|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 32 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 12:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
http://www.dnevniavaz.ba/globus/region/ ... -foto.htmlRadi se o Marku S. i Alenu T., koji su bili gosti hotela Autor Redakcija | Objavljeno 12.07.2012. u 12:42 Foto: Slobodna Dalmacija U masovnoj tučnjavi koja se dogodila jutros oko 4.40 sati na platou ispred hotela Osejava u Makarskoj sudjelovalo je desetak osoba, a dvije su teže povrijeđene. Radi se o državljanima BiH, Marku S.(19) i Alenu T. (20), gostima hotela. Prvi je usljed udarca u glavu zadobio potres mozga, dok je drugom slomljena vilica i izbijeni zubi. Policija je po dolasku na mjesto tučnjave zatekla dvije osobe koje su bile u društvu napadnutih državljana BiH, koji su ispričli da ih je napalo više osoba. Jutros je ispred hotela policija obavljala uviđaj.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 12:22 |
|
|
|
Makarani su izgleda odlučili uzeti stvar u svoje ruke i iz ponude izbaciti ćevape i turbo folk.
Hajde, nikad nije kasno za ispraviti greške.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 17:44 |
|
|
|
Kakve veze imaju cevapi i turbo folk stim da su Marko i Alen dobili batine od grupe ljudi od koji se nista nezna! Mozda su ti ostali domaci, mozda isto turisti iz BiH ili njemacke, austrije, ili neke druge drzave... Uostalom Marko i Alen su sa velikom vjerovatnosti Hrvati.... a ti lupaj sta oces.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 17:51 |
|
|
|
Marko možda, Alen nije 80%. Ali nebitno, to je rat protiv krkanluka u Makarskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 18:15 |
|
|
|
Baš Alen nije hrvatsko ime?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 18:19 |
|
|
|
Ima rijetko. Ali Alen iz BiH u Makarskoj, u tučnjavi. Poklopilo se sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 20:11 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 18:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
BBC je napisao/la: Marko možda, Alen nije 80%. Ali nebitno, to je rat protiv krkanluka u Makarskoj. znam tri alena...ako im kazes u lice da nisu hrvati i ostanes ziv, castim ti pivo u bolnici
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 20:45 |
|
|
|
Ja ne znam nijednog iz BiH. Znam da ih u Hrvatskoj ima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 20:48 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 21:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
|
Trebalo bi utvrditi tko ih je prebio i tko je isprovocirao tucnjavu prije nego se bilo kakav sud donese.Nisu svi drzavljani BiH krkani niti su svi dnevni gosti koji donose cevape sa sobom,ima tu i imucnije klijentele.
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 20:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Ja ne znam nijednog iz BiH. Znam da ih u Hrvatskoj ima. nedruzis se sa herceg-bosancima? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 20:57 |
|
|
|
Kažem ti lijepo, nijednog takvog sreo. Ni iz Posavine, ni iz Srednje Bosne, ni Hercegovine. Roditelji neće da daju takva imena jer znaju da ih msulimani uzimaju. Znam da ih ima, ali neznatno koliko muslimana Alena ima.
Ovi u Hrvatskoj pojma nemaju o tome pa im svejedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
licanhh
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 21:08 |
|
|
|
moze biti da je se popularnost za imena nakon rata smanjijo. "moji" aleni su svi bosanci i rodjeni prije 1991
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 22:02 |
|
|
|
Ma sere ovaj BBC, cuj u bore se protiv krkanluka pa pretukli Marka i Alena... pa to je bas izraz krkanluka, Zasto su napadnuti Marko i Alen?? Jer su krkani? TI znas eto... I neznam ko spomeni Cevapei turbo folk mozda su drzavljani BiH koji zive u Austriji... Svicarskoj itd. dosli malo na ljetovanje (sa curama). Daj ba ljudi ovaj BBC izmislja vijesti i napada ovde (Herceg) Bosance bez ikakvi informacija o cemu se radi !!! Cudi me da Forum dopusta tako plasiranje desinformacija i jos gore sto blati Hrvate iz BiH kao krkane itd. itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 22:03 |
|
|
|
A što se ti ljutiš. Ne slušaš valjda turbo folk i jedeš ćevape u Makarskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 22:21 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 21:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
BBC je napisao/la: A što se ti ljutiš. Ne slušaš valjda turbo folk i jedeš ćevape u Makarskoj. Makarska je omiljena destinacija mladih iz dijaspore!Izmedju tebe i Vuka je doslo do malog nesporazuma izgleda. Premalo informacija imamo o ovom incidentu ali u tekstu stoji da su Marko i Alen bosanski drzavljani.Normalno je da osvijesteni Hrvati iz BiH imaju i hrvatsko drzavljanstvo tako da sumnjam da su ova dvojica Hrvati a mozda i jesu ali nisu osvijesteni. Nevezano za ovo ipak je bitno kako i zbog cega je doslo do incidenta.
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 22:26 |
|
|
|
Ljutim jer udaras pecat na Hrvate BiH da svi slusaju Turbo Folk i jedu cevape, da su zasluzili da im se slomi vilica, podrzavas to cak bi reko da pozivas da se vake akcije nastave !!!
A sta ja slusam i jedem to su moje privatne stvari, mozda Ivicu Sarica, mozda bracu Begic, mozda Thompsona, mozda Viki, Miki i Cecu ili Olivera Dragojevica neznam sto je to sad bitno!! Cevape jedem da i volim da in jedem!!! Ali nisam in jos u Makarskoj jeo a bijo sam vec koji dan tamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 22:28 |
|
|
|
Ne može se čovjek više ni zajebavati.
Ali ne zajebavam se kad kažem da bi Makarani trebali malo srediti svoj grad. Postao je El Dorado za turbo folkere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 12 srp 2012, 22:36 |
|
|
|
Kazem bio sam nekoliko puta u Makarskoj i meni se i nesvida bas tako, i treba to sredit ali ne na ovaj nacin !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bmo
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 01:56 |
|
|
BBC je napisao/la: http://www.dnevniavaz.ba/globus/region/105578-tuca-u-makarskoj-jednom-bh-drzavljaninu-slomljena-vilica-drugi-dobio-potres-mozga-foto.html
Radi se o Marku S. i Alenu T., koji su bili gosti hotela Autor Redakcija | Objavljeno 12.07.2012. u 12:42 Foto: Slobodna Dalmacija
U masovnoj tučnjavi koja se dogodila jutros oko 4.40 sati na platou ispred hotela Osejava u Makarskoj sudjelovalo je desetak osoba, a dvije su teže povrijeđene.
Radi se o državljanima BiH, Marku S.(19) i Alenu T. (20), gostima hotela.
Prvi je usljed udarca u glavu zadobio potres mozga, dok je drugom slomljena vilica i izbijeni zubi. Policija je po dolasku na mjesto tučnjave zatekla dvije osobe koje su bile u društvu napadnutih državljana BiH, koji su ispričli da ih je napalo više osoba. Jutros je ispred hotela policija obavljala uviđaj. Radi se o Maku S. i Alenu T. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 06:24 |
|
|
|
Ma masovna tučnjava u 4:40 ujutro, možeš mislit koliko je bistrih glava tu bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 07:11 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 08:16 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Baš Alen nije hrvatsko ime? Ko kaze,imas ih u hrvatskoj na izvoz i svi hrvati(nemaju veze sa BiH) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 08:50 |
|
|
|
bogami, tko ljetuje u osejavi, taj ima love. a krkana u makarskoj i bez turista, uvik je bilo. ko i komunista. ja pamtim na smrt pretučenog čeha samo zato jer je naišao kad su domicilni momci bili u svom elementu. sjetite se onog branitelja iz tigrova što su ga domaći makarani pretukli, pa kad im nije bilo dosta, pretukli ga i na hitnoj... tigar je umro od batina, a makarani odšetali... tema nepotrebna, a razlog za postavljanje na politici, glup za popizdit.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 08:54 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 03:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
|
Ima i Hrvata iz BiH, i bez turista...
Onaj debil šta je prošle godine reko da turisti iz BiH nisu dobrodošli, isto je rodom iz BiH:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Tuča u Makarskoj: Jednom bh. državljaninu slomljena vilica, drugi dobio potres mozga Postano: 13 srp 2012, 08:58 |
|
|
|
zato je debil. i ne triba ga mišat sa poštenim svitom što je tu doša zaradit za kruv. imamo mi prodanih duša, lizipijatina i suncokreta i bliže od makarske.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|