|
|
Stranica: 2/13.
|
[ 310 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
jationo
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 03 lip 2009, 14:35 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: To su takvi luđaci da ne bi preporučio nikome sa slabom bešikom da čita.. I dokaz da su Hrvati najduhovitiji na ovim prostorima. Tu se nikako ne mogu složiti, jerbo momci stalno iznova recikliraju jedne te iste fore. Gdje je to od Nadrealista.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 03 lip 2009, 14:59 |
|
|
jationo je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: To su takvi luđaci da ne bi preporučio nikome sa slabom bešikom da čita.. I dokaz da su Hrvati najduhovitiji na ovim prostorima. Tu se nikako ne mogu složiti, jerbo momci stalno iznova recikliraju jedne te iste fore. Gdje je to od Nadrealista..  Da, u zadnje vrijeme se dosta ponavlja, treba gledati starije topice.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 03 lip 2009, 23:35 |
|
|
Citat: Our users have posted a total of 19836 articles Vrijedni momci  A legenda koja se krije ispod nicka Srpski Knindza ima u potpisu: OJ VALDECU, ŠTA SI NAUMIJO KAD ISTRAGU TI SI NAPUSTIJO 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1629 of 2558 - 63.68%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DelijeSever
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 16 tra 2010, 18:40 |
|
|
STA DA VAM KAZEM???!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 16 tra 2010, 21:09 |
|
|
 bolje ništa ne reci
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 16 tra 2010, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64357 Lokacija: DAZP HQ
|
|
koji su Srbi na ovoj slici?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 17 tra 2010, 14:10 |
|
|
a što se pošteno ismijah... 
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirka
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 17 tra 2010, 17:32 |
|
|
|
|
taj forum je legendaran, djeluje terapeutski. toplo preporučam protiv anksioznosti i depresije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 23 lip 2010, 23:49 |
|
|
|
Čini se da je stiki pao, ne da se otvoriti. Ustaše i kasapi potpomognuti Vatikanom, Nemačkom, Jevrejima, hakerima i domaćim izdajnicima utamanili su i virtualnu RSK. Claba joj!
Jedna posmrtna pesma za poštu i večno sećanje
i jedna da se prisetimo junačkih dejstava na kojima svi kompleksaši mogu samo da zavide Srbima
:prekrst:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 24 lip 2010, 08:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ode stickypond krajina u istoriju!! Slava joj budi! Voistinu budi!
krst+prekrst!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 25 lip 2010, 13:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 25 lip 2010, 20:53 |
|
|
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 07 stu 2010, 11:31 |
|
|
Šteta što nema više ovoga site-a, tu bi se odlično uklopio ovaj strip ZAGOR TE-NEJ SPAŠAVA PEĆKU PATRIJARŠIJU OD ŠIPTARSKIH TERORISTA! http://forum.coper-srbija.com/index.php?topic=24111.0
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 14 kol 2011, 19:21 |
|
|
Najugledniji članovi ekipe stickyponda, još uvijek su aktivni i danonoćno čuvaju Severinu i njeno još nerođeno Srpsko čedo! Tu su Pavle Zaječarski, Jevrosimka i Radivoje Kruljac. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 14 kol 2011, 20:00 |
|
|
A i da ponovimo mudar savjet srpskim djevojkama glede ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpski Knindza
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 09 ožu 2012, 22:02 Postovi: 15 Lokacija: Zaanštad, Holandija
|
Pozdrav svim Srbima iz svesrpske Hercegovine! Hteo bih da vas obavestim da nakon 3-4 godine ponovno pokrećemo ovaj projekat stvoren da se obrani srpska nejač širom sveta i kozmosa. Otvorena je grupa na poznati fejzbuk http://www.facebook.com/StickypondKrajina Uskoro će da pokrenemo i portal gde ćemo stavljati proverene vesti koje smeju da se bezbedno govore, a pre se nisu smele. Ja sam na fejsbuk http://www.facebook.com/profile.php?id=1155908639 Pozivam sve svoje borce sa foruma i bloga i juzneta i celog sveta da se ponovno vrate pod okrilje Pravoslavstva i Srpskog Kninže!
_________________ Zasto taj Gotovina svugde ima 10% popusta ako ne zato sto je komandovo okupatorskom vojskom u kukavickom napadu na Krajinu! https://www.facebook.com/SrpskaKrajinaWorldwide
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:08 |
|
|
Toooooo!!!! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:09 |
|
|
Pomoz Bog brate Srbine, drago mi da čujem da se vascelo srpstvo i šire ponovo okuplja na stickypondu.  p.s. moram da primetim da ti mnogo dobro stoji cigareta. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpski Knindza
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:13 |
|
|
|
ovo su bile teške 4 godine od kojih sam dvije bio zatočen u vatikanskim podrumima gde su me polevali ladnom vodom i puštali Tonsona po ceo dan. uz pomoć jednog sveštenika koji mi je priznao da mu je ćale Srbin, ali ne sme javno to da kaže pobegao sam.
nakon toga sam bio u srpskom tajlandu sa nekoliko naših srpskih pristaša otkud sam somalijskim piratskim brodom prebačen na Tibet gde sam mantrao celo vreme prisećajući se kako sam trčao za draganom mirković kroz šljivike i livade.
gde su moji momci ppavle zaječarski i njegva brigada? kad se setim suza krene. vidim da su komunisti opet na vlasti u lepoj njihovoj, oće veliku jugoslaviju te da se svaki dinar saliva u magacine njiovog pape i novog svetskog poretka
_________________ Zasto taj Gotovina svugde ima 10% popusta ako ne zato sto je komandovo okupatorskom vojskom u kukavickom napadu na Krajinu! https://www.facebook.com/SrpskaKrajinaWorldwide
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:19 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pomoz Bog brate Srbine , kako reče dudu , sada ćemo uskoro da se okupljamo i na fejsbuku  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:20 |
|
|
|
teška muka te zadesila, ali po molitvi Sv. Save i Sv. Vasilija Ostroškog ostade živ, što je na kraju dana najvažnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:24 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Brate, srećan sam ko malo čedo da te je tvoja patnja za vasceli srpski narod samo ojačala, i da si vaskrsnuo, živ bio junače, pomogo ti Bog i Sveti Sava! I nadam da si u svojoj odisejadi po srpskim krajinama Afrike i Azije skupio nova saznanja o nekadašnjem velikom carstvu do Tokija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:27 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Brate, srećan sam ko malo čedo da te je tvoja patnja za vasceli srpski narod samo ojačala, i da si vaskrsnuo, živ bio junače, pomogo ti Bog i Sveti Sava! I nadam da si u svojoj odisejadi po srpskim krajinama Afrike i Azije skupio nova saznanja o nekadašnjem velikom carstvu do Tokija. kad smo kod toga, šta bi sa velikim srpskim carstvom na zapadu do Milvokija? da li čika Šaja preduzima sve potrebne korake da održi srpstvo u tim drevnim srpskim zemljama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpski Knindza
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:35 |
|
|
ustaše su me disfejsovale i fejkovale sa bloga, ali ću da dokažem poreklo na stickpond jutub samo za hercegovačku braću srbe http://youtu.be/0WejZbQO8ws[ možete da me kontaktišete i na poštansku adresu [email protected]Hiljade ljudi je vikalo moje ime u nadi da će se Vojvoda vratiti. Taj čas je kucnuo od vrata velikog stepe stepanovića srbina! PS ovi smajliji su vam gadni brate, kad nisam pao u nesvest od straha. trebate da instališete srpski forum iz 1998. godine koji provereno radi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Legendarni sajt stickypond krajina Postano: 09 ožu 2012, 22:36 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
Помоз Бог јуначе!
Лепо да те видим бре Книнџо.
Шта то чујем да сте успели да обезбедите финансије? Има да вас нема, ако и ову шансу потраћите.
Каће мали Бата да се ангажује око Фејсбука?
Благословили вас сви српски светитељи у овоме подухвату на славу васцелога српства!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|