|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 46 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 11:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Probajmo se igrati igre predvidjanja, mada je to nezahvalan posao no naravno rijeć je o duhovitoj i smiješnoj temi koja sa stvarnim dogadjajima u budućnosti nema nikakve veze.
joe enterlija ozenjen aktivisticom u poznatoj srpskoj radikalnoj stranci, koja je silom prilika iz Hrvatske završila u ravnoj Vojvidini. Zena je takodje i vjernica SPC, te je Djoletov zivot poprimio neka sasvim drugačije oblike i običaje. Ludo je zaljubljen u nju, pa tolerira njene političke i religiozne stavove uz smiješak i bez rasprave.
Gospodin Aga, shvativši da je neovisnost RS-a nemoguća misija kreće u iskrenu borbu protiv vanjskih i unutarnjih separatista. Učlanjuje se u stranku Čedomira Jovanovića i svojim zaslugama i političkim djelovanjem dogura do potrpresjednika.
Zadar, razočaran politikom stranke osniva sopstvenu političku stranku u RH i uz veliki trud nakon tri godine prelazi predizborni prag. Za desetak godina njegova stranka preuzima gotovo cjelokupno biračko tijelo HDZ-a u RH.
Doc, postaje ministar pravosudja u vladi RH, borac za ljudska prava i LGBT populaciju. Ludo se zaljubljuje u Mirelu H. i nakon kratke romanse zeni je.
Ministar na odmoru u Hercegovini upoznaje kršnu, zgodnu i odlučnu Hercegovku koja je bila svojevremeno FB zvijezda i učestovala tri puta na Farmi. Lice sa malih ekrana. Ludo se zaljubljuje i zeni je. Obzirom da nju muči nostalgija za rodnim krajem vraćaju se po njenoj zelji u Mostar i tu svijaju gnijezdo. Obzirom na lovu i njen miraz uzivaju u lagodnom zivotu.
Dudu, politički se aktivira u pokret zelenih i postaje Ministar za zaštitu okoliša. Zeni se iz okoline Varazdina, za pravnicu.
BBC posvećuje se umjetnosti i fotografiji. Izlozbe organizira po Parizu i Londonu. Postaje svjetski poznata faca i zlatni ljiljan ga prepoznaje po slici labudova. Dobija prijeteće poruke!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 14:22 |
|
|
Sarajka, u zrelim godinama, svako jutro budi se sa suzama u očima i gleda prazan jastuk pored sebe. Nakon što obavi toaletu, priđe interaktivnom radnom stolu i kaže: "hologram, molim jutarnja forumska izvješća, izdvoji mi postove sa dozom nervoze", zatim se okrene lagano na levitirajućoj stolici i kaže robotu Haris-5s u ćošku: "kahvu na bosanski način, sa manje šećera, dijetalno pecivo i sok protiv celulita".
Na hologramu se pojavi notifikacija sa jutarnjom alarmantnom analizom mokraće: do početka menopauze još 3 mjeseca. Sarajka je u šoku, dok je Haris-5s poslužuje kahvu na bosanski način sa manje šećera, počinje joj dijeliti savjete. Gospođo, kontaktirao sam banku spreme, trenutno imaju 5007 uzoraka čiji bi genotip bio idealan da rodite zdravog i dugoživućeg čovjeka, no postoji problem, genetski materijal su darovali siromašni rudari iz rudnika neoplomija sa tamne strane mjeseca, stoga je očekivati da ljudi rođeni sa tim genetskim materijalom budu siromašni.
Sarajka ponovno briznu u plač, suza skliznu preko bora na podočnjacima i kanu na dijetalno pecivo, na kojemu se pojavi simbol. Haris-S5 skenira simbol i reče: to je stari bošnjački znak za samoproklestvo, otkriven i detaljno opisan u tajnim tunelima ispod piramide u Visokom.
Sarajka se obraća Hologramu: daj mi dnevna izvješća o aktivnostima, joe enterlija, Gospodina Age, Zadra, Doc, Ministra, Dudua i BBC-a! Što hologram i učini. Izdvoji Ministra, daj mi njegovo stanje na kontu, analizu mokraće njega i njegove zgodne žene Hercegovke i live stream sa lokacija na kojima će se danas Ministar kretati.
Hologram: pristup traženim podacima odbijen, molimo unesite zaporku.
Sarajka histerično: ti glupi stroju, smisli način da dođeš do traženih podataka,meni vrijeme curi.
Sarajci iza leđa prilazi Haris-S5 lagano prisloni tlačnu injekciju na rame i ubrizga dnevnu dozu antidepresiva. Sarajka klonu, pusti suze i sjeti se svojih maštanja od prije 20 godina.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 14:48 |
|
|
LOL dobrooooooo! Pravoooo! Sad reci odakle si prepisao da ne googlam? Jer ti ovako dugačak tekst nisi sastavio ima i godina samostalno Više mi je Bobin stil ovo nekako! Ali fakat dobro! Nasmijala sam se. P.S Minijevi spermatozoidi i potraznja za njim za deset do dvadeset godina neće biti kvalitetni. Dakle unesi Zadra ili Doca U završnicu. Ja sam pragmatična cura. Ljubav je ljubav, ali razmjena genetskog materijala je ipak posao koji zahtijeva promišljanje. Mini će biti oldtajmer! A ova dvojca četrdesetogodišnjaci!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 14:58 |
|
|
Gospođica Emt. Nakon što upoznaje prelepog bečkog Srbina koji je i pojavom i svojim duhom potpuno osvaja, stupa u ljubavnu vezu s njim koju kruniše brakom. Preko njega se polako upoznaje i sa njegovom verom, čita dela blaženopočivšeg jeromonaha Seraphima Rosea gde se upoznaje sa punoćom pravoslavne mistike i u čistoti svoga srca, priprema sebe za blagodeti nadolazećeg Božjeg domostroja. Nakon 12 godina od sklapanja tog prekrasnog braka, dolazi na ovaj glasoviti forum, evocira uspomene na nekadašnja druženja i ubrzo odlazi s njega, ostavljajući fotografiju svoje porodice na kojoj se vide ona, njen muž i tri prekrasna sina, Stefan, Uroš i Nemanja
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 15:01 |
|
|
Bravo Aga! Super!
Ajmo dalje! Znate VI momci biti zanimljivi, samo vas treba potaknuti!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 15:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sad reci odakle si prepisao da ne googlam? Jer ti ovako dugačak tekst nisi sastavio ima i godina samostalno Više mi je Bobin stil ovo nekako! Pa dobro, istina je da ovdje pišem haiku tekstove jer nema volje za ponavljanje jedne te iste priče, no na drugim stručnim forumima moji postovi su opširni. Pa da tekst je inspiriran postovima Bobovca, previše se družim sa njime :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 15:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ManInBlack je napisao/la: Sarajka, u zrelim godinama, svako jutro budi se sa suzama u očima i gleda prazan jastuk pored sebe. Nakon što obavi toaletu, priđe interaktivnom radnom stolu i kaže: "hologram, molim jutarnja forumska izvješća, izdvoji mi postove sa dozom nervoze", zatim se okrene lagano na levitirajućoj stolici i kaže robotu Haris-5s u ćošku: "kahvu na bosanski način, sa manje šećera, dijetalno pecivo i sok protiv celulita".
Na hologramu se pojavi notifikacija sa jutarnjom alarmantnom analizom mokraće: do početka menopauze još 3 mjeseca. Sarajka je u šoku, dok je Haris-5s poslužuje kahvu na bosanski način sa manje šećera, počinje joj dijeliti savjete. Gospođo, kontaktirao sam banku spreme, trenutno imaju 5007 uzoraka čiji bi genotip bio idealan da rodite zdravog i dugoživućeg čovjeka, no postoji problem, genetski materijal su darovali siromašni rudari iz rudnika neoplomija sa tamne strane mjeseca, stoga je očekivati da ljudi rođeni sa tim genetskim materijalom budu siromašni.
Sarajka ponovno briznu u plač, suza skliznu preko bora na podočnjacima i kanu na dijetalno pecivo, na kojemu se pojavi simbol. Haris-S5 skenira simbol i reče: to je stari bošnjački znak za samoproklestvo, otkriven i detaljno opisan u tajnim tunelima ispod piramide u Visokom.
Sarajka se obraća Hologramu: daj mi dnevna izvješća o aktivnostima, joe enterlija, Gospodina Age, Zadra, Doc, Ministra, Dudua i BBC-a! Što hologram i učini. Izdvoji Ministra, daj mi njegovo stanje na kontu, analizu mokraće njega i njegove zgodne žene Hercegovke i live stream sa lokacija na kojima će se danas Ministar kretati.
Sarajka histerično: ti glupi stroju, smisli način da dođeš do traženih podataka,meni vrijeme curi.
Sarajci iza leđa prilazi Haris-S5 lagano prisloni tlačnu injekciju na rame i ubrizga dnevnu dozu antidepresiva. Sarajka klonu, pusti suze i sjeti se svojih maštanja od prije 20 godina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 17:11 |
|
|
Da vam iskreno kazem, zadnjih dana otvaram teme da vas muški dio foruma postaknem na konstruktivnost. Moje prijateljice koje bi i došla pisati ovdje tvrde da ste nezanimljivi, uz par izuzetaka. Tako da je i ova tema za dobrobit foruma
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 18:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ManInBlack je napisao/la: Sarajka, u zrelim godinama, svako jutro budi se sa suzama u očima i gleda prazan jastuk pored sebe. Nakon što obavi toaletu, priđe interaktivnom radnom stolu i kaže: "hologram, molim jutarnja forumska izvješća, izdvoji mi postove sa dozom nervoze", zatim se okrene lagano na levitirajućoj stolici i kaže robotu Haris-5s u ćošku: "kahvu na bosanski način, sa manje šećera, dijetalno pecivo i sok protiv celulita".
Sarajci iza leđa prilazi Haris-S5 lagano prisloni tlačnu injekciju na rame i ubrizga dnevnu dozu antidepresiva. Sarajka klonu, pusti suze i sjeti se svojih maštanja od prije 20 godina. Ovo je fakat dobro čovječe! Stvarno si ti autor? Onda možeš pisati kratke SF priče.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 18:27 |
|
|
Sarajci iza leđa prilazi Haris-S5 lagano prisloni tlačnu injekciju na rame i ubrizga dnevnu dozu antidepresiva. Sarajka klonu, pusti suze i sjeti se svojih maštanja od prije 20 godina. Znači ekstra brate.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 19:27 |
|
|
Bobo, tvoje je djelo!
No nisi htio postati, a MiB se dobrovoljno javio. Prepoznajem po rukopisu. Uz " :)))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 19:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ovo je fakat dobro čovječe! Stvarno si ti autor? Onda možeš pisati kratke SF priče. Ja sam po prirodi futurist / inovator, samo mi nitko ne vjeruje, misle da sam opičen
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 19:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59910 Lokacija: DAZP HQ
|
zar MIB i Bobovac nisu isti forumaš?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 20:36 |
|
|
dudu je napisao/la: zar MIB i Bobovac nisu isti forumaš? Nisu, no znamo s kojeg ti nicka povremeno trolaš dragi ljubice dudice!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 20:37 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ovo je fakat dobro čovječe! Stvarno si ti autor? Onda možeš pisati kratke SF priče. Ja sam po prirodi futurist / inovator, samo mi nitko ne vjeruje, misle da sam opičen Meni bi bilo nezgodno tudju slavu uzeti!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 21:26 |
|
|
Za 20-ak godina: Sara - udana za jednog forumaša Živi s mužem u Zagrebu i muku muči sa dvoje djece u ranim tinejđerskim godinama. Inače ugledna psihologinja... U slobodno vrijeme se bavi humanitarnim radom. Dudu - uspješan poslovni čovjek, sretno oženjen. Jednog dana na vrata mu pokuca jedna mlada dama i kaže da je njegova kćer, za koju nije nikad znao Zadar - glavni državni odvjetnik
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 21:34 |
|
|
Joe Enter - neoženjen. Nakon godina i godina uvjeravanja sebe i drugih na brojnim online forumima da je ateist i da je to jedino razumno i logično, doživljava iskreno obraćenje i odlazi u monahe u jednom pravoslavnom samostanu u Grčkoj.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 01 vel 2014, 23:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Ja sam po prirodi futurist / inovator, samo mi nitko ne vjeruje, misle da sam opičen Meni bi bilo nezgodno tudju slavu uzeti! imati će Haris s5 posla
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 01:02 |
|
|
Koje vI gluposti bubate. za 20 godina vecina ce gutat viagru da bi ga mlatnuli desnicom a drugi dio zatezat ce kozu preko ramena da im sise ne bi mlatarale Po podu.
ili ce nas do tada pokosit neka bozja kazna
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 01:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
zlatna ribica je napisao/la: Za 20-ak godina: Zadar - glavni državni odvjetnik Bože dragi sačuvaj, . Mislim shvatio sam kompliment Ribice no vjeruj mi da bih radje bio lučki radnik nego radio za DORH. Stvar je prestiža .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 11:25 |
|
|
Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Osnovat će te mješoviti pjevački zbor pod nazivom Po meni se ništa neće zvati
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 11:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sarajci iza leđa prilazi Haris-S5 lagano prisloni tlačnu injekciju na rame i ubrizga dnevnu dozu antidepresiva. Sarajka klonu, pusti suze i sjeti se svojih maštanja od prije 20 godina. Wooooow, pure talent! Hoćemo još.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 12:10 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Za 20-ak godina: Sara - udana za jednog forumaša Živi s mužem u Zagrebu i muku muči sa dvoje djece u ranim tinejđerskim godinama. Inače ugledna psihologinja... U slobodno vrijeme se bavi humanitarnim radom. Dudu - uspješan poslovni čovjek, sretno oženjen. Jednog dana na vrata mu pokuca jedna mlada dama i kaže da je njegova kćer, za koju nije nikad znao Zadar - glavni državni odvjetnik Ribi, nemoj im kvariti veselje. Vidiš koliko likuju. A ne bi ni vjerovali da ima u ZG jedan!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 13:03 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
2034. godina.
Aztec sjedi sam u fotelji u šlafroku i papučama u onom istom stanu i gleda dnevnik na TV-u. Oko njega su razbacane po podu ljuske od luka i saransaka, boce pive, nedaleko od fotelje leži plastična lutka, a stanom se širi nesnosni smrad. Već 14 godina niko mu nije došao u goste, čak i poštar, onaj Bošnjo koji je nekoć harao forumima, na brzinu bi gurnuo račune ispod vrata i pobjegao glavom bez obzira. Aztec je propao...napola sijed, blijed ko krpa jer ga sunce nije vidjelo skoro dva desetljeća, neobrijan, neokupan, zubi ko klavir, jedan bijel, jedan crn. Moderni Kvazimodo, moglo bi se reći.
Na Dnevniku je upravo bio prilog o tome kako je Ministar, najbogatiji Hrvat na svijetu (trenutno naseljen u Australiji) donirao najmoderniji aparat sarajevskoj bolnici, tačnije ginekologiji, i Aztec se sjeti djevojke koja mu je stalno pričala o svojim jajnicima, a koju je poslije oženio. Opstali su neka tri mjeseca i kad je prošao onaj prvi val bezuslovne ljubavi, dama je počela primjećivati mahane dotičnog.
A ko bi joj danas mogao zamjeriti?
Svako jutro se budila u sobi koja smrdi na luk, a seks je bio hladan i grub, bez poljubaca (zbog njegovog lošeg zadaha), nimalo nježnosti... Po stanu je stalno nailazila na njegov prljav veš, ostavljao je dlake u kadi nakon kupanja, pišao se u lavabo.. Po čitav dan je sjedio i gledao filmove i nikud je nije vodio, čak ni kod roditelja. Nedjeljom ujutro kad bi pošli na misu od srama je mijenjala bolje na licu ko semafor. Naime, subjekt ove priče je i dalje nosio istu klošarsku odjeću. Odrasli su se prisiljavati da odvrate pogled od tog muzejskog primjerka, a djeca...ah djeca i njihova iskrenost...ona najhrabrija vukla su mame za rukave, upirala prstom u njega i pitala...mama, šta je ono, kupi mi ga za kućnog ljubimca... Plašljiva djeca su, pak, bježala od čudovišta i mjesecima poslije su imala noćne more. Kad su bili nevaljali roditelji bi ih plašili uzvikom- Aztec ante portas! Sve to je dovelo do toga da su jadna dječica počela sanjat kako ih progone one ružne cipele od dvajes maraka. Zbog toga će mame ostavljati upaljena svjetla u dječijim sobama, što će prouzrokovati ogromnu potrošnju električne energije u gradu Sarajevu, pa će doći do redukcije iste. Računi će biti previsoki i ljudi će se spontano početi skupljati ispred parlamenta tražeći progon Azteca. Ispočetka ih vlastodrdršci neće shvatati ozbiljno, pa će ignorisati.
Da je vrag odnio šalu shvatit će kad grad osvane obljepljen plakatima... ˝Il u potok il na Goli otok ˝Istucite ga nek dušmanin jeca ko i naša djeca˝, u potpisu udruženje majki istraumirane djece. ˝Smrt klošaru, život poštaru!˝ (objašnjenje- i Bošnjo je na kraju završio u mentalnoj ustanovi jer ga je i u snu i na javi počeo progoniti zli ankl Albert.
Troglavo predsjedništvo nije znalo šta da poduzme. Nisu se mogli usaglasiti. Najviše je zatezao hrvatski predstavnik koji je svu tu situaciju okarakterisao kao još jedan atak na ugrožene Hrvate u BiH. Poslije višednevnog pregovaranja i uz pomoć visokog predstavnika, na kraju su odlučili da ga stave u doživotni kućni pritvor.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Kako će zivoti nas forumaša izgledati za 10 do 20 godina? Postano: 02 vel 2014, 13:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
hehe, vidim pratis. Cak je i lavabo tu, uz naravno neizostavne cipele. Jedino sto nemam TV pa si fulala u startu. Vidi ovo... Sto kazu slika vrijedi tisucu rijeci.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|