HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 tra 2025, 07:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vojni rok u Hrvatskoj
PostPostano: 01 srp 2024, 00:21 

MiB je napisao/la:
Imaju pravo birati proći obuku za vatrogasce i odraditi tri sezonska mjeseca u Dalmaciji na gašenju požara, proći obuku HGSS i tijekom turističke sezone spašavati ljude po kršu i između potraga čisiti / markirati planinarske staze, raditi preventivne komunalne poslove u sklopu civilne zaštite (Uređivanje parkova, uklanjaje ambrozije, skupljanje smeća, protupoplavno čišćenje korita potoka, rijeka i kanala, pomoć oko starih i nepokretnih).

Ja bih još dodao.

Arheološko prekopavanje zemlje u potrazi za dokazima da je Tomislav vladao od Praga do Drača.

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.

Vrh

PostPostano: 01 srp 2024, 21:15 

Rado Hrvat ide u vojnika :sega

Vrh

PostPostano: 04 srp 2024, 20:02 

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/svi ... rat-966921

Vrh

PostPostano: 04 srp 2024, 23:04 

Švabe od prije par dana dijele olakšano državljanstvo useljenicima, rekoh ja treba im topovskog mesa.

Kao što je bila mom djedu i meni.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 08:49 

Bas me zanima kako bi to funkcioniralo

- Ako dođe do ovog što se dogodilo u Ukrajini s Rusijom, kreće opća mobilizacija, nema priziva savjesti ni van iz Hrvatske. Tako funkcioniraju zakoni kada su izvanredne situacije - rekao je prije nekoliko dana ministar obrane Ivan Anušić gostujući na Vinkovačkoj televiziji te pritom ponovio da se od 1. siječnja iduće godine uvodi obavezni vojni rok.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... m-15485286

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 08:55 

krstjanin je napisao/la:

- Ako dođe do ovog što se dogodilo u Ukrajini s Rusijom, kreće opća mobilizacija, nema priziva savjesti ni van iz Hrvatske. Tako funkcioniraju zakoni kada su izvanredne situacije - rekao je prije nekoliko dana ministar obrane Ivan Anušić gostujući na Vinkovačkoj televiziji te pritom ponovio da se od 1. siječnja iduće godine uvodi obavezni vojni rok.

https://www.zabranjeni.hr/vijesti/hrvat ... m-15485286

Sreća da imamo takvog ministra.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 09:01 

krstjanin je napisao/la:

Funkcioniralo bi isto ko 91. godine, zlatna mladež u minkenu a plebs na fronti.

Samo što je 35 godina kasije moral i elan da se gine za ovu državu nula.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 09:05 

weasel je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Zato i kazem

Pitam se samo je li plebs i 35 godina nakon jos uvjek zatucan i je li ga i dalje lako manipulirati. Ili je doba interneta ipak malo uzeo maha i u glavama

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 09:27 

Evo neki dan, ovako izgleda vojna obuka ministra Anušića :zubati

slika

slika

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 09:33 

osobna posluga politicara

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 09:47 

Dragovoljni ročnici u HV-u:

2022. 568
2023. 616
2024. 451 u prvih 5 mjeseci

Ovim ritmom bi 2024. moglo biti 1082 dragovoljnih ročnika, a potrebnih je svega 1000. Dakle, kriza je prevladana.

https://narod.hr/hrvatska/djelatnik-hv- ... -je-istina

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 10:58 

weasel je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

To je isto teža izmišljotina.
O bogatima koji se skrivaju i sirotinji natjeranoj u rat.

Zapravo, u ratu sam vidio i bogatih dragovoljaca i siromašnih dezertera (naravno i obratno). Pa tako, u ratu je bilo dosta dragovoljaca lovaca (koji nikada nisu bili sirotinja), obrtnika (zlatara Janjevaca, mesara - živio mi je u susjedstvu vozio novog Audija 80, pa i direktor od poduzeća u kojem je nekada radio moj stari ...), a i dezertera socijalnih slučajeva (npr. susjed koji si nikada nije mogao priuštiti auto i tsl.). Plaća u gardi je isprva bila vrlo dobra, ali se razbuktavanjem rata, pojavila inflacija i ubrzo se srozala na ~ 150,00 DEM (plativo u HRDima). Tako da garda nije bilo mjesto gdje ćeš se obogatiti. Motivi su bili idealizam i nacionalni naboj. Bila je to uobičajena društvena krivulja, sa najviše tadašnjeg srednjeg sloja.
Dezertiranje iz HV-a je bilo lako i nekažnjivo, pa nitko ne može fantazirati kako je bio na silu mobiliziran i natjeran u rat. Nije čak trebalo niti bježati iz Zagreba. A one koji su pobjegli u inozemstvo - RH je još i nagradila - status "povratnika" (uvoz stvari bez carine).

Ne znam kako je to išlo sa HVO-om (pretpostavljam slično kao sa HV-om), ali znam kako je hrvatska VP hvatala Muslimane za Alijunu ABiH (1992.).

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 12:13 

goran2hr je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Zapravo, u ratu sam vidio i bogatih dragovoljaca i siromašnih dezertera (naravno i obratno). Pa tako, u ratu je bilo dosta dragovoljaca lovaca (koji nikada nisu bili sirotinja), obrtnika (zlatara Janjevaca, mesara - živio mi je u susjedstvu vozio novog Audija 80, pa i direktor od poduzeća u kojem je nekada radio moj stari ...), a i dezertera socijalnih slučajeva (npr. susjed koji si nikada nije mogao priuštiti auto i tsl.). Plaća u gardi je isprva bila vrlo dobra, ali se razbuktavanjem rata, pojavila inflacija i ubrzo se srozala na ~ 150,00 DEM (plativo u HRDima). Tako da garda nije bilo mjesto gdje ćeš se obogatiti. Motivi su bili idealizam i nacionalni naboj. Bila je to uobičajena društvena krivulja, sa najviše tadašnjeg srednjeg sloja.
Dezertiranje iz HV-a je bilo lako i nekažnjivo, pa nitko ne može fantazirati kako je bio na silu mobiliziran i natjeran u rat. Nije čak trebalo niti bježati iz Zagreba. A one koji su pobjegli u inozemstvo - RH je još i nagradila - status "povratnika" (uvoz stvari bez carine).

Ne znam kako je to išlo sa HVO-om (pretpostavljam slično kao sa HV-om), ali znam kako je hrvatska VP hvatala Muslimane za Alijunu ABiH (1992.).

Hvatati su kasnije i ove iz Herceg Bosne po Zagrebu I slali ih u Uskoplje, ali i to je bilo nešto sitno.
100-200 pripadnika(novoosnovana brigada) u periodu negdje kad je išlo oko stotinjak PUMA na to područje

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 12:19 

1. pješačka pukovnija Zagreb 1600 ljudi svaka
2. pješačka pukovnija Osijek
3. pješačka pukovnija Karlovac
4. pješačka pukovnija Pula
5. pješačka pukovnija Split
6. pješačka pukovnija Dubrovnik

gardijska Oklopno mehanizirana brigada 4000 ljudi
gardijska mehanizirana brigada 3100 ljudi
Gardijska specijalna pukovnija ( zss , atvp , mdp , atj lučko ) 800 ljudi
Interventna policija - 1500 ljudi

19 000 pješaka od toga 9300 gardijska i specijalaca

gardijska topničko raketna pukovnija
Pukovnija Vojne Policije
Pukovnija PZO
NBKO bojna
Logistička Pukovnija

2. topničko-raketna pukovnija Đakovo
3. topničko-raketna pukovnija Knin
2. pukovnija PZO Velika Gorica
Inženjerijska bojna Karlovac
2. bojna veze Velika Gorica
Logistička pukovnija Zagreb

2765 - mitraljeza snajpera
1000 - VHS 2 policija
10 000 - AK 47
10 000 - VHS

72 - M84
62 - Bradly M2 ODS
9 - Patria 30 mm
117 - Patria 12,7
122 - Oskhos MATV
30 - MRAP
30 - Hummwe
24 - D30 122 mm
18 - Citer 155 mm
12 - PZH 2000
8 - Gvozdika 122 mm
30 - VBR 122 mm

100 Minobacača 120 mm
200 - Mibacača 82 mm
500 - Minobacača 60 mm

Trenutni možebitni ratni sastav OSRH

צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 12:49 

krstjanin je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Zato i kazem

Pitam se samo je li plebs i 35 godina nakon jos uvjek zatucan i je li ga i dalje lako manipulirati. Ili je doba interneta ipak malo uzeo maha i u glavama

"Općenarodno veselje" nakon ideje o uvođenju vojnog roka ti sve govore. Gen Z se čak sjetio mrdnut s fotelje pa su skupili 5000 potpisa protiv toga, a pričamo o generaciji koja je inaće veoma inertna

Možda se nismo opametili na izborima ali ovako u životnoj praksi bome jesmo.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 18:16 

goran2hr je napisao/la:

Zapravo, u ratu sam vidio i bogatih dragovoljaca i siromašnih dezertera (naravno i obratno). Pa tako, u ratu je bilo dosta dragovoljaca lovaca (koji nikada nisu bili sirotinja), obrtnika (zlatara Janjevaca, mesara - živio mi je u susjedstvu vozio novog Audija 80, pa i direktor od poduzeća u kojem je nekada radio moj stari ...), a i dezertera socijalnih slučajeva (npr. susjed koji si nikada nije mogao priuštiti auto i tsl.).

Protivljenje uvođenju vojnog roka je primjer kratkovidnosti i nedoraslosti za vođenje države.

Npr. recimo da od 1.1.2025. bude uveden dvomjesečni vojni rok kroz koji se godišnje provede po 4000 ljudi.

I zamislimo da Vaša opcija dođe na vlast dođe nakon 5 godina.

Ili imate minimalno obučenih 20 000 pričuvnika kojima je popunjeno šest pričuvnih pješačkih pukovnija, a eventualno i dodatne pričuvne postrojbe te tri obučna centra u vojarnama u Kninu, Požegi i Sinju s godišnjim kapacitetom za obučiti 4000 ljudi na dvomjesečnom roku ili imate sadašnje stanje:
pričuve što se tiče mlađih godišta nema, a kapacitet kojim raspolažete je jedan obučni centar u vojarni u Požegi s godišnjim kapacitetom od 1000 ročnika koji prolaze obuku od 56 dana.

U kojoj situaciji je lakše ekspandirati sustav da može obučiti 15 000 ročnika godišnje tijekom jednogodišnjeg vojnog roka? Očito u situaciji u kojoj raspolažete većim početnim kapacitetima.

Ali, neiskusni imbecili koji ne znaju ništa o upravljanju sustavima nikada ne razmišljaju unaprijed i nisu niti svjesni izazova odnosno prepreka s kojima bi se suočili kada bi postali vlast.
Sreća je da takvi rijetko dolaze u priliku vladati.

Meni je tragično da Vi, koji imate sposobnost razlikovanja stvarnosti od propagande - tipa da je bio znatan odaziv lovaca, sami ste spomenuli sudjelovanje obrtnika i školovanih ljudi u obrani - da ste toliko slijepi i da ne vidite kako se metodom zrno po zrno pravi pogača, a kamen po kamen palača.

Nego, poput imbecilne, nepismene balavurdije na ovoj temi zastupate da Hrvatskoj ne treba vojni rok.

Očito nemate nade da će te ikada doći na vlast i da bi u slučaju dolaska na vlast i mali pomaci sada, bili vama od koristi tada.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 20:14 

Glazbenik je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Zapravo, u ratu sam vidio i bogatih dragovoljaca i siromašnih dezertera (naravno i obratno). Pa tako, u ratu je bilo dosta dragovoljaca lovaca (koji nikada nisu bili sirotinja), obrtnika (zlatara Janjevaca, mesara - živio mi je u susjedstvu vozio novog Audija 80, pa i direktor od poduzeća u kojem je nekada radio moj stari ...), a i dezertera socijalnih slučajeva (npr. susjed koji si nikada nije mogao priuštiti auto i tsl.).

Protivljenje uvođenju vojnog roka je primjer kratkovidnosti i nedoraslosti za vođenje države.

Npr. recimo da od 1.1.2025. bude uveden dvomjesečni vojni rok kroz koji se godišnje provede po 4000 ljudi.

Ili imate minimalno obučenih 20 000 pričuvnika kojima je popunjeno šest pričuvnih pješačkih pukovnija, a eventualno i dodatne pričuvne postrojbe te tri obučna centra u vojarnama u Kninu, Požegi i Sinju s godišnjim kapacitetom za obučiti 4000 ljudi na dvomjesečnom roku ili imate sadašnje stanje:
pričuve što se tiče mlađih godišta nema, a kapacitet kojim raspolažete je jedan obučni centar u vojarni u Požegi s godišnjim kapacitetom od 1000 ročnika koji prolaze obuku od 56 dana.

U kojoj situaciji je lakše ekspandirati sustav da može obučiti 15 000 ročnika godišnje tijekom jednogodišnjeg vojnog roka? Očito u situaciji u kojoj raspolažete većim početnim kapacitetima.

Ali, neiskusni imbecili koji ne znaju ništa o upravljanju sustavima nikada ne razmišljaju unaprijed i nisu niti svjesni izazova odnosno prepreka s kojima bi se suočili kada bi postali vlast.

Meni je tragično da Vi, koji imate sposobnost razlikovanja stvarnosti od propagande - tipa da je bio znatan odaziv lovaca, sami ste spomenuli sudjelovanje obrtnika i školovanih ljudi u obrani - da ste toliko slijepi i da ne vidite kako se metodom zrno po zrno pravi pogača, a kamen po kamen palača.

Nego, poput imbecilne, nepismene balavurdije na ovoj temi zastupate da Hrvatskoj ne treba vojni rok.

Očito nemate nade da će te ikada doći na vlast i da bi u slučaju dolaska na vlast i mali pomaci sada, bili vama od koristi tada.

Jeste li Vi limitirana osoba ili izmišljate gluposti s nekim ciljem?

Prvo, što je to "moja opcija"? Na zadnjim izborima glasao sam za DP (nikad više), a trenutno mi je favorit Kolakušić (za kojega nemam pojma što misli o vojnom roku) i to se do idućih izbora može promijeniti. Inače, upravo je Vaša opcija (HDZ) temeljito upropaštavao HV od 2000. na dalje u suradnji sa SDPom. A kako je HDZ bio na vlasti duže od SDP-a - napravio je više sranje. Npr. praktično ukidanje vojnog roka odradio je HDZ (ministar Branko Vukelić). A razoružavanje pričuve HV-a (Amerikanci, sirijski đihadisti, Afganistanci, Ukrajinci) započeo je SDP (https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/m ... e-20120726), a nastavio i dovršio HDZ. Kada je nešto na štetu Hrvata HDZ i SDP savršeno surađuju i nadopunjuju se. I nema u tome "moje opcije".

Nađite mi moj post gdje ja na ovoj temi (ili bilo gdje drugdje) "zastupam da Hrvatskoj ne treba vojni rok"? Nađite mi to ili priznajte kako ste lažljivko. Ono baš masno lažete.
Čak sam pisao kako bi vojni rok trebao biti i duži (godina dana). Dragovoljno (ljudi motivirani raznim pogodnostima), bez civilnog služenja i žena.

Ono što mi smrdi u ovoj priči je činjenica kako upravo HDZ (a i SDP) koji su unazadili vojsku, odjednom se dosjetili vojnog roka?! Vojska nam je takva kakvu žele stranci i da su željeli jaku HV, poput onog što smo imali do 2000., HV bi bila jaka. Da budem jasan, da "sutra" ne pokupe našu pričuvu, ročnike i pošalju ih u Ukrajinsko blato (po četvrti put). I bilo bi korektno da Vaša opcija, da garanciju, kako ročnici i pričuva neće nikada biti slani izvan područja gdje žive Hrvati. Za početak možete se i Vi o tome izjasniti?

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 21:22 

Glazbenik je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:

Kradezeovce u prve bataljune vojnog roka, bit će ročnika koliko srce želi, ionako je ovo džava za vas, radi vas i zbog vas.

Vrh

PostPostano: 24 srp 2024, 23:12 

goran2hr je napisao/la:
Prvo, što je to "moja opcija"? Na zadnjim izborima glasao sam za DP (nikad više), a trenutno mi je favorit Kolakušić (za kojega nemam pojma što misli o vojnom roku) i to se do idućih izbora može promijeniti.

Nađite mi moj post gdje ja na ovoj temi (ili bilo gdje drugdje) "zastupam da Hrvatskoj ne treba vojni rok"?

Ono što mi smrdi u ovoj priči je činjenica kako upravo HDZ (a i SDP) koji su unazadili vojsku, odjednom se dosjetili vojnog roka?! Vojska nam je takva kakvu žele stranci i da su željeli jaku HV, poput onog što smo imali do 2000., HV bi bila jaka. Da budem jasan, da "sutra" ne pokupe našu pričuvu, ročnike i pošalju ih u Ukrajinsko blato (po četvrti put). I bilo bi korektno da Vaša opcija, da garanciju, kako ročnici i pričuva neće nikada biti slani izvan područja gdje žive Hrvati. Za početak možete se i Vi o tome izjasniti?

Već smo diskutirali na temi o izborima za EP i tada sam Vas višekratno zvao kolakušićevcem, upoznat sam s Vašim političkim sklonostima.
Kad sam napisao Vaša opcija, mislio sam na bilo koju koja bi zastupala Vaš stav.

Na prvoj stranici teme drugi post je Vaš prvi na ovoj temi. U njemu ste protiv odaziva na vojni rok, dokle god nema izričite zabrane slanja novaka i pričuve u Ukrajinu.

To i je predmet mog pitanja. Kako je moguće da se protivite ekspanziji HV-a sada, kada bi za svega pet godina situacija mogla biti drastično različita (Vi na vlasti) i tada biste mogli donijeti tu zabranu za Ukrajinu, ali biste u rukama imali veći sustav s većim kapacitetima, nego ukoliko ga bojkotirate i potkopavate sve dok ne dođete na vlast?

Nejasna mi je ta lamentacija zbog slabljenja HV-a nekada i odbijanje prilike da se pristupi njezinom jačanju sada.

Smatram da hrvatska država treba imati otvorene sve opcije što se tiče projekcije svoje vojne moći.

Npr. apsolutno mogu zamisliti da je potrebno poslati hrvatske pričuvnike na okupacijske dužnosti u Beč, Budimpeštu, Beograd, Bar, Berat, Brindisi, Bruxelles ili Berlin.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2024, 06:51 

Glazbenik je napisao/la:
goran2hr je napisao/la:
Prvo, što je to "moja opcija"? Na zadnjim izborima glasao sam za DP (nikad više), a trenutno mi je favorit Kolakušić (za kojega nemam pojma što misli o vojnom roku) i to se do idućih izbora može promijeniti.

Nađite mi moj post gdje ja na ovoj temi (ili bilo gdje drugdje) "zastupam da Hrvatskoj ne treba vojni rok"?

Već smo diskutirali na temi o izborima za EP i tada sam Vas višekratno zvao kolakušićevcem, upoznat sam s Vašim političkim sklonostima.
Kad sam napisao Vaša opcija, mislio sam na bilo koju koja bi zastupala Vaš stav.

Na prvoj stranici teme drugi post je Vaš prvi na ovoj temi. U njemu ste protiv odaziva na vojni rok, dokle god nema izričite zabrane slanja novaka i pričuve u Ukrajinu.

To i je predmet mog pitanja. Kako je moguće da se protivite ekspanziji HV-a sada, kada bi za svega pet godina situacija mogla biti drastično različita (Vi na vlasti) i tada biste mogli donijeti tu zabranu za Ukrajinu, ali biste u rukama imali veći sustav s većim kapacitetima, nego ukoliko ga bojkotirate i potkopavate sve dok ne dođete na vlast?

Nejasna mi je ta lamentacija zbog slabljenja HV-a nekada i odbijanje prilike da se pristupi njezinom jačanju sada.

Smatram da hrvatska država treba imati otvorene sve opcije što se tiče projekcije svoje vojne moći.

Npr. apsolutno mogu zamisliti da je potrebno poslati hrvatske pričuvnike na okupacijske dužnosti u Beč, Budimpeštu, Beograd, Bar, Berat, Brindisi, Bruxelles ili Berlin.

Nije od pobjedničke hrvatske vojske koju smo imali do 2000. napravio ruglo dostojno jedne banana republike Kolakušić, nego HDZSDP koordinacija. Uglavnom HDZ. Vojni rok (praktično) nije ukinuo Kolakušić - nego Sanaderov HDZ. Kome vi (HDZ) ovci prodajete muda pod bubrege? Htjeli ste malu, profesionalnu i pokretljivu vojsku, nesposobnu da obrani Hrvatsku, ali pogodnu za služenje strancima - pa imate ju. Vojni rok, koji bi (ponovno) omogućio Hrvatskoj da podigne stotine tisuća vojnika, aktivni, pričuvni i ročni sastav - ono je što bi ja podržao, ali za potrebe i interese Hrvata.

Tako je. Ne protivim se uvođenju vojnog roka, modernizaciji i jačanju HV-a, nego idiotariji da se u Donbas (sutra možda Iran, Sjev. Koreju, Kinu..) pošalju hrvatski pričuvnici i ročnici. Po četvrti puta. Ako vam je (HDZ-SDP) takva bolesna ideja na pameti - objavite to javno danas u MSM-u i nacija oduševljena za ukrajinsku stvar, Huntera i Zelenskog, rado će to podržati! Ili možda baš i ne?! Uostalom, Hrvati su obećali papi Agatonu kako neće napadati druge zemlje, a zauzvrat dobivaju Božju pomoć.

Koji vazalni mentalitet?! Znači ekspanzija HV-a, kada to požele stranci i za strane interese, ali kada na vlast dođe "Kolakušić" (neki suverenista), e onda će taj HV služiti konačno Hrvatima?! Dotle mrtvih na vagone...

Povijesno, s kojom smo se to "projekcijom" svoje vojne moći mi usrećili? Napoleon, Franc Jozef, Hitler, sutra Biden i Ursula?! S iznimkom Lepantske bitke, pušiona jedna gora od druge... No ponavljam se, oni koji su senzibilizirani i napaljeni za ukrajinsku stvar, Zelenskog i Huntera Bidena - pa slobodno uletite u boj, uplatite na račun Zelenskog ili se priključite prosvjedu (https://www.youtube.com/watch?v=vjEZJjWbS0U), samo u to sranje ne tjerajte one koji to ne žele i ne gurajte naciju u propast.

Hrvati okupatori ovoga ili onoga?! Ma dajte mi jedan primjer, gdje su to stranci (zapadnjaci kojima se divite i služite), dali "zeleno svijetlo" ili ohrabrenje Hrvatskoj, da intervenira vojno za Hrvate van republike Hrvatske? Pa ne dozvoljavaju simboličnu postrojbu HV-a u BiH, dok vojska Srbije maršira Prijedorom (https://www.index.hr/vijesti/clanak/vid ... 80327.aspx). Ili Vas možda veseli hrvatska okupacija Afganistana (https://www.youtube.com/watch?v=-Nen0eiPrfo) ili bolje rečeno poraz i pušiona koja su nas koštala 1.400.000.000,00 kuna i jednog ljudskog života?

Vrh

PostPostano: 25 srp 2024, 08:32 

Znači, odgovor je: dok sami niste na vlasti ne zanima Vas jačati HV.

U redu, to mi je dovoljno. Izgovori mi ništa ne znače.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2024, 09:27 

Glazbenik je napisao/la:

Glazbeniče ne svirajte ..... Te strawman fore možete prodavati jedni drugima u središnjici na koordinaciji botova i sendvičara.

Pravite se nevješti, pa kao izjednačavate tobožnje "jačanje HV-a", sa slanjem pričuve i ročnika u Donbas. Nema to veze jedno s drugim. Odvedete li Hrvate u tu klaonicu, nećemo dobiti "jačanje HV-a", nego gomilu leševa u vrećama. To bi nas stvarno "ojačalo". Jačali bi Vi HV, poput Vašeg predsjednika stranke 91. Otiđite u Donbas, pa se "ojačajte". Sami.
Jedino bi pohvalio što ste (zasada) jedini HDZ-ovac, koji je priznao što vam je zapravo cilj. Da i kod nas hvataju ljude po cesti i šalju tamo u blato...

Vrh

PostPostano: 25 srp 2024, 09:54 

Glazbenik je napisao/la:

Evo jačaj HV svojim primjerom, odi služit vojni rok osobno ili pošalji svoje :neznam

Vrh

PostPostano: 25 srp 2024, 10:14 

weasel je napisao/la:
Evo jačaj HV svojim primjerom, odi služit vojni rok osobno ili pošalji svoje :neznam

Ja i moji smo u svakoj generaciji bezuvjetno na raspolaganju Hrvatskoj vojsci i hrvatskoj državi.

Sve smo odradili što je trebalo, a tako će biti i u budućnosti.

Zbog nas i takvih poput nas hrvatska država postoji i ima siguran oslonac.

Vrh

PostPostano: 25 srp 2024, 10:17 

Glazbenik je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Ja i moji smo u svakoj generaciji bezuvjetno na raspolaganju Hrvatskoj vojsci i hrvatskoj državi.

Sve smo odradili što je trebalo, a tako će biti i u budućnosti.

Zbog nas i takvih poput nas hrvatska država postoji i ima siguran oslonac.

=))

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: