|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
boogyman
|
Naslov: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 18:12 |
|
|
Ovaj znak "sukoba"(Vs) sam stavio isključivo zbog smislenosti naslova makar u principu ne mislim da tu ima ikakvog "sukoba"....paythonovci su sasvim je jasno bili uzor nadrealistima,a ovi su taj nihilistički pristup humoru samo prilagodili ovim prostorima i to fantastično prilagodili. Sječate li se kakvih legendarnih,često i gotovo "vizionarskih" skečeva ovog dvojca,nalazite li kakve podudarnosti u nekim konkretnim skečevima? Dakle komentari i linkovi.....oderiiiiii......
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 18:20 |
|
|
boogyman je napisao/la: Sječate li se kakvih legendarnih,često i gotovo "vizionarskih" skečeva ovog dvojca,nalazite li kakve podudarnosti u nekim konkretnim skečevima? Dakle komentari i linkovi.....oderiiiiii...... Nadrealisti su velikosrpska propaganda. To vizionarstvo "ako se dijelimo, zaratit ćemo" je jednako Karadžićevim prijetnjama o nestanku naroda ako se izađe iz Jugoslavije ili o Slobinim i Mirinim frazama iz Pokreta za Jugoslaviju, i mnogih drugih. To vizionarstvo nije moralo biti. Rat je bio zbog srpske agresije, a ne zbog podjela i nedostatka hepeka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
T_G
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 18:22 |
|
|
Pajtonovci 4ever! Ne znam uopce sto izdvojiti. Imam svih 45 epizoda njihovog Cirkusa (kod nas nikad nisu sve prikazane) i to je zaista antologija! Ne znam jel znate kak su si dali ime?
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 18:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: boogyman je napisao/la: Sječate li se kakvih legendarnih,često i gotovo "vizionarskih" skečeva ovog dvojca,nalazite li kakve podudarnosti u nekim konkretnim skečevima? Dakle komentari i linkovi.....oderiiiiii...... Nadrealisti su velikosrpska propaganda. To vizionarstvo "ako se dijelimo, zaratit ćemo" je jednako Karadžićevim prijetnjama o nestanku naroda ako se izađe iz Jugoslavije ili o Slobinim i Mirinim frazama iz Pokreta za Jugoslaviju, i mnogih drugih. To vizionarstvo nije moralo biti. Rat je bio zbog srpske agresije, a ne zbog podjela i nedostatka hepeka. Hm,moram priznati da nisam o tome na taj način razmišljao....ali ako je tako,moralo se raditi o svjesnoj manipulaciji....Neletov "slučaj" se donekle i može uklopiti u tu sliku,ali što je sa ostalima?....nitko ali nitko od njih nije se našao na Srpskoj strani,a znamo da su neki od njih i bili Srbi.Đuro npr. Da su bili Jugoslavenski romantičari,možda....makar niti u to nisam siguran....ali nije li takvo bilo cijelo Sarajevo i to još u trenutcima kad je rat već debelo počeo..... Uostalom...... http://www.youtube.com/watch?v=hLHqIThV ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 18:43 |
|
|
T_G je napisao/la: Pajtonovci 4ever! Ne znam uopce sto izdvojiti. Imam svih 45 epizoda njihovog Cirkusa (kod nas nikad nisu sve prikazane) i to je zaista antologija! Ne znam jel znate kak su si dali ime? ...meni osobno najdraži njihov film i najjači odlomak iz njega.... http://www.youtube.com/watch?v=XcxKIJTb3Hg
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 18:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24054 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Naša Kvačica je napisao/la: boogyman je napisao/la: Sječate li se kakvih legendarnih,često i gotovo "vizionarskih" skečeva ovog dvojca,nalazite li kakve podudarnosti u nekim konkretnim skečevima? Dakle komentari i linkovi.....oderiiiiii...... Nadrealisti su velikosrpska propaganda. To vizionarstvo "ako se dijelimo, zaratit ćemo" je jednako Karadžićevim prijetnjama o nestanku naroda ako se izađe iz Jugoslavije ili o Slobinim i Mirinim frazama iz Pokreta za Jugoslaviju, i mnogih drugih. To vizionarstvo nije moralo biti. Rat je bio zbog srpske agresije, a ne zbog podjela i nedostatka hepeka. Slažem se, ali nećemo politizirati temu. Ima tu stvarno dobrih skečeva.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 11 lip 2009, 21:54 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
T_G
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 12 lip 2009, 19:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 13 lip 2009, 10:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
T_G
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 13 lip 2009, 11:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 13:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 13:47 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Jel tko gledao "Life of Brian"?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 13:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 14:02 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 14:11 |
|
|
In those days "getting stoned" wasn't against the law, it WAS the law
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 14:20 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 14:21 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 14:25 |
|
|
Inače, da Palin-u napravimo reklamu. Ima dobru knjigu i seriju "New Europe". Dosta je vremena proveo u Hrvatskoj, što je odlično za turizam. Kada je na plaži vidio kako igraju picigin rekao je sljedeće "I finally realised why Yugoslavia was the first non-English speaking country to broadcast Monty Python"
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 15 lip 2009, 14:50 |
|
|
Jesam,gledao sam tu epizodu i baš sam je onako s nestrpljenjem očekivao.Ali malo sam se i razočarao...mislio sam da će biti malo više onog njegovog humora....imam osječaj kao da je bio nekako napet,kao da se i sam iznenadio što "ne jedemo malu djecu".... Naravno epizoda u Albaniji je vjerojatno ispunila sva njegova očekivanja ....rekao je da mu je to tek druga zemlja na putu kroz bivše komunističke zemlje i on trenutno nemože vjerovati da postoji nešto "još istočnije" od Albanije.... Bio je fasciniran sa onim Enver Hoxinim bunkerima....rekao je "kako simpatične kućice na plaži"....
|
|
Vrh |
|
|
nima
|
Naslov: Re: Monty Paython Vs Top lista nadrealista Postano: 17 vel 2011, 20:01 |
|
|
Hong Kong kung-fu humor, bolji od češkog
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|