|
|
Stranica: 4/16.
|
[ 388 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 20:27 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..analiziraj po hr Hrvati opce nemaju problem s rasizmom a pojedinačni ispadima lakse podnesu nego umiranje od gladi..cudi me da ti tako rezoniraš.. Ne lupaj. Retko ko želi da se zabavlja i sklapa brak sa osobom druge rase. To je jednostavno tako i važi u svim sredinama. ..i s drugom nacijom i vjerom pa ipak egzistiraju i nemaju nikakvi problema jebote ja sam ajmo rec u ruralnom djelu pa ne primjećujem da ljudi imaju takve diskriminacije..ja ne znam gdje žive ovi ljudi s foruma koji su extremni po tim pitanjima…bas se pitam koje subti pripizdine..
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 20:36 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Kada već mlade hrvatice ne žele rađati i doprinositi živošću hrvatskog sela, već uživanciju i hedonizam, onda je sasvim prirordno pa čak i poželjno usvajanje afričke djece.
To će sutra biti revnosni hrvati sa zanimljivim prezimenima. Pa hrvatska nacija se sastoji od raznih asimiliranih. Švaba, talijana, magyara...
Moja podpora
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 20:43 |
|
|
divizija je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Ne vidim nijedan realni životni segment da je lakši kad imaš usvojeno dijete iz Afrike. I da se to radi iz neke koristi. ako se moraš dokazati u progresivno-degeneričnim krugovima, onda ovo donosi brojne poene ne znam baš, možda će im ti krugovi pljeskati dva dana , onda će ostati sami sa svojom djecom i njihovim potrebama. A to su sve neki anonimci, osim što se pokušava prezentirati kao da je to neka organizirana grupa od samog Tomaševića zato što je jedan predsjednik nekog mjesnog odbora. Da nisu uhapšeni, nitko ne bi znao za njih i njihova usvajanja. Nisu oni Angelina Jolie.
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 20:44 |
|
|
laganini je napisao/la: ..i s drugom nacijom i vjerom pa ipak egzistiraju i nemaju nikakvi problema jebote ja sam ajmo rec u ruralnom djelu pa ne primjećujem da ljudi imaju takve diskriminacije..ja ne znam gdje žive ovi ljudi s foruma koji su extremni po tim pitanjima…bas se pitam koje subti pripizdine.. Ko te pita za naciju i veru, u pitanju je rasa sa drugog kontinenta. I nije stvar u tome šta ti misliš, ta deca će štrčati gde god da se pojave. Isto kao što bi Šveđanin štrčao u Senegalu.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 20:44 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kada već mlade hrvatice ne žele rađati i doprinositi živošću hrvatskog sela, već uživanciju i hedonizam, onda je sasvim prirordno pa čak i poželjno usvajanje afričke djece.
To će sutra biti revnosni hrvati sa zanimljivim prezimenima. Pa hrvatska nacija se sastoji od raznih asimiliranih. Švaba, talijana, magyara...
Moja podpora Jel ti ne dosadi ili misliš da si strašno pametan sa svojim Bosanskim 95 IQ-om?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 20:52 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Kada već mlade hrvatice ne žele rađati i doprinositi živošću hrvatskog sela, već uživanciju i hedonizam, onda je sasvim prirordno pa čak i poželjno usvajanje afričke djece.
Moja podpora Jel ti ne dosadi ili misliš da si strašno pametan sa svojim Bosanskim 95 IQ-om? A šta sam to krivo rekao? Sve što sam nabrojao su činjenice. To što ti zazivaš nekakvu utopiju u kojoj je Hrvatska nekakva katolička džamahirija je tvoja stvar.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 21:29 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: ne znam baš, možda će im ti krugovi pljeskati dva dana , onda će ostati sami sa svojom djecom i njihovim potrebama.
A to su sve neki anonimci, osim što se pokušava prezentirati kao da je to neka organizirana grupa od samog Tomaševića zato što je jedan predsjednik nekog mjesnog odbora.
Da nisu uhapšeni, nitko ne bi znao za njih i njihova usvajanja. Nisu oni Angelina Jolie.
gle, to su sv ljudi koji su mohli imati vlastitu djecu. nisu htjeli nego su se opredijelili za posvajanje Afrikanaca. To je jednostavno zbog signaliziranja pripadnosti plemenu. Koliko im to dignaliziranje donosi ne znam, ali znam da leftardi općenito imaju potrebu za time. Isto su tako i s ponosom nosali maske (iako im nije bilo ugodno) da signaliziraju plemenu da su njegovi. Ljudi imaju potrebu javiti svom plemenu da mu pripadaju. Ta potreba je jaka u svakog čovjeka. Ljudi su mahali hrvatskim zastavama i kad je bilo zabranjeno. Ljudi su tribalisti, i imaju potrebu grupirati se i oznaiti same sebe djelom grupe. Ovi to samo rade na nakaradni način gdje umjesto svoje djece kupe tuđu po rnom svijetu. To je ta jedna okultistička ljevica, koja nije skroz u hedonizmu. Ekiap koja mahnito odvaja otpad, voze se biciklima usred zime, sad se lijepe na ceste po zapadnim zemljama, jer vjeruju da spašavaju planet. Tako i ovi vjeruju da je bolje da uzmu tuđu djecu nego imaju svoju. time se bore protiv naciojalizma, rasizma i klimatskih promjena jelte. vrsta kulta.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 21:30 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kada već mlade hrvatice ne žele rađati i doprinositi živošću hrvatskog sela, već uživanciju i hedonizam, onda je sasvim prirordno pa čak i poželjno usvajanje afričke djece. niti je to prirodno niti je to poželjno. radi se o ljudima koji prirodno mogu imati djecu. ako su se odlučili za posvajanje, znači da nisu u totlanom hedonizmu. znači radi se o silovanju i prrodnog i poželjnog zbog političke filozofije. svojevrsni nakaradn kult.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 22:12 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..i s drugom nacijom i vjerom pa ipak egzistiraju i nemaju nikakvi problema jebote ja sam ajmo rec u ruralnom djelu pa ne primjećujem da ljudi imaju takve diskriminacije..ja ne znam gdje žive ovi ljudi s foruma koji su extremni po tim pitanjima…bas se pitam koje subti pripizdine.. Ko te pita za naciju i veru, u pitanju je rasa sa drugog kontinenta. I nije stvar u tome šta ti misliš, ta deca će štrčati gde god da se pojave. Isto kao što bi Šveđanin štrčao u Senegalu. ..pa upravo ti govorim da nema problema s takvom dicom mozda prije četrdeset godina al kulturoski Hrvati nemaju problema s tim čak simpatiziraju..
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 22:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62617 Lokacija: DAZP HQ
|
Gladius je napisao/la: krstjanin je napisao/la: A zasto mislis da ce Bosnjaci biti postedjeni toga. Mislis arapi ce te gotivit kad uzmu sta im treba? Za arapa si ti prljavi smrdljivac kojega ce ukloniti prije nego keks kazes. Ako mislis da im ista znaci sto si musliman onda si ili naivan ili glup
Ne govorim o tome. Ja sam radikalno protiv rasnog miješanja i imigracije. Muslimani mene ne obvezuju ni na koji način. Međutim, vi nas u BiH maltene progonite i izdvajate već toliko dugo, a doma imate kaos koji će rezultirati likvidacijom svega što sada glumatate da jeste. Samo ti se kaže da vi niste normalni. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 17 sij 2023, 22:39 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Jel ti ne dosadi ili misliš da si strašno pametan sa svojim Bosanskim 95 IQ-om?
A šta sam to krivo rekao? Sve što sam nabrojao su činjenice. To što ti zazivaš nekakvu utopiju u kojoj je Hrvatska nekakva katolička džamahirija je tvoja stvar. Ma slobodno ti nabrajaj do sutra. Ništa ti to nas ne dira u odnosu na vas. Mi smo ovakvi kakvi jesmo. To što ćeš se ti blesirati pa pisati moja potpora na svaku temu koja je negativna po Hrvatsku ništa ne postiže. Ali ako te veseli ti tipkaj. Opet ćemo dočekati vaš kraj. 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 18 sij 2023, 02:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: MIR je napisao/la: Čuo si za onu staru narodnu:"Brigo moja, pređi na drugoga"!  Nisam. O čemu se radi? 10/10 trolling 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 18 sij 2023, 12:17 |
|
|
Obzirom na to da forumski hrvati većinom nemaju vlastitu, biološku djecu (a slomiše se u prebrojavanju novorođenih Bošnjaka SBK, HNK i USK), ne bi bilo zgorega da usvoje kakvog jetima iz Zambije ili Malawija.
Dudu neka usvoji 2.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 18 sij 2023, 12:42 |
|
|
divizija je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: ne znam baš, možda će im ti krugovi pljeskati dva dana , onda će ostati sami sa svojom djecom i njihovim potrebama.
A to su sve neki anonimci, osim što se pokušava prezentirati kao da je to neka organizirana grupa od samog Tomaševića zato što je jedan predsjednik nekog mjesnog odbora.
Da nisu uhapšeni, nitko ne bi znao za njih i njihova usvajanja. Nisu oni Angelina Jolie.
gle, to su sv ljudi koji su mohli imati vlastitu djecu. nisu htjeli nego su se opredijelili za posvajanje Afrikanaca. To je jednostavno zbog signaliziranja pripadnosti plemenu. Koliko im to dignaliziranje donosi ne znam, ali znam da leftardi općenito imaju potrebu za time. Isto su tako i s ponosom nosali maske (iako im nije bilo ugodno) da signaliziraju plemenu da su njegovi. Ljudi imaju potrebu javiti svom plemenu da mu pripadaju. Ta potreba je jaka u svakog čovjeka. Ljudi su mahali hrvatskim zastavama i kad je bilo zabranjeno. Ljudi su tribalisti, i imaju potrebu grupirati se i oznaiti same sebe djelom grupe. Ovi to samo rade na nakaradni način gdje umjesto svoje djece kupe tuđu po rnom svijetu. To je ta jedna okultistička ljevica, koja nije skroz u hedonizmu. Ekiap koja mahnito odvaja otpad, voze se biciklima usred zime, sad se lijepe na ceste po zapadnim zemljama, jer vjeruju da spašavaju planet. Tako i ovi vjeruju da je bolje da uzmu tuđu djecu nego imaju svoju. time se bore protiv naciojalizma, rasizma i klimatskih promjena jelte. vrsta kulta. I naši djedovi i pradjedovi su odvajali otpad, tj. iskoristili sve što se može a i ono što ne može bi spremili u podrum jer nikad se ne zna kad će trebati. Otpada skoro nije ni bilo. Neki su se vozili biciklom po ravnicama ili su išli pješke, autom svakako nisu. Tako da taj kult što si nabrojao je vraćanje tradiciji. Što se tiče njihove mogućnosti imanja djece, nisam im vidio zdravstvene kartone, ali nisu baš u cvijetu mladosti. Da je to kult onda bi kao 20-godišnjaci posvajali djecu u Africi a ne sa 45. Ovako sve upućuje na to da nisu mogli.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 18 sij 2023, 13:45 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Obzirom na to da forumski hrvati većinom nemaju vlastitu, biološku djecu (a slomiše se u prebrojavanju novorođenih Bošnjaka SBK, HNK i USK), ne bi bilo zgorega da usvoje kakvog jetima iz Zambije ili Malawija.
Dudu neka usvoji 2. Forumski Hrvati s varta putovnicom trebali bi usvajati djecu iz Živinica, Cazina i Zavidovića. Dudu neka usvoji 2.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 18 sij 2023, 14:47 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: I naši djedovi i pradjedovi su odvajali otpad, tj. iskoristili sve što se može a i ono što ne može bi spremili u podrum jer nikad se ne zna kad će trebati. Otpada skoro nije ni bilo. Neki su se vozili biciklom po ravnicama ili su išli pješke, autom svakako nisu.
Tako da taj kult što si nabrojao je vraćanje tradiciji..
naravn oda nije, jer tvoji djedovi su odvajali ottpad ZA SEBE, ne za Pripuza. Nisu to radil ida "spase planet", nego jer je njima trebala neka sirovina. A što nisu mogli iskoristii su zapalil zimii, čega se ovi ježe. Kaftanzoglio je napisao/la: Što se tiče njihove mogućnosti imanja djece, nisam im vidio zdravstvene kartone, ali nisu baš u cvijetu mladosti. Da je to kult onda bi kao 20-godišnjaci posvajali djecu u Africi a ne sa 45. Ovako sve upućuje na to da nisu mogli.
pa s 20 godina nisu pravili djecu nego su radili abortuse, a s 50 odaju po Africi po tužu djecu. Patologija
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 18 sij 2023, 15:25 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Obzirom na to da forumski hrvati većinom nemaju vlastitu, biološku djecu (a slomiše se u prebrojavanju novorođenih Bošnjaka SBK, HNK i USK), ne bi bilo zgorega da usvoje kakvog jetima iz Zambije ili Malawija.
Dudu neka usvoji 2. Forumski Hrvati s varta putovnicom trebali bi usvajati djecu iz Živinica, Cazina i Zavidovića. Dudu neka usvoji 2. ..  nije krv voda.. 
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 22 sij 2023, 18:09 |
|
|
Suđenje se nastavlja u ponedjeljak: Što se sve događalo oko afere Zambija ovog tjedna? Suđenje četiri hrvatska bračna para optužena za trgovinu djecom nastavlja se u ponedjeljak 23. siječnja. Tužiteljstvo je pripremilo čak šest novih svjedoka, među kojima će biti i majka jednog djeteta iz DR Kongo, navode mediji. U nastavku donosimo pregled svega što se ovog tjedna događalo u slučaju Zambija. https://narod.hr/hrvatska/sudenje-se-na ... vog-tjedna
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 14:54 |
|
|
..po starom hr obicaju osudi prije sudjenja..mali crncici popravljaju demografsku sliku hr.. Kako javljaju mediji iz Zambije, osmero hrvatskih posvojitelja kojima se sudilo za trgovinu ljudima danas su oslobođeni optužbe, piše Jutarnji.
"Hrvati slobodni ići kući!", piše portal Kalemba.
"Osam Hrvata optuženih za trgovinu djecom oslobođeno je od strane suda u Ndoli", navode uz napomenu da je sudac u Ndoli Dominic Makalicha jutros "prekinuo slučaj".
Četiri hrvatska para uhićena su 7. prosinca 2022. u Međunarodnoj zračnoj luci Simon Mwansa Kapwepwe u Ndoli dok su pokušali napustiti zemlju s četvero djece koju su posvojili iz DR Kong….
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 15:02 |
|
|
Novi Hrvati 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 15:03 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Novi Hrvati  ..zasto ne..i moje kumče je iz Konga moga bi ga dovest al tesko je uspostavit veze..katolici su.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zanar
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 15:08 |
|
|
Laganini djeca ostaju u Kongu
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 15:09 |
|
|
Zanar je napisao/la: Laganini djeca ostaju u Kongu ..a steta za djecu za usvojitelje mi se jebe.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 15:18 |
|
|
Zanar je napisao/la: Laganini djeca ostaju u Kongu Djeca bi obogatila Hrvatsku. Ionako su prazna sela. Zemlja bez naroda ne vrijedi ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji? Postano: 06 vel 2023, 15:37 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Djeca bi obogatila Hrvatsku. Ionako su prazna sela. Zemlja bez naroda ne vrijedi ništa. nikad nitk ood njih ne bi selo vidio
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|