|
|
Stranica: 168/172.
|
[ 4298 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 02 ruj 2024, 22:49 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4169 Lokacija: Granica je na Drini!
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je smjehotresan onaj video uradak kad se okliznu i pade. Zapovjednik oružanih snaga lol Tada je bio premijer u pokušaju i dobar drug sa komšićem.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 07 ruj 2024, 17:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Milanović: Sarajevo i njegovi "sponzori" ne mare za Hrvate u BiH, moramo im pomoći Citat: "Moramo se dogovoriti što da napravimo za te ljude. Političko Sarajevo i njegovi sponzori, to je Ured visokog predstavnika i američka ambasada, ne zanimaju bosanskohercegovački Hrvati već tko je šef tajne službe i kako surađuje s Amerikancima u suzbijanju militantnog islama. To je jedino što ih zanima", istaknuo je Milanović.
Uz zaključak da Plenković, nakon što je konstatirao problem, "sad pet godina može biti miran", Milanović tvrdi da je odnos "ekipe" iz SDA i političkog Sarajeva prema Plenkoviću isti kao prema njemu. https://www.dnevnik.ba/vijesti/milanovi ... ci-2666455
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 05 lis 2024, 16:42 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4169 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Citat: Prisjetio se kako je krajem listopada 1991. tadašnji načelnik ratnog stožera Antun Tus pozvao preko Radija 101 Zagrepčane da se odazovu obrani domovine, dođu na Velesajam i da se ide organizirano u Vukovar i prema Vukovaru.
"U gradu od 850.000 ljudi tog istog popodneva odazvalo se 320 mladića. Ne tri tisuće, nego 320. Među njima i moja dva, tri prijatelja, Ja nisam. Svi su bili smrznuti od straha. Bilo im je stalo i nisu vjerovali što se događa. I zato je vaš uspjeh da ste uspjeli obraniti svoje mjesto unatoč brojnijem neprijatelju velika stvar, stvar koju je učinilo malo dobrih ljudi", rekao je Milanović.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 05 lis 2024, 17:09 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10017 Lokacija: No Country for White Men
|
Respekt za izjavu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 05 lis 2024, 19:10 |
|
|
MiB je napisao/la: Citat: Prisjetio se kako je krajem listopada 1991. tadašnji načelnik ratnog stožera Antun Tus pozvao preko Radija 101 Zagrepčane da se odazovu obrani domovine, dođu na Velesajam i da se ide organizirano u Vukovar i prema Vukovaru.
"U gradu od 850.000 ljudi tog istog popodneva odazvalo se 320 mladića. Ne tri tisuće, nego 320. Među njima i moja dva, tri prijatelja, Ja nisam. Svi su bili smrznuti od straha. Bilo im je stalo i nisu vjerovali što se događa. I zato je vaš uspjeh da ste uspjeli obraniti svoje mjesto unatoč brojnijem neprijatelju velika stvar, stvar koju je učinilo malo dobrih ljudi", rekao je Milanović. So true!
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 05 lis 2024, 21:34 |
|
|
Ako otiđe u drugi krug, moga bi uspit. Bar na ričiman je tvrdokoran po ikakvon mišanju u rat u Ukrajini. Drugi pokazujedu zadršku, baren oni kojima mediji dajedu prostor.
Plenkivić drži vladinu stranu u slanju časnika u Nimačku. Ali i to je mišanje.
Pa sitite se kako smo mi u Hrvatskoj popižđivali na grčko kršenje sankcija Srbiji i Crnoj Gori kroz šverc, bankovne račune, što je ondi bilo odmorišće za arkanovce, utočišće srpskih kriminalaca, pranje novca ...
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 08 lis 2024, 16:37 |
|
|
Da ne bude kasnije "nismo znali".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 08 lis 2024, 16:46 |
|
|
Hdz i primorac
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 08 lis 2024, 16:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37779 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 08 lis 2024, 19:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7314 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Svaka mu je za Njegoša, osim naravno o pozdravu ZDS i prvom bijelom polju.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 08 lis 2024, 19:39 |
|
|
kiler je napisao/la: Svaka mu je za Njegoša, osim naravno o pozdravu ZDS i prvom bijelom polju. Svatko tko ima želudac sjediti i smješkati se sa mesićem je obična štetočina.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 08 lis 2024, 23:33 |
|
|
4,3 mil. pretplatnika 2.100 lajkova 700 komentara oduševljenja
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 00:31 |
|
|
horus je napisao/la: kiler je napisao/la: Svaka mu je za Njegoša, osim naravno o pozdravu ZDS i prvom bijelom polju. Svatko tko ima želudac sjediti i smješkati se sa mesićem je obična štetočina. Običan psihopat.
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 09:22 |
|
|
Nikad neću shvatiti da ima Hrvata desničara koji su za Rusiju.
Za ljevicu shvaćam. Iako povjesničari tipa Jakovina žele Titovu Jugoslaviju predstaviti kao zapadnu zemlju, to je bila komunistička diktatura sklona Rusiji, čim se Staljin ohladio, odnosi su otoplili. Dakle njima je Rusija i dalje Centar svijetske revoluciju.
Ali za Hrvata desničara da podupire doslovno sve što se nama dogodilo 90-tih a sada se događa Ukrajini, to ne razumijem...
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 09:47 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1943 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Michael Collins je napisao/la: Nikad neću shvatiti da ima Hrvata desničara koji su za Rusiju.
Za ljevicu shvaćam. Iako povjesničari tipa Jakovina žele Titovu Jugoslaviju predstaviti kao zapadnu zemlju, to je bila komunistička diktatura sklona Rusiji, čim se Staljin ohladio, odnosi su otoplili. Dakle njima je Rusija i dalje Centar svijetske revoluciju.
Ali za Hrvata desničara da podupire doslovno sve što se nama dogodilo 90-tih a sada se događa Ukrajini, to ne razumijem... Stvari su tu malo kompliciranije...to što su Rusi podupirali Srbiju ne znači da su apriorno bili protiv Hrvatske. "Ljevica" u Hrvatskoj je u vanjskopolitičkoj orijentaciji totalno atlantistička, praktički u nekim trenucima djeluju kao lokalna ispostava američkih neocona, ima par proruskih marginalaca poput Peovićke, ali velikoj većini iz tog tabora je Rusija totalno odiozna. "Desnica" je s vremenom oko tih stvari čak postala pragmatičnija. P.S. Istina da je nakon Staljinove smrti došlo do izvjesnog zatopljenja između Tita i Moskve, ali više nije bilo šanse da se Jugoslavija vrati u sovjetski tabor, kocka je već bila bačena.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 10:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25571 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Michael Collins je napisao/la: Ali za Hrvata desničara da podupire doslovno sve što se nama dogodilo 90-tih a sada se događa Ukrajini, to ne razumijem...
Evo ga još jedan što povlači pralele sa ratom iz devedesetih. Kao nije im jasno zašto mi ne bi bili na strani Zapada jer nam je Rusija uvela embargo na naoružanje i prijetila sankcijama svako malo. Svi desničari bi trebali biti na strani Zapada jer nam je on doturao oružje, ne Rusija. I Rusija je za vrijeme davila Hrvate u ratu protiv muslimana. Nije to bio Zapad. Rusija je skoro tri decenije tlačila hrvatski narod u BiH, mijenjala ustave i zakone na štetu Hrvata, omogućavala muslimansku majorizaciju i obespravljivanje našeg naroda, a kad bi se Hrvati pobunili slala svoje tenkove na banke, televizije i druge naše institucije. Rusija gradi ograde na granici Hrvatske i BiH, između istog naroda. Nije to EU.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 10:49 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Bobovac je napisao/la: Michael Collins je napisao/la: Ali za Hrvata desničara da podupire doslovno sve što se nama dogodilo 90-tih a sada se događa Ukrajini, to ne razumijem...
Evo ga još jedan što povlači pralele sa ratom iz devedesetih. Kao nije im jasno zašto mi ne bi bili na strani Zapada jer nam je Rusija uvela embargo na naoružanje i prijetila sankcijama svako malo. Svi desničari bi trebali biti na strani Zapada jer nam je on doturao oružje, ne Rusija. I Rusija je za vrijeme davila Hrvate u ratu protiv muslimana. Nije to bio Zapad. Rusija je skoro tri decenije tlačila hrvatski narod u BiH, mijenjala ustave i zakone na štetu Hrvata, omogućavala muslimansku majorizaciju i obespravljivanje našeg naroda, a kad bi se Hrvati pobunili slala svoje tenkove na banke, televizije i druge naše institucije. Rusija gradi ograde na granici Hrvatske i BiH, između istog naroda. Nije to EU. Aj ti to objasni ovim budalama. Jebo ih Zelenski, ne bi dozvolio da me on i ove sotone sa Zapada vode u kino a ne u rat
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 11:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Michael Collins je napisao/la: Ali za Hrvata desničara da podupire doslovno sve što se nama dogodilo 90-tih a sada se događa Ukrajini, to ne razumijem...
Evo ga još jedan što povlači pralele sa ratom iz devedesetih. Kao nije im jasno zašto mi ne bi bili na strani Zapada jer nam je Rusija uvela embargo na naoružanje i prijetila sankcijama svako malo. Svi desničari bi trebali biti na strani Zapada jer nam je on doturao oružje, ne Rusija. I Rusija je za vrijeme davila Hrvate u ratu protiv muslimana. Nije to bio Zapad. Rusija je skoro tri decenije tlačila hrvatski narod u BiH, mijenjala ustave i zakone na štetu Hrvata, omogućavala muslimansku majorizaciju i obespravljivanje našeg naroda, a kad bi se Hrvati pobunili slala svoje tenkove na banke, televizije i druge naše institucije. Rusija gradi ograde na granici Hrvatske i BiH, između istog naroda. Nije to EU. Zapad je do 1995. podržavao Beograd, to sve stoji. Svejdno smo se oduprijeli, i uspijeli ulaskom u EU, NATO, Schengen i eurozonu postati dio tog Zapada, na ogorčenje nekih članica. No da, bili su šupci prema nama. Ali zato moramo podržavati "Ruski mir" i "Srpski svet" ? Osnivanje krajina po Donjecku i Luhansku, svakodnevno namjerno granatiranje civila po Kijevu?
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 11:49 |
|
|
Glupe usporedbe ali toliko opetovano da je postalo suludo raspravljati o tome.
Samo usporediti Zelenog i Tudjmana, i sve teze o paralelama padaju u vodu. Dok smo mi imali embargo na uvoz oruzja, Zelenom zapad salje milijarde. Prosjecno inteligentnoj osobi dovoljno da postavi pitanja, sam sebi. A odgovor nije daleko.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 11:55 |
|
|
Michael Collins je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Evo ga još jedan što povlači pralele sa ratom iz devedesetih.
Kao nije im jasno zašto mi ne bi bili na strani Zapada jer nam je Rusija uvela embargo na naoružanje i prijetila sankcijama svako malo. Svi desničari bi trebali biti na strani Zapada jer nam je on doturao oružje, ne Rusija.
I Rusija je za vrijeme davila Hrvate u ratu protiv muslimana. Nije to bio Zapad. Rusija je skoro tri decenije tlačila hrvatski narod u BiH, mijenjala ustave i zakone na štetu Hrvata, omogućavala muslimansku majorizaciju i obespravljivanje našeg naroda, a kad bi se Hrvati pobunili slala svoje tenkove na banke, televizije i druge naše institucije.
Rusija gradi ograde na granici Hrvatske i BiH, između istog naroda. Nije to EU.
Zapad je do 1995. podržavao Beograd, to sve stoji. Svejdno smo se oduprijeli, i uspijeli ulaskom u EU, NATO, Schengen i eurozonu postati dio tog Zapada, na ogorčenje nekih članica. No da, bili su šupci prema nama. Ali zato moramo podržavati "Ruski mir" i "Srpski svet" ? Osnivanje krajina po Donjecku i Luhansku, svakodnevno namjerno granatiranje civila po Kijevu? Ako nisi u stanju spriječiti rat u ukrajni onda ga moraš tolerirat, pomiri se stime. Za mene je sramotnije što naši rusofili pate od psihoze i ne propuštaju ni jednu priliku da nas dnevno sjete zapadnog globo-homo-sotonizma. Stime su stali u red sa svim sljedbenicima umeta, cilj opravdava sredstvo. Nekima je dovoljno ruska cizma, a nekima su dodatno potrebni hezbolah i hamas. Kad je čovjek poglup i neškolovan, a s druge strane dovoljno sposoban da koristi internet, onda to dobije takav oblik. U seljackom prevodu: kad seljo uzjaši velikog konja, ni đavo ga ne skide snjega.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 12:26 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Glupe usporedbe ali toliko opetovano da je postalo suludo raspravljati o tome.
Samo usporediti Zelenog i Tudjmana, i sve teze o paralelama padaju u vodu. Dok smo mi imali embargo na uvoz oruzja, Zelenom zapad salje milijarde. Prosjecno inteligentnoj osobi dovoljno da postavi pitanja, sam sebi. A odgovor nije daleko. Za razliku od Putina koji polugol se naslikava na *********, a u stvarnosti skriva izoliran u svojoj palači, Zelenski se dokazao u praksi. Nije pobjegao kada su mu nudili avion i jedan je od motivatora da se u prva tri dana spasi Kijev. Franjo nije imao potporu Zapada i pogotovo ne EZ. Da se pita neke članice mi bi i danas bili u Jugoslaviji. Ali to ne znači da treba kazniti Ukrajinu za to.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 12:28 |
|
|
Michael Collins je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Glupe usporedbe ali toliko opetovano da je postalo suludo raspravljati o tome.
Samo usporediti Zelenog i Tudjmana, i sve teze o paralelama padaju u vodu. Dok smo mi imali embargo na uvoz oruzja, Zelenom zapad salje milijarde. Prosjecno inteligentnoj osobi dovoljno da postavi pitanja, sam sebi. A odgovor nije daleko. Za razliku od Putina koji polugol se naslikava na *********, a u stvarnosti skriva izoliran u svojoj palači, Zelenski se dokazao u praksi. Nije pobjegao kada su mu nudili avion i jedan je od motivatora da se u prva tri dana spasi Kijev. Franjo nije imao potporu Zapada i pogotovo ne EZ. Da se pita neke članice mi bi i danas bili u Jugoslaviji. Ali to ne znači da treba kazniti Ukrajinu za to. A sto bi nas trebao boliti k... za Ukrajinu koja je bila protiv Hrvatske u ratu za neovisnost?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 12:34 |
|
|
Flamel je napisao/la: "Ljevica" u Hrvatskoj je u vanjskopolitičkoj orijentaciji totalno atlantistička, praktički u nekim trenucima djeluju kao lokalna ispostava američkih neocona, ima par proruskih marginalaca poput Peovićke, ali velikoj većini iz tog tabora je Rusija totalno odiozna.
.
Ljevica u Hrvatskoj nije nikada bila istinski zapadno orijentirana. Ona je podržavala EU kada se mislilo da će i Srbija ući ili istovremeno ili vrlo brzo. Sjeti se naše proslave ulaska 2013. Mogla se komotno održati u Beogradu. Pogledaj kako su hladno dočekali eurozonu i Schengen. Odjednom im se sviđa kuna i podržavaju suverenizam koji su desetljećima ismijavali. Zašto? Zato što je postalo jasno da između Hrvatske i Balkana sada postoji ozbiljna granica i ona neće tako skoro nestati. Znaju da u Schengenu nema nekih carinskih unija s Beogradom. Znaju da u eurozoni nema nekakvih povezivanja ekonomski sa Open Balkans. I to im se ne sviđa nimalo.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 12:38 |
|
|
Samo potpuni idioti mogu u 2024 godini bit zapadno orijentirani
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Michael Collins
|
Naslov: Re: Zoran Milanović - Predsjednik RH 2020.-2030. Postano: 09 lis 2024, 12:56 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Samo potpuni idioti mogu u 2024 godini bit zapadno orijentirani Oko 50% sve ekonomije na svijetu su u EU, SAD-u i Japanu. Ne po glavi, nego ukupne. 99% stanovnika Rusije, Venezuele, Kube, Sjeverne Koreje ili cijele Afrike bi sutra potpisali da žive na Zapadu. od ljudskih prava do kvalitete života. Što točno može neZapad ponuditi ?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|