|
|
Stranica: 1/14.
|
[ 328 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Zagreb Izbori 2025 Postano: 24 sij 2025, 20:44 |
|
|
S obzirom da su već krenule kampanje, evo da otvorimo temu da i popratimo to sve. Lokalni izbori za Zagreb su predviđeni za Svibanj 2025 MOŽEMO gura Tomislava Tomaševića (iako se pričalo da bi Daniela Dolenc mogla ići za gradonačelnicu) HDZ šalje svoju vedetu Mislava Hermana za gradonačelnika MOST šalje Trpimira Golužu za gradonačelnika. SDP šalje Branka Kolarića koji je ujedno i predsjednik zagrebačkog SDP-a PLAVI GRAD bivši bandićevci šalju Ivicu Lovrića Čeka se još neke i ove nezavisne! NEZAVISNA Dina Vasić navodno ide za gradonačelnicu NEZAVISNA Marija Selak Raspudić navodno ide za gradonačelnicu  DOMINO Igor Peternel navodno ide za gradonačelnika 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 24 sij 2025, 21:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7814 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kao što sam ranije pisao, ja sam slab na Dinu V. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 24 sij 2025, 21:39 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3965 Lokacija: Stolni grad
|
Zar nije MSR uz Trpimira Golužu.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 24 sij 2025, 21:46 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7814 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gazda je napisao/la: Zar nije MSR uz Trpimira Golužu. Sel(j)anka se nafurala, previše je narcistična , a uz to je još uškopila i Ninu koji se skroz popapučario i obukao crvene čarape...sramoti mi grad...  Plafon joj je 5 posto i to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 24 sij 2025, 22:19 |
|
|
Gazda je napisao/la: Zar nije MSR uz Trpimira Golužu. Citat: Na pitanje hoće li ga Selak Raspudić podržati, Goluža je odgovorio: “Ona mora prvo sama sa sobom odlučiti kako će izaći na lokalne izbore.” Ipak, dodao je kako bi mu bilo drago da ga podrži na lokalnim izborima kao što je on nju podržao na predsjedničkim izborima.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 00:34 |
|
|
Senf ovo uzima, kao Milanović predsjedničke izbore.
Vidi se i po tome što velike stranke kandidiraju potpune bezveznjake, Herman i Kolarić.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 00:52 |
|
|
Pa HDZ tu ne može dobiti izbore. Misliš da Plenkyu treba novi Primorac?
A SDP... Oni si ne mogu priuštiti poraz od Možemo.
Iako meni nije jasno koji će idioti glasati za Možemo i nadam se da će ih netko, makar i Selakica maknut.
A Selakica glumi Škoru, jbg. I on je nakon gubitka na predsjedničkima izgubio u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 01:55 |
|
|
Nitko ne postavlja kandidate kako bi drugima pomagao(to su ujedno i nositelji lista), ja ne želim vrijeđati, ali mi dođe kad takve stvari pročitam.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 02:29 |
|
|
Zagreb ima skoro 800 tisuća ljudi, institucije, sveučilište, velike firme, to je realno pola ljudskog potencijala Hrvatske.
I onda HDZ za gradonačelničkog kandidata postavi smotanog Mislava Hermana, koji je ginekolog zato što mu je ćaća ginekolog.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 14:29 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Senf ovo uzima, kao Milanović predsjedničke izbore.
Vidi se i po tome što velike stranke kandidiraju potpune bezveznjake, Herman i Kolarić. Ma ni jedna ni druga stranka nemaju bolje kadrove. Ovo su im predsjednici gradskih organizacija, koliko pratim, a ne trudim se baš.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 14:33 |
|
|
Vjerojatno će se pojaviti još kandidata, ali od ovog gore ponuđenog, kao najmanja šteta u I krugu, izgleda mi Igor Peternel. Međutim, trebalo bi ga povrgnuti testu - ispred njega raširiti hrvatsku povijesnu zastavu, pa ako ju krene odgurivat, gužvat i jadikovat: "Ne bi ja to!", lagano ga prekrižiti. A u drugom krugu za manje zlo i to bi bilo to.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 15:15 |
|
|
Taj Herman se godinama gura i grabi da bude kandidat za gradonačelnika i taman će sada nekom prepustiti, druga stvar taj netko drugi bi morao biti zainteresirani, što recimo Zdravko Marić nije, a u samom GO Zagreb imaš gore od Hermana a ne bolje. SDP bi mogao boljeg kandidirati no Kolarićeva interesna struja je bila jača i neće sigurno nakon pobjede za predsjednika sada kandidrati Peteka. Ni Senf nije neki k od kandidata ali jednostavno su takve okolnosti da su oni veliki favoriti, svojevrsni su simbol otpora, a u stvarnosti je to daleko od toga, no masa ljudi slijedi paradigmu koja je takva kakva je.
@goran kakva crni Peternel, čovjek je mijenjao nekoliko stranki, totalni bezveznjak, po meni je tu najjači Lovrić jer je najviše suprotan senfu i okuplja one koji smatraju da je bilo bolje pod Bandićem, kojih još uvijek ima značajan broj. Uz to je okupio jaku ekipu, ako se ne varam i onog Marušića koji je trebao biti kandidat DPa.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 16:22 |
|
|
Gazda je napisao/la: .......
@goran kakva crni Peternel, čovjek je mijenjao nekoliko stranki, totalni bezveznjak, po meni je tu najjači Lovrić jer je najviše suprotan senfu i okuplja one koji smatraju da je bilo bolje pod Bandićem, kojih još uvijek ima značajan broj. Uz to je okupio jaku ekipu, ako se ne varam i onog Marušića koji je trebao biti kandidat DPa. Za sada (od ponuđenih) s nikim nisam oduševljen. I glasati ću za manje zlo. U I krugu, ako nešto ne uprska (poput onog Lozo skandala sa zastavom i tsl.) za sada bi to bio Peternel. Znam kako je lutao u politici, ali otkako je napustio "tamnu stranu", lik je OK, elokventan, nije glup i ne sjećam se kako je nešto ...... Uostalom, ako ćemo ih sve staviti pod povećalo, nitko tu nije čist. Da, drugi po redu i meni bi bio Lovrić. Iako mi to što je nasljednik Bandića i nije neka referenca. Nisam 100% odlučio. Biti će još kandidata. Jedino što sigurno znam, je za koga NE.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 16:42 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Vjerojatno će se pojaviti još kandidata, ali od ovog gore ponuđenog, kao najmanja šteta u I krugu, izgleda mi Igor Peternel. Međutim, trebalo bi ga povrgnuti testu - ispred njega raširiti hrvatsku povijesnu zastavu, pa ako ju krene odgurivat, gužvat i jadikovat: "Ne bi ja to!", lagano ga prekrižiti. A u drugom krugu za manje zlo i to bi bilo to. Zapravo nije ni toliko bitno za koga će se glasat u prvom krugu, u drugom samo kontra ekoterorista. Njih zbilja treba maknuti što dalje od vlasti, kuga.
|
|
Vrh |
|
 |
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 18:52 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Vjerojatno će se pojaviti još kandidata, ali od ovog gore ponuđenog, kao najmanja šteta u I krugu, izgleda mi Igor Peternel. Međutim, trebalo bi ga povrgnuti testu - ispred njega raširiti hrvatsku povijesnu zastavu, pa ako ju krene odgurivat, gužvat i jadikovat: "Ne bi ja to!", lagano ga prekrižiti. A u drugom krugu za manje zlo i to bi bilo to. https://crodex.net/kako-je-dp-ovac-igor-peternel-pomoc-hrvatima-u-bih-usporedio-sa-zlocinom/
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 18:59 |
|
|
Hercegovac91 je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Vjerojatno će se pojaviti još kandidata, ali od ovog gore ponuđenog, kao najmanja šteta u I krugu, izgleda mi Igor Peternel. Međutim, trebalo bi ga povrgnuti testu - ispred njega raširiti hrvatsku povijesnu zastavu, pa ako ju krene odgurivat, gužvat i jadikovat: "Ne bi ja to!", lagano ga prekrižiti. A u drugom krugu za manje zlo i to bi bilo to. https://crodex.net/kako-je-dp-ovac-igor-peternel-pomoc-hrvatima-u-bih-usporedio-sa-zlocinom/ Ukratko peternel je šupak
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 19:25 |
|
|
Peternel je šupčina koja je prošla skoro sve moguće stranke u RH.
Takvi ljudi nam nikako ne trebaju na vlasti.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 19:42 |
|
|
Ceha je napisao/la: Peternel je šupčina koja je prošla skoro sve moguće stranke u RH.
Takvi ljudi nam nikako ne trebaju na vlasti. Ali je bio premutav da odabere pobjedničku stranku... Koji šaban. 
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 20:38 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2545 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Davor Bernardić.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 20:40 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2545 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
kiler je napisao/la: Kao što sam ranije pisao, ja sam slab na Dinu V.  Simpatična i lijepa žena, ali ti koga god podržavaš dobije 0,5% glasova.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 20:57 |
|
|
Banya je napisao/la: kiler je napisao/la: Kao što sam ranije pisao, ja sam slab na Dinu V.  Simpatična i lijepa žena, ali ti koga god podržavaš dobije 0,5% glasova. Možda jeste mali postotak glasova, ali su to sve kvalitetni ljudi koji razumiju bolje od ostalih glasovača.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 21:06 |
|
|
horus je napisao/la: Ceha je napisao/la: Peternel je šupčina koja je prošla skoro sve moguće stranke u RH.
Takvi ljudi nam nikako ne trebaju na vlasti. Ali je bio premutav da odabere pobjedničku stranku... Koji šaban.  Vječiti gubitnik  Ma morončina teška...
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 21:10 |
|
|
horus je napisao/la: Hercegovac91 je napisao/la: Ukratko peternel je šupak Moglo bi se i tako reći. I kao što sam rekao, ne bi imao ništa protiv da ga se (i sve ostale) "testira" (hrvatskom povijesnom zastavom, ZDS-om, bi li danas podržao 40.000.000,00 kuna za bolnicu u Mostaru ili 66.6000.000,00 € godišnje za Zelenskog, zabranom (uz iznimke) pobačaja....). Za sada, čini mi se kako je od ponuđenih najmanji šupak. Npr. na 2. mjestu mi je Bandićevac Lovrić, a Bandić je svake godine plaćao zagrebačkim antifama odlazak na proslavu u Srbu, nosio Titov bedž, slavio partizanštinu na Bundeku, plaćao razne (budući Možemo) koje su rovarile protiv njega i Hrvatske... Ili, HDZ dao 40.000.000,00 kuna za bolnicu u Mostaru, a 70.000.000,00 godišnje za SNV. Pa? Sigurno bi se dalo iskopati nešto i za ostale. Ponavljam se, nisam još siguran, biti će još kandidata, moji favoriti obično ne ulaze u II krug, a u drugom krugu NE za HDZ, SDP ili Možemo.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 21:38 |
|
|
Sorry moja greška! Ubiti se zove Dina Dogan ex-Vasić (valjda se udala ili šta) inače sa SDP liste ušla u ZG Skupštinu.  Imate cijeli intervju u linku, dovoljno je pročitat ovo da vidiš da nema kapacitet za gradonačelnika Citat: Podržat ćemo i obnoviti tradicijske obrte poput šeširdžija, kišobranara, zlatara, urara i šnajdera. Zamislite Ilicu, Vlašku ili Radićevu ispunjenu radionicama gdje majstori izrađuju ručno krojene odjevne komade po mjeri, baš kao nekada, ili gdje se može kupiti elegantan šešir, kvalitetan kišobran ili unikatni nakit. Zagrebački šnajderi, poznati po svom umijeću i preciznosti, ponovno će dobiti zasluženu pozornost, a njihova će radna mjesta postati centri kvalitete i stila. Podržat ćemo i edukaciju novih generacija svih tih zanata kroz gradske stipendije za obrazovanje i poticaje za početak poslovanja odnosno smanjenje nameta za nove obrtnike, kako bi se ova vrijedna tradicija očuvala. Pročitaj više na 01Portal.hr: https://01portal.hr/dina-dogan-intervju ... nacelnicu/A tek ovaj komentar iz intervjua za Direktno Citat: 'HDZ ima dobrog kandidata' https://direktno.hr/direkt/sdp-ov-kandi ... ce-363711/
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Zagreb Izbori 2025 Postano: 25 sij 2025, 23:05 |
|
|
jameson je napisao/la: Hoće li se Pernar kandidirati za gradonačelnika Zagreba? Ne znam! Trebalo bi ga pitat, ko ima Telegram tamo Pernar ima profil i aktivan je na njemu, nedavno je bio u Davosu na ovom okupljanju političara Gazda je napisao/la: Zar nije MSR uz Trpimira Golužu. Mislim da sam pogriješio, trebo sam škicnut i provjerit Goluža nije u MOST-u, Sorry! Teško je to popratit kod MOST-a kad lažu dosta, tipa ovaj je u MOST-u, a onda ispadne da službeno nisu članovi, ko Raspudići ili Bulj pa sad Goluža. NEZAVISNI Trpimir Goluža ide za gradonačelnika Citat: Moje ime je Trpimir, pa to znači da ja trpim od rođenja. Ali trpim i kao građanin Zagreba u kojem ništa ne funkcionira. Pitam zato i druge trpe li i oni iste probleme – objasnio je kandidat za gradonačelnika metropole. 
Privitak/ci: |

Klub gradskih zastupnika MOST-a - Skupština Grada Zagreba.png [ 9.96 KiB | Pogledano 3812 put/a. ]
|

Trpimir Goluža - Skupština Grada Zagreba.png [ 19.7 KiB | Pogledano 3812 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|