|
|
Stranica: 7/21.
|
[ 504 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Planina
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Mislim da je za ove sve nejasnoće kriva ponajprije sama Časna sestra. Dakako, pod uvjetom da ozljede nisu toliko opasne kako se navodi. Ona može reći što se dogodilo ali šuti. Mene više ne bi iznenadilo ni da je to od nje tražio neki autoritet, svećenik ili biskup. Da ne talasa, jer bi to dovelo do "mržnje" a i svakako treba praštati. Nije džaba da vrh crkve stalno ponavlja dođite izbjeglice. Sad da im časna kvari planove. Vrlo vjerojatno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:35 |
|
|
|
Mislim da je zabranjeno istupanje redovnicima i redovnicama bez dozvole biskupa, tako da je to standardna procedura koju oni prolaze.
Što se tiče ovog da je prvo išla do samostana, pa neka logika da je bježala od napadača i potpuno je razumljivo da u strahu za vlastiti život ne razmišljaš o svakoj sitnici, nego prije svega da spasiš živu glavu bjegom na sigurno.
Dok te šuta adrenalin vjerovatno nisi ni svjesan da imaš ubodnu ranu, pogotovo po zimi sad je u Zagrebu ispod nule oko -3 ponoći. Znači da je morala imat debelu zimsku bundu i to joj je vjerovatno spasilo život, jer je rečeno da ju je 3-4 puta izbo al valjda su je spasili džepovi, mobitel i slične sitnice kao ključevi, novčanik, plus više slojeva odjeće.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:43 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3994 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Jedino mi nije jasno ako postoji nekava omerta/zavjera da se to zataška zašto je originalna vijest uopće išla u medije?
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27951 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Brane je napisao/la: Mislim da je zabranjeno istupanje redovnicima i redovnicama bez dozvole biskupa, tako da je to standardna procedura koju oni prolaze.
Nama iz BiH je to teško zamisliti, znajući naše fratre... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Brane je napisao/la: Mislim da je zabranjeno istupanje redovnicima i redovnicama bez dozvole biskupa, tako da je to standardna procedura koju oni prolaze.
Nama iz BiH je to teško zamisliti, znajući naše fratre...  Jebiga u BiH ako kao fratar ne započneš barem jednu sektu ili šizmu nisi ništa napravia.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:49 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Jedino mi nije jasno ako postoji nekava omerta/zavjera da se to zataška zašto je originalna vijest uopće išla u medije? Pa Marin Vlahović je istraživački novinar, dakle freelancer, sam svoj šef, on je to objavio na društvenim mrežama di ga prati dosta ljudi i kolega novinara i tako se proširilo i dobilo masovnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Brane je napisao/la: Mislim da je zabranjeno istupanje redovnicima i redovnicama bez dozvole biskupa, tako da je to standardna procedura koju oni prolaze.
Nama iz BiH je to teško zamisliti, znajući naše fratre...  Fra Bože Može 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:51 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 21:52 |
|
|
Brane je napisao/la: Li Zongren je napisao/la: Jedino mi nije jasno ako postoji nekava omerta/zavjera da se to zataška zašto je originalna vijest uopće išla u medije? Pa Marin Vlahović je istraživački novinar, dakle freelancer, sam svoj šef, on je to objavio na društvenim mrežama di ga prati dosta ljudi i kolega novinara i tako se proširilo i dobilo masovnost. Originalna vijest da je neko bocnuo časnu je izašla svugdje, da se išlo zataškat zašto bi sve novine to objavile i stvorile sumnju, ako vlada ima snage zataškat da je napadač bio alahuekberaš onda može zataškat napad u cjelosti, a ne da bude 2. vijest na Indeksu nakon onog korpucijskog slučaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 22:25 |
|
|
|
Afganistanac (26) pokušao ubit časnu sestru Mariu Zrno uz povike Alahu ekber i 2 puta ju izbo nožem jednom s leđa i jednom u trbuh, objavila Slovenska Televizija.
Potvrdili i doktori iz bolnice Sestara Milosrdnica!
Evo sad znamo sve službeno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 22:34 |
|
|
Brane je napisao/la: Afganistanac (26) pokušao ubit časnu sestru Mariu Zrno uz povike Alahu ekber i 2 puta ju izbo nožem jednom s leđa i jednom u trbuh, objavila Slovenska Televizija.
Evo sad znamo sve službeno! Izvor?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 22:54 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Brane je napisao/la: Afganistanac (26) pokušao ubit časnu sestru Mariu Zrno uz povike Alahu ekber i 2 puta ju izbo nožem jednom s leđa i jednom u trbuh, objavila Slovenska Televizija.
Evo sad znamo sve službeno! Izvor? Pa piše ti, sam si citiro moj post 1. Slovenska Televizija 2. Doktori iz Bolnice Sestara Milosrdnica + od prije 3. Marin Vlahović 4. Z1 Televizija Ukoliko imaš 2 kredibilna izvora to se u novinarstvu smatra provjerenom informacijom i službeno se može objavit javnosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 23:53 |
|
|
|
Ako ovo HDZ odšuti nek se tjeraju u 300 pički materina.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 23:56 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 6957 Lokacija: Herceg-Bosna
|
PCM je napisao/la: Ako ovo HDZ odšuti nek se tjeraju u 300 pički materina. HDZ je interesna tvorevina. Svo njihovo prohrvatstvo je isključivo interesni potez. Ovdje nema interesa za veliki biznis s kojim su vrhuška HDZ-a uvezani da se zaustavi imigracija jer su najahali na val jeftine radne snage. Ako išta balkanski poduzetnik voli, a to je izrabljivati radnu snagu. Čast izuzetcima, malo ih je. Tako da ovo nije dobar narativ za medije.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 01 pro 2025, 23:57 |
|
|
Brane je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Izvor?
Pa piše ti, sam si citiro moj post 1. Slovenska Televizija 2. Doktori iz Bolnice Sestara Milosrdnica + od prije 3. Marin Vlahović 4. Z1 Televizija Ukoliko imaš 2 kredibilna izvora to se u novinarstvu smatra provjerenom informacijom i službeno se može objavit javnosti. Pa nisam slip pitam za originalni izvor. Vidim da je Janšina TV to navodno objavila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 00:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2723 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
potocnj je napisao/la: PCM je napisao/la: Ako ovo HDZ odšuti nek se tjeraju u 300 pički materina. HDZ je interesna tvorevina. Svo njihovo prohrvatstvo je isključivo interesni potez. Ovdje nema interesa za veliki biznis s kojim su vrhuška HDZ-a uvezani da se zaustavi imigracija jer su najahali na val jeftine radne snage. Ako išta balkanski poduzetnik voli, a to je izrabljivati radnu snagu. Čast izuzetcima, malo ih je. Tako da ovo nije dobar narativ za medije. Gledam onog Janušića, prvo kako ga pripremaju da preuzme kormilo od Plenkovića, pa onda kako se on javlja i proglašava prosvjed antihrvatskim, a njegova vlada dovela migrante, izgradila SKC i sl.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 08:57 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2723 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Scorpio je napisao/la: saskia je napisao/la: Gledam onog Janušića, prvo kako ga pripremaju da preuzme kormilo od Plenkovića, pa onda kako se on javlja i proglašava prosvjed antihrvatskim, a njegova vlada dovela migrante, izgradila SKC i sl.
Misliš Anušića? Da, pardon
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 11:18 |
|
|
Citat: Veliki preokret: Časna sestra lagala, sama je kupila nož i ozlijedila se
Citat: Tijekom daljnjeg kriminalističkog istraživanja, nakon prikupljenih operativnih saznanja koja su upućivala na moguću neistinitost prijave, policijski službenici nastavili su s intenzivnim provjerama te su utvrdili kako je žena lažno prijavila kazneno djelo s ciljem dovođenja policije u zabludu, iako je bila upoznata da lažnim prijavljivanjem čini kazneno djelo.
Istraživanjem je utvrđeno da je sama sebi nanijela ozljedu nožem koji je prethodno kupila u trgovini na području Zagreba, što je tijekom postupanja i potvrđeno.
S obzirom na utvrđeno, policijski službenici će redovnim putem podnijeti kaznenu prijavu protiv 35-godišnjakinje nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela iz članka 304. stavka 1. Kaznenog zakona.
Nakon što je utvrđeno da se radi o samoozljeđivanju, policijski službenici pozvali su hitnu medicinsku pomoć Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.
Temeljem odluke liječnice, 35-godišnjakinja je prevezena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu radi pružanja potrebne medicinske skrbi.
Iz policije napominju slijedeće:
– S obzirom na činjenicu da su u pojedinim medijima objavljeni neprovjereni i netočni navodi o napadu nepoznate muške osobe na časnu sestru, ovim putem naglašavamo kako su se kriminalističkim istraživanjem pokazali netočnima.
Kako u konkretnom slučaju nisu ostvarena obilježja počinjenja kaznenog djela počinjenog na štetu 35-godišnjakinje, ovom prilikom u cijelosti demantiramo takve navode pojedinih medija, ističu iz Pu zagrebačke. https://www.novilist.hr/novosti/crna-kr ... jedila-se/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 11:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24858 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Meni je od samog pocetka bilo sumnjivo i cudim se kako kolege forumasi se tako lako zapale. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 11:24 |
|
|
lider30 je napisao/la: Meni je od samog pocetka bilo sumnjivo i cudim se kako kolege forumasi se tako lako zapale.  Pa neće ovo nikome promjenit mišljenje, ako je nekome bilo logično da je moguće da usred Zagreba neko izbode časnu i dere se allahu akbar i to se zataška, nastavit će vjerovat u to i nakon ovoga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nebula
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 11:55 |
|
|
Ovo neka sa ovog foruma 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 12:10 |
|
|
 zla pokvarena casna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 12:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86901 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Loše izveden false flag.
Pljuc na časnu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 12:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Loše izveden false flag.
Pljuc na časnu. Ma ne vjerujem, ako se stvarno sama piknula vjerojatno ima problema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zagreb: Časna sestra izbodena Postano: 02 pro 2025, 12:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86901 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
IQ prosječne časne je 80.
Teško za očekivati da ona ovo izvede kako bog zapovjeda.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|