|
|
Stranica: 2/10.
|
[ 233 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 12 lis 2021, 18:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Tomašević je najradikalniji primjer i dokaz koliko je Soroš moćan lik, a koliko su ljudi ovce. Da je toliko moćan, onda bi Tomaševića veličali u medijima a ne se izrugivali s njim i njegovim timom. Do sad se pokazivali kako su desne treće opcije amaterske , sad će se vidjeti da su isto i lijeve. Tako da ako Soroš to sve dirigira onda on može raditi jedino za HDZ. Veličaju ga ali i njima ide na živce nesposobnost. Postavio im je na Srebrnjak nekoga tko im ideološki ne odgovara. Jednostavno nije dovoljno ateihabija. Skužio sam da je ona Benčićka žešći bot Sorošev. Sva je po kalupu. Kao da čitaš Sorošev manual kad priča.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 02:04 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Tomašević je najradikalniji primjer i dokaz koliko je Soroš moćan lik, a koliko su ljudi ovce. Da je toliko moćan, onda bi Tomaševića veličali u medijima a ne se izrugivali s njim i njegovim timom. Do sad se pokazivali kako su desne treće opcije amaterske , sad će se vidjeti da su isto i lijeve. Tako da ako Soroš to sve dirigira onda on može raditi jedino za HDZ. Odkud to da ga kritiziraju? Bandiću su mediji zamjeravali da je bez natječaja postavljao ljude na pozicije, kao eto dokaz korupcije. Dobro. Kada Tomašević to radi mediji šute zaliveni. Jedina kriiika koja dolazi je taj što će uništiti zagrebački advent, odnosno da je nesposoban. Na njegovom mjestu nažicao bi Soroša da popuni rupe u gradskom proračunu.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 02:25 |
|
|
Mediji bacaju pozornost na ove afere no i dalje se ne postavljaju napadacko kriticki. Triba se samo sitit kako je to bilo sa Skorom i jebenim parkingom.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 08:56 |
|
|
Ne treba ni preuveličavat moć medija. Bandića su crnili godinama pa opet je dolazio na vlast i to uvjerljivo. Već su počele priče o prijevremenim izborima. Ne pamtim za Bandića da se to ikad šuškalo. Fora je u tome što je Bandinjo pokretao stvari na kojima je onda bilo svega i korupcije i krađa ali bi se nešto i vidjelo. Ovi zaustavili sve kako bi bili pošteni. O.K. bit će ali od toga nikom koristi. Kao da ne želiš ići van kuće da te ne bi tko orobio. Sjediš i muliš. S tim što ne mogu samo sjedit i mulit jer je grad živ, non stop se događaju stvari koje treba popravit, doradit... Ovi bi izgleda se valjali i dalje...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 09:29 |
|
|
Pa ne mogu Tomaševića prozivati za korupciju kad je još nema. A prosječan birač ionako ne čita članak od početka do kraja niti ulazi u meritum stvari što je uprava , a što je nadzorni, niti on sam to razumije kao što ne razumije ni prosječni član Možemo.
Prosječan birač samo vidi da je neki kaos i vidi njihove izbezumljene face u medijima.
Niti meni nije sve jasno U Zg i ide mi već lagano na živce što mediji toliko pišu o Zagrebu, kao da nema drugih gradova.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 13:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne treba ni preuveličavat moć medija. Bandića su crnili godinama pa opet je dolazio na vlast i to uvjerljivo. Već su počele priče o prijevremenim izborima. Ne pamtim za Bandića da se to ikad šuškalo. Fora je u tome što je Bandinjo pokretao stvari na kojima je onda bilo svega i korupcije i krađa ali bi se nešto i vidjelo. Ovi zaustavili sve kako bi bili pošteni. O.K. bit će ali od toga nikom koristi. Kao da ne želiš ići van kuće da te ne bi tko orobio. Sjediš i muliš. S tim što ne mogu samo sjedit i mulit jer je grad živ, non stop se događaju stvari koje treba popravit, doradit... Ovi bi izgleda se valjali i dalje... 2020 i 2021 su mi prominile misljenje o korupciji i (ne)postovanju zakona. Zamisli da vamo se zakoni shvacaju zbilja ozbiljno ka u ovin distopijama na zapadu.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 21:33 |
|
|
Velebit je napisao/la: Mediji bacaju pozornost na ove afere no i dalje se ne postavljaju napadacko kriticki. Triba se samo sitit kako je to bilo sa Skorom i jebenim parkingom. ja već dugo tvrdim da će soroš mediji gurati Možemo, ali u onoj mjeri u kojoj to ne ugrožava PLenkimoona. Jer on je ipak prvi adut sorošizacije Hrvatske i njega ni za što ne daju.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 23:30 |
|
|
divizija je napisao/la: Velebit je napisao/la: Mediji bacaju pozornost na ove afere no i dalje se ne postavljaju napadacko kriticki. Triba se samo sitit kako je to bilo sa Skorom i jebenim parkingom. ja već dugo tvrdim da će soroš mediji gurati Možemo, ali u onoj mjeri u kojoj to ne ugrožava PLenkimoona. Jer on je ipak prvi adut sorošizacije Hrvatske i njega ni za što ne daju. ..pa dobro plenkija će uništit škoro...il penava koli već..
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 23:39 |
|
|
Riješit će kukolj od 85 % Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 13 lis 2021, 23:44 |
|
|
...zagreb prati loš karma to je grad pun grijeha i nije čudo da hdz nikad tu nije vlada..ja bi se zamislio osječani to najbolje vide i kuže...još uvik na vrime..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 14 lis 2021, 00:13 |
|
|
Velebit je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ne treba ni preuveličavat moć medija. Bandića su crnili godinama pa opet je dolazio na vlast i to uvjerljivo. Već su počele priče o prijevremenim izborima. Ne pamtim za Bandića da se to ikad šuškalo. Fora je u tome što je Bandinjo pokretao stvari na kojima je onda bilo svega i korupcije i krađa ali bi se nešto i vidjelo. Ovi zaustavili sve kako bi bili pošteni. O.K. bit će ali od toga nikom koristi. Kao da ne želiš ići van kuće da te ne bi tko orobio. Sjediš i muliš. S tim što ne mogu samo sjedit i mulit jer je grad živ, non stop se događaju stvari koje treba popravit, doradit... Ovi bi izgleda se valjali i dalje... 2020 i 2021 su mi prominile misljenje o korupciji i (ne)postovanju zakona. Zamisli da vamo se zakoni shvacaju zbilja ozbiljno ka u ovin distopijama na zapadu. Korupcija nije ni u top 10 problema ZG niti RH.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 14 lis 2021, 09:01 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa dobro plenkija će uništit škoro...il penava koli već.. dok je gazde Soroša, nema brige za Plenkimoona
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 04:43 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa ne mogu Tomaševića prozivati za korupciju kad je još nema. A prosječan birač ionako ne čita članak od početka do kraja niti ulazi u meritum stvari što je uprava , a što je nadzorni, niti on sam to razumije kao što ne razumije ni prosječni član Možemo.
Prosječan birač samo vidi da je neki kaos i vidi njihove izbezumljene face u medijima.
Niti meni nije sve jasno U Zg i ide mi već lagano na živce što mediji toliko pišu o Zagrebu, kao da nema drugih gradova. To je sreća za našu riečku vlast da se o njima premalo priča. Na Bandića su Riečani bili ljubomorni, a nad Tomaševićem se čude što to radi.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 04:55 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Tomašević je najradikalniji primjer i dokaz koliko je Soroš moćan lik, a koliko su ljudi ovce. Da je toliko moćan, onda bi Tomaševića veličali u medijima a ne se izrugivali s njim i njegovim timom. Do sad se pokazivali kako su desne treće opcije amaterske , sad će se vidjeti da su isto i lijeve. Tako da ako Soroš to sve dirigira onda on može raditi jedino za HDZ. Iza Tomaševićevog uzpona stoje Soroševi novci i hvaljenja glavnih medija koji su više ili manje izravno povezani sa Sorošem. Trenutno je Tomašević podpuno izgubljen, pak ga je težko hvalit, već ga možeš jedino što manje kritizirat. Možda je Sorošev cilj izazvati kaos u Hrvatskoj. A tu Tomašević pokazuje trenutno veliku sposobnost. T.zv. europski demokršćani su najjače Soroševo stratežko oružje (što više nije nepoznato niti manje upućenima). Meni HDZ i Možemo, čak i nisu neke suprotstavljene strane, makar se ovaj HDZov Filipović jako trudi kritizirat Možemo. Ali tako su se već svadili HDZ i SDP 100 puta, pak bi se ipak oko svega liepo dogovorili...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 10:00 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa ne mogu Tomaševića prozivati za korupciju kad je još nema. A prosječan birač ionako ne čita članak od početka do kraja niti ulazi u meritum stvari što je uprava , a što je nadzorni, niti on sam to razumije kao što ne razumije ni prosječni član Možemo.
Niti meni nije sve jasno U Zg i ide mi već lagano na živce što mediji toliko pišu o Zagrebu, kao da nema drugih gradova. To je sreća za našu riečku vlast da se o njima premalo priča. Na Bandića su Riečani bili ljubomorni, a nad Tomaševićem se čude što to radi. Pa kad uspoređuješ riječku i zagrebačku vlast, dokaz je da je SDP bolji od Možemo, tj. ipak je u SDP-u ostao još poneki koji zna operativni posao. Konkretno nova zamjenica gradonačelnika, ravnateljica škole, je osobno obišla vrtiće i naložila da nađu mjesta za još 100 djece u nekoliko dana. To se moglo napraviti i ranije očito ali nije samo zbog lijenosti. Možemo i Most su po operativnim sposobnostima na sličnoj razini, tj. maksimum im je upravljanje kućnim savjetom u zgradi do 5 katova, ali je Most ipak pametniji pa više ni ne pokušavaju biti izvršna vlast jer su shvatili da je bolje biti vječno aktivna oporba i izvoditi revolucije u saboru.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 10:17 |
|
|
..predvidio sam da će pobjeda Tomaševića u Zg razjebat mozemo isto ako ne i gore bi bilo da je prosa skoro u hr samo HDZ moze vodit velike institucije a zg je institucija..na žalost to se nece tako dugo dogodit jer i crveni i crni skupa koračaju kontra stožerne hr stranke..nisam od oni koji se naslađuju al bas gustam sto je tomasevic dobio vlast ..a floskule o lošem kandidatu HDZ su floskule koje puse samo naivci stranka je bitna ta je koja gura..usput receno isto se dešava ako ne i gore u Splitu..a Osijek blista..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 10:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59927 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Pad popularnosti Tomaševića. Prije mjesec dana bio najpopularniji političar za 13% ljudi, sada za 10%. https://www.dnevnik.ba/vijesti/hdz-u-hr ... dp-2618409Momentum mu je zaustavljen, jer se pokazalo da ne zna radit. ovo je za prošli mjesec, u ovom mjesecu je tek potonuo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 11:59 |
|
|
laganini je napisao/la: ..predvidio sam da će pobjeda Tomaševića u Zg razjebat mozemo isto ako ne i gore bi bilo da je prosa skoro u hr samo HDZ moze vodit velike institucije a zg je institucija..na žalost to se nece tako dugo dogodit jer i crveni i crni skupa koračaju kontra stožerne hr stranke..nisam od oni koji se naslađuju al bas gustam sto je tomasevic dobio vlast ..a floskule o lošem kandidatu HDZ su floskule koje puse samo naivci stranka je bitna ta je koja gura..usput receno isto se dešava ako ne i gore u Splitu..a Osijek blista.. Pa ja baš to zamjerim HDZ-u, slabu ekipu, O.K. malo su popravili se s Filipovićem ali ono prije je bio užas. Nisu samo drugi krivi za lošu rezu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 15 lis 2021, 12:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 16 lis 2021, 22:01 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: To je sreća za našu riečku vlast da se o njima premalo priča. Na Bandića su Riečani bili ljubomorni, a nad Tomaševićem se čude što to radi.
Pa kad uspoređuješ riječku i zagrebačku vlast, dokaz je da je SDP bolji od Možemo, tj. ipak je u SDP-u ostao još poneki koji zna operativni posao. Konkretno nova zamjenica gradonačelnika, ravnateljica škole, je osobno obišla vrtiće i naložila da nađu mjesta za još 100 djece u nekoliko dana. To se moglo napraviti i ranije očito ali nije samo zbog lijenosti. Možemo i Most su po operativnim sposobnostima na sličnoj razini, tj. maksimum im je upravljanje kućnim savjetom u zgradi do 5 katova, ali je Most ipak pametniji pa više ni ne pokušavaju biti izvršna vlast jer su shvatili da je bolje biti vječno aktivna oporba i izvoditi revolucije u saboru. Što se tiče nove SDPove vlasti, sad se radi novi kružni tok na Pećinama prema Kostreni za koji se svi čude koja će mu biti svrha i čemu bacanje novaca uludo, kad postoji na desetke drugih puno gorih križanja koje bi trebalo urediti i na kojima se pojavljuju gužve. Pogotovo to nije jasno ljudima kad se zna da je novi gradonačelnik građevinske struke, pak bi trebao biti više upućen u takve stvari. Ova dogradonačelnica je inače došla s Kastva, gdje je iza sebe ostavila osnovnu školu gdje i dalje prvašići polaze školu u dvie smjene. A što je veliko obterećenje i za djecu i roditelje kad se dobro zna da su prvašići (većinom) po samostalnosti na razini vrtićke dobi. Što se tiče pronalaženja mjesta za djecu u riečkim vrtićima, pomaže i to što je u Rieci svake godine sve manje i manje ljudi i djece. Što se tiče Mosta, u vrieme njegove vlasti (točnije sudjelovanja) nakon dužeg vremena padanja pod SDPom je prvi put počeo rasti BDP, a istovremeno se prvi i do sada zadnji put dogodilo ukupno smanjenje javnog duga u Hrvatskoj. A slično su se do sada dokazivali i na lokalnoj razini. Most je izišao iz vlasti u trenutku kad je uočio da bi morao pristati na razno razne kompromise po pitanu korupcije i sukoba interesa. Most je shvatio da ima smisla sudjelovati u vlasti samo ako čine nezamjenjivi kotačić u saboru, skupštini ili vieću, jerbo u protivnom mogu biti samo poslušni priljepak.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 19 lis 2021, 20:53 |
|
|
..evala majstore čestitam na principijelnosti ..nakon dp pada mu i partner s livog spektra.. Zagrebački je gradonačelnik Tomislav Tomašević za posao zbrinjavanja biootpada, jedan od najvrednijih poslova nove zagrebačke vlasti težak 36 milijuna kuna, odabrao tvrtku poduzetnika Petra Pripuza, vlasnika C.I.O.S Grupe.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 19 lis 2021, 22:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7402 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
laganini je napisao/la: ..evala majstore čestitam na principijelnosti ..nakon dp pada mu i partner s livog spektra.. Zagrebački je gradonačelnik Tomislav Tomašević za posao zbrinjavanja biootpada, jedan od najvrednijih poslova nove zagrebačke vlasti težak 36 milijuna kuna, odabrao tvrtku poduzetnika Petra Pripuza, vlasnika C.I.O.S Grupe. Očito je našao konjsku glavu ispod jastuka.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 21 lis 2021, 21:03 |
|
|
Ja bi reko da sam ja bio u pravu (iako mi ne znači ništa) da je Filipović bio alibi, a Tomašević pravi kandidat HDZ-a. Šta vi kažete ?? https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... n-15106091https://narod.hr/hrvatska/vlada-imenova ... ko-drustvo
Privitak/ci: |
Screenshot 2021-10-21 at 20-44-29 Vlada imenovala Dolenec (Možemo) u Povjerenstvo za provedbu integracije stranaca u hrvats[...].png [ 21.68 KiB | Pogledano 1495 put/a. ]
|
Screenshot 2021-10-21 at 20-53-34 Vlada imenovala Dolenec (Možemo) u Povjerenstvo za provedbu integracije stranaca u hrvats[...].png [ 25.73 KiB | Pogledano 1495 put/a. ]
|
Screenshot 2021-10-21 at 20-57-22 ‘Zagrebu dajemo beskamatni zajam od 150 milijuna kuna Glavni grad nam je važan‘.png [ 27.32 KiB | Pogledano 1495 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 28 lis 2021, 20:22 |
|
|
kreteni iz Možemo danas su pokušali ukloniti ovaj mural u Zagrebu: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=61804FB1najviše im je smetao Praljak, ali su "usput" uklonili Vukovar, Dinamo i Hrvatsku građani su vratili mural, a on će vjerojanto i ostati jer stoji na Hepovoj stanici, a Hep se slaže
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Tomislav Tomašević - gradonačelnik Zagreba Postano: 28 lis 2021, 20:34 |
|
|
Čekaj uklonili su ga ali su ga danas ponovno ljudi napravili?
Gamad jedna.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|