Pojedine osobe imaju godinama čvrst i izgradjen stav po političkim i društvenim pitanjima.Obzirom da se skoro svi na ovom forumu poznajemo po par godina zanimljivo bi bilo da na ovoj temi uporedimo stavove i istupe forumaša u prošlosti i sadašnjosti.
Ovaj dudu- ov post na protesnoj noti me inspirirao na otvaranje teme.
Citat:
na ovom forumu smo svjedoci dvjema transformacijama kakve nisu viđene otkad je Zdravko Tomac promjenio košulju. Zlatni ljiljan od vaginoljupca u salafiju, a Joe iz sinonima za srpskog nacionalistu u mušku Natašu Kandić. i to od ljudi koji su u ozbiljnim godinama.
Tko vas je dakle pozitivno, a tko negativno iznenadio svojom transformacijom na forumu ?
Ja moram osobno pohvaliti Azteca, koji je sazreo u pozitivnom smislu.Jako me dirnuo kad se Sayuri ispričao u vezi pogrešno interpretirane teze u postu o logorima ..
Inače sam njegov nastup je dosta zreliji i odgovorniji, ako se uzmu u obzir njegovi upisi od samo prije godinu dana.
Slijedeće prijatno iznenadjenje je Jole.Obzirom da popularnost neće steći ako ga ja medju njegovim budem pretjerano hvalila, zaustaviću se na ovoj jednoj rečenici.
Najprijatnije iznandjenje svakako mi je gospodin SDB.Apsolutno sam očarana, šarmom i riječitošću.Njegova stručnost i znanje nikad nisu bili upitni.No kako se opustio uz forumaše i postao pristupačniji i otvoreniji dobili smo najkvalitetniju moguću pomoć na forumu.Njegovo znanje i iskustvo trebamo " crpiti "
Dakle gospodin SDB mi je broj jedan od navedenih.
Što se tiče negativnosti jaganjac od ovih kulturnih i navodno elokventnih svakako prednjači.Mene je u početku zavarala Jukina procjena dotičnog, no s vremenom sve negativnosti isplivaju na površinu.
Zlatni Ljiljan, od duhovite i zabavne osobe pretvorio se u nekog islamskog vehabiju, prepunog zlobe i ruznih riječi.
Eto toliko u prvom krugu od mene