|
|
Stranica: 37/38.
|
[ 938 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:04 |
|
|
DrMag je napisao/la: laganini je napisao/la: ..a sumnjam po faci i ja bi ti moga bit caca… I poenta tvog posta je? Indirektno ti poručuje da ti je eba mater
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:05 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Znam sta je porucio bezmudi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:11 |
|
|
Sta je zahvat?
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:11 |
|
|
Haram je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Seljak nisu ti police, nego zastitne koje sam nosio poslije zahvata.
Kakvog zahvata? Sta je zahvat uopste? Ne ljuti se, treba malo muda pa metnuti vlatitu sliku na ovakvo opciliste :) zahvat / operacija / neko drugo djelovanje na organizam radi ljecenja, uklanjanja ozljeda itd. Za postaviti vlastitu sliku treba imati minimalno normalna muda, ovi sa klikerima uvucenim u trbusnu supjinu mogu samo anonimno rezati na druge. Ovdje je par forumasa koji ne kriju identitet // slike i pisu ono sto misle. Ja sam pod svojim imenom i prezimenom bio godinama aktivan na drustvenim mrezama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:13 |
|
|
Mag traži od administrator da te kao moderatora stavi u tim. Kad stisneš tu opciju izađu ti imena svih modova osim tebe
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:15 |
|
|
Ne, ne uklapam se u srpski svet.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:19 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ne, ne uklapam se u srpski svet. Pa jest. Na slici si nekako ,,mekan,,! Ušminkan.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
|
|
Neka novovremena i kima oni su provjereni
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
|
|
Drzim do sebe
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:23 |
|
|
DrMag je napisao/la: Drzim do sebe i izgleda Džaba držati do izgleda ako majka priroda nije bila dobre volje na dan tvoga rođenja. Nemaš muške crte lica. Slaba kosa. Ženske usne. Koža na obrazima kao dječija guza. Nema harizme. Nema izraza lica. Nekako si kako bosanci kažu ,,upicanjen,,!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Drzim do sebe i izgleda Džaba držati do izgleda ako majka priroda nije bila dobre volje na dan tvoga rođenja. Nemaš muške crte lica. Slaba kosa. Ženske usne. Koža na obrazima kao dječija guza. Nema harizme. Nema izraza lica. Nekako si kako bosanci kažu ,,upicanjen,,! I ti bi bila na -7 I opet me 10-20 godina mladje gutaju ocima , a vama babama sam ovakav i onakav
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la:
Kakvog zahvata?
Sta je zahvat uopste?
Ne ljuti se, treba malo muda pa metnuti vlatitu sliku na ovakvo opciliste :)
zahvat / operacija / neko drugo djelovanje na organizam radi ljecenja, uklanjanja ozljeda itd. Za postaviti vlastitu sliku treba imati minimalno normalna muda, ovi sa klikerima uvucenim u trbusnu supjinu mogu samo anonimno rezati na druge. Ovdje je par forumasa koji ne kriju identitet // slike i pisu ono sto misle. Ja sam pod svojim imenom i prezimenom bio godinama aktivan na drustvenim mrezama. Ok shvatam, operacija. Cuj, i ja pisem 90 posto ono sto mislim i ono sto cu ponoviti i u real life-u u svako vrijeme. Ali ne zelim postavljati slike zbog anonimiteta jer preko slika mozes naci i ime i prezime a mene je internet pun.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:25 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Drzim do sebe i izgleda Džaba držati do izgleda ako majka priroda nije bila dobre volje na dan tvoga rođenja. Nemaš muške crte lica. Slaba kosa. Ženske usne. Koža na obrazima kao dječija guza. Nema harizme. Nema izraza lica. Nekako si kako bosanci kažu ,,upicanjen,,! Aj da vidimo tebe
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:27 |
|
|
Pa moje ime i prezime je odavno u kartonima sigurnosnih agencija Srbije, BiH, RH, Rusije, USA U Srbiju zato nisam kročio od 1986
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:28 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Džaba držati do izgleda ako majka priroda nije bila dobre volje na dan tvoga rođenja. Nemaš muške crte lica. Slaba kosa. Ženske usne. Koža na obrazima kao dječija guza. Nema harizme. Nema izraza lica. Nekako si kako bosanci kažu ,,upicanjen,,! I ti bi bila na -7 I opet me 10-20 godina mladje gutaju ocima , a vama babama sam ovakav i onakav Ja baba nisam. A ti da si klimakterični srednjovjećonja, jesi. Takvi osim magle ništa ne uhvate.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:31 |
|
|
Dokazi da nisi baba
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:32 |
|
|
DrMag je napisao/la: Pa moje ime i prezime je odavno u kartonima sigurnosnih agencija Srbije, BiH, RH, Rusije, USA U Srbiju zato nisam kročio od 1986 Kod mene to nema veze sa sgirunosnim agencijama. Zasto su puni kartoni tebe? Zajebavas se..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:33 |
|
|
Haram je napisao/la: DrMag je napisao/la: Pa moje ime i prezime je odavno u kartonima sigurnosnih agencija Srbije, BiH, RH, Rusije, USA U Srbiju zato nisam kročio od 1986 Kod mene to nema veze sa sgirunosnim agencijama. Zasto su puni kartoni tebe? Zajebavas se.. Bojis se da ce te neko na ulici mlatiti?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 14:42 |
|
|
DrMag je napisao/la: Haram je napisao/la: Kod mene to nema veze sa sgirunosnim agencijama.
Zasto su puni kartoni tebe? Zajebavas se..
Bojis se da ce te neko na ulici mlatiti? Ne bojim se tuce jer vec preko 15 godina treniram Muay Thai, ili tajlandski boks, kako se to kod nas zove. Ako ista umijem, onda je to istrpiti batine. Ne zelim jednostavno da se moje ime i prezime provlaci kroz forum - mozda je to i neka vrsta paranoje svojstvena ljudima u Srednjoj Evropi. Uzmem li FB kao primjer, onda ne mogu a da ne primjetim da ljudi iz ovog podneblja gotovo nista privatno vise na isti ne stavljaju. To uglavnom rade moji "friends" koji su s Balkana, obicno rodbina, ili onaj ruralni dio, nazovimo. Nemaju uopste nikakve svijesti za to da sve ovo ostaje pohranjeno zauvijek negdje u jebenoj Kaliforniji. Svaka slika tvoje bebe koju stavljas bez pristanka iste kao odrasle osobe, jednostavno sve. A najvise mi se gade facebook-el fatihashi i aminashi. Neko umre a oni ko ovce..stotine njih..el fatiha..el fatiha..el fatiha..el fatiha..pa bog ti mater glupu jebo da ti jebo sta mislis, da je to ko da si se pomolio??? REtoricno pitanje, nije upuceno tebi.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 15:02 |
|
|
Hercegovac na kubik je napisao/la: DrMag je napisao/la: I poenta tvog posta je?
Indirektno ti poručuje da ti je eba mater ..ma daj dr kuži sta je zezancija…
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 15:17 |
|
|
Hercegovac na kubik je napisao/la: DrMag je napisao/la: I poenta tvog posta je?
Indirektno ti poručuje da ti je eba mater Laganini tjedan dana.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 15:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25689 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Haram je napisao/la: I pusti malo kakve bradice da ti se ne primjete godine. ;)
Ono, hefta-dvije se ko fol ne brijes ;) Možda mu je brada sijeda?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 15:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hercegovac na kubik je napisao/la: Indirektno ti poručuje da ti je eba mater Laganini tjedan dana. Nisi triba čovika
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 15:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Haram je napisao/la: I pusti malo kakve bradice da ti se ne primjete godine. ;)
Ono, hefta-dvije se ko fol ne brijes ;) Možda mu je brada sijeda? I u mene vec pomalo se bijeli, sta fali. To picoke vole. Signaliziras neku vrstu zrelosti ako ti je lice mladoliko. Ali ako si vec ko Gandalf onda bolje ne pustaj, u pravu si.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Kako zamišljate druge forumaše/ice Postano: 16 vel 2023, 15:42 |
|
|
haha laganini je fakat lood naskroz..al se ovaj put malo zajebo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|