|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Purger111
|
Naslov: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 12:57 |
|
|
Nova hrvatska komedija s kreativnim humorom.
Prve urnebesne reakcije oduševljenog gledateljstva:
"Haha gle Mrkomir jbt haha kuiš zato kaj te mrko gleda..."
"haha taj bu ti mrknul pare haha možda bu ti mrknul staru haha šalim se, koja seljačina e, daj ga pogle kak neki kromanjonac nepismeni..."
"Muški mora imat kesu kuiš, zato kaj ženske gledaju samo pare haha"
"Si vidil kak ga je pogodil u vugla ee hahaaja"
"Čuj princ tvrdiša, kae to neki bosanac... bosanci ne znaju kae školstvo haha.. bitno da su pokrali Hrvatsku ko Bandić."
"Mi dođemo u vas haha dođem ti ja u mamu stari..."
"Haha mala funkcija - šef javne nabave... taj bu se nakral."
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 13:18 |
|
|
Fora mi je kaj u zadnje vrijeme Jugovićima više nije najveća uvreda prozvati najćešće Hrvata sa hrvatskim stavovima Hercegovcem već je sad uvreda - Bosanac. Evoluiraju. Simpatično mi je bilo za vidjet kako su mene nekoliko puta prozvali Bosancem iako veze s BiH nemam. Ali po njima Hrvatsku jako mogu volit samo Bosanci.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 14:39 |
|
|
Serija dosadna
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 14:46 |
|
|
iako pozdravljam ovakve tematske serije umjesto sitcoma nisu se baš potrudili oko humora...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 15:08 |
|
|
weasel je napisao/la: iako pozdravljam ovakve tematske serije umjesto sitcoma nisu se baš potrudili oko humora... Loš humor??? Fore su im baš guba i zakon. Tvrdiša prdiša haha znaš zakaj se zove tvrdiša? Zato kaj mu je tvrdi u guzici haha kuiš? Haha faktor regionalne stabilnosti haha ko da su oni znali tak komplicirane riječi v srednjem veku haha pa bili su nepismeni haha kuiš, nisu znali čitat i pisat haha Kad dođu zajedno na vlast haha stari bi se uvalil na poziciju al nejde to sam tak haha Si vidil kak ga je gledala ženska kad je rekel da muški mora bit pouzdan haha nije mi izgledala ko da se pouzda u njega ak me kužiš haha
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 15:49 |
|
|
Purger111 je napisao/la: weasel je napisao/la: iako pozdravljam ovakve tematske serije umjesto sitcoma nisu se baš potrudili oko humora... Loš humor??? Fore su im baš guba i zakon. Tvrdiša prdiša haha znaš zakaj se zove tvrdiša? Zato kaj mu je tvrdi u guzici haha kuiš? Haha faktor regionalne stabilnosti haha ko da su oni znali tak komplicirane riječi v srednjem veku haha pa bili su nepismeni haha kuiš, nisu znali čitat i pisat haha Kad dođu zajedno na vlast haha stari bi se uvalil na poziciju al nejde to sam tak haha Si vidil kak ga je gledala ženska kad je rekel da muški mora bit pouzdan haha nije mi izgledala ko da se pouzda u njega ak me kužiš haha Average purger perec
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 16:26 |
|
|
weasel je napisao/la: Average purger perec Level: choose your charachter name ... Ja i moji frendovi smo upravo pogledali prvi trailer za Mrkomira preko Zoom-a... Glumci su "dream team". "Slavomir" - načelnik KOA-e (kneževa obavještajna agencija) je apsolutni hit. Serija je praktički na razini Crne guje. Ja i moji frendovi na zoom-u:
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 16:50 |
|
|
kaj ne?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 16:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10022 Lokacija: Banja Luka
|
Meni izgleda ko dobra ideja. Nadam se da je neće upropastiti.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 19:14 |
|
|
Jeste vidjeli naslov u novinama: "Boomer kritičari vele da su se jednoglasno upišali u gače od smijeha na prvu epizodu."
Ziher frende, znači ovo će bit bomba buraz haha bum pozval škvadru da zajedno gledamo uz par pifkana kuiš haha.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 05 sij 2021, 19:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 06 sij 2021, 01:19 |
|
|
osjećam toliku odbojnost prema perecijanskom humoru da neću niti otvoriti teaser, kamoli pogledati kadar. također, smatram da se svi oni kojima su mario petreković, marina orsag, luka bulić i slični, sve sa duhovnim ocem takvog humora mirkom fodorom smiješni, trebaju podvrći psihijatrijskom vještačenju
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 06 sij 2021, 01:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76996 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Svarog je napisao/la: Meni izgleda ko dobra ideja. Nadam se da je neće upropastiti. Također. Pogotovo jer fali kod nas ovakvih serija.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
WhiteTree
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 06 sij 2021, 01:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 00:30 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Mrkomir na HRT, haha, ajd konacno nesto i mi smijesno snimili. haha. Smjesteno u srednji vijek, no parodija na dogadjanja u zadnjih 30 godina, Knez Tudorić = Todorić (Agrokor, Konzum) haha.
Tudoricu gdje su dukati,.. nema sve potrosio ....
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 01:15 |
|
|
Lokalizirana verzija prve Crne guje. Meni bi bio draži Drpimir Naši su slabi s tim serijama, jbg
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 01:19 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DrMag je napisao/la: Mrkomir na HRT, haha, ajd konacno nesto i mi smijesno snimili. haha. Smjesteno u srednji vijek, no parodija na dogadjanja u zadnjih 30 godina, Knez Tudorić = Todorić (Agrokor, Konzum) haha.
Tudoricu gdje su dukati,.. nema sve potrosio .... Hrv i humor...smijalica. Vi ste od toga operirani. Nemate duha, kreacije. Sama uštogljenost, glumatanje netke uljudbe, kulture. Pogubili ste se između 2 puta....Herce imaju smisla i ovi iz enklava oko nas....purgeraj, boduli, Slavonci 0 bodova.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 10:28 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ceha je napisao/la: Lokalizirana verzija prve Crne guje. Meni bi bio draži Drpimir Naši su slabi s tim serijama, jbg Ima vremena nauciti cemo snimati.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 10:33 |
|
|
K..M je napisao/la: Hrv i humor...smijalica. Vi ste od toga operirani.
Nemate duha, kreacije. Sama uštogljenost, glumatanje netke uljudbe, kulture.
Pogubili ste se između 2 puta....Herce imaju smisla i ovi iz enklava oko nas....purgeraj, boduli, Slavonci 0 bodova. Imaju oni i duha i humora, samo što se on ispoljava na drugačiji način od onoga na koji ste vi navikli. Primer - "Odmori se, zaslužio si". Glumci, dijalozi, atmosfera. Može da se gleda više puta. 10/10.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 13:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ceha je napisao/la: Lokalizirana verzija prve Crne guje. Meni bi bio draži Drpimir Naši su slabi s tim serijama, jbg Ima vremena nauciti cemo snimati. Mi idemo metodom pokušaja i pogreški.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 13:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25842 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kako bi se BiH srednjovjekovna inačica zvala? Jagomir I. "Jagimir - Duševna bolnic u Sarajevu
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 23:06 |
|
|
teranova je napisao/la: K..M je napisao/la: Hrv i humor...smijalica. Vi ste od toga operirani.
Nemate duha, kreacije. Sama uštogljenost, glumatanje netke uljudbe, kulture.
Pogubili ste se između 2 puta....Herce imaju smisla i ovi iz enklava oko nas....purgeraj, boduli, Slavonci 0 bodova. Imaju oni i duha i humora, samo što se on ispoljava na drugačiji način od onoga na koji ste vi navikli. Primer - "Odmori se, zaslužio si". Glumci, dijalozi, atmosfera. Može da se gleda više puta. 10/10. nemasno,nemasno jad od serije
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 20 pro 2021, 23:43 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ceha je napisao/la: Lokalizirana verzija prve Crne guje. Meni bi bio draži Drpimir Naši su slabi s tim serijama, jbg Ima vremena nauciti cemo snimati. A i to je kaj veliš
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 11 sij 2022, 00:43 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nova hrvatska humoristična serija - Mrkomir I Postano: 11 sij 2022, 15:50 |
|
|
Serija je loša. Gluma tipično hrvatska, a scenarij kao da je nastao u redakciji indexa.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|