|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 22:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vid smajlića, kao da je na Klix.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 22:53 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Izvinjavam se što ne znaš razliku džš i a.s
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 22:56 |
|
|
Zato što mi puca kita za džš i a.s. Kome je to bitno.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 23:06 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
pa onda nemoj se praviti pametan i kopirati sa engleskom nešto što pojma nemaš.Ali je bitno to usmjeriti protiv Bošnjaka. Nema veze što je Špansko selo.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 23:13 |
|
|
Otkad je engleski jezik "usmjeren protiv Bošnjaka". Pisat ću kako hoću, kada hoću.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 23:29 |
|
|
pa ti si usmjeren protiv Bošnjaka koristeći engleski jezik umjesto a.s alejhi selam što pišemo na Bosanskom ti ideš sa pbuh i tako sebi komplikuješ. A i meni daješ do znanja da si samo neka marioneta koja kopira određene pasose sa web stranica.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 03 lis 2014, 23:30 |
|
|
Ali to nije tema (ili jeste)
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 05 stu 2014, 23:43 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Jedna baka je na kasi velike samousluge na redu da plati. Iza nje u redu stoji jedna mladja zena sa nestašnim sinom od 9 ili 10 godina. Sin stalno gura majčina kolica koja već 5-6 puta udaraju baku po nogama. Baka se okrene malom i zamoli ga da prestane da je udara. Pošto mali nastavlja da je udara, baka se okreće njegovoj majci i kaže: "Zar ne možete da kažete vašem sinu da me ne udara?" Mlada gospođa, bez uzbuđenja - hladno odgovara:"Ne! Moja metoda vaspitanja mu dozvoljava slobodu da radi šta god želi, sve dok do njegove svesti ne dodje da to što radi drugima ne valja. Naučno je dokazano da je ta metoda daleko efikasnija!" U redu iza dame sa detetom stoji jedan momak od nekih 20 godina, koji sve to pažljivo sluša, a u ruci drži teglu sa pekmezom od crvenih ribizli.Kad je dama završila svoje objašnjenje metode vaspitanja, on otvori poklopac od tegle i mirno istrese celu teglu pekmeza mladoj dami na glavu. Sva besna, van sebe, dama se okrene mladiću, a on hladnokrvno odgovara: - Znate, gospođo, ja sam vaspitavan slobodno, baš na isti način kao i vaš sin. I - evo vidite rezultat!" Starica se veselo okrene blagajnici i kaže: "Molim vas, stavite ovu teglu pekmeza na moj račun!
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 14 pro 2014, 01:59 |
|
|
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Smiješne priče (zgodice) Postano: 16 pro 2014, 08:12 |
|
|
- IZSLOVANA MIJEŠA (Zvonimir Balog)
Netko mi je izslovao miješa i kako sada da napričem pišu. Brkovi su posve popojmani. A voljao sam jaku imu da pišto nanešem. Ovako ne znam snima li isla. Tko mi je to izslovao miješa? Možda je to zbog toga što sam prejezao grizik dok sam meo jeso? Kako mi je samo krvila cur. Oko mene su hodali ljudali i u gledu me čudali.
A možda mi je pomašinena kvara za pisanje? To je da te od muke zaželi boludac.
Pa da, i kvaro mi je ponalivpereno. Sve izgleda sao kan. Oko mene kreke žabeću, kasovi vukaju i svjetlečina mjesi. To je da ti glavne puka! A tako sam nešto lijepo prio htičati. Još da bar ti pimvaji ne trašte i da zije nima.
Zašto već jednom ne prolazi doljeće? Hoću da cvrce ptikuću i da grince suje! Jao, kako mi cvobi zukuću. To je možda zbog toga što pijem vodnu hladu. Kredem u ivet, božda sam molestan.
Hlačajući skide primijetio sam da sam na nešto rasturio drap. Što će mi maći rema? Kako su samo pohlačane trge! Pa kako su mi ustava prlja: peo sam jekmeza, a nisam zuo prabe.
Kad mi je ovako pogovoren kvar, bolje da šutim. Zlatjeti je šuto. Žaš mi je bao što nisam mogao napričati pisu. Oprostite, volim mas, na ovim izslovanim miješama.
Noš ješto: mamajte slušu, nemojte noćno u kas telati gledaviziju jer bi vas mogla glaveti bolja. Kad mrakne pad, kredite u ivet i nemojte ispod pokrivača jeziti plazik i sladati lizoled: od njega hoće grliti bolo.
Pala na hvažnji !
vaš Banimir Zvolog
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|