|
|
Stranica: 16/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 08 sij 2021, 14:59 |
|
|
Ja bi čak išo toliko daleko da kažem da je Tomašević kandidat HDZ-a (barem rezervni) odnosno Plenković bi sigurno bio zadovoljan s njim kao gradonačelnikom. Ako pogledamo njegovo kadriranje to je prototip njegovih najbližih suradnika...Obuljen, Šuica, Pejčinović, Milošević itd.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 08 sij 2021, 16:16 |
|
|
Brane je napisao/la: Ja bi čak išo toliko daleko da kažem da je Tomašević kandidat HDZ-a (barem rezervni) odnosno Plenković bi sigurno bio zadovoljan s njim kao gradonačelnikom. Ako pogledamo njegovo kadriranje to je prototip njegovih najbližih suradnika...Obuljen, Šuica, Pejčinović, Milošević itd. Da, i usto raskoljuje ljevicu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 08 sij 2021, 18:52 |
|
|
DP vidim nastavlja s raspadom, tako je to kad ti je ekipa skupljena s koca i konopca.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 08 sij 2021, 23:35 |
|
|
Burbon je napisao/la: DP vidim nastavlja s raspadom, tako je to kad ti je ekipa skupljena s koca i konopca. Penava demantirao na svom fejsu. Otišao jedan ucijenjen čovjek i jedna osoba s puno ideala, ali nimalo takta.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 12 sij 2021, 22:31 |
|
|
Prije nekog vremena sam naglasio da će potres zakucat rejting HDZ-a i sad se ovi u HDZ-u čude...pa ako ja ko akademski neobrazovan momak mogu izvuć zaključak iz određenih premisa. Šta rade onda svi ti PR "magovi" u HDZ-u odnosno šta radi VladaRH kad ima sve poluge vlasti...nema tu pomoći, jer to se zove nesposobnost. Šta će bit tek sad kad se zahukta kampanja...a ovo će potrajat barem do kraja ovog mjeseca, ako ne i duže... https://www.vecernji.hr/vijesti/vlada-g ... je-1460482
Privitak/ci: |
Screenshot_2021-01-12 Vlada gubi rat s medijima, treba joj tim za krizno komuniciranje.png [ 45.68 KiB | Pogledano 1554 put/a. ]
|
Screenshot_2021-01-12 Vlada gubi rat s medijima, treba joj tim za krizno komuniciranje(1).png [ 28.12 KiB | Pogledano 1554 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Instruktor
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 12 sij 2021, 23:11 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2951 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
divizija je napisao/la: Otišao jedan ucijenjen čovjek i jedna osoba s puno ideala, ali nimalo takta. Evo i Ante Prkačin razmišlja o odlasku. Začepio mu Miroslava Škoro usta u hrvatskom saboru. Škoro izvana kao mlakonja a u pokretu ili u stranci kao tiranin. Bio je spreman Škoro podržati HDZ. Ako ode Prkačin, hoće li uopće ostati netko u Škorinom klubu tko nije izbjegao rat. Pokretu i Škori smeta što ih zovu ustašama. Mlakonje. Ne sjećam se da su rekli tko će biti kandidat DPMŠ za gradonačelnika ZG-a. Možda Škoro predloži da se ubaci prazan listić
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 12 sij 2021, 23:22 |
|
|
Instruktor je napisao/la: divizija je napisao/la: Otišao jedan ucijenjen čovjek i jedna osoba s puno ideala, ali nimalo takta. Evo i Ante Prkačin razmišlja o odlasku. Začepio mu Miroslava Škoro usta u hrvatskom saboru. Škoro izvana kao mlakonja a u pokretu ili u stranci kao tiranin. Bio je spreman Škoro podržati HDZ. Ako ode Prkačin, hoće li uopće ostati netko u Škorinom klubu tko nije izbjegao rat. Pokretu i Škori smeta što ih zovu ustašama. Mlakonje. Ne sjećam se da su rekli tko će biti kandidat DPMŠ za gradonačelnika ZG-a. Možda Škoro predloži da se ubaci prazan listić Nije Škoro bio spreman podržati HDZ, nego Prkačin, daj slušaj čovjeka. I primjeti da je čovjek rekao da ako ode, vraća mandat. To ti je kad imaš časti. A to s ustašama je pokušaj političke diskvalifikacije, valjda je svakome s malo mozga jasno. No ja bih primjetio nešto drugo, dok se ekipa ovdje bavi DPom, ljevica hvata novi zalet.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 12 sij 2021, 23:23 |
|
|
...sve te strančice imaju kapacitete do pet mandata u narednim izborima i most i možemo i dp...prolaznici kao što su bili laburisti hrast živi zid politika je ozbiljan posao i ko nema dobro izgrađenu infrastrukturu nema šansi..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 12 sij 2021, 23:26 |
|
|
laganini je napisao/la: ...sve te strančice imaju kapacitete do pet mandata u narednim izborima i most i možemo i dp...prolaznici kao što su bili laburisti hrast živi zid politika je ozbiljan posao i ko nema dobro izgrađenu infrastrukturu nema šansi.. Naprotiv, s generacijskom smjenom je neizbježno da će nove opcije sve više jačat, a duopol slabiti. Mogu to biti prolaznici, ali će ti prolaznici biti sve zastupljeniji u Saboru. ako jedan ode, sva nova dođu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 12 sij 2021, 23:26 |
|
|
divizija je napisao/la: laganini je napisao/la: ...sve te strančice imaju kapacitete do pet mandata u narednim izborima i most i možemo i dp...prolaznici kao što su bili laburisti hrast živi zid politika je ozbiljan posao i ko nema dobro izgrađenu infrastrukturu nema šansi.. Naprotiv, s generacijskom smjenom je neizbježno da će nove opcije sve više jačat, a duopol slabiti. Mogu to biti prolaznici, ali će ti prolaznici biti sve zastupljeniji u Saboru. ako jedan ode, sva nova dođu. ..oš reć ko u americi....engleskoj ...njemačkoj ma daj uozbilji se..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 00:26 |
|
|
laganini je napisao/la: divizija je napisao/la: Naprotiv, s generacijskom smjenom je neizbježno da će nove opcije sve više jačat, a duopol slabiti.
Mogu to biti prolaznici, ali će ti prolaznici biti sve zastupljeniji u Saboru. ako jedan ode, sva nova dođu.
..oš reć ko u americi....engleskoj ...njemačkoj ma daj uozbilji se.. U Engleskoj i Americi je izborni sustav takav da onemogućuje postojanje više od dvije kompetitivne stranke. Za Njemačku ne znam. Nemam mišljenje, samo hoću istaknuti da ti usporedba nema smisla. Može netko povuć paralelu sa Slovenijom ili Srbijom koje su nam sličnije i mentalitetom i izbornim sustavom te su imali pojavu novih stranki na vlasti.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 00:31 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: laganini je napisao/la: ..oš reć ko u americi....engleskoj ...njemačkoj ma daj uozbilji se..
U Engleskoj i Americi je izborni sustav takav da onemogućuje postojanje više od dvije kompetitivne stranke. Za Njemačku ne znam. Nemam mišljenje, samo hoću istaknuti da ti usporedba nema smisla. Može netko povuć paralelu sa Slovenijom ili Srbijom koje su nam sličnije i mentalitetom i izbornim sustavom te su imali pojavu novih stranki na vlasti. ...pa u najgore vrime za hdz znači nakon sanaderove pljačke hdz je imao 44 zastupnika u sboru...sdp sad isto 44 također u lošem stanju stranke..jel misliš da je logično da će ikad više imat takav pad koji je opet za te stračice nezamisliva brojka...nikad..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 08:20 |
|
|
laganini je napisao/la: ..oš reć ko u americi....engleskoj ...njemačkoj ma daj uozbilji se..
U Njemačkoj dvije vodeće stranke, koje su prije samo 15 godina imale preko 80% glasova, sada jedva imaju većinu, u koaliciji.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 08:23 |
|
|
laganini je napisao/la: ...pa u najgore vrime za hdz znači nakon sanaderove pljačke hdz je imao 44 zastupnika u sboru...sdp sad isto 44 također u lošem stanju stranke..jel misliš da je logično da će ikad više imat takav pad koji je opet za te stračice nezamisliva brojka...nikad..
HDZ i SDP liste su tada osvojili 124 mandata. Na zadnjim izborima 104 Da nije bilo egzodusa mlade populacije, pad bi bio i veći, ali biologiju ništa ne može zaustaviti.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 08:48 |
|
|
divizija je napisao/la: laganini je napisao/la: ...pa u najgore vrime za hdz znači nakon sanaderove pljačke hdz je imao 44 zastupnika u sboru...sdp sad isto 44 također u lošem stanju stranke..jel misliš da je logično da će ikad više imat takav pad koji je opet za te stračice nezamisliva brojka...nikad..
HDZ i SDP liste su tada osvojili 124 mandata. Na zadnjim izborima 104 Da nije bilo egzodusa mlade populacije, pad bi bio i veći, ali biologiju ništa ne može zaustaviti. ...eto pa kaži da nije ista retorika...ok na zadnjim izborima ste srušili koli a sada bi hdz...uzalud vam trud svirači prepoznati ste..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 08:54 |
|
|
laganini je napisao/la: ...eto pa kaži da nije ista retorika...ok na zadnjim izborima ste srušili koli a sada bi hdz...uzalud vam trud svirači prepoznati ste..
Uh kako intelekutalno, kako bravurozno od tebe, zadivljen sam tvojim argumetnima i sposobnošću da kad nemaš istih promjeniš temu na "rušenje HDZa". ...srušili smo Koli, sram nas bilo, ne da Bog većeg zla više od toga, izgubili smo toliko mnogo time.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 10:13 |
|
|
..nije važna steta vazno je da priznajete tihu koaliciju s SDP-on...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 12:44 |
|
|
Škicno sam malo web naši politički stranaka...neka moja recenzija... HDZ https://www.hdz.hr/- web mi je solidan, iako po meni prva stranica im je načrčkana vijestima, pa imaš osjećaj da si na nekom news portalu a ne političkoj organizaciji - HDZ veliku pozornost posvećuje povijesti, što i ne čudi jer njihovi birači su većinom još u '90ima, plus za tradiciju... - jedini imaju app. svaka čast za to...po meni veliki plus SDP http://www.sdp.hr/- web mi je malo lošiji od HDZ-ovog, al kad imaš na prvoj slici nekog lokalnog političara (u ovom slučaju K.Baniček) stekneš dojam da si na nekom week portalu, jako slično HDZ-u, al malo preglednije je SDP. - malo su moderniji od HDZ-a po sadržaju, znači više okrenuti sadašnjosti...mislim i logično povijest im i nije nešto za pohvalit se DP https://www.domovinskipokret.hr/- ovo se već odma vidi da je politička organizacija čim klikneš, sam design je pre jednostavan/siromašan, jako pregledno, funkcionalno imaš klik za donacije itd. - dosta dobro posložen web, naravno na designu bi se moglo poradit, bolji od HDZ-SDP u svakom slučaju MOST https://most-nl.com/- isto ko HDZ-SDP kad klikneš ne znaš di si na news portalu ili šta, međutim kad kreneš scrollat vidi se moderniji design od ostalih...međutim donji dio weba je falšan, tako da tu gube na ozbiljnosti... - ostatak weba je pregledan i bolje dizajniran od konkurencije... MOŽEMO https://www.mozemo.hr/- dobar design i jako pregledno, jednostavno tako da brzo skužiš da si na webu neke (mlađe) organizacije, ostatak weba je preškrt, koda je neko odradio pola posla (a drugi dio mu nisu platili) - možda najbolji front page, al ostatak je siromašan odnosno moraš klikat baš specifično na teme da bi se otvarale, nije razrađen web do kraja... 365 BANDIĆ https://www.365ris.hr/- zanimljiv web odudara od ostalih, design prije svega boje su kriminalne, dobar početni web sa slide-om al scroll-anjem dolje jednostavno pretrpan front page, ali opet dovoljno pregledan - ostatak weba nije razrađen ko neki gore moraš klikat specifično po stavkama, recimo ako si naletio na web to ti se sigurno neće dat, jer si samo u "prolazu" SUVERENISTI https://suverenisti.hr/- na moje iznenađenje najbolji web do sada, moderan, pregledan i jednostavan i dobro razrađen, škola weba za ove ostale - front page sa simulacijom hrvatske zastave ne ostavlja pitanja, svakom je jasno da je riječ o političkoj organizaciji, krupni profili političara to potvrđuju - jedino možda poraditi i na ženskom dijelu članstva i ugurat koju mlađu političarku uz dobro poznatu Ružu PAMETNO https://pametno.org/- zanimljiv web, loš front page ali scroll-anjem se vidi odličan design i dobro razrađen web, jednostavan - iznenadili su me, čak sam mislio Možemo stavit na treće mjesto, ali Pametno ima daleko bolje razrađen web, moderan, pregledan, jasno ti je da si na političkom portalu, fora mi je i ovo s regijama... GLAS https://glas.com.hr/- najbolji front page i to je to, web uopće nije razrađen, samo nešto sitno - šteta, kad sam otvorio stranicu pomislio sam to je to napokon pravi web... Zoki i Trump (van kategorije) https://www.predsjednik.hr/https://www.donaldjtrump.com/- ovako bi trebo izgledat jedan web političke organizacije - jednostavan, moderan, pregledan, razrađen... 1) SUVERENISTI - mislim da se tu nema šta dodat... 2) HDZ - iako samo solidan web uz tradiciju jedini koji imaju app za mobtele 3) PAMETNO - jednostavna moderna i pregledna stranica, HDZ je spasio samo što imaju app za mobitele
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 12:47 |
|
|
Uvik isto, poziva je na sdp i komunjare. Nema vecih komunjara od hdz-a komplet stranacko vodstvo je proizaslo iz skh-a. I s crnim vragom da se taj tumor uništi. Ionako je hdz gori i od turaka i četnika i mongola i arapa i svih ostalih hordi koje su navaljivale.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 13:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 13:46 |
|
|
laganini je napisao/la: ..nije važna steta vazno je da priznajete tihu koaliciju s SDP-on... Ne plješću nama, nego vama u Saboru, nemamo mi, nego vi iste koalicijske aprtnere kao oni, nije k nama, nego k vama prešlo pola SDP kluba.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 14:00 |
|
|
..ko to npr..manjine su uvik uz pobjednika zato molim bez te podvale..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 14:16 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ko to npr..manjine su uvik uz pobjednika zato molim bez te podvale.. Dada, poznato je da su bile i uz Karamarka, not... A tu je i naš Gaziimr, pa je tu HNS, pa HSU, pa preko 10 zastupnika iz kluba SDPa koji vam pretrčali. Komunisti vas naprosto vole, kad ste njihovi. Ali ne brini, neće još dugo to. Kad osjete da mogu bez vas, zgazit će vas toliko da ćete plakat za Škorom i MOSTom. Vi ste njima samo korisni idoti koji spriječavaju dolazak mrske desnice na vlast.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 14:16 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ko to npr..manjine su uvik uz pobjednika zato molim bez te podvale.. Sta se pravis grbav, a bandić i njegovi? A mali ******** Saucha? A ekipa iz HNS-a?
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 13 sij 2021, 14:18 |
|
|
laganini je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: U Engleskoj i Americi je izborni sustav takav da onemogućuje postojanje više od dvije kompetitivne stranke. Za Njemačku ne znam. Nemam mišljenje, samo hoću istaknuti da ti usporedba nema smisla. Može netko povuć paralelu sa Slovenijom ili Srbijom koje su nam sličnije i mentalitetom i izbornim sustavom te su imali pojavu novih stranki na vlasti. ...pa u najgore vrime za hdz znači nakon sanaderove pljačke hdz je imao 44 zastupnika u sboru...sdp sad isto 44 također u lošem stanju stranke..jel misliš da je logično da će ikad više imat takav pad koji je opet za te stračice nezamisliva brojka...nikad.. S obzirom na naš izborni sustav, itekako je moguće da HDZ ili SDP budu zamijenjene nekom drugom strankom pa da bude npr. HDZ vs Zeleni, ili SDP vs Most ili nešto tako. Ono što ljudi ne razumiju je da promjena stranke uglavnom ne znači promjenu politike.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|