|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:04 |
|
|
laganini je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Lijepo mi objasnite koja je to sila Vas spriječila (anemija? ideologija? hemeroidi?) da se uključite u DR (valjda na hrvatskoj strani). A onda možda i prihvatim ovo Vaše nepismeno moraliziranje.
Ne znam kakav smo mi to povijesni fenomen, da u rat druge huškaju dezerteri (laganini, Jandroković, Plenković, Tomić, Pusić...)? Ili je zapravo tako uvijek i bilo?
..sto ti znas o meni i zato na seri moj život nije bio vridan metka 92-ge..inzato ne pizdi klinac jer da imas veze ime Rusija i komunizam nebibspomenuo.:al valjda tinje to po genetici..sitnije caca bio reci al iskreno..ovo inace ne volim pricat inzadnji put mi je al si mi diga živac balavce.: A tuđi životi su bili vrijedni? Svi ste isti, foteljaši u minhen bojni, to je HDZ danas.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:10 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sto ti znas o meni i zato na seri moj život nije bio vridan metka 92-ge..inzato ne pizdi klinac jer da imas veze ime Rusija i komunizam nebibspomenuo.:al valjda tinje to po genetici..sitnije caca bio reci al iskreno..ovo inace ne volim pricat inzadnji put mi je al si mi diga živac balavce.: A tuđi životi su bili vrijedni? Svi ste isti, foteljaši u minhen bojni, to je HDZ danas. ..sto je pjesnik hti rec..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:11 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hrvate koji podržavaju rusku agresiju sam susreo isključivo na forumu. U stvarnom životu je svatko pro-ukrajinski. Ispod kojeg kamena se ovi pro-ruski kriju, ne bih znao. Narod u prosjeku nije nešto osobito pametan. Naravno nitko to sebi neće priznati. Osobito stariji ljudi. Pa tako, "istina" je ono što "su rekli na televiziji" ili "tako piše u novinama". Za gadan politički skandal kako bi ga zaboravili treba im ~ 60 dana, a ako se javnost zabavi nekim novim skandalom (npr. na estradi), onda i manje od 60 dana. A Vi kada razgovarate s tim Hrvatima, morate biti svjesni kako su ciljano medijski obrađeni, budalizirani, zastrašeni, neinformirani ili čak dezinformirani. Na pitanja koja im o Ukrajini postavljate, oni daju odgovore koji se od njih i očekuju, tako im je rečeno, uostalom to je i trendy. Fora je pratiti i biti u modi. Iz njih progovara neznanje i glupost. Za iskakanje iz proukrajinskih i globalističkih "tračnica", stiže i kazna. Od etikete "rusofil", "Srbin", do medijske blokade (npr. admiral Domazet). Također, po onoj budalaštini - "Ako nisi s nama protiv nas si!" - zapravo najdomoljubniji stav, neutralnost - postaje "neprijateljski". Nije to samo pitanje Ukrajine. Npr. EU. Svi "znamo" kako nam je EU "dobra majka" koja smo želi da nam "pokloni novac", "brine za Hrvatske interese", "čuva nas od naših korumpiranih političara", "uvodi red", bez EU "morali bi u žicu" i "ujediniti se sa Srbijom". Sve to gomila je idiotarija, koje čak nije teško niti demantirati, ali to bi značilo nekome "slom u glavi" i obrat poput one Kopernikove knjige. Na ljude već djeluje šokantno kada im kažete kako postoji EU godišnja članarina, veća od vrijednosti koje nam je EU uplatila za Pelješki most (a to nije sve). Mi njima poklonimo jedan Pelješki most svake godine. Ili kada prosječnog Hrvata pitate, koliko je u njegov džep stiglo od uplaćenih EU sredstava (milijuni, milijarde, odvojeno, omotnica, predviđeno...). Ako se gleda kroz Hrvatski, ajde čak i nacionalistički interes, to bi onda bila stroga neutralnost, što brži kraj rata, pa i po cijenu (ne nužno) ukrajinske kapitulacije. Umjesto pitanja: "Podržavate li rusku agresiju?", trebalo bi postaviti druga pitanja: 1. Znaš li koliko je Hrvatska do sada platila (u novcu i naturi) za Ukrajinsku stvar? Kakve koristi smo mi imali od toga? 2. Koliko svaki Hrvat plaća (direktno, indirektno npr. poskupljena i inflacija, te u krvi) za Ukrajinsku stvar? Što mi imamo od toga? 3. Koliko svaki Hrvat još treba platiti za ukrajinsku stvar (direktno, indirektno, u krvi)? I čemu se možemo onda nadati kao obeštećenje za naše troškove i žrtve? 4. Kada govorimo o ukrajinskoj stvari, bliži su Vam stavovi Sorosa, Zorana Pusića, Vesne Teršelić ili novinara Duhačeka? 5. Bi li zbog Ukrajine bili spremni poginuti, ostati bez imanja, otići u rat ili poslati u rat svoj rod? Naravno, govorimo o borbi protiv "agresije" i "zločinca Putina", pa vrijedi li se potruditi?! Bio je svojedobno snimak, sa kolodvora u (mislim) Švedskoj, gdje je Welcome refugees ekipa dočekivala vlakove sa ilegalnim imigrantima. Isto fora i tredy... Neki zajebanti desničari, glumili su lijeve novinare, pa pred kamerom ispitivali okupljene. A pitanja: "Koliko bi imigranata primili kod sebe doma? i "Koliko biste novaca dali za imigrante?". Naravno - SADA. Svi su krenuli petljati, a pomogao nije nitko... Što se tiče miješanja u sukob, slažem se to je diskutabilno i osobno sam protiv toga. Za nas bi bilo najbolje previše se ne uvlačiti u sukob sa nuklearnom velesilom. Moja preporuka Ukrajincima je da pregovaraju sa Rusima, i da rješenje vodi prema autonomiji za Ruse u sklopu Ukrajine, uz sva prava koja su im ranije bila oduzeta kao npr. ruski jezik. E sad, naravno obje strane će ovo odbiti. Ali to je politika, nema veze sa simpatijama. Simpatije dolaze jednostavno od suosjećanja sa ukrajinskim narodom. Sad im gađaju elektrane, narod će se smrzavati usred zime, treba biti posebno đubre pa uživati u smrzavanju milijuna ljudi. Rusija je ta koja je izvršila agresiju. Jedna razumljiva stvar bi bila da su samo ušli u Donbas da zaštite Ruse, a potpuno je druga neprihvatljiva stvar napasti cijelu Ukrajinu sve do Lavova. Rusi su možda i mogli ući u Donbas i zaštititi Ruse, EU i USA vjerojatno ne bi ni reagirali na to. Za simpatije te velike teme EU i NATO, ljevičarsko ludilo na Zapadu itd, nemaju puno značenja. Poanta simpatije je da su Rusi divljački bombardirali i planirali osvojiti cijelu Ukrajinu. Odakle im to pravo? Za to nema opravdanja. To je ipak malo više od početnog ajde recimo opravdanog razloga "zaštititi ugrožene Ruse". Čak ni Turska nije osvojila cijeli Cipar, nego samo osvojila dio gdje žive Turci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:19 |
|
|
..mislis da su Rusi prihvaćali autonomiju je Kini Martićevci ..da je razuma nebi bilo rata a onak koji poteze oružje uvik je najmanje razuman
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Narod u prosjeku nije nešto osobito pametan. Naravno nitko to sebi neće priznati. Osobito stariji ljudi. Pa tako, "istina" je ono što "su rekli na televiziji" ili "tako piše u novinama". Za gadan politički skandal kako bi ga zaboravili treba im ~ 60 dana, a ako se javnost zabavi nekim novim skandalom (npr. na estradi), onda i manje od 60 dana. A Vi kada razgovarate s tim Hrvatima, morate biti svjesni kako su ciljano medijski obrađeni, budalizirani, zastrašeni, neinformirani ili čak dezinformirani. Na pitanja koja im o Ukrajini postavljate, oni daju odgovore koji se od njih i očekuju, tako im je rečeno, uostalom to je i trendy. Fora je pratiti i biti u modi. Iz njih progovara neznanje i glupost. Za iskakanje iz proukrajinskih i globalističkih "tračnica", stiže i kazna. Od etikete "rusofil", "Srbin", do medijske blokade (npr. admiral Domazet). Također, po onoj budalaštini - "Ako nisi s nama protiv nas si!" - zapravo najdomoljubniji stav, neutralnost - postaje "neprijateljski".
Nije to samo pitanje Ukrajine. Npr. EU. Svi "znamo" kako nam je EU "dobra majka" koja smo želi da nam "pokloni novac", "brine za Hrvatske interese", "čuva nas od naših korumpiranih političara", "uvodi red", bez EU "morali bi u žicu" i "ujediniti se sa Srbijom". Sve to gomila je idiotarija, koje čak nije teško niti demantirati, ali to bi značilo nekome "slom u glavi" i obrat poput one Kopernikove knjige. Na ljude već djeluje šokantno kada im kažete kako postoji EU godišnja članarina, veća od vrijednosti koje nam je EU uplatila za Pelješki most (a to nije sve). Mi njima poklonimo jedan Pelješki most svake godine. Ili kada prosječnog Hrvata pitate, koliko je u njegov džep stiglo od uplaćenih EU sredstava (milijuni, milijarde, odvojeno, omotnica, predviđeno...).
Ako se gleda kroz Hrvatski, ajde čak i nacionalistički interes, to bi onda bila stroga neutralnost, što brži kraj rata, pa i po cijenu (ne nužno) ukrajinske kapitulacije. Umjesto pitanja: "Podržavate li rusku agresiju?", trebalo bi postaviti druga pitanja:
1. Znaš li koliko je Hrvatska do sada platila (u novcu i naturi) za Ukrajinsku stvar? Kakve koristi smo mi imali od toga? 2. Koliko svaki Hrvat plaća (direktno, indirektno npr. poskupljena i inflacija, te u krvi) za Ukrajinsku stvar? Što mi imamo od toga? 3. Koliko svaki Hrvat još treba platiti za ukrajinsku stvar (direktno, indirektno, u krvi)? I čemu se možemo onda nadati kao obeštećenje za naše troškove i žrtve? 4. Kada govorimo o ukrajinskoj stvari, bliži su Vam stavovi Sorosa, Zorana Pusića, Vesne Teršelić ili novinara Duhačeka? 5. Bi li zbog Ukrajine bili spremni poginuti, ostati bez imanja, otići u rat ili poslati u rat svoj rod?
Naravno, govorimo o borbi protiv "agresije" i "zločinca Putina", pa vrijedi li se potruditi?!
Bio je svojedobno snimak, sa kolodvora u (mislim) Švedskoj, gdje je Welcome refugees ekipa dočekivala vlakove sa ilegalnim imigrantima. Isto fora i tredy... Neki zajebanti desničari, glumili su lijeve novinare, pa pred kamerom ispitivali okupljene. A pitanja: "Koliko bi imigranata primili kod sebe doma? i "Koliko biste novaca dali za imigrante?". Naravno - SADA. Svi su krenuli petljati, a pomogao nije nitko...
Što se tiče miješanja u sukob, slažem se to je diskutabilno i osobno sam protiv toga. Za nas bi bilo najbolje previše se ne uvlačiti u sukob sa nuklearnom velesilom. Moja preporuka Ukrajincima je da pregovaraju sa Rusima, i da rješenje vodi prema autonomiji za Ruse u sklopu Ukrajine, uz sva prava koja su im ranije bila oduzeta kao npr. ruski jezik. E sad, naravno obje strane će ovo odbiti. Ali to je politika, nema veze sa simpatijama. Simpatije dolaze jednostavno od suosjećanja sa ukrajinskim narodom. Sad im gađaju elektrane, narod će se smrzavati usred zime, treba biti posebno đubre pa uživati u smrzavanju milijuna ljudi. Rusija je ta koja je izvršila agresiju. Jedna razumljiva stvar bi bila da su samo ušli u Donbas da zaštite Ruse, a potpuno je druga neprihvatljiva stvar napasti cijelu Ukrajinu sve do Lavova. Rusi su možda i mogli ući u Donbas i zaštititi Ruse, EU i USA vjerojatno ne bi ni reagirali na to. Za simpatije te velike teme EU i NATO, ljevičarsko ludilo na Zapadu itd, nemaju puno značenja. Poanta simpatije je da su Rusi divljački bombardirali i planirali osvojiti cijelu Ukrajinu. Odakle im to pravo? Za to nema opravdanja. To je ipak malo više od početnog ajde recimo opravdanog razloga "zaštititi ugrožene Ruse". Čak ni Turska nije osvojila cijeli Cipar, nego samo osvojila dio gdje žive Turci. Pravo ne postoji , postoji samo sila. Ili ju imaš za nametnuti svoju volju ili nemaš.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:26 |
|
|
..a rusi znaju..mogli subdok je bila željezna zavjesa i ameri bili po strani i trali madjare i Čehe. su aduti u demokratskoj Americi.:
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:32 |
|
|
laganini je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Lijepo mi objasnite koja je to sila Vas spriječila (anemija? ideologija? hemeroidi?) da se uključite u DR (valjda na hrvatskoj strani). A onda možda i prihvatim ovo Vaše nepismeno moraliziranje.
Ne znam kakav smo mi to povijesni fenomen, da u rat druge huškaju dezerteri (laganini, Jandroković, Plenković, Tomić, Pusić...)? Ili je zapravo tako uvijek i bilo?
..sto ti znas o meni i zato na seri moj život nije bio vridan metka 92-ge..inzato ne pizdi klinac jer da imas veze ime Rusija i komunizam nebibspomenuo.:al valjda tinje to po genetici..sitnije caca bio reci al iskreno..ovo inace ne volim pricat inzadnji put mi je al si mi diga živac balavce.: Ako me sa 55 godina ishlapljeli starkelja poput Vas naziva "balavcem", pa skoro bi to shvatio kao kompliment. Da, ratni ste huškač, za tuđi rat, a DR ste izbjegli. Bizarno. I tu vam nikakva nepismena izmotavanja neće pomoći. Niste bili "vridni metka", a tko ga je bio "vridan" 91.? Što bi to uopće trebalo značiti?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:46 |
|
|
lojganini je uvjerljivo najveća HDZ botina i bivša komunjara koja promjenila kaput.
S njim ne vrijedi diskutirati ozbiljno, trošiš živce bezveze.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Narod u prosjeku nije nešto osobito pametan. Naravno nitko to sebi neće priznati. Osobito stariji ljudi. Pa tako, "istina" je ono što "su rekli na televiziji" ili "tako piše u novinama". Za gadan politički skandal kako bi ga zaboravili treba im ~ 60 dana, a ako se javnost zabavi nekim novim skandalom (npr. na estradi), onda i manje od 60 dana. A Vi kada razgovarate s tim Hrvatima, morate biti svjesni kako su ciljano medijski obrađeni, budalizirani, zastrašeni, neinformirani ili čak dezinformirani. Na pitanja koja im o Ukrajini postavljate, oni daju odgovore koji se od njih i očekuju, tako im je rečeno, uostalom to je i trendy. Fora je pratiti i biti u modi. Iz njih progovara neznanje i glupost. Za iskakanje iz proukrajinskih i globalističkih "tračnica", stiže i kazna. Od etikete "rusofil", "Srbin", do medijske blokade (npr. admiral Domazet). Također, po onoj budalaštini - "Ako nisi s nama protiv nas si!" - zapravo najdomoljubniji stav, neutralnost - postaje "neprijateljski".
Nije to samo pitanje Ukrajine. Npr. EU. Svi "znamo" kako nam je EU "dobra majka" koja smo želi da nam "pokloni novac", "brine za Hrvatske interese", "čuva nas od naših korumpiranih političara", "uvodi red", bez EU "morali bi u žicu" i "ujediniti se sa Srbijom". Sve to gomila je idiotarija, koje čak nije teško niti demantirati, ali to bi značilo nekome "slom u glavi" i obrat poput one Kopernikove knjige. Na ljude već djeluje šokantno kada im kažete kako postoji EU godišnja članarina, veća od vrijednosti koje nam je EU uplatila za Pelješki most (a to nije sve). Mi njima poklonimo jedan Pelješki most svake godine. Ili kada prosječnog Hrvata pitate, koliko je u njegov džep stiglo od uplaćenih EU sredstava (milijuni, milijarde, odvojeno, omotnica, predviđeno...).
Ako se gleda kroz Hrvatski, ajde čak i nacionalistički interes, to bi onda bila stroga neutralnost, što brži kraj rata, pa i po cijenu (ne nužno) ukrajinske kapitulacije. Umjesto pitanja: "Podržavate li rusku agresiju?", trebalo bi postaviti druga pitanja:
1. Znaš li koliko je Hrvatska do sada platila (u novcu i naturi) za Ukrajinsku stvar? Kakve koristi smo mi imali od toga? 2. Koliko svaki Hrvat plaća (direktno, indirektno npr. poskupljena i inflacija, te u krvi) za Ukrajinsku stvar? Što mi imamo od toga? 3. Koliko svaki Hrvat još treba platiti za ukrajinsku stvar (direktno, indirektno, u krvi)? I čemu se možemo onda nadati kao obeštećenje za naše troškove i žrtve? 4. Kada govorimo o ukrajinskoj stvari, bliži su Vam stavovi Sorosa, Zorana Pusića, Vesne Teršelić ili novinara Duhačeka? 5. Bi li zbog Ukrajine bili spremni poginuti, ostati bez imanja, otići u rat ili poslati u rat svoj rod?
Naravno, govorimo o borbi protiv "agresije" i "zločinca Putina", pa vrijedi li se potruditi?!
Bio je svojedobno snimak, sa kolodvora u (mislim) Švedskoj, gdje je Welcome refugees ekipa dočekivala vlakove sa ilegalnim imigrantima. Isto fora i tredy... Neki zajebanti desničari, glumili su lijeve novinare, pa pred kamerom ispitivali okupljene. A pitanja: "Koliko bi imigranata primili kod sebe doma? i "Koliko biste novaca dali za imigrante?". Naravno - SADA. Svi su krenuli petljati, a pomogao nije nitko...
Što se tiče miješanja u sukob, slažem se to je diskutabilno i osobno sam protiv toga. Za nas bi bilo najbolje previše se ne uvlačiti u sukob sa nuklearnom velesilom. Moja preporuka Ukrajincima je da pregovaraju sa Rusima, i da rješenje vodi prema autonomiji za Ruse u sklopu Ukrajine, uz sva prava koja su im ranije bila oduzeta kao npr. ruski jezik. E sad, naravno obje strane će ovo odbiti. Ali to je politika, nema veze sa simpatijama. Simpatije dolaze jednostavno od suosjećanja sa ukrajinskim narodom. Sad im gađaju elektrane, narod će se smrzavati usred zime, treba biti posebno đubre pa uživati u smrzavanju milijuna ljudi. Rusija je ta koja je izvršila agresiju. Jedna razumljiva stvar bi bila da su samo ušli u Donbas da zaštite Ruse, a potpuno je druga neprihvatljiva stvar napasti cijelu Ukrajinu sve do Lavova. Rusi su možda i mogli ući u Donbas i zaštititi Ruse, EU i USA vjerojatno ne bi ni reagirali na to. Za simpatije te velike teme EU i NATO, ljevičarsko ludilo na Zapadu itd, nemaju puno značenja. Poanta simpatije je da su Rusi divljački bombardirali i planirali osvojiti cijelu Ukrajinu. Odakle im to pravo? Za to nema opravdanja. To je ipak malo više od početnog ajde recimo opravdanog razloga "zaštititi ugrožene Ruse". Čak ni Turska nije osvojila cijeli Cipar, nego samo osvojila dio gdje žive Turci. Kako se ne bih previše ponavljao, pokušajte "Hrvate" ne pitati pompozno "Podržavaju li rusku agresiju?", nego ova druga malo prizemnija i životnija pitanja. I sam ih koristim u razgovoru i vatreni ukrofili se onda zbune. Zanima me kakve će odgovore dati Vaši "Hrvati"? Poanta je da su Rusi trebali biti opkoljeni više nego što su ranije bili, njihova flota najurena sa Krima (gdje imaju većinu stanovnika), u Ukrajini postavljeni ABM sustavi i rakete srednjeg dometa..... U skladu sa američkim teorijama kako "nije pravedno da Rusija sama ima sve te resurse" i kako je "moguće dobiti nuklearni rat (za početak iznenadnim napadom raketama srednjeg dometa)". I izveli su trapavi "preventivni napad", nešto što inače redovito prakticiraju zapadne vojske i Izraelci.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:52 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Što se tiče miješanja u sukob, slažem se to je diskutabilno i osobno sam protiv toga. Za nas bi bilo najbolje previše se ne uvlačiti u sukob sa nuklearnom velesilom. Moja preporuka Ukrajincima je da pregovaraju sa Rusima, i da rješenje vodi prema autonomiji za Ruse u sklopu Ukrajine, uz sva prava koja su im ranije bila oduzeta kao npr. ruski jezik. E sad, naravno obje strane će ovo odbiti. Ali to je politika, nema veze sa simpatijama. Simpatije dolaze jednostavno od suosjećanja sa ukrajinskim narodom. Sad im gađaju elektrane, narod će se smrzavati usred zime, treba biti posebno đubre pa uživati u smrzavanju milijuna ljudi. Rusija je ta koja je izvršila agresiju. Jedna razumljiva stvar bi bila da su samo ušli u Donbas da zaštite Ruse, a potpuno je druga neprihvatljiva stvar napasti cijelu Ukrajinu sve do Lavova. Rusi su možda i mogli ući u Donbas i zaštititi Ruse, EU i USA vjerojatno ne bi ni reagirali na to. Za simpatije te velike teme EU i NATO, ljevičarsko ludilo na Zapadu itd, nemaju puno značenja. Poanta simpatije je da su Rusi divljački bombardirali i planirali osvojiti cijelu Ukrajinu. Odakle im to pravo? Za to nema opravdanja. To je ipak malo više od početnog ajde recimo opravdanog razloga "zaštititi ugrožene Ruse". Čak ni Turska nije osvojila cijeli Cipar, nego samo osvojila dio gdje žive Turci. Pravo ne postoji , postoji samo sila. Ili ju imaš za nametnuti svoju volju ili nemaš. Slažem se, samo srećom nisam političar pa ne moram se slagati s time.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:53 |
|
|
Ovaj klon goranhr bi mogao biti moskovski bot, uvijek izokreće teme i izbjegava konkretne odgovore, a postovi se uvijek vjerno drže zadane kremaljske skripte.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 15:58 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Poanta je da su Rusi trebali biti opkoljeni više nego što su ranije bili, njihova flota najurena sa Krima (gdje imaju većinu stanovnika), u Ukrajini postavljeni ABM sustavi i rakete srednjeg dometa..... U skladu sa američkim teorijama kako "nije pravedno da Rusija sama ima sve te resurse" i kako je "moguće dobiti nuklearni rat (za početak iznenadnim napadom raketama srednjeg dometa)". I izveli su trapavi "preventivni napad", nešto što inače redovito prakticiraju zapadne vojske i Izraelci. Recimo ovo, mali hrvatski čovjek koji iskreno suosjeća s Rusima zato što bi u Ukrajini mogle biti postavljene rakete srednjeg dometa Prirodniji su mi oni koji vjeruju u Rusiju zato što nas jedina može zaštititi od rodne ideologije i pogubnog utjecaja holivudskih filmova.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 16:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hrvate koji podržavaju rusku agresiju sam susreo isključivo na forumu. U stvarnom životu je svatko pro-ukrajinski. Ispod kojeg kamena se ovi pro-ruski kriju, ne bih znao. Prestani se družit sa pe.der.čićima pa ćeš možda i čut.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25785 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ovaj klon goranhr bi mogao biti moskovski bot, uvijek izokreće teme i izbjegava konkretne odgovore, a postovi se uvijek vjerno drže zadane kremaljske skripte.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:07 |
|
|
Planina je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hrvate koji podržavaju rusku agresiju sam susreo isključivo na forumu. U stvarnom životu je svatko pro-ukrajinski. Ispod kojeg kamena se ovi pro-ruski kriju, ne bih znao. Prestani se družit sa pe.der.čićima pa ćeš možda i čut. Da, to više govori o tomu s kim se netko druži.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:10 |
|
|
weasel je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sto ti znas o meni i zato na seri moj život nije bio vridan metka 92-ge..inzato ne pizdi klinac jer da imas veze ime Rusija i komunizam nebibspomenuo.:al valjda tinje to po genetici..sitnije caca bio reci al iskreno..ovo inace ne volim pricat inzadnji put mi je al si mi diga živac balavce.: A tuđi životi su bili vrijedni? Svi ste isti, foteljaši u minhen bojni, to je HDZ danas. Ooo, @laganini nam je dezerterec? A kad ga čovjek čita osobno je po Vukovaru tenkove lovio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:14 |
|
|
..da toliki da nisam nikad imao ni yu pasos a niti sam vadio hr putovnicu..
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:16 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Što se tiče miješanja u sukob, slažem se to je diskutabilno i osobno sam protiv toga. Za nas bi bilo najbolje previše se ne uvlačiti u sukob sa nuklearnom velesilom. Moja preporuka Ukrajincima je da pregovaraju sa Rusima, i da rješenje vodi prema autonomiji za Ruse u sklopu Ukrajine, uz sva prava koja su im ranije bila oduzeta kao npr. ruski jezik. E sad, naravno obje strane će ovo odbiti. Ali to je politika, nema veze sa simpatijama. Simpatije dolaze jednostavno od suosjećanja sa ukrajinskim narodom. Sad im gađaju elektrane, narod će se smrzavati usred zime, treba biti posebno đubre pa uživati u smrzavanju milijuna ljudi. Rusija je ta koja je izvršila agresiju. Jedna razumljiva stvar bi bila da su samo ušli u Donbas da zaštite Ruse, a potpuno je druga neprihvatljiva stvar napasti cijelu Ukrajinu sve do Lavova. Rusi su možda i mogli ući u Donbas i zaštititi Ruse, EU i USA vjerojatno ne bi ni reagirali na to. Za simpatije te velike teme EU i NATO, ljevičarsko ludilo na Zapadu itd, nemaju puno značenja. Poanta simpatije je da su Rusi divljački bombardirali i planirali osvojiti cijelu Ukrajinu. Odakle im to pravo? Za to nema opravdanja. To je ipak malo više od početnog ajde recimo opravdanog razloga "zaštititi ugrožene Ruse". Čak ni Turska nije osvojila cijeli Cipar, nego samo osvojila dio gdje žive Turci. Pravo ne postoji , postoji samo sila. Ili ju imaš za nametnuti svoju volju ili nemaš.To i ja uvijek pokušavam objasniti ljudima, ali malo tko to razumije. Silom uspostavljanje nepromjenjivih činjenica.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: weasel je napisao/la: A tuđi životi su bili vrijedni?
Svi ste isti, foteljaši u minhen bojni, to je HDZ danas. Ooo, @laganini nam je dezerterec?A kad ga čovjek čita osobno je po Vukovaru tenkove lovio. Morao je grijat fotelju , da se ne ohladi
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:17 |
|
|
laganini je napisao/la: ..da toliki da nisam nikad imao ni yu pasos a niti sam vadio hr putovnicu.. Zašto nisi imao putovnicu? Jel zato što nisi bio regulirao vojnu obvezu?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Planina je napisao/la: Prestani se družit sa pe.der.čićima pa ćeš možda i čut.
Da, to više govori o tomu s kim se netko druži. Kao da bi vi mogli danas ovako junački kritizirati, da vam moje društvo to nije omogućilo.
1083 of 2558 - 42.34%
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..da toliki da nisam nikad imao ni yu pasos a niti sam vadio hr putovnicu.. Zašto nisi imao putovnicu? Jel zato što nisi bio regulirao vojnu obvezu? ..zato sto mi nije tribala tuflacino..ko tebi ..nisi moga drugačije iz svoje vukojebine.:
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 17:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..da toliki da nisam nikad imao ni yu pasos a niti sam vadio hr putovnicu.. Zašto nisi imao putovnicu? Jel zato što nisi bio regulirao vojnu obvezu? Čini mi se da je i laganini imao mamu lekarku
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 18:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Zašto nisi imao putovnicu? Jel zato što nisi bio regulirao vojnu obvezu?
Čini mi se da je i laganini imao mamu lekarku ..po cemu si to zaključio pa cilo vrime se predstavljam ko seljačko Dite…
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nema dragovoljaca iz Hrvatske na ruskoj strani? Postano: 19 pro 2022, 19:29 |
|
|
weasel je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Zašto nisi imao putovnicu? Jel zato što nisi bio regulirao vojnu obvezu?
Čini mi se da je i laganini imao mamu lekarku Ne, on je imao radnu obvezu. Ne mogu svi ratovati. Mora netko biti i na carini.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|