HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 ožu 2026, 11:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 50 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Udar na Pupovca-sa strane Srba
PostPostano: 20 kol 2012, 16:59 

http://m.vecernji.hr/vijesti/srbi-pomoz ... nak-443641
Udruzili se kako se cini svi ostali srpski politicari u RH protiv Pupovca, i optuzuju ga za korupciju i gradnje kulta licnosti oko njegove persone...Doslovce ga cepaju.....

Vrh

Naslov: Re: Udar na Pupovca-sa strane Srba
PostPostano: 20 kol 2012, 20:20 

Ko koga tu napada, samo dragi bog zna, posto isti kritikuju i Josipovica u isto vrijeme.

Citat:
Srbi Josipoviću: Ne dižite tenzije

Predstavnici vodećih organizacija i izabrani predstavnici srpske zajednice u Hrvatskoj smatraju da napad hrvatskog predsednika Ive Josipovića na predsednika Srpskog narodnog veća i poslanika SDSS-a u Saboru Milorada Pupovca podiže tenzije u ionako krhkim međunacionalnim odnosima u hrvatskom društvu.

"Smatramo da je reč o potezu koji nije u skladu s demokratskim poimanjem ustavne uloge predsednika Republike, niti sa pravilima parlamentarne demokratije", navodi se u zajedničkoj izjavi za javnost.

Oni podsećaju da je SDSS jedan od legalnih i legitimnih predstavnika izbornoga tela Hrvatske i da Josipović ne sme diskriminisati ni njega, niti njegove predstavnike.

SNV i ostale srpske organizacije, kako navode, organizovani su na osnovu međunarodnog ugovora, Ustavnog zakona i izbora koje organizuje nadležno državno ministarstvo i nisu ni fantomske niti su rezultat nečije privatne politike i samovolje.

"Stoga smatramo nedopustivim upotrebljeni rečnik i retoriku pisma predsednika Republike objavljenog u nedeljniku 'Novosti', a pogotovo insinuacije politikantske naravi usmerene ne samo protiv Pupovca lično, nego i protiv srpskih organizacija", navode predstavnici srpske zajednice u Hrvatskoj i dodaju da je ovo pismo opasan presedan neprimeren demokratskim društvima.

Oni ističu da se Pupovac nije bavio nikakvim "biznisom", pa ni "etnobiznisom" i da je krajnje opasno i protivno Ustavu i zakonu da Josipović one koji se bave manjinskim poslovima i manjinskim politikama naziva tom vrstom imena.

"Očekujemo od predsednika Republike da svoju dužnost obavlja u skladu sa svojim ustavnim ovlaštenjima, zakonima i pravilima parlamentarne demokratije", navode predstavnici Srba i dodaju da dužnost predsednika nije da lično napada bilo kojeg poslanika ili stranačkog aktivistu, ili da čak prebraja pripadnike nacionalnih manjina u Vladi Hrvatske.

U demokratskim društvima, ističu predstavnici Srba, nije posao predsednika države da svoju moć koristi da razbija bilo koju stranku ili bilo koju organizaciju, koja svoj legitimitet potvrđuje na demokratskim izborima i koja deluje u okviru Ustava i zakona, a za "račun tobožnjeg pluralizma".

"Posebno je zabrinjavajuće što to predsednik države ne radi ni u slučaju bilo koje druge stranke, ni socijaldemokratske, ni liberalne, ni konzervativne, pa čak ni u slučaju ekstremnih političkih stranaka koje govore jezikom mržnje i netolerancije prema pripadnicima manjina, ali to radi upravo prema jednoj manjinskoj stranci socijalističke političke orijentacije", navodi se u zajedničkoj izjavi.

Odbacujući "pokroviteljski ton" Josipovića, oni su poručili da srpskoj zajednici nije potrebno nikakvo pokroviteljstvo niti "preslagavanje u političkim sistemu", jer ona sama zna uređivati odnose unutar sebe i prema drugima, uključujući i državu, a u skladu sa Ustavom, zakonima i demokratskom praksom.

Zajedničku izjavu su potpisali zamenik predsednika Srpskog narodnog veća Saša Milošević, potpredsjednik SDSS-a Mile Horvat, zamenik predsednika Kluba poslanika SDSS-a u Hrvatskom saboru Jovo Vuković, zamenik predsednika Zajedničkog veća opština Jovo Jelić, zamenik predsednika SKD "Prosvjeta" Svetislav Mikerević, te zamenici župana, gradonačenika i načelnika i načelnici opština izabrani sa lista SDSS-a.

Josipović je ranije optužio Pupovca da je, kako je rekao, "profesionalni Srbin" i da je "za Srbe u Hrvatskoj učinio malo, a za sebe i svoje puno".

U pismu koje je uputio na adresu nedeljnika "Novosti, glasila Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj, Josipović je naveo da je politika Pupovca postala disfunkcionalna, kako za odnos Srba i Hrvata u Hrvatskoj tako i za ostvarenje prava koja Srbi imaju po Ustavnom zakonu, tako i za odnos Hrvatske i Srbije.

Izvor: http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/248083/Srbi-Josipovicu-Ne-dizite-tenzije-

Vrh

PostPostano: 20 kol 2012, 23:05 

Pa podrzavaju ga sdss-ovci, normalno, a ovi iz drugih stranaka nanjusili sansu da ga skinu sa politicke scene, i zauzmu mu misto.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 00:58 

Pupovac je ljigavo oportunističko smeće, a Josipović mu je okrenuo leđa vjerojatno jer se razbahatio previše. Nažalost, ne vidim na političkoj sceni Srba u RH nekog pozitivnog lika koji bi ga zamijenio na mjestu političkog lidera, svi istaknutiji (Stanimirović, Džakula, Leskovac, Rodić...) su ili isti kao on ili još gori.

Što se mene tiče, mirisalo mi je na ovo sve još kada sam vidio da su tog debila Džakulu izvukli iz naftalina i pozvali u Knin...

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 09:52 

Na stranu što lignja postane bodljikava kad ju pikneš ali pitanje pretplaćenosti Pupovca na reprezentaciju Srba je pitanje. I onaj ljigavi zakon koji bi mu zajamčio doživotnu vladavinu. Neka se glođu malo međusobno. Ne smeta.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 12:29 

Ne znam zašto se stalno postavlja pitanje tko bi mogao zamijeniti Pupovca... Ako itko onda onaj koga Srbi biraju da ih predstavlja. Njihova stvar i tu se mi Hrvati nemamo što miješati.

Na nama je samo da vidimo koga biraju pa se na temelju toga postavimo. Ako je to netko normalan onda ga svakako uklopiti u državnu politiku, a ako je neki luđak iz doba RSK onda s njim i njima u politički geto. Trećeg nema.

Na Srbima je da mudro biraju, a na nama da poštujemo njihov izbor.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 12:57 

Ludi znanstvenik je napisao/la:
Ne znam zašto se stalno postavlja pitanje tko bi mogao zamijeniti Pupovca... Ako itko onda onaj koga Srbi biraju da ih predstavlja. Njihova stvar i tu se mi Hrvati nemamo što miješati.

Na nama je samo da vidimo koga biraju pa se na temelju toga postavimo. Ako je to netko normalan onda ga svakako uklopiti u državnu politiku, a ako je neki luđak iz doba RSK onda s njim i njima u politički geto. Trećeg nema.

S obzirom na trenutne preference nekih Srba iz Like (prvesntveno onih koreničkih) oni bi najradje da im Savo Štrbac bude vođa u RH .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 13:42 

Zadar1993 je napisao/la:

S obzirom na trenutne preference nekih Srba iz Like (prvesntveno onih koreničkih) oni bi najradje da im Savo Štrbac bude vođa u RH .

Bog ih blagoslovio.
Odaberu Savu, ne budu dio niti jedne vlasti, smanji im se financiranje i ostale beneficije dok ne budu pametniji i bok.

Pitanje je, naravno, smije li Savo u Hrvatsku... Ali, generalno, svak tko potpada pod famozni oprost (znači da nije na tjeralici) i kandidira se te pobijedi na manjinskoj listi treba biti prihvaćen kao legitiman predstavnik hrvatskih Srba.

Koga biraju, tako ih i tretirati. Ako je to netko pomirljiv, pametan i progresivan mora im se omogućiti da u što većoj mjeri participiraju u vođenju države, a ako je to neka četnička budala onda ih pustiti da u miru odumiru bez kinte iz proračuna :D

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 14:09 

Zadar1993 je napisao/la:

Bog ih blagoslovio.
Odaberu Savu, ne budu dio niti jedne vlasti, smanji im se financiranje i ostale beneficije dok ne budu pametniji i bok.

Pitanje je, naravno, smije li Savo u Hrvatsku... Ali, generalno, svak tko potpada pod famozni oprost (znači da nije na tjeralici) i kandidira se te pobijedi na manjinskoj listi treba biti prihvaćen kao legitiman predstavnik hrvatskih Srba.

Koga biraju, tako ih i tretirati. Ako je to netko pomirljiv, pametan i progresivan mora im se omogućiti da u što većoj mjeri participiraju u vođenju države, a ako je to neka četnička budala onda ih pustiti da u miru odumiru bez kinte iz proračuna :D

Slažem se da im se financiranje treba smanjiti i ovako i onako, jer ovo što je sada na djelu je apsurd, negdje sam stavio primjer jednog zahtjeva bivšeg potpredsjednika Vlade Uzelca spram Zadarske Županije, blago rečeno apsurd. Inače ne znam jel Savo još uvijek persona non grata ali sumnjam, pošto su i daleko opasniji igrači skinuti s te liste 2000.g. (tipa vrli prvi ministar Švedske, Carl Bildt) .

Mada Savo bi mogao podleći ovome članku istoga Zakona (Zakon o općem oprostu), s obzirom da je kao Tajnik Vlade tzv. RSK znao itekako što se događa na terenu te je nesumljivo bio koordinator prvotnih SAO, a kasnije područnih korpusa tzv. "RSK" (s obzirom da su mu šefovi više manje u zatvoru ili mrtvi , on ostaje kao posljednji iz "civilnog" sektora te paratvorevine) :
Čl.3. Zakona o općem oprostu:
Citat:
Od oprosta za kaznena djela iz članka 1. ovoga Zakona izuzeti su počinitelji najtežih povreda humanitarnog prava koje imaju karakter ratnih zločina i to za kaznena djela genocida iz članka 119., ratnog zločina protiv civilnog stanovništva iz članka 120., ratnog zločina protiv ranjenika i bolesnika iz članka 121., ratnog zločina protiv ratnih zarobljenika iz članka 122., organiziranja grupe i poticanja na počinjenje genocida i ratnih zločina iz članka 123., protupravnog ubijanja i ranjavanja neprijatelja iz članka 124., protupravnog oduzimanja stvari od ubijenih i ranjenih na bojištu iz članka 125., upotrebe nedopuštenih sredstava borbe iz članka 126., povrede parlamentara iz članka 127., surovog postupka s ranjenim, bolesnicima i ratnim zarobljenicima iz članka 128., neopravdane odgode repatrijacije ratnih zarobljenika iz članka 129., uništavanja kulturnih i povijesnih spomenika iz članka 130., poticanja na agresivni rat iz članka 131., zloupotrebe međunarodnih znakova iz članka 132., rasne i druge diskriminacije iz članka 133., utemeljivanja ropskog odnosa i prijevoza osoba u ropskome odnosu iz članka 134., međunarodnog terorizma iz članka 135., ugrožavanja osoba pod međunarodnom zaštitom iz članka 136., uzimanja talaca iz članka 137. Osnovnog krivičnog zakonika Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 31/93. - pročišćeni tekst, 35/93., 108/95., 16/96. i 28/96.), te kaznenog djela terorizma propisanog odredbama međunarodnog prava.

Od oprosta se izuzimaju počinitelji ostalih kaznenih djela utvrđenih Osnovnim krivičnim zakonom Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 31/93. - pročišćeni tekst, 35/93., 108/95., 16/96. i 28/96.) i Krivičnim zakonom Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 32/93. - pročišćeni tekst, 38/93., 28/96., i 30/96.) koja nisu počinjena tijekom agresije, oružane pobune ili oružanih sukoba te nisu u svezi s agresijom, oružanom pobunom ili oružanim sukobima u Republici Hrvatskoj.

Za osobe koje su pravomoćnom presudom osuđene u odsutnosti za kaznena djela iz stavka 1. ovoga članka primijenit će se odredbe Zakona o krivičnom postupku ("Narodne novine" br. 34/93. - pročišćeni tekst, 38/93., 25/94., 28/96.) o ponavljanju postupka, s tim da rok iz članka 398. stavka 1. toga Zakona počinje teći stupanjem na snagu ovoga Zakona.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 21 kol 2012, 15:39 

Zadar1993 je napisao/la:
Bog ih blagoslovio.

Slažem se da im se financiranje treba smanjiti i ovako i onako, jer ovo što je sada na djelu je apsurd, negdje sam stavio primjer jednog zahtjeva bivšeg potpredsjednika Vlade Uzelca spram Zadarske Županije, blago rečeno apsurd. Inače ne znam jel Savo još uvijek persona non grata ali sumnjam, pošto su i daleko opasniji igrači skinuti s te liste 2000.g. (tipa vrli prvi ministar Švedske, Carl Bildt) .

Mada Savo bi mogao podleći ovome članku istoga Zakona (Zakon o općem oprostu), s obzirom da je kao Tajnik Vlade tzv. RSK znao itekako što se događa na terenu te je nesumljivo bio koordinator prvotnih SAO, a kasnije područnih korpusa tzv. "RSK" (s obzirom da su mu šefovi više manje u zatvoru ili mrtvi , on ostaje kao posljednji iz "civilnog" sektora te paratvorevine) :
Citat:
Od oprosta za kaznena djela iz članka 1. ovoga Zakona izuzeti su počinitelji najtežih povreda humanitarnog prava koje imaju karakter ratnih zločina i to za kaznena djela genocida iz članka 119., ratnog zločina protiv civilnog stanovništva iz članka 120., ratnog zločina protiv ranjenika i bolesnika iz članka 121., ratnog zločina protiv ratnih zarobljenika iz članka 122., organiziranja grupe i poticanja na počinjenje genocida i ratnih zločina iz članka 123., protupravnog ubijanja i ranjavanja neprijatelja iz članka 124., protupravnog oduzimanja stvari od ubijenih i ranjenih na bojištu iz članka 125., upotrebe nedopuštenih sredstava borbe iz članka 126., povrede parlamentara iz članka 127., surovog postupka s ranjenim, bolesnicima i ratnim zarobljenicima iz članka 128., neopravdane odgode repatrijacije ratnih zarobljenika iz članka 129., uništavanja kulturnih i povijesnih spomenika iz članka 130., poticanja na agresivni rat iz članka 131., zloupotrebe međunarodnih znakova iz članka 132., rasne i druge diskriminacije iz članka 133., utemeljivanja ropskog odnosa i prijevoza osoba u ropskome odnosu iz članka 134., međunarodnog terorizma iz članka 135., ugrožavanja osoba pod međunarodnom zaštitom iz članka 136., uzimanja talaca iz članka 137. Osnovnog krivičnog zakonika Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 31/93. - pročišćeni tekst, 35/93., 108/95., 16/96. i 28/96.), te kaznenog djela terorizma propisanog odredbama međunarodnog prava.

Od oprosta se izuzimaju počinitelji ostalih kaznenih djela utvrđenih Osnovnim krivičnim zakonom Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 31/93. - pročišćeni tekst, 35/93., 108/95., 16/96. i 28/96.) i Krivičnim zakonom Republike Hrvatske ("Narodne novine" br. 32/93. - pročišćeni tekst, 38/93., 28/96., i 30/96.) koja nisu počinjena tijekom agresije, oružane pobune ili oružanih sukoba te nisu u svezi s agresijom, oružanom pobunom ili oružanim sukobima u Republici Hrvatskoj.

Za osobe koje su pravomoćnom presudom osuđene u odsutnosti za kaznena djela iz stavka 1. ovoga članka primijenit će se odredbe Zakona o krivičnom postupku ("Narodne novine" br. 34/93. - pročišćeni tekst, 38/93., 25/94., 28/96.) o ponavljanju postupka, s tim da rok iz članka 398. stavka 1. toga Zakona počinje teći stupanjem na snagu ovoga Zakona.

Srpska posla. Opet se Jovosipović, Džakula, Pupovac, Sranimirović i Savo Štrbac svađaju ko je veći Srbin, ali na račun nas vrijednih Hrvata koji plaćaju porez da se ovi kojih ima 3 % u Hrvatskoj i 90% u vlasti bahatili po svijetu.
DOKLE !! U INDIJU S NJIMA !!! Hrvati su sagradili srušene kuće Srbadiji, a kad će Srbi Hrvatima?

I da završim s vedrim versima:

Da mi je keva srpska čobanica,
a matori UDBIN islednik,
i ji bi mogo da bidnem,
Hrvacki precednik

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 19:17 

predsjednik josipović primio predstavnike Srpske narodne stranke
'Milorad Pupovac opasan je za srpsku manjinu u Hrvatskoj'
Mi smo predsjednika podržali jer je napokon progovorio o problemima koji traju godinama u našoj zajednici, poručili su iz Srpske narodne stranke nakon susreta s Josipovićem

– Mi smo predsjednika podržali jer je napokon progovorio o problemima koji traju godinama u našoj zajednici. Milorad Pupovac opasan je za srpsku manjinu u Hrvatskoj, a postao je nezgodan i za hrvatske vlade. On je godinama vladajuće ucjenjivao riječima "dajte mi novac za ovo ili mi napravite ono, a ja ću u Bruxellesu pričati lijepo o vašem odnosu prema manjinama. To više ne ide tako – kaže predsjednik Srpske narodne stranke Milan Rodić te dodaje kako su Novosti glasilo koje je osnovano da cijela srpska zajednica u Hrvatskoj u njemu govori o svojim problemima, "no Pupovac je od toga napravio partijsko glasilo u kojem oni koji nisu njemu bliski ne mogu dobiti prostor".

http://www.vecernji.hr/vijesti/milorad- ... nak-444895

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 19:20 

Ložač je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Srpska posla. Opet se Jovosipović, Džakula, Pupovac, Sranimirović i Savo Štrbac svađaju ko je veći Srbin, ali na račun nas vrijednih Hrvata koji plaćaju porez da se ovi kojih ima 3 % u Hrvatskoj i 90% u vlasti bahatili po svijetu.
DOKLE !! U INDIJU S NJIMA !!! Hrvati su sagradili srušene kuće Srbadiji, a kad će Srbi Hrvatima?

I da završim s vedrim versima:

Da mi je keva srpska čobanica,
a matori UDBIN islednik,
i ji bi mogo da bidnem,
Hrvacki precednik

Moze ko sutirati ovoga? Zar nije ocito da je ovo fake?

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 21:56 

Ni sam ne znam kako otovrih ovu temu jer ne pratim probleme Srba,... malo čitam, kad ono totalno iznanađenje, Srbi protiv Pupovca,a naš jedan tvrdi da je ljiga... naime ja sam očekivao da je Pupovac omiljen u srpskom narodu jer nedavno su on i srpska politika ovdje masovano predstavljani kao uzori kako bi se trebali ponašati zastupnici dijaspore u hr Saboru jer su navodno Srbi sve izborili, ucjenili HR, drže za muda hr vladu...
I sad odjednom ne valja uzoriti Pupovac... ili ipak ja nisam dobro pohvatao srpsku problematiku i ponašanje, dakle ozbiljno pitam cijenjene forumaše jesu li Pupovac i srpski modus uzor kako ostvariti političke ciljeve ili su oni ljige ili možda to ide jedno s drugim pa bi tako i naši zastupnici napokon trebali početi biti ljige i tako postati uzorni? :neznam

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:06 

Pupovac apsolutno ništa nije napravio za Srbe ,osim za svoje pajdaše na čelu sa Stanimirovićem i monopol na sve što počinje Srb- ,srp- u Hrvatskoj. Da se razumijemo ,meni ništa ne fali a vjerujem i 90% ostalih ali je nemoralno meni i drugima dobijat pare od države jer tobož radi u "našem" interesu ,ma daj :laugh

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:18 

ZlatkoZG je napisao/la:
Pupovac apsolutno ništa nije napravio za Srbe ,osim za svoje pajdaše na čelu sa Stanimirovićem i monopol na sve što počinje Srb- ,srp- u Hrvatskoj. Da se razumijemo ,meni ništa ne fali a vjerujem i 90% ostalih ali je nemoralno meni i drugima dobijat pare od države jer tobož radi u "našem" interesu ,ma daj :laugh

Znači Pupovac za Srbe nije napravio ništa, osim za sebe i svoje pajdaše, zanimljivo, naime najcjenjenija imena hb alternative, zajedno sa doslovno cijelim ovim forumom , se pozivala na Pupovca i srpsku politiku i oni su predstavljani kao uzori kako bi se trebali ponašati zastupnici dijaspore.
Uglavnom da ne idemo s temom tamo gdje joj nije mjesto, ali ukratko iz toga bi se moglo zaključiti da ili je to bilo totalno promašeno i taktički naivno ili su možda zagaovornici srpskog modela htjeli upravo to što je Pupovac ostavrio ili je možda nešto treće čega se ja ne mogu sjetiti.
Sve u svemu, dakle Zlatko ZG, srpski politačari nam po tebi ne bi trebali biti uzor u ponašanju u hr politici.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:22 

zaba1111 je napisao/la:
ZlatkoZG je napisao/la:

Znači Pupovac za Srbe nije napravio ništa, osim za sebe i svoje pajdaše, zanimljivo, naime najcjenjenija imena hb alternative, zajedno sa doslovno cijelim ovim forumom , se pozivala na Pupovca i srpsku politiku i oni su predstavljani kao uzori kako bi se trebali ponašati zastupnici dijaspore.
Uglavnom da ne idemo s temom tamo gdje joj nije mjesto, ali ukratko iz toga bi se moglo zaključiti da ili je to bilo totalno promašeno i taktički naivno ili su možda zagaovornici srpskog modela htjeli upravo to što je Pupovac ostavrio ili je možda nešto treće čega se ja ne mogu sjetiti.
Sve u svemu, dakle Zlatko ZG, srpski politačari nam po tebi ne bi trebali biti uzor u ponašanju u hr politici.

Alo, alo koji cili forum? Ja sigurno ne.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:25 

puntar2.0 je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Bome ni ja.
Generaliziranje je u svakom slučaju loše.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:31 

Ispričavam se, ipak se u šumi Pupovčara, pod povećalom mogao pronaći pokoji koji nije uzore i rješenja tražio u Srbima, nego u konkretnim projektima.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:35 

Zadar1993 je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:

Bome ni ja.
Generaliziranje je u svakom slučaju loše.

Ti si nekidan promovirao upravo jednog od onih koji su bili najglasniji i najaktivniji zagovornici pupovačkih uzora da preuzmu drugu stranku u Hrvata HB.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:39 

zaba1111 je napisao/la:

Nisam upoznat s tim , ono što nas smeta je prije svega da neko dobija pare u naše ime a da ga niko za to nije ovlastio (od onih koji tu zaista žive) pa fura buseve iz Srbije , umjesto sto se glupirao s dvostrukim pravom glasa,zastupničkim mjestima i koje kakve gluposti, poput "srpskog" lista (kako se već zove ,neznam ali izgleda ko preminuli Feral) mogao je upregnut resurse u recimo dvije najvažnije srpske insticije u Hrvatskoj , Srpska banka i klub "Privrednik". Niko mu "a" nebi reko ,samo mislim da njegovo demontiranje nema veze sa time šta Srbi misle nego sa promijenjenim političkim okolnostima "tu" i "tamo" i što je Pupi napravio barem dvije krive odluke osobno koje ga koštaju.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:39 

Sve postoji svoj razlog, tako i to, ne sjećam se svojih riječi i na što misliš, ali sigurno je imalo smisla i logike.
Ponovi moje riječi odnosno quotaj ih ovdje pa da se razjasnimo.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:43 

Zadar1993 je napisao/la:
Sve postoji svoj razlog, tako i to, ne sjećam se svojih riječi i na što misliš, ali sigurno je imalo smisla i logike.

Di ću sad tražit tvoje postove, a nije ni tema, uglavnom neki dan si govorio kako u drugoj starnci Hrvata HB vidiš samo jedno pozotivno ime i samo jednu nadu , a to je isti o kome i ja govorim( nije da pišem u šiframa nego nije tema)

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:48 

zaba1111 je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Di ću sad tražit tvoje postove, a nije ni tema, uglavnom neki dan si govorio kako u drugoj starnci Hrvata HB vidiš samo jedno pozotivno ime i samo jednu nadu , a to je isti o kome i ja govorim( nije da pišem u šiframa nego nije tema)

Da vidim jednu pozitivnu osobu, koja ne liči na Pupovca, ne znam doduše odakle ti poveznica njega i Pupovca, kada je tip čista suprotnost.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 22:57 

Poveznica je ta da je SR i skoro cijeli ovaj forum, zagovarao ponašanje srpskih političara u HR kao uzor kako bi se trebali ponašati zastupnici dijaspore u hr Saboru, a SR je bio najpoznatiji pa na taj način i najglasniji, a eto kad smo se već raspisali onda usput, največi zagovornik forumaš bijaše onaj koji ih sada naziva ljigama.

Vrh

PostPostano: 23 kol 2012, 23:02 

Ja nisam jednu riječ prozborio o tome da bi se zastupnici dijaspore u RH Saboru trebali tako ponašati :zubati .

To moj je, moj je dom!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 50 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: