|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kina
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 19 lip 2009, 00:09 |
|
|
Citat: Sin koji je krenuo tek u prvi razred osnovne škole, hvali se ocu:
- Tata, tata... danas smo imali matematiku i ja sam bio najbolji... je li to što sam Hercegovac?
- Jeste sine, jeste!
Sljedeći dan sin dolazi iz škole i govori:
- Tata, tata, danas smo imali likovno i crtali smo životinje... moji radovi su bili najbolji...
je li to što sam Hercegovac?
- Naravno sine... kako da ne!
Naredni dan sin dolazi iz škole i govori ocu:
- Tata, tata... danas smo imali fizičko... skinuli se a samo ja dlakav...je li to zato sam Hercegovac?
- Nije sine, to je zato što ti je 16 godina! Citat: Hercegovac je ranjen u rovu i moli drugog Hecegovca da ga ubije kako se ne bi više mučio.
- Ne mogu, pajdo!
Ovaj ga ponovo poče preklinjati da ga ubije.
- Ne mogu, pajdo, nemam metaka više.
Ranjenik ispali kao iz topa:
- "Imam ja. Marka komad!"
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 19 lip 2009, 00:16 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Kina je napisao/la: Citat: Sin koji je krenuo tek u prvi razred osnovne škole, hvali se ocu:
- Tata, tata... danas smo imali matematiku i ja sam bio najbolji... je li to što sam Hercegovac?
- Jeste sine, jeste!
Sljedeći dan sin dolazi iz škole i govori:
- Tata, tata, danas smo imali likovno i crtali smo životinje... moji radovi su bili najbolji...
je li to što sam Hercegovac?
- Naravno sine... kako da ne!
Naredni dan sin dolazi iz škole i govori ocu:
- Tata, tata... danas smo imali fizičko... skinuli se a samo ja dlakav...je li to zato sam Hercegovac?
- Nije sine, to je zato što ti je 16 godina! Citat: Hercegovac je ranjen u rovu i moli drugog Hecegovca da ga ubije kako se ne bi više mučio.
- Ne mogu, pajdo!
- "Imam ja. Marka komad!" Uh ovo je ispod pojasa.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 19 lip 2009, 03:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kina je napisao/la: Citat: Hercegovac je ranjen u rovu i moli drugog Hecegovca da ga ubije kako se ne bi više mučio.
- Ne mogu, pajdo!
- "Imam ja. Marka komad!"
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 19 lip 2009, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pita učiteljica u Grudama da ne'ko kaže tri životinje sa "p".
Mate se javlja i kaže: Čela, tica i spuž!
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 22 lip 2009, 23:25 |
|
|
lider30 je napisao/la: Pita učiteljica u Grudama da ne'ko kaže tri životinje sa "p".
Mate se javlja i kaže: Čela, tica i spuž! Ova liderov je lud, prepričavam ga svakome ima tri dana. Evo još jedan na semaforu crveno.. u mercedesu sidi hercegovac, preko puta njega neka macka u golfu, gleda nju rođo, gleda ona njega.. otvori hercegovac prozor, otvori ga i ona.. i pita nju hercegovac: Šta je nevista, ta nisi i ti prnila?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 22 lip 2009, 23:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zasto Širokobriježani polaze u "drugoj"? - Pa da mu odma mogu dat "manju"!
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 12 srp 2009, 16:08 |
|
|
Došlo rusko carsko izaslanstvo na hercegovački dvor.
Pa ostavili darove.Čim ovi odu,vladika i dvorjani razgledavaju darove.Jedan od darova je bio i zlatni pribor za jelo.
Gledaju oni pa se čudu.....vilica-ajde može proć.....nož-kako ne bi prošo....al onda došli do žlice....gledaju,gledaju,vrte i čudom se čude....kad vladika dreknu-bacaj to u najdublju jamu!!!!
zašto bacaj,pobogu,pa od zlata je-upita jedan dvorjan.
bacaj,kad ti kažem-reče vladika-to je malo od lopate!!!
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 12 srp 2009, 17:15 |
|
|
anđelko je napisao/la: Došlo rusko carsko izaslanstvo na hercegovački dvor.
Pa ostavili darove.Čim ovi odu,vladika i dvorjani razgledavaju darove.Jedan od darova je bio i zlatni pribor za jelo.
Gledaju oni pa se čudu.....vilica-ajde može proć.....nož-kako ne bi prošo....al onda došli do žlice....gledaju,gledaju,vrte i čudom se čude....kad vladika dreknu-bacaj to u najdublju jamu!!!!
zašto bacaj,pobogu,pa od zlata je-upita jedan dvorjan.
bacaj,kad ti kažem-reče vladika-to je malo od lopate!!! Ovaj vic nema veze sa Hercegovcima, netko ti je krivo ispričao. Vladika nema u Hercegovini, barem u onom dijelu na koji se odnose vicevi u ovoj temi. Rusko izaslanstvo došlo na crnogorski dvor ne na hercegovački.
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 12 srp 2009, 19:23 |
|
|
Ma da?!?!? Hoćeš reć' da ni zlatna ribica na ispunjava tri želje??? Nego koliko??? Nemaš ti pojma o vicevima.Tebi je sigurno smiješan onaj kad ide rajčica preko ceste i pregazi ju hercegovac s mercedesom a onda dođe Mujo i svi se razvale od smijeha????Takve američke viceve ti voliš!!
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 12 srp 2009, 22:10 |
|
|
anđelko je napisao/la: Ma da?!?!? Hoćeš reć' da ni zlatna ribica na ispunjava tri želje??? Nego koliko??? Nemaš ti pojma o vicevima.Tebi je sigurno smiješan onaj kad ide rajčica preko ceste i pregazi ju hercegovac s mercedesom a onda dođe Mujo i svi se razvale od smijeha????Takve američke viceve ti voliš!! Daj pa razmisli malo u vicu se pojavljuje vladika što u Hrvata Hercegovaca, o kojima su vicevi, nema. A i tema ovog vica je lijenost, a to je u vicevima odlika Crnogoraca. Krivo si čuo vic, ali ajde neću raspravljat o tome i uništavat temu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 12 srp 2009, 22:42 |
|
|
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 13 srp 2009, 11:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne prezivam se Kralj,nego Duvnjak. A,klon???Od matere i čaće.Veli čaća da sam isti on.Jedino mi kum kupio Tomos APN6 i rekao da sad izgledam ko čaća.Tu ga je moj čaća zveknua po labrnji i više nikad nisu pričali.A APNa je čaća onda bacio niz planinu i više nikad ga nismo vidli.Ni meni taj APN nije jasan jer moj čaća vozi biciklo a jedini koji u selu ima APNa je poštar
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 13 srp 2009, 12:00 |
|
|
Ima onaj dobar kad je hercegovac bio u Beogradu. I prilazi mu,ispod mosta,milicioner i pita: -šta to bolan radiš??? -pa vidiš da ladim *** u Savi. -pa to je Dunav a ne Sava.... reće milicioner -Savo,daj osobnu drugu milicioneru reće hercegovac
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 13 srp 2009, 12:03 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Zagi, Zagi, baš ne možeš bez nas
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
ChuckNorris
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 13 srp 2009, 15:18 |
|
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
|
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 13 srp 2009, 22:17 |
|
|
anđelko je napisao/la: Ima onaj dobar kad je hercegovac bio u Beogradu. I prilazi mu,ispod mosta,milicioner i pita: -šta to bolan radiš??? -pa vidiš da ladim *** u Savi. -pa to je Dunav a ne Sava.... reće milicioner -Savo,daj osobnu drugu milicioneru reće hercegovac Johoooojj....
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 13 srp 2009, 22:18 |
|
|
anđelko je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne prezivam se Kralj,nego Duvnjak. A,klon???Od matere i čaće.Veli čaća da sam isti on.Jedino mi kum kupio Tomos APN6 i rekao da sad izgledam ko čaća.Tu ga je moj čaća zveknua po labrnji i više nikad nisu pričali.A APNa je čaća onda bacio niz planinu i više nikad ga nismo vidli.Ni meni taj APN nije jasan jer moj čaća vozi biciklo a jedini koji u selu ima APNa je poštar A mali od brata?
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 15 srp 2009, 22:18 |
|
|
Razgovaraju dva hercegovca. -htio bi umrijeti onako mirno i spokojno u snu ko moj rođo Ljubo -a ne onako u panici i vrišteči ko putnici u njegovu autobusu
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 15 srp 2009, 22:29 |
|
|
Pita mali hercegovac mater: -jel ,matere ti, kako to da sam je crn a ti bijela??? -ajde sine mući!!....da ti znaš kakvi su tulumi bili 92. u Minkenu dobro da i ne laješ!!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 15 srp 2009, 22:30 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
anđelko
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 15 srp 2009, 22:50 |
|
|
Dođe hercegovac u Tomislavgrad u rodilište,žena mu rodila sina,a šta će drugo nego muško Čeka on tako u čekaonici kad eto sestre nosi dijete.Čovjek se poveseli,pohita ozarena lica sestri u susret,kad ova baci bebu na pod i krene ju gaziti i šutati.Hercegovac šokiran zanijemio...A tad će sestra:-he,he šala mala mrtvorođeno
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 15 srp 2009, 22:58 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: :ban Alooooo,easy...ovo je pdf humor...politička korektnost nije zajamčena....niti bi trebala biti............
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 16 srp 2009, 08:08 |
|
|
anđelko je napisao/la: Dođe hercegovac u Tomislavgrad u rodilište,žena mu rodila sina,a šta će drugo nego muško Čeka on tako u čekaonici kad eto sestre nosi dijete.Čovjek se poveseli,pohita ozarena lica sestri u susret,kad ova baci bebu na pod i krene ju gaziti i šutati.Hercegovac šokiran zanijemio...A tad će sestra:-he,he šala mala mrtvorođeno Ovo je kao neki vic..ideš malo na hlađenje, par godina..
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 14 kol 2009, 19:12 |
|
|
Dva lika ulaze u kafanu u Posušju i naručuju kavu i kapučino. Konobar: "Kave nema, a ti ne izmišljaj!"
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vicevi o Hercegovcima Postano: 14 kol 2009, 19:31 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dva lika ulaze u kafanu u Posušju i naručuju kavu i kapučino. Konobar: "Kave nema, a ti ne izmišljaj!" Hahaha, ovaj sam čuo neki dan, čudo je.
1094 of 2558 - 42.77%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|