recimo da ne bi Erdutskog sporazuma, oslobodjenja Vukovara ) ?

Predstavnik kojih Hrvata? Ako mislis na predstavnika Hrvata Posavine, odnosno predstavnika Hrvata Vukovara, ne znam tko bih bio ja iz Zg, da im to spocitavam.

Nije bas isto. Meni je potez Del Vekija ili Covica ok. To odgovara nekom danu, recimo Danu Republike Hrvatske ili sta vec imate, ne bih imao nista protiv da ambasador Srbije ili Pupovcevi prisustvuju.

Puno je slicnije nego tvoja usporedba. Naime, iz RS su Hrvati izbrisani i politicki, a prakticki i bioloski. Oni svojih legitimnih predstavnika u RS nemaju. Dan RS kao takav savrseno simbolizira taj nestanak, jer nije bilo jednog zbirnog dogadjaja, vec se sve odigralo kroz par godina (mjeseci?). S druge strane, Srbi u HR imaju svoje politicke predstavnike, i dan RH nikako nije ekvivalent po traumi Danu RS-a. Dan pobjede to jest.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 03:06 

weasel je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Srbi u Hrvatskoj su manjina.
To su sve budući Hrvati, pravoslavnih korijena.

Što su Bunjevci u Srbiji?

A BiH nije država, već protektorat pred raspadom.
A kad se raspadne, onda će u jednom dijelu biti svi Hrvati, a u drugom Srbi.
Oni kojima se ne sviđa će vjerojatno u emigraciju u Dojčland.

Nema smisla uzgajati manjine to je bacanje novca, sve koji se osječaju Hrvati treba naseliti iz Vojvodine u Hrvatsku i to je to.

Tako završava to, da

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 08:12 

weasel je napisao/la:

slika

Misliš Drvar, Grahovo, Glamoč, Mrkonjić, Šipovo...?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 08:16 

alh84001 je napisao/la:
Oni svojih legitimnih predstavnika u RS nemaju. Dan RS kao takav savrseno simbolizira taj nestanak, jer nije bilo jednog zbirnog dogadjaja, vec se sve odigralo kroz par godina (mjeseci?). S druge strane, Srbi u HR imaju svoje politicke predstavnike, i dan RH nikako nije ekvivalent po traumi Danu RS-a. Dan pobjede to jest.

Nije istina.
Koliko Srbi imaju predstavnika u HR toliko i vi imate u RS. Trenutno.
Potpredsjednik RS Josip Jerković je iz HDZa, imate čak i jednog ministra.
To je naša dobra volja, kao što je vaša dobra volja bila da ubacite Srbe u vlast HR.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 09:46 

Nije istina.
To je naša dobra volja, kao što je vaša dobra volja bila da ubacite Srbe u vlast HR.

Isprike kolega, mislio sam da se radi o nekim Hrvatima iz Goraz.....ovaj. Bijeljine.
Moze li malo detalja kako je biran?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 10:07 

alh84001 je napisao/la:
Nije istina.

Isprike kolega, mislio sam da se radi o nekim Hrvatima iz Goraz.....ovaj. Bijeljine.
Moze li malo detalja kako je biran?

Pa na izborima ko i Pupovac.
Dobio 0,87% (većinom glasovi izvana) glasova i prošao za potpredsjednika.
Mogli smo i mi staviti nekog Komšića al nismo.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 10:40 

Hrvatima najvise smeta kad Srbi kao zamjeraju nama Oluju i čude se da kako smo se usudili oslobodit nas teritorij. Teritorij na kojem je bilo prije rata jedva nešto preko 50% Srba i to ne na nekom kompaktnom teritoriju vec sve izmiješano. Također neka mjesta su potpuno očišćena još u ww2 poput Udbine koja je bila 100% hrvatska prije ww2 a nakon ww2 poptuno srpska. Također taj okupiran teritorij zvan ''RSK'' bi bio i mnogo veci da nije bilo uspjesne obrane Zadra , Šibenika, Dubrovnika, Gospića, Slavonije itd. Također nitko nije ulazio ljudima i kuće i protjerivao ih u Srbiju kao što je bilo s druge strane 91 vec su sami pobjegli, izdani od Beograda koji ih i nahuškao na pobunu, pobjegli prije dolaska naše vojske. Oluja je čista ko suza. Nešto zločina je bilo u njoj ali pojedinačno i sporadično, nikako ne planski i sistematski s vojnog i drzavnog vrha kao što je bio slucaj s druge strane. Usprkos tome shvacam da Srbi ne zele obiljezavat a kamoli slavit. Svoj vojni poraz. Ne moraju, ali Hrvati ako vec nece cut ispriku za rat od strane Srba bar ne moraju se javljat iz Beograda s čuđenjem nekim da što smo oslobađali zemlju. Što se tice Pupovca ne znam što on ide tamo? Slavit? Ispričat se hrvatskom narodu? Kmečat? Ne znam. Vidit ćemo.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 10:45 

Bezveze mi je da Srbi proslavljaju Oluju.

Hrvati naravno slave jer su pobijedili u ratu. Dan pobjede u ratu slavi mnogo država, među kojima je vjerojatno najočitiji primjer Rusija. Pobjeda u ratu je velika stvar.

Srbi s druge strane tu nemaju što slaviti. Mogu doći na proslavu Oluje naravno, ali trebali bi prije svega jasno izraziti žaljenje zbog podrške Miloševićevom režimu 90tih i općenito velikosrpskoj politici.

Od Miloševića na proslavi Oluje očekujem prije svega osudu politike Beograda koja je dovela do rata u Hrvatskoj, i javno odricanje od te politike.

Da ne postavljam sad slike hrvatskih razorenih gradova, izbjeglica itd., znamo svi vrlo dobro da je sve to bilo PRIJE Oluje i da je Oluja samo odgovor na ono što su Srbi započeli.

1607 of 2558 - 62.82%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 10:53 

Da, to bi možda bio i jedini dobar razlog da Srbin dođe na proslavu Oluje: Da shvati da uzrok srpskih nevolja nije bila Oluja, nego politika Beograda od 1986., memoranduma SANU, priče o ugroženosti srpstva u Jugoslaviji itd.

1607 of 2558 - 62.82%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:31 

NiceBoyZg je napisao/la:

Sulude usporedbe.

U Bos. Posavini više i praktički nema Hrvata, a BIH nije nacionalna država uglavnom jednog naroda kao RH. Oko bizarne usporedbe s Vukovarom, koji je bio u SRH i prije rata, ne znam ni što bih ti rekao.

Uglavnom, slažem se s duhom nekih zadnjih postova tu, ja mislim da vi Srbi iz BIH/Srbije ne shvaćate baš da RH nije banana država koja egzistira samo na papiru i gdje je RS još jedina ozbiljna vlast kao BIH nego da su ovdje Zagreb, Sabor/Vlada i hrvatstvo bog otac u koji god kutak zađeš, kao i u Srbiji sa Bg, srpskom Skupštinom/Vladom i srpstvom. Što vi koji tamo ne živite i nikad niste živjeli baš i ne shvaćate, ali to nije naš problem. Učite.

Trebala bi HR proboj koridora proglasiti danom žalosti po uzoru na Srbe sa Olujom. Oluja se nije u Srbiji nikad obilježavala kao dan žalosti do nedavno, uz neviđen arsenal uvreda, laži i mržnje prema Hrvatima, a Hrvatska umjesto da uzvrati udarac šuti kao mali ćuko i pravda se umjesto da udara kontre gdje god stigne, a ima na svaku takvu provokaciju materijala za uzvratit koliko hoćeš.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:44 

Robbie MO je napisao/la:

Od onih koji su glasali za manjinske liste i kojima je bitno tko će na ta tri mjesta.

Samo je pitanje zašto bi Srbi koji ne glasaju u 12. izbornoj jedinici bili manji Srbi?

U Hr je stanje zapravo isto kao u BIH, Srbe ne predstavljaju legiitmni predstavnici. 85% Srba glasa na građanskoj listi, ali predstavja ih onih 15%.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:45 

divizija je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Samo je pitanje zašto bi Srbi koji ne glasaju u 12. izbornoj jedinici bili manji Srbi?

U Hr je stanje zapravo isto kao u BIH, Srbe ne predstavljaju legiitmni predstavnici. 85% Srba glasa na građanskoj listi, ali predstavja ih onih 15%.

Pa to samo znaci da su zadovoljni s tima koji dodju na ta 3 mjesta.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:48 

Primarijus je napisao/la:

Trebala bi HR proboj koridora proglasiti danom žalosti po uzoru na Srbe sa Olujom. Oluja se nije u Srbiji nikad obilježavala kao dan žalosti do nedavno, uz neviđen arsenal uvreda, laži i mržnje prema Hrvatima, a Hrvatska umjesto da uzvrati udarac šuti kao mali ćuko i pravda se umjesto da udara kontre gdje god stigne, a ima na svaku takvu provokaciju materijala za uzvratit koliko hoćeš.

Nije isti odnos s Beogradom i Banja Lukom. Dok je Dodika, HR nema razloga biti negativna prema RS. Ako dođe SDS, biti će drugačije.

Beograd je drugo, Vučić ima teški kompleks hrvatski, mi smo mu svaka druga riječ, opterećen je time Stoga treba obilježavati protjerivanje Hrvata iz Srijema, pa folksdojčera, prisjetiti se i muslimana protjeranih u 19. stoljeću, podržavati Kosovo i Milogorce, dok se Beograd ne sabere i kani nas se.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:49 

Robbie MO je napisao/la:
Pa to samo znaci da su zadovoljni s tima koji dodju na ta 3 mjesta.

To nije odgovor na pitanje. Pitanje je zašto bi ta 3 Srbina bili manji Srbi od onih na listi SDPa, Možemo, IDSa, DP ili bilo koje stranke, koji su dobili više SRPSKIH glasova od njih?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:51 

Naša Kvačica je napisao/la:
Bezveze mi je da Srbi proslavljaju Oluju.

Hrvati naravno slave jer su pobijedili u ratu. Dan pobjede u ratu slavi mnogo država, među kojima je vjerojatno najočitiji primjer Rusija. Pobjeda u ratu je velika stvar.

Srbi s druge strane tu nemaju što slaviti. Mogu doći na proslavu Oluje naravno, ali trebali bi prije svega jasno izraziti žaljenje zbog podrške Miloševićevom režimu 90tih i općenito velikosrpskoj politici.

Od Miloševića na proslavi Oluje očekujem prije svega osudu politike Beograda koja je dovela do rata u Hrvatskoj, i javno odricanje od te politike.

Da ne postavljam sad slike hrvatskih razorenih gradova, izbjeglica itd., znamo svi vrlo dobro da je sve to bilo PRIJE Oluje i da je Oluja samo odgovor na ono što su Srbi započeli.

Čak i kad bi sa Srbima došli na neko razumijevanje o devedesetima, čak kad bi oni nekako prihvatili da su krivci, opet nas onda čeka drugi svjetski rat, pa prvi svjetski rat, pa priča o poreklu, veri, imenu, prezimenu itd. To je čvor koji je nemoguće razmrsiti, ne treba niti pokušavati. Uzaludno gubljenje vremena.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 11:55 

[

Vas ustav i zakoni garantuju da ako ima 30 posto stanovnistva neke manjine onda jezik manjine postaje sluzbeni u toj opstini. Nisam vam ja pisao Ustav, nemoj meni da se zalis. Vama se cirilica toliko gadi da ni vlastiti ustav ne postujete. .

Samo što se Srbi u Hr na popisu stanovništva ponašaju jednako kao muslimani u RS. dođu se fiktivno popisati. Čak dolaze na posao u Hr iz Srbije, iako je uvjet prebivalište koje lažno prijave. Pa onda autobusima dolaze glasati ("u maju rodnom kraju") i muljaju non stop.

Čirilićne table uredno stoje di trebaju da stoje. A ne gdje se popiše 1000 stnovnka u dobi od 7-15 godina, a u osnovnoj školi njih 500.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 12:04 

Ma treba ukinut taj zakon o dvojezičnosti. Mi smo mala zemlja i mal narod i trebamo ocuvat sebe, svoj narod, svoj jezik, svoju kulturu a ne manjinsku.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 12:05 

Misliš Drvar, Grahovo, Glamoč, Mrkonjić, Šipovo...?

Misliš Brod,Derventa, Šamac i Modriča?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2020, 12:08 

divizija je napisao/la:
Primarijus je napisao/la:

Nije isti odnos s Beogradom i Banja Lukom. Dok je Dodika, HR nema razloga biti negativna prema RS. Ako dođe SDS, biti će drugačije.

Beograd je drugo, Vučić ima teški kompleks hrvatski, mi smo mu svaka druga riječ, opterećen je time Stoga treba obilježavati protjerivanje Hrvata iz Srijema, pa folksdojčera, prisjetiti se i muslimana protjeranih u 19. stoljeću, podržavati Kosovo i Milogorce, dok se Beograd ne sabere i kani nas se.

Obilježavaju to zajednički na granici RS i Srbije. Ako će muslimani arlaukat o srebrenici, srbi o oluji, onda bi i mi trebali malo. Budemo li ovako olako prihvaćali takve njihove falsifikate i sulude obljetnice koja se uspostavljaju 30 godina nakon rata, šta možemo očekivat u budućnosti? Mi smo se zadnjih desetak godina doveli u tako lošu poziciju u odnosu na Srbe da je to nevjerojatno, samo se branimo i opravdavamo od zločina u oluji, ustašluka, nacionalizma, fašizma, pi.ki materina, a njihova kuhinja laži i dalje neumorno radi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: