HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 sij 2025, 05:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 58 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pozitivne i negativne transformacije forumaša
PostPostano: 31 svi 2013, 22:02 

Mislila sam da ćete biti konstruktivniji u upisima.Zato podforum Humor :D

Na kraju ništa od duhovitih opaski.Daj malo uzdignimo komunikaciju na višu razinu ..

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 31 svi 2013, 22:04 

joe enter je napisao/la:
storaB je napisao/la:
da baš tako,male grudi velike dojke....

što se zareza tiče, po pravopisu velikog učitelja gosn Vuka Karadžića,nakon zareza nema praznog mjesta,Sejfudinov jezik i gramatika me ne zanimaju.

Pošto pravi Srbin mora pisati srpskim jezikom onda evo ti kec iz iz kontrolnog.

Reč "zarez" je hrvatska reč koja je od Hrvata došla u srpski jezik , naša je "zapeta".

A sad bjež nazad u pećinu đe ti je mjesto!

nevinu djecu sektaške organizacije ubijaju,nevini klinci vrše samoubistva, na njihovim sahranama dolaze članovi sekti i polažu vijence uz poruku "Pozdravi gore".... izađite iz toga dok još ima vremena.

Vrh

PostPostano: 31 svi 2013, 22:43 

Zadar1993 je napisao/la:
Ja mogu potvrditi da sam od pocetka svoga bivstvovanja na ovom forumu postao odlucniji u nekim promisljanjima. Vjerojatno iz razlog sto sam primjetio da neke druge obrazovane i pametne osobe dijele moje stajaliste tj. da nisam osamljen u nekim dugorocnim strateskim razmatranjima :D .

That rules me out.

Jedino ne znam jel tučem u jedan ili u dva. :laugh

Vrh

PostPostano: 01 lip 2013, 00:18 

Ja sam u početku Bibićka doživljav'o ozbiljno, a sad ga ne mogu odvojit likom od ovog:

A ima i Darinku... :sega

Vrh

PostPostano: 01 lip 2013, 00:28 

Junuz ima veće grudi nego Emt.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2013, 06:59 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pojedine osobe imaju godinama čvrst i izgradjen stav po političkim i društvenim pitanjima.Obzirom da se skoro svi na ovom forumu poznajemo po par godina zanimljivo bi bilo da na ovoj temi uporedimo stavove i istupe forumaša u prošlosti i sadašnjosti.

Ovaj dudu- ov post na protesnoj noti me inspirirao na otvaranje teme.

Citat:
na ovom forumu smo svjedoci dvjema transformacijama kakve nisu viđene otkad je Zdravko Tomac promjenio košulju. Zlatni ljiljan od vaginoljupca u salafiju, a Joe iz sinonima za srpskog nacionalistu u mušku Natašu Kandić. i to od ljudi koji su u ozbiljnim godinama.

Tko vas je dakle pozitivno, a tko negativno iznenadio svojom transformacijom na forumu ?
Ja moram osobno pohvaliti Azteca, koji je sazreo u pozitivnom smislu.Jako me dirnuo kad se Sayuri ispričao u vezi pogrešno interpretirane teze u postu o logorima ..
Inače sam njegov nastup je dosta zreliji i odgovorniji, ako se uzmu u obzir njegovi upisi od samo prije godinu dana.

Slijedeće prijatno iznenadjenje je Jole.Obzirom da popularnost neće steći ako ga ja medju njegovim budem pretjerano hvalila, zaustaviću se na ovoj jednoj rečenici.

Najprijatnije iznandjenje svakako mi je gospodin SDB.Apsolutno sam očarana, šarmom i riječitošću.Njegova stručnost i znanje nikad nisu bili upitni.No kako se opustio uz forumaše i postao pristupačniji i otvoreniji dobili smo najkvalitetniju moguću pomoć na forumu.Njegovo znanje i iskustvo trebamo " crpiti "
Dakle gospodin SDB mi je broj jedan od navedenih.

Što se tiče negativnosti jaganjac od ovih kulturnih i navodno elokventnih svakako prednjači.Mene je u početku zavarala Jukina procjena dotičnog, no s vremenom sve negativnosti isplivaju na površinu.

Zlatni Ljiljan, od duhovite i zabavne osobe pretvorio se u nekog islamskog vehabiju, prepunog zlobe i ruznih riječi.

Eto toliko u prvom krugu od mene :D

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 02 lip 2013, 14:56 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Pojedine osobe imaju godinama čvrst i izgradjen stav po političkim i društvenim pitanjima.Obzirom da se skoro svi na ovom forumu poznajemo po par godina zanimljivo bi bilo da na ovoj temi uporedimo stavove i istupe forumaša u prošlosti i sadašnjosti.

Ovaj dudu- ov post na protesnoj noti me inspirirao na otvaranje teme.

Citat:
na ovom forumu smo svjedoci dvjema transformacijama kakve nisu viđene otkad je Zdravko Tomac promjenio košulju. Zlatni ljiljan od vaginoljupca u salafiju, a Joe iz sinonima za srpskog nacionalistu u mušku Natašu Kandić. i to od ljudi koji su u ozbiljnim godinama.

Tko vas je dakle pozitivno, a tko negativno iznenadio svojom transformacijom na forumu ?
Ja moram osobno pohvaliti Azteca, koji je sazreo u pozitivnom smislu.Jako me dirnuo kad se Sayuri ispričao u vezi pogrešno interpretirane teze u postu o logorima ..
Inače sam njegov nastup je dosta zreliji i odgovorniji, ako se uzmu u obzir njegovi upisi od samo prije godinu dana.

Slijedeće prijatno iznenadjenje je Jole.Obzirom da popularnost neće steći ako ga ja medju njegovim budem pretjerano hvalila, zaustaviću se na ovoj jednoj rečenici.

Najprijatnije iznandjenje svakako mi je gospodin SDB.Apsolutno sam očarana, šarmom i riječitošću.Njegova stručnost i znanje nikad nisu bili upitni.No kako se opustio uz forumaše i postao pristupačniji i otvoreniji dobili smo najkvalitetniju moguću pomoć na forumu.Njegovo znanje i iskustvo trebamo " crpiti "
Dakle gospodin SDB mi je broj jedan od navedenih.

Što se tiče negativnosti jaganjac od ovih kulturnih i navodno elokventnih svakako prednjači.Mene je u početku zavarala Jukina procjena dotičnog, no s vremenom sve negativnosti isplivaju na površinu.

Zlatni Ljiljan, od duhovite i zabavne osobe pretvorio se u nekog islamskog vehabiju, prepunog zlobe i ruznih riječi.

Eto toliko u prvom krugu od mene :D

Pozitivno iznenađenje je SarajkaDjevojka. Karakterna osoba čvrstog stava je otišla, kažu da drži do sebe i bira društvo. :palacgore1

U to ime jedna pjesma :palacgore2

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 00:19 

Hvala lijepa :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.