|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
 |
Naslov: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 08 lis 2013, 22:23 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ajde da vidimo malo ideje, zašto je važno bit Bošnjak na popisu?
Imam u Mujinom selu:
Zato što Bošnjake kad umru čeka 88 djevica.
Bakir I:
Da se Broto ne ljuti.
...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 08 lis 2013, 22:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24404 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Boris Dežulović:
Zato što je i Kožo Bošnjak.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 08 lis 2013, 22:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26509 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tunjo Filipović
Da se Adil Zulfirkapašić u grobu ne okreće
Safet Oručević
Zato jer je i Rade Bošnjak
Stipe Mesić
Zato jer ima jedno mjestu RH a zove se Bošnjaci
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 13:36 |
|
|
Vojvoda Šešelj: Zato što su i Bošnjaci Srbi. Citat: zašto je važno bit Bošnjak Vehbija Ibrahimovic: Zato što je bitno Bošnjak bitiiiii....
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 13:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
- Zato što je hodža tako rekao, a hodža je dr. Arslanagić.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 13:39 |
|
|
Zato što je bitno biti Bošnjak! (Glupe li teme.  )
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 13:52 |
|
|
doc je napisao/la: Zato što je bitno biti Bošnjak! (Glupe li teme.  ) Nije glupa nego ti nemaš zrnce kreativnosti... Evo, ja se odmah nasmijao na ovo Bobijevo: Zato jer je i Rade BošnjakNastavak... VrhbosnaHR: Bolje Bošnjak nego češnjak!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 13:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: doc je napisao/la: Zato što je bitno biti Bošnjak! (Glupe li teme.  ) Nije glupa nego ti nemaš zrnce kreativnosti... Evo, ja se odmah nasmijao na ovo Bobijevo: Zato jer je i Rade BošnjakNastavak... VrhbosnaHR: Bolje Bošnjak nego češnjak!Nisi shvatio. Ovo gore je cjelina, a ne odnosi se na tvoju temu. 
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 14:13 |
|
|
zašto Bošnjak? Slućajni priolaznik: ...pa jer je tako 'odža reko. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 14:55 |
|
|
Neimenovani skaka Ć; Jer je to najčišći multietni Ćki gra Džanin. Neimenovani hodža; Jer se tako dokazuje da su potomci bogumila i islama prije islama. Bivši harmijaš 1; Jer se tako brani 100% Bosna. Bivši harmijaš 2; Jer je ovaj popis nastavak rata. Allahu akbar. Neidentificirani mudžahedin (slobodni prijevod s arapskom); Bošnjak? Bum-bum-šnjak? Vehabija iz Donje Maoče; Jer se tako brani multietni Ćka Bosna (ne i Hercegovina). Nas i Arapa 300 milijuna. Van iz Bosne (očito ne i iz Hercegovine) svi koji nisu Bolešnjaci Mujo iz Donjeg 'akufa; Jer su bosanci preci bošnjaka. Mujo iz Gornjeg 'akufa; Jer pričamo bosanskim, a ne bošnjačkim. Mujo iz Kulen 'akufa; Da dođem doma, malo vidim svoje iz Šve Cke.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 16:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Ova je meni tema smjehotresna iz više razloga, no navešću samo jedan. Junuze, da mene neki Anto ili Jovo majoriziraju i oduzimaju mi politička prava u Šeheru, kao što je slučaj s tobom i " Mujom u Zenici" ja sigurno ne bi ovakve teme otvarala. Znaš zašto? Znaš jelte  No ti očigledno ne boluješ od samokritičnosti, a ni ne razmišljaš previše kad pokušavaš ispasti duhovit. Da bi se nekom narugao moraš biti u superiornijem polozaju od njega, inače je to izrugivanje sopstvene ličnosti. Ti u Zegeju došljo, a glupi Mujo u Zenici svoj na svom. Smiješnija si figura od Muje iz vica, po toj logici  Zar ne?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 17:24 |
|
|
Nije ti baš neka logika ako samo uzmemo onu došlji divlji, otjerali pitome pa nadalje.
Ali kako te ne želim ljutiti naustavit ću se na ovoj polovičnoj obrani Junuza.
Mada si slatka kad se ljutiš.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 17:31 |
|
|
Pozeljno bi bilo da se Juka opredjeli " ne moze biti i zrtva ( majoriziran, pitom i otjeran od divljih ) i kurčiti se nad priglupim Mujom. Da je Mujo toliko glup koliko Juka tvrdi, ne bi Juka tipkao iz Zegeja nego Mujo iz Antalije  Logično ne, uvazeni i talentirani gospodine Doc? Ne ljutim se uopće. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 17:44 |
|
|
Nije logično. Jer 5 glupih sirovina može otjerati i najpametnijeg čovjeka na svijetu. Juka je otjeran jer je njih bilo previše. To nema nikakve veze sa njegovom superiornošću/inferiornošću i time što zeza priglupe Muje. Za ovo zadnje. Šteta. Seksi si kad si ljuta. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 17:53 |
|
|
Um caruje, a snaga klade valja  Uglavnom podforum je humor, pa ne bi o prirodi Jukinog odlaska. Uostalom, tebe je optuzio za nedostatak humora svakako  Voliš kad se ljutim? Ha?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 18:03 |
|
|
Možda je u pravu glede mene. Pa onako. Volim kad si na trenutke ljuta. Ne bi volio da tako stalno budeš u našem potencionalnom zajedničkom životu. I da se ne smiješ ovako podrugljivo već lijepo, jasno, iskreno, otvoreno. No to možda previše tražim. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 18:07 |
|
|
Na neke osobe ne mogu biti ljuta ni u virtuali. Dakle, imaš posebno mjesto.  ( bez obzira što se sa 85% tvojih stavova ne slazem )
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 22:17 |
|
|
Dakle ovaj popis bi trebao biti ono kad prospeš čašu vode pa hoćeš da svaku kap opet sakupiš
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 09 lis 2013, 22:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na neke osobe ne mogu biti ljuta ni u virtuali. Dakle, imaš posebno mjesto.  ( bez obzira što se sa 85% tvojih stavova ne slazem ) Znam ja svoje mjesto bolje nego Vlado. Već se ponavljaš sa tih 85%. Sad ne znam jel to tvoja bošnjačka strana opsjednuta postocima ili imaš potrebu ponovit na glas da se uvjeriš da nisi pala? 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 10 lis 2013, 08:40 |
|
|
Ceca (Saya):
Zato što Mujo ima osjećaj za feeling...
Emt (SarajkaDjevojka):
Zato što je sve drugo srbočetničkoustaškohrvatski genocidni udruženi zločinačko-fašistički pothvat usmjeren protiv najtemeljenijeg iskonski multikulturalnog naroda na ovim prostorima o kojima Hladno pivo pjeva.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 10 lis 2013, 08:55 |
|
|
prosječni gurbet sa kariolom punom sakupljenog žeLeza: "...zato što je eto kažu to nešto bitno, pa eto kad je bitno, onadaK ću to bit' "
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 10 lis 2013, 10:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26509 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Albert Einstein:
Mujo se nije identificirao Bošnjakom -Bošnjaštvo se identificiralo sa Mujom, tj sve ovisi od vašeg kuta gledanja
Carl Sagan:
Zato jer postoje tisuće i milijuni takvih Muja koji se izjašnjavaju Bošnjakom, diljem cijeloga poznatoga svemira sve do rubova samoga univerzuma!
Blaise Pascal:
Mujo je osjetio određenu numeričku dozu pritiska prije izjašnjavanja kao Bošnjak. Međutim, i nakon izjašnjavanja Bošnjakom razina pritiska koju je osjećao ostala je identična
Edward Teller:
Ja ću stvoriti novoga Muju, i on će postati Bošnjak sa tolikom energijom kao nijedan Mujo prije!!
Major Kriger iz Otpisanih:
Dajte mi Muju na samo 10 minuta i ja ću to saznati!!
Darwin:
Zato jer je to bio logična evolucijska faza nakon silaska sa drveća
Stipe Mesić
Ne mogu se sjetiti
George Orwell:
Svi Muje su ravnopravni u izjašnjavanju u Bošnjake, ali neke Muje su o tomu ravnopravnije od drugih
Darth Vader:
(Whshhhhhhhhsh) Jer se nije mogao oduprijeti moći Tamne Strane!
Martin Luther King:
Imao je san!
Kapetan Kirk:
Da hrabro krene tamo gdje nikada nijedan Mujo prije nije bio!
Edgar Allan Poe Nikad više!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 10 lis 2013, 10:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61178 Lokacija: DAZP HQ
|
zato šo još uvijek ne postoji sintagma glupi Bošnjak.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Zašto će se Mujo izjasniti kao Bošnjak? (Zašto je pile prešlo cestu stil) Postano: 10 lis 2013, 10:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Agathonikos:Zato što Bošnjak nema alternativu. Metemma:Jebeš im mater, kakvi Bošnjaci ? Wind:Valja li mi frizura ? Junuz:Ajde više odlučite se, nijednu pastrvu nisam prodao a dolazi Ministar sa uštedom i investicijama. Šeherzada: SarajkaDjevojka:Praud to bi Bošnjakinja. Puntar20:Nikolić je danas čitao o Bošnjacima u Kuriru.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|