|
|
Stranica: 10/38.
|
[ 938 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 21:58 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: brkove sam sakrila, iz razumljivih razloga U kom milenijumu je ova slika načinjena? Izgledaš mi previše tridesetogodišnjakinajsto za četrdesetogodišnjakinju.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 21:59 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17398 Lokacija: יום טוב
|
Vladimir RUS je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: brkove sam sakrila, iz razumljivih razloga U kom milenijumu je ova slika načinjena. ljeta Gospodnjeg 2013. zelena prije šišanja, crna dva sata kasnije.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:02 |
|
|
To si uradila u dogovoru sa mnom samo da osramotiš forumaše koji su istipkali 9 stranica na ovoj temi slika sa interneta, a nisu uspjeli iščačkati nijednu sliku forumašice. Okrutna si i zato ti je forum zacrnio lice.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:07 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: To si uradila u dogovoru sa mnom samo da osramotiš forumaše koji su istipkali 9 stranica na ovoj temi slika sa interneta, a nisu uspjeli iščačkati nijednu sliku forumašice. Okrutna si i zato ti je forum zacrnio lice. ma kakvi, forumaši su divni ljudi. nego sam ja crna duša...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:08 |
|
|
Nemoj stavljati sv.slike ovdje ima djece mislim na zadar1990, i emt je rekla da je ministar dijete zato što igra PS ali ona nije jer ima plišanog medu u krevetu.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:09 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Nemoj stavljati sv.slike ovdje ima djece mislim na zadar1990, i emt je rekla da je ministar dijete zato što igra PS ali ona nije jer ima plišanog medu u krevetu. možeš li me prepoznati ako me sretneš negdje?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:10 |
|
|
Jel se ljutiš što izbjegavam komentirati tvoju sliku, to je zato što hoću da mi pošalješ jednu u inbox. Zezam se. Zauzet sam.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:11 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Jel se ljutiš što izbjegavam komentirati tvoju sliku, to je zato što hoću da mi pošalješ jednu u inbox. Zezam se. Zauzet sam. strašno se ljutim. vidio si sve što trebaš vidjeti.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:11 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Nemoj stavljati sv.slike ovdje ima djece mislim na zadar1990, i emt je rekla da je ministar dijete zato što igra PS ali ona nije jer ima plišanog medu u krevetu. možeš li me prepoznati ako me sretneš negdje? Mogu ako budeš imala veliki natpis - zgabriel s hb foruma.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:14 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: možeš li me prepoznati ako me sretneš negdje?
Mogu ako budeš imala veliki natpis - zgabriel s hb foruma. pa ja inače hodam s tim transparentom. iako bi točniji natpis bio - s hrhb.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:15 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: brkove sam sakrila, iz razumljivih razloga Lijepo.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:16 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Mogu ako budeš imala veliki natpis - zgabriel s hb foruma. pa ja inače hodam s tim transparentom. iako bi točniji natpis bio - s hrhb. Zato si na slikama u formi, tipkaš na dva foruma.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:18 |
|
|
doc je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: brkove sam sakrila, iz razumljivih razloga Lijepo. Šta je lijepo, nedefiniran si, ograda, trava, ženska?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:20 |
|
|
Druže(doc) na temi o pingvima na antrartici i utjecaju globalnog zatopljenja imaš esej a na sliku drugarice sa foruma samo jednu riječ, jesam li ja jedini ovo primjetio?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:22 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa ja inače hodam s tim transparentom. iako bi točniji natpis bio - s hrhb. Zato si na slikama u formi, tipkaš na dva foruma. ae, trčanje je dobra vježba. nego, kad ti meni pošalješ svoju fotku, dobiješ moju. uobičajeno pravilo.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:23 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Druže(doc) na temi o pingvima na antrartici i utjecaju globalnog zatopljenja imaš esej a na sliku drugarice sa foruma samo jednu riječ, jesam li ja jedini ovo primjetio? ostao je bez teksta.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:29 |
|
|
Nije lose ovo sto vidjeh. Nikako
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:33 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Nije lose ovo sto vidjeh. Nikako eto vidiš. a otpisao si me zbog teme o starim kokama. kakva pogrješka.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:34 |
|
|
Fino izgledate, gospođice Gabriela
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:35 |
|
|
Gospojice Gabrijela, ako nekad budete zainteresovani za diskusiju o tome ko nas bre zavadi, samo se javite ;)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:37 |
|
|
Metemma je napisao/la: Gospojice Gabrijela, ako nekad budete zainteresovani za diskusiju o tome ko nas bre zavadi, samo se javite ;) ne bih, hvala, gosn Metemma. znate kakvo mišljenje imam o četnicima. hvala na pažnji i zbogom.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Druže(doc) na temi o pingvima na antrartici i utjecaju globalnog zatopljenja imaš esej a na sliku drugarice sa foruma samo jednu riječ, jesam li ja jedini ovo primjetio? ostao je bez teksta. Žene znaju tako utjecati.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:39 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Zato si na slikama u formi, tipkaš na dva foruma. ae, tračanje je dobra vježba. nego, kad ti meni pošalješ svoju fotku, dobiješ moju. uobičajeno pravilo. Kako misliš dobijem tvoju, jer sam je već vidio maloprije si je stavila.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25531 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ZGabriel je napisao/la: Slikaš li se ti igdje osim uz tu ogradu??!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 04 ožu 2014, 22:41 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Metemma je napisao/la: Gospojice Gabrijela, ako nekad budete zainteresovani za diskusiju o tome ko nas bre zavadi, samo se javite ;) ne bih, hvala, gosn Metemma. znate kakvo mišljenje imam o četnicima. hvala na pažnji i zbogom. Ma znam, apsolutno, ali znate kakvi su četnici, ne mogu a da ne probaju ;)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|