|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 89 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 01 kol 2021, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77384 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
HHerceg je napisao/la: Aguero matičnim ćelijama želi produžiti karijeru i zablistati u Barceloni
BullevarDodika prije 1 minut Pa ako ovo stvarno radi, dajte da otkopamo Aliju i roknemo mu te matične ćelije - on jedini zna kako da ukine Prelepu i Večnu Republiku Srpsku i uspostavi Republiku takozvanu BIH.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 01 kol 2021, 14:14 |
|
|
Tuka uspeo da završi trku
BullevarZezanja prije 7 minuta Sad će SDA tallibani da se lože i međusobno histerično udaraju krezavim glavudžama po mahalama i kasabama u znak radosti do srede, a od srede nazad u očaj i sumornu realnost...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 04 kol 2021, 23:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77384 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ruski ambasador u intervju za Klix Citat: Za kraj, rekli ste nam da često čitate portal Klix.ba. Šta vam se sviđa?
-Najviše volim komentare čitalaca.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 05 kol 2021, 18:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60258 Lokacija: DAZP HQ
|
Na današnju vijest da Valentino Rossi završava karijeru. Citat: BullevarUspeha Na današnji dan je i Izet Nanić završio karijeru
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 05 kol 2021, 18:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Na današnju vijest da Valentino Rossi završava karijeru. Citat: BullevarUspeha Na današnji dan je i Izet Nanić završio karijeru
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 05 kol 2021, 18:25 |
|
|
Vest: Zapadne zemlje zatražile od Rusije da povuče odluku o priznavanju Južne Osetije i Abhazije
Komenatar, BullevarUspeha: Baš su to Rusi i planirali da urade čim se povuku sa Krima...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 05 kol 2021, 19:50 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
BullevarUspeha prije 1 sat Pokušavam da zamislim nezamislivo - koliko trenutno smrde Sarailabad i krezavi SDA tallibani u njemu. SDA talliban je, u najboljem slučaju, preostale zube oprao pre jednog dana - kad otvori usta to mora izluđujuće loše da smrdi. Pa se israo, nije oprao dupe, nije oprao WC šolju, oznojio se, ne može da se istušira, ne može da opere ruke, ne može da opere veš... žuto napred, braon pozadi. Užas. A puna mu
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 05 kol 2021, 23:40 |
|
|
BullevarUspeha prije 1 minut Nikada u ovo vreme nije bilo ovoliko čitalaca i komentatora na Klix-u. Laik bi se zapitao šta se događa? Ništa. Očajnički čekaju SDA tallibani vodu. *** izašlo napolje 3 santima, pazuh smrdi kao vepar, a usta suva kao barut. Nažalost, nema vode i dalje. Odvrni sve slavine i idi da spavaš, tallibančiću: ili će da te probudi šuštanje vode, ili ćeš se sam probuditi kao što se svakog jutra Sebija Izetbegović budi - sa *** pored sebe.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 06 kol 2021, 01:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 15 kol 2021, 09:33 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Bošnjaci: Trebamo nabavit helikopter
BullevarLopte prije 43 minuta Pa šta bi krezavi SDA talliban i radio sa helikopterom? Nije to mešalica za beton
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 16 kol 2021, 08:38 |
|
|
Sada se sprda kako krezavi SDA Talibani su totalno nesposobni u usporedbi sa afganistanskim Talibanima.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 17 kol 2021, 14:24 |
|
|
Citat: Pa što NATO ne gasi požar u Jablanici nego Helikopterska jedinica Prelepe i Večne Republike Srpske? Citat: Da sam igrom sudbine rođen kao tallibanski SDA nesrećnik u 18% SDA mahale, ja bih sebi i svojoj porodici pružio utehu da se preselim u Prelepu i Večnu Republiku Srpsku jer tamo stvari funkcionišu. Ima vakcina, ima vode, ima vazduha, ima autoputa... U 18% SDA mahale samo afere i otimačine i nema ništa. Juče nisi imao vodu 33 sata u Sarailabadu, a danas treba da se raduješ što ga Tanović i Bono guraju jedan drugom u auspuh. Besmisleno.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 17 kol 2021, 14:25 |
|
|
Citat: Bisera Turković planira turneju po oslobođenom Avganistanu. Tallibani tamo uveliko traže recept za pohovanog oktopoda punjenog pečenim volom. Citat: Nisu ti potrebne finansije da bi opstao. Pa vidi samo SDA tallibane u mahali: vakcine stižu iz Beograda, helikopteri iz Banjaluke, pšenica i brašno iz Novog Sada, pivo iz Zaječara... Lezi, hlebe, da te jedem. Vrati ovu supu mlaku, zahtevam toplu sadaku. Citat: Pun je kao ormar Sebije Izetbegović. Citat: Jel SFF znači Srpski Filmski Festival? Sve OK, ali odmorite malo od srpskih serija i filmova, ima i drugih. Citat: Bajden: Potrošili smo milijarde na vojsku Azerbejdžana i oni su se, na kraju, predali talismanima. Glavni grad Kavali je pao bez borbe. Ovako nešto se nikad nije dogodilo, odgovorno tvrdim, jer sam kao dečak lično gledao bitku između Spartanaca i Persijanaca. Citat: Nemam želju da proučavam Islam. Voleo bih i ovo što znam da zaboravim.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 17 kol 2021, 14:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 17 kol 2021, 15:41 |
|
|
Citat: Hteo Dodik da potpiše saglasnost da helikopter gasi požar i sekretarica mu donela papir i olovku i rekla: Damir će vam biti jako zahvalan.Koji DAMIR??? Pa načelnik Jablanice. I Dodik pocepao saglasnost...
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 17 kol 2021, 16:30 |
|
|
U BiH su prošle godine najviše investirale Srbija i Hrvatska https://www.klix.ba/biznis/privreda/u-b ... /210817111BullevarEXPO prije 36 minuta Budale misle da će u budućnosti da se puca kao '93. Neće, samo ti, SDA tallibanu, lezi večeras ranije u krevet - da ne zakasniš na posao. Znaš kako gazda Srbin to ne voli. A tek gazda Hrvat... jeza. ↑ 44 ↓ 5
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 19 kol 2021, 18:25 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: Bisera Turković planira turneju po oslobođenom Avganistanu. Tallibani tamo uveliko traže recept za pohovanog oktopoda punjenog pečenim volom.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 19 kol 2021, 18:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Baš, sad će i Džaferović i tamo, nakon Pakistana.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 02 stu 2021, 22:48 |
|
|
Citat: Ovaj Hrvat se popeo na vulkan, onaj Srbin se popeo na Himalaje pre neki dan, a SDA talliban samo gleda u koje dupe da zaroni.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 02 stu 2021, 22:56 |
|
|
BullevarPlinaprije 23 sata Iako nas, nepoturchene Srbe, mnogo mrze u 18% SDA mahale, ja sam za to da se krezavoj i nesposobnoj SDA gologuziji uvek pomogne bez reči i bilo kakvih očekivanja. Jel bolesna beba u Sarailabadu? Čekamo je u Beogradu. Jel nema prevoza za trudnicu da se leči u Zagrebu? Evo helikopter. Jel nemate vakcine, vodu, pšenicu, brašno, gas...? Stiže. Takvi smo mi Srbi. Takvi su nam i dedovi bili. https://youtu.be/FsR6yRLKQsg
|
|
Vrh |
|
|
WhiteTree
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 02 stu 2021, 22:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 08 stu 2021, 10:00 |
|
|
Citat: Sviđa mi se Kylie mnogo. Prvo bih je celu lizao kao SDA talliban čmar i stopala Visokog predstavnika. Onda bih se popeo na nju kao Sebija na KCUS. Zatim bih ušao u nju kao Arkan u Bijeljinu '93. i na kraju je isprskao kao rafal policajce u Sarailabadu. Ne bih joj pretio drugim poluvremenom nego bih se bacio na posao...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 13 stu 2021, 23:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Citat: BullevarVlaha prije 8 minuta SDA tallibani uglavnom slušaju balade nakon utakmice sa Finskom. Top lista u 18% SDA mahale: 1) Nothing else matters 2) November rain 3) Ja potpuno trezan umirem 4) Noć bez sna 5) Tri poljupca hoću ja 6) Neću da budem k'o mašina 7) Ugasila si me kao zadnju cigaretu 8) Život je nekad siv, nekad žut 9) Nothing compares to you 10) Dobro jutro, tugo...
Citat: BullevarVlaha prije 6 minuta Nemojte da ste toliko oštri u osudama ovog čoveka. Jel može SDA talliban da slavi plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu? Ne može. Jel može SDA talliban da proslavlja prvu olimpijsku medalju? Ne može. Jel može SDA talliban da se prijavi za dobrovoljno služenje vojnog roka? Ne može. Pa neka se bar veseli i puca na svadbi... Citat: BullevarVlaha prije 4 minuta Treba učiti od razvijenih nacija. Vidiš ti, na primer, kako su ti Finci ekološki svesni i odgovorni ljudi - reciklirali SDA tallibane za čas. Oprali takozvanu BIH u tri vode.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 14 stu 2021, 00:17 |
|
|
Citat: BullevarSpokoja prije 3 sata Bilo bi lepo i da u Sarailabadu postoji neka žena poput Aide da pravi performanse u Dobrovoljačkoj ulici, gađa jajima sve table na kojima piše "srpski zločinci" i neprestano podseća na strahotu koja se dogodila na Kazanima - ako takva osoba i postoji u Sarailabadu, bolje je da ćuti, jer bi je krezavi SDA tallibani odmah rastrgli golim rukama i preostalim zubima.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bullevarovi komentari Postano: 14 stu 2021, 21:08 |
|
|
BullevarSpokoja je napisao/la: Nisam jugonostalgičar, daleko od toga, ali uvek osetim neku toplinu i radost kad god neka reprezentacija ili klub iz exYU ostvari neki uspeh. Slovenci, Hrvati, Crnogorci, Makedonci, Albanci, ma svi su me obradovali bar po tri puta u životu, jedino me krezavi SDA tallibani zasmejavaju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|