|
|
Stranica: 25/133.
|
[ 3316 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:27 |
|
|
Brane je napisao/la: Evo kako gamad iz JL i 24 namjerno cenzuriraju Zvonu i MOST Ako je ovo neki kviz, na slici (osim Bandića) mogu prepoznati samo Vesnu Škare Ožbolt i Tomaševića. Tko je "Zvone"? Zvone Boban želi biti gradonačelnik? U ovoj konkurenciji bi imao ozbiljne šanse.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:30 |
|
|
Brane je napisao/la: Što se tiče otkaza u Gradu, pa i ja sa srednjom školom znam kako to ide, raspišeš lokalni referendum digneš minimalac (da motiviraš ljude da izađu) i staviš još pitanje o ukidanju otpremnina i otkazu svima u Gradu (odnosno formuliraš to pravno malo konkretnije)
Ustavni Sud ne može zabranjivat lokalne referendume, ako ne zadiru u Ustav. Ukoliko probaju digneš ljude na ulice i pošalješ ih na kućne adrese Ustavni sudaca, pa da vidiš kako im se mjenja perspektiva...
Problem je što vi stvari isključivo gledate iz svoje perspektive 1D zato se i ne mjenja ništa kod nas. Treba stvari gledat iz 3D il 4D perspektive, znači iz mog ugla, iz tvog ugla, iz poslovnog ugla, iz ugla zaposlenika itd.
Nisam shvatio ovu tvoju pravno-referendumsku akrobaciju, samo sam shvatio da su tvoji idoli oni iz 1945. koji su isto tako došli u Zagreb, otišli na kućne adrese sudaca i bacili ih kroz prozor ako neće dosuditi u ime naroda. Ljudi, 2021. je , nema više komunizma.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:34 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ako je ovo neki kviz, na slici (osim Bandića) mogu prepoznati samo Vesnu Škare Ožbolt i Tomaševića. Tko je "Zvone"? Zvone Boban želi biti gradonačelnik? U ovoj konkurenciji bi imao ozbiljne šanse. Zvonimir Troskot, kolega Brane uvijek oslovljava nadimcima da bi mi ostali shvatili kako je kućni prijatelj sa svim političkim, sportskim i ostalim akterima u HR, nešto kao No.1 iz Alan Forda.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:43 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ako je ovo neki kviz, na slici (osim Bandića) mogu prepoznati samo Vesnu Škare Ožbolt i Tomaševića. Tko je "Zvone"? Zvone Boban želi biti gradonačelnik? U ovoj konkurenciji bi imao ozbiljne šanse. Zvonimir Troskot, kolega Brane uvijek oslovljava nadimcima da bi mi ostali shvatili kako je kućni prijatelj sa svim političkim, sportskim i ostalim akterima u HR, nešto kao No.1 iz Alan Forda. Sad sam proguglao, gdje ih samo izvlače, ovo je kao "Dejan Kovač za siromašne", bivši nabijač lopte koji je sad megastručnjak. Uz razliku što ovaj priča o svom živčanom slomu nakon kojeg je počeo razgovarati s Isusom. I dalje ostajem pri tvrdnji da bi Zvonimir Boban bio puno jači kandidat.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:47 |
|
|
Meni je više kao razvodnjeni Marin Miletić, priča kao nekarizmatični pop tako da znaš 3 rečenice unaprijed što će reći, dok ne zaspeš.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:49 |
|
|
@divizija što misliš koga će DP kandidirati?
Nadam se da neće Škoru, to bi bila greška.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 13:58 |
|
|
Citat: Interni revizor Zvonimir Troskot (31) kaže kako je od djetinjstva mnogo putovao svijetom pa je dosad bio u 40 zemalja, gdje bi redovito posjećivao sveta mjesta i bogomolje. – Ulazio sam u sinagoge, pagode, džamije... Hodao sam s curama svih religija. Srce mi je već bilo umorno od traženja Boga i najbolje mi je rekao mons. Juraj Batelja da, kamo god budem putovao, susrest ću samo Isusa Krista jer je on jedini Bog – kaže Troskot, koji je nakon studija započeo karijeru u međunarodnoj tvrtki, s dobrom plaćom, brojnim izlascima i provodima. – Usprkos tome imao sam strašnu tjeskobu i bol u prsima pa sam u rujnu 2012. htio ići i psihijatru. Nakon jednog večernjeg izlaska pijan sam izašao iz jednog kafića u središtu Zagreba i krenuo pješice kući, prema Kennedyjevu trgu, jer nije bilo tramvaja i odlučio sam moliti “Isuse, sine Davidov, smiluj mi se”. Molio sam sve do kuće, legao u krevet i, kad sam se probudio, imao sam dojam kao da mi je duša premazana putrom, jer je anksioznost posve nestala. Sve je promijenila jedna molitva – kaže Troskot dodajući kako je sljedećeg vikenda ponovno izašao u isti kafić te da se na povratku kući još jače molio i rezultat je bio još snažniji sljedećeg jutra. – Vidio sam da je Bog živ. Tražio ga sam ga po svim zemljama, a našao u sebi – kaže Troskot, koji danas svjedoči kako živi bez provoda i žena, tj. u predbračnoj čistoći.https://www.vecernji.hr/premium/mladi-urbani-obrazovani-i-svakoga-utorka-mole-krunicu-na-kamenitim-vratima-1028965 Ovo je članak iz 2015, ne mogu pronaći je li i dalje u predbračnoj čistoći ili se u međuvremenu oženio i napravio djecu, ali ovako na prvi dojam djeluje kao da su mu draža mišićava muška tijela.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 14:03 |
|
|
weasel je napisao/la: @divizija što misliš koga će DP kandidirati?
Nadam se da neće Škoru, to bi bila greška. ..oma jos neko osim skore..e da i seka..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 15:03 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Citat: Interni revizor Zvonimir Troskot (31) kaže kako je od djetinjstva mnogo putovao svijetom pa je dosad bio u 40 zemalja, gdje bi redovito posjećivao sveta mjesta i bogomolje. – Ulazio sam u sinagoge, pagode, džamije... Hodao sam s curama svih religija. Srce mi je već bilo umorno od traženja Boga i najbolje mi je rekao mons. Juraj Batelja da, kamo god budem putovao, susrest ću samo Isusa Krista jer je on jedini Bog – kaže Troskot, koji je nakon studija započeo karijeru u međunarodnoj tvrtki, s dobrom plaćom, brojnim izlascima i provodima. – Usprkos tome imao sam strašnu tjeskobu i bol u prsima pa sam u rujnu 2012. htio ići i psihijatru. Nakon jednog večernjeg izlaska pijan sam izašao iz jednog kafića u središtu Zagreba i krenuo pješice kući, prema Kennedyjevu trgu, jer nije bilo tramvaja i odlučio sam moliti “Isuse, sine Davidov, smiluj mi se”. Molio sam sve do kuće, legao u krevet i, kad sam se probudio, imao sam dojam kao da mi je duša premazana putrom, jer je anksioznost posve nestala. Sve je promijenila jedna molitva – kaže Troskot dodajući kako je sljedećeg vikenda ponovno izašao u isti kafić te da se na povratku kući još jače molio i rezultat je bio još snažniji sljedećeg jutra. – Vidio sam da je Bog živ. Tražio ga sam ga po svim zemljama, a našao u sebi – kaže Troskot, koji danas svjedoči kako živi bez provoda i žena, tj. u predbračnoj čistoći.https://www.vecernji.hr/premium/mladi-urbani-obrazovani-i-svakoga-utorka-mole-krunicu-na-kamenitim-vratima-1028965 Ovo je članak iz 2015, ne mogu pronaći je li i dalje u predbračnoj čistoći ili se u međuvremenu oženio i napravio djecu, ali ovako na prvi dojam djeluje kao da su mu draža mišićava muška tijela.Poremećen si.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 15:17 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ovo je članak iz 2015, ne mogu pronaći je li i dalje u predbračnoj čistoći ili se u međuvremenu oženio i napravio djecu, ali ovako na prvi dojam djeluje kao da su mu draža mišićava muška tijela. Poremećen si. Tip ima 37 godina, relativno uspješan i situiran, brine o svom izgledu, a nema ženu, nema ni curu, ne prakticira seks sa ženama? Ja sam "poremećen" kad se usudim napisati to?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 15:55 |
|
|
..pa gej je okej..i kod fratarske stranke zar ne..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 15:56 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa gej je okej..i kod fratarske stranke zar ne.. vi ste ono demokrščani? Daj me podsjeti?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:10 |
|
|
..pa nije on u HDZ nego u fratarskom stranci i tamo je gej okej..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:28 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Poremećen si. Tip ima 37 godina, relativno uspješan i situiran, brine o svom izgledu, a nema ženu, nema ni curu, ne prakticira seks sa ženama? Ja sam "poremećen" kad se usudim napisati to? Jesi. Prvo šta ti pada na pamet je ********. Još si i teški licemjer jer da je iz tvoje političke opcije rekao bi "to je njegova privatna stvar" ili "predbračna čistoća je kršćanska vrijednost" - izaberi u skladu sa svojim političkim preferencijama.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:30 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Tip ima 37 godina, relativno uspješan i situiran, brine o svom izgledu, a nema ženu, nema ni curu, ne prakticira seks sa ženama? Ja sam "poremećen" kad se usudim napisati to? Jesi. Prvo šta ti pada na pamet je ********. Još si i teški licemjer jer da je iz tvoje političke opcije rekao bi "to je njegova privatna stvar" ili "predbračna čistoća je kršćanska vrijednost" - izaberi u skladu sa svojim političkim preferencijama. ..licemjere je sto ne prizna da ne voli zene..ima i takvi ljudi..
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:35 |
|
|
Vidi se iz aviona da je ********, jedino pitanje je zašto mu Opus Dei ne namjesti neku ženskicu za brak i PR slikanje?
Nije mi jasno koja to opravdanja može imati istinski katolik od 37 za biti neoženjen i bez djece? Ne stigne se igrati s djecom jer mora svaki dan na krunicu i ispovijed?
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:41 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Vidi se iz aviona da je ********, jedino pitanje je zašto mu Opus Dei ne namjesti neku ženskicu za brak i PR slikanje?
Nije mi jasno koja to opravdanja može imati istinski katolik od 37 za biti neoženjen i bez djece? Ne stigne se igrati s djecom jer mora svaki dan na krunicu i ispovijed? Šta ako nije ********? Di to piše s koliko se katolik mora ženit? Ne postoje katolici koji su se oženili nakon 37. godine? Bitno da ti znaš tko prakticira ********. Jel to iz iskustva govoriš?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:43 |
|
|
..pa dobro mi iz HDZ nemamo nista protiv sto vam je kandidat ******** sto se ljutiš..ub21 smo stoljeću..
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:51 |
|
|
Možda upravo to Zagrebu treba, ne može 2021 zagrebački desničar biti kao Ljubo Ćesić Rojs ili Hrvoje Šošić, možda treba jedan uredan urbani ******** s naočalama u dobrom odijelu.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:52 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa dobro mi iz HDZ nemamo nista protiv sto vam je kandidat ******** sto se ljutiš..ub21 smo stoljeću.. Vidim da tražiš moju pažnju. Nije on moj kandidat. Niti sam "ustranci", niti planiram glasat za njega. Tebi je sve ok, uključujući i činjenicu da si ostarjeli nepismeni sendvičar. Nek ti predsjednik stranke uplati brzi tečaj hrvatskog jezika.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 16:56 |
|
|
..kako cu znat hrvatski kad sam musliman.. al cemu ljutnja samo brate sto bi reka Rojs budi muško i reci da si ********..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 17:19 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kako cu znat hrvatski kad sam musliman.. al cemu ljutnja samo brate sto bi reka Rojs budi muško i reci da si ********.. Ne gazim te zato što sam ljut, nego zato što si crv. Kad budem ljut znat ćeš
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 17:27 |
|
|
..nisi ti muško ko ni tvoj kandidat za gradonačelnika..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 17:39 |
|
|
laganini je napisao/la: ..nisi ti muško ko ni tvoj kandidat za gradonačelnika.. Jel to najbolje šta imaš?
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Zagreb Gradonačelnik 2021 Postano: 02 ožu 2021, 17:39 |
|
|
Znaju hdz-ovci dobro di su ********, razume se u to s ovim novim kadrovima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|