|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 109 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 16:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
...it's always the ugly one! 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 16:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61809 Lokacija: DAZP HQ
|
true. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 16:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Emt mi konačno poslala link na profil :(
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 16:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21675 Lokacija: među zvijezdama
|
 Prije godinu dana i više.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 16:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: :D
Prije godinu dana i više. BRB, on SkyScanner checking Sydney-Wien one-way ticket prices. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 17:00 |
|
|
Ne koristi me za spinove.Postaću zla !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 17:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61809 Lokacija: DAZP HQ
|
uopće nema bosansku facu.  
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 17:05 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: :D
Prije godinu dana i više. BRB, on SkyScanner checking Sydney-Wien one-way ticket prices.  Valjda obratno. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 18:05 |
|
|
dudu je napisao/la: uopće nema bosansku facu.   
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 19:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26940 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aaa Dženana Kučukalić? To li je ona?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 21:44 |
|
|
Odkada to Dzenane nose kriz oko vrata?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 21:52 |
|
|
Ne kužim šta je to bilo na FB? Koja je to slika.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 21:56 |
|
|
doc je napisao/la: Ne kužim šta je to bilo na FB? Koja je to slika. U pravo značenje nas nije sigurno vjerojatno nas 95% ali se pravimo da kužimo. Koliko sam ja skontao, ako su dvije ženske na fotki fb profila onda jedna od te dvije mora biti ružna i sad postavlja se pitanje zašto je to tako, otkud to? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 21:57 |
|
|
To oni ko fol glume da su zbarili ovu malu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 21:58 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Odkada to Dzenane nose kriz oko vrata? Znao sam ja par primjera. Mada, ovo je vjerojatnije neka teen busty latina. 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Odkada to Dzenane nose kriz oko vrata? Znao sam ja par primjera. Mada, ovo je vjerojatnije neka teen busty latina.  Florita Poprsita je to, kako neznas....
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:11 |
|
|
Da ne otvaran novi thread, ovaj video mi je ekstra, covik vidljivo postidjen od ove flirty mace, zao ti ga, a pitas se sto je ne zgrabi.... [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q8LlYCMel_A[/youtube]
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:12 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
doc je napisao/la: Ne kužim šta je to bilo na FB? Koja je to slika. 1. Vidiš sliku profila Dženane te i te, na kojoj je jedna ružna, a jedna zgodna riba, recimo u zagrljaju. 2. Onda se poveseliš i dodaš Dženanu, da bi ispalo kako je vlasnica profila (Dženana) ona ružnija od te dvije.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: Ne kužim šta je to bilo na FB? Koja je to slika. U pravo značenje nas nije sigurno vjerojatno nas 95% ali se pravimo da kužimo. Koliko sam ja skontao, ako su dvije ženske na fotki fb profila onda jedna od te dvije mora biti ružna i sad postavlja se pitanje zašto je to tako, otkud to?  Profilna slika. Ako su na njoj dvije trebe, od toga jedna ružna, uvijek je to profil te ružne.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24514 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: Ne kužim šta je to bilo na FB? Koja je to slika. U pravo značenje nas nije sigurno vjerojatno nas 95% ali se pravimo da kužimo. Koliko sam ja skontao, ako su dvije ženske na fotki fb profila onda jedna od te dvije mora biti ružna i sad postavlja se pitanje zašto je to tako, otkud to?  Ona cura, na čijem profilu - zajednička slika služi profilna slika - bude u pravilu ružnija. Valjda je to jasno i po meni je to nepogrešivo točno. Rijetko maši. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:17 |
|
|
 p.s: jeben ti forum, zasto ne ide video? 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 08 tra 2013, 22:41 |
|
|
Aaa pa to je neki novi članak Marphyjevog zakona! ;D
Nemam takve fb prijateljice.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 09 tra 2013, 02:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aaa pa to je neki novi članak Marphyjevog zakona! ;D
Nemam takve fb prijateljice. Tako ti je to, hvala Duduku, lideru, SDB na potvrdi i potpori. Zašto je to tako - to je pitanje za psihologe, no očito je da ženske misle da je ružnoća (ili ljepota) na slikama zarazna, pa tako fine kokare ne stavljaju svoje slike sa rugobama, dok rugobe stavljaju svoje slike sa ljepoticama.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 09 tra 2013, 09:19 |
|
|
Pitanje za psihologe bi bilo takodje i " zašto VI muškarci ovdje prisutni na temi dodajete nepoznate zenske osobe na FB "? A ) da bi zadovoljili svoje lovačke nagone poznate od nastanka ljudskog roda B )da bi zadovoljili sujetu ( ego ) pred prijateljima i poznanicima hvaleći se podugačkom listom zenskih nepoznatih prijateljica C )da bi uspostavili kontakt sa zenskom populacijom jer ste u stvarnosti stidljivi i neprilagodjeni D )radi usputnog sexa i zabave i sl  FB, msn i druga slična srestva virtualne komunikacije su prvenstveno za prijatelje i poznanike odnosno osobe u čiji ste identitet i fizički izgled sigurni ili bar djelomično sigurni. Forumi, chatovi i kojekakvi sajtovi sluze za komunikaciju na " ostojanju " odnosno distanci. Izvolite se pridrzavati jednostavnih pravila, pa ćete biti poštedjeni " razočarenja ":)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Dvije djevojke na FB profilnoj slici... Postano: 09 tra 2013, 09:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pitanje za psihologe bi bilo takodje i " zašto VI muškarci ovdje prisutni na temi dodajete nepoznate zenske osobe na FB "? A ) da bi zadovoljili svoje lovačke nagone poznate od nastanka ljudskog roda B )da bi zadovoljili sujetu ( ego ) pred prijateljima i poznanicima hvaleći se podugačkom listom zenskih nepoznatih prijateljica C )da bi uspostavili kontakt sa zenskom populacijom jer ste u stvarnosti stidljivi i neprilagodjeni D )radi usputnog sexa i zabave i sl  FB, msn i druga slična srestva virtualne komunikacije su prvenstveno za prijatelje i poznanike odnosno osobe u čiji ste identitet i fizički izgled sigurni ili bar djelomično sigurni. Forumi, chatovi i kojekakvi sajtovi sluze za komunikaciju na " ostojanju " odnosno distanci. Izvolite se pridrzavati jednostavnih pravila, pa ćete biti poštedjeni " razočarenja ":) Potpuno se slažem mlada gospodična da je FB i druga slična sredstva jedino za prijatelje i poznanike odnosno osobe u čiji ste identitet i fizički izgled sigurni ili bar djelomično sigurni, te eventualno neke grupe istomišljenika. A što se tiče toga zašto muški rado dodaju neku zgodnu žensku na fb ako im takva uputi svoj zahtjev razlog leži u onoj dalekoj nadi:- "Hajd možda i bude štagod". Od 30 koje dodam valjda će mi jedna dati da je zaskočim! Ja osobno ne volim takvo dodavanje, puno su mi praktičniji forumi i chatovi, pa bih evo i sada iskoristio prigodu pa pozvao sve žene da da se nimalo ne ustručavaju. Hvala.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|