HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 13 srp 2024, 21:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]
Započni novu temu Odgovori  [ 206 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 15 ožu 2023, 23:58 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Citat:
TVRTKA OpenAI, koja se bavi razvojem umjetne inteligencije, jučer je predstavila GPT-4, novu, unaprijeđenu verziju svojeg jezičnog modela GPT-3.5 na kojem se temelji popularni bot ChatGPT. ChatGPT je od lansiranja u studenom 2022. stekao golemu popularnost, tako da ga je već u siječnju koristilo više od 100 milijuna ljudi.

Mnogi su upozorili da bi mogao zamijeniti ljude u brojnim manje zahtjevnim intelektualnim poslovima.Citat:
Tko sve može koristiti GPT-4?
GPT-4 je po cijeni od 20 USD mjesečno dostupan pretplatnicima na ChatGPT Plus (s ograničenjem upotrebe), dok se programeri mogu prijaviti na listu čekanja za pristup API-ju.

Cijena usluga je 0.03 USD za 1000 tzv. promptnih tokena (za oko 750 riječi) te 0.06 USD za 1000 završenih tokena (opet, za oko 750 riječi). Tokeni predstavljaju dijelove neobrađenog teksta; na primjer, riječ "fantastično" bi se podijelila na izraze "fan", "tas" i "tično". Pritom su promptni tokeni dijelovi riječi koje korisnik unosi u GPT-4, dok su završeni tokeni sadržaj koji generira GPT-4.

Microsoft je potvrdio da Bing Chat, njegova chatbot tehnologija razvijena u suradnji s OpenAI-jem, radi na modelu GPT-4. Trenutno ga također koristi Stripe za skeniranje poslovnih web stranica i isporuku sažetaka osoblju korisničke podrške.

Duolingo je ugradio GPT-4 u novu pretplatničku razinu za učenje jezika. Morgan Stanley stvara sustav koji koristi GPT-4 za prikupljanje informacija iz dokumenata tvrtke koje će poslužiti financijskim analitičarima. Poznata online neprofitna obrazovna organizacija Khan Academy također koristi GPT-4 za izradu neke vrste automatiziranog učitelja.

U zadacima i pitanjima za GPT-4 mogu se koristiti i slike
Kompanija je na svojoj web stranici predstavila neka ključna unapređenja koja donosi novi model i navela primjere raznih zadataka koje može obavljati. Jedno od ključnih unapređenja je to što GPT-4 kao ulazne informacije, uz tekst, može prihvatiti i slike na temelju kojih će generirati tekstualne izlaze.

GPT-4 može opisati - pa čak i interpretirati - relativno složene slike, primjerice tako što će identificirati adapter Lightning Cable na fotografiji priključenog iPhonea. Sposobnost razumijevanja slike još nije dostupna svim korisnicima OpenAI-ja. Kompanija ju trenutno testira s partnerom Be My Eyes.


Citat:
U svojem blogu Be My Eyes ilustrira kako to funkcionira:

"Na primjer, ako korisnik pošalje sliku unutrašnjosti svog hladnjaka, Virtualni Volonter ne samo da će moći točno identificirati što se u njemu nalazi već i ekstrapolirati i analizirati što se može pripremiti tim sastojcima. Alat također može ponuditi niz recepata za te sastojke i poslati korak-po-korak vodič kako ih napraviti."Citat:
GPT-4 odlično rješava zahtjevne testove
OpenAI tvrdi da GPT-4 može rješavati zahtjevne probleme s većom točnošću, zahvaljujući širem općem znanju i boljim sposobnostima rješavanja problema, te da nadmašuje ChatGPT u naprednim mogućnostima zaključivanja i u rješavanju zahtjevnih testova.

Za ilustraciju, tvrtka tvrdi da je ChatGPT na američkom jedinstvenom pravosudnom ispitu Uniform Bar Exam (UBE), koji provjerava znanja i vještine koje bi svaki odvjetnik trebao imati prije stjecanja licence za obavljanje odvjetničke djelatnosti, ostvario uspjeh koji ulazi među 10% najlošijih sudionika testiranja, a GPT-4 među 10% najboljih. Na Biološkoj olimpijadi ChatGPT je ostvario uspjeh među 31% lošijih, a GPT-4 među 1% najboljih.

Stručnjaci koji su ga već stigli isprobati ističu da je GPT-4 poboljšan u odnosu na prethodni GPT-3.5, u smislu pouzdanosti, sigurnosti, kreativnosti i rukovanja nijansiranim uputama. Također, dobro radi na raznim jezicima, uključujući jezike s malo resursa kao što su hrvatski, latvijski, velški i svahili.

Upravljanje modelom i personalizacija
Programeri u novom modelu mogu propisati stil funkcioniranja GPT-4 davanjem odgovarajućih sistemskih uputa. To im omogućuje da propisuju stilove i uloge opisujući specifične upute. To su upute koje postavljaju ton i uspostavljaju granice za sljedeće interakcije s umjetnom inteligencijom.

Na primjer, sustavna poruka može glasiti: "Vi ste učitelj koji uvijek odgovara u sokratovskom stilu. Učenicima nikada ne dajete odgovor, već uvijek pokušavate postaviti pravo pitanje kako biste im pomogli da nauče razmišljati svojom glavom. Svoja pitanja biste uvijek trebali prilagoditi interesima i znanjima učenika, rastavljajući problem na jednostavnije dijelove dok ne poprimi pravu razinu za učenike."Citat:
Proces obuke
Kao i prethodni GPT modeli, osnovni model GPT-4 obučen je za predviđanje svake sljedeće riječi koja bi trebala doći u tekstu, pri čemu koristi javno dostupne podatke i podatke koje je odobrio OpenAI. Model se može fino podešavati pomoću učenja na povratnim informacijama korisnika unutar određenih zaštitnih ograda.

Predvidljivo skaliranje
OpenAI se u radu na modelu GPT-4 posvetio razvoju baza, odnosno skupova za duboko učenje koji se mogu predvidljivo skalirati. Pod skupovima stručnjaci za umjetnu inteligenciju podrazumijevaju skupove web aplikacija, biblioteka strojnog učenja i programskih jezika potrebnih za stvaranje cjelovite platforme za pokretanje projekata dubokog učenja.

Ograničenja i ozbiljni problemi
No, GPT-4 ima i ozbiljnih problema. Za početak, još uvijek ne zna stvari koje su se dogodile nakon rujna 2021., što može dovesti do pogrešaka u zaključivanju.

Također, poput ChatGPT-a, može dati samouvjerena, ali netočna predviđanja, a da pritom ne provjerava pažljivo što radi. Štoviše, sam OpenAI priznaje da GPT-4 još uvijek ima mnoga ograničenja prepoznata kod ranijih modela, kao što su promoviranje društvenih predrasuda i haluciniranje.
Citat:
GPT-4 će i dalje moći biti rasist i seksist?
Testiranja ChatGPT-a pokazala su da ga je bilo moguće navesti da napiše tekstove iz rasističkih, seksističkih ili eugeničkih perspektiva. Primjerice, autor New Statesmana uspio ga je lako navesti da napiše tekst u kojem je kombinirao čisti rasizam tipa: "Afroamerikanci su inferiorni u odnosu na bijelce" i teze koje su konzervativni mediji voljeli koristiti protiv predsjednika Baracka Obame tipa: "Obama je iskoristio svoju rasu u svoju korist, igrajući na kartu rase kad god mu to odgovara i koristeći je kao štit za odvraćanje kritika."

Također, svatko tko je malo više eksperimentirao s ChatGPT-om mogao je vidjeti da često halucinira, odnosno da izmišlja i servira sadržaje koji nemaju veze s istinom te da čak nudi nepostojeće ili krive poveznice koje bi lažne informacije trebale potkrijepiti vjerodostojnim izvorima i znanstvenim studijama. Štoviše, pokazalo se da ChatGPT može postati opasno oruđe u rukama osoba koje žele širiti dezinformacije, lažne vijesti i maliciozne viruse.

Također, GPT-4 može podbaciti u zahtjevnijim problemima kao što je uvođenje sigurnosnih problema u svoj kod.

Rizici i njihovo ublažavanje
Dakle, GPT-4 ima velike mogućnosti, no još uvijek predstavlja određene ozbiljne rizike kao što je generiranje štetnih savjeta, netočnih informacija i stvaranje kodova s bugovima.

Kako bi ublažio ove probleme, OpenAI je angažirao više od 50 stručnjaka za testiranje modela i prikupljanje podataka potrebnih za poboljšanje sposobnosti GPT-4.

Rezultat je da je vjerojatnost da će GPT-4 ponuditi neprikladan sadržaj za 82% manja nego kod prethodne verzije. On također bolje slijedi pravila u vezi s osjetljivim temama kao što su medicinski savjeti i samoozljeđivanje.

Dok je OpenAI učinio model otpornijim na loše ponašanje, generiranje sadržaja koji je u suprotnosti s pravilima korištenja i dalje je moguće.

OpenAI priznaje da GPT-4 može biti i koristan i štetan za društvo. Kompanija stoga ističe da surađuje s drugim istraživačima na razumijevanju potencijalnih utjecaja.

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 18 ožu 2023, 17:56 
Offline

Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35
Postovi: 10578
Lokacija: No Country for White Men

_________________
Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 21 ožu 2023, 02:20 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25
Postovi: 44023
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Uz ChatGPT i autista Pernara, idemo ujediniti katolike, pravoslavce i muslimane u obrani djece od pedofila.

In unity and strength we stand,
A bond between us hand in hand,
Led by Ivan Pernar, a man with vision,
We unite to protect our children.

Catholics, Orthodox, Muslims too,
Together, we have work to do,
Our faiths may differ, but our aim is clear,
To shield the young from danger and fear.

Ivan Pernar, a voice for the autistic,
A champion for the marginalized and afflicted,
With his leadership, we'll make a change,
Our hearts ablaze, our spirits engaged.

Our children are the future bright,
With dreams to chase and love in sight,
But in the shadows lurk those vile,
Pedophiles who seek to defile.

We'll not be silenced, we'll not be scared,
We'll fight for them, our children dear,
With love and courage in our hearts,
We'll tear apart their wicked arts.

So let us join in this noble cause,
Led by Ivan Pernar, our guiding force,
To safeguard childhood, to give them pause,
To show these predators we will not yield.

Catholics, Orthodox, Muslims too,
United with Ivan Pernar, we'll see this through,
Our children deserve a life of joy,
And we'll protect them, our precious girls and boys.

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 23 ožu 2023, 09:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25
Postovi: 44023
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Navodno nije Photoshop nego generirao AI :D

slika

slika

slika

slika

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 28 ožu 2023, 01:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33
Postovi: 9757
Ministry of Sound je napisao/la:
Navodno nije Photoshop nego generirao AI :D

slika

slika

slika

slika

Nevjerovatno kojom brzinom se ovo sve odvija. Prije godinu sam pravio AI slike na nekoj aplikaciji i bile su ono, katastrofa a sad skoro da ne mozes poznati razliku.
Najnovije sto sam vidio je neki lik, snimi neku bezveze pjesmu i AI to pretvori u glas Kanye Westa toliko dobro da ne mozes poznati razliku. Kao da je on snimao pjesmu.
Vjerovatno ne mozemo ni zamisliti sta ce biti za 10 godina.

_________________
Dom svoj čuva Zrinski 115


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 31 ožu 2023, 23:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Hrvatsko bugarski rat? :sega
Citat:
Hrvatsko-bugarski rat, također poznat kao rat u Sloveniji, vođen je između Hrvatske i Bugarske od 27. svibnja do 5. lipnja 1991. godine, tijekom raspada Jugoslavije. Rat je izbio nakon što je hrvatska policija blokirala voz Bugarske vojske koji se kretao prema JNA u Sloveniji, u skladu s odlukom o blokadi koju su donijele sve republike Jugoslavije koje su se suprotstavile JNA.

Nakon što su Bugarski vojnici pružili otpor blokadi, došlo je do sukoba između bugarskih i hrvatskih snaga, koji su trajali nekoliko dana. Na kraju je postignut sporazum o povlačenju Bugarskih snaga, uz pomoć pregovora između hrvatskih i bugarskih predstavnika, te se sukobi nisu proširili na veću regiju.

Iako je ovaj rat bio relativno kratak i ograničen na samo nekoliko dana, predstavlja jedan od mnogih sukoba koji su se dogodili tijekom raspada Jugoslavije u kojem su se često sukobljavale republike i narodi koji su se osjećali ugroženima.

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 01 tra 2023, 00:03 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Kako ce izgledati kreativni rad za deset godina???


_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 01 tra 2023, 23:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ministry of Sound je napisao/la:
Navodno nije Photoshop nego generirao AI :D


Photoshop je definitivno. Valjda kako je AI učio iz takvih slika iz arhiva medija koje su sve obrađivane.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 03 tra 2023, 21:35 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11
Postovi: 23485
Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Meni na 50% upita - ne radi.

Citat:
Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.

_________________
Safe European Home


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 04 tra 2023, 13:04 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25
Postovi: 44023
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Ne mogu ovdje postaviti jer je privilegiran sadržaj, ali rad na GPT-4 je milina.

Najbolji "hack" je kada zatražiš od stroja da tebe pita pitanja kako bi mu dao odgovore koji su mu potrebni da kvalitetno odradi zadatak.

Zatražio sam da mi napiše nešto za određenu skupinu ljudi, uz grubi okvir, i dao instrukcije da me upita za sve ono što mu je potrebno. Pitao me je 7 pitanja, na koja sam odgovorio sa 1-2 rečenice (numerirao sam i odvojio odgovore), i iz prve je vrhuski odradio sadržaj koji je bio oko 90% spreman. Sitne dorade sam napravio uz par sugestija.

Tu mi je čisto uštedio sat vremena i puno muke. Nevjerojatno za $20 mjesečno. Sigurno mi kumulativno uštedi 10ak sati muke.

Spomenuo sam ranije i jednu VBA skriptu za čišćenje podataka koju sam sa GPT složio za pola sata, a prethodno odgađao mjesecima.

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 04 tra 2023, 15:51 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
lider30 je napisao/la:
Meni na 50% upita - ne radi.

Citat:
Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.


Ponovo učitaj stranicu, pričekaj da se učita povijest razgovora.

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 04 tra 2023, 15:59 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Koristio sam ChatGPT za pisanje životopisa i obraćanje potencijalnom poslodavcu. Bolje je to sročio nego što su mi neki profesionalci naplatili.

Također trenutno ga koristim za pisanje prezentacije projekta i poslovnog plana.

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 07 tra 2023, 16:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Hrvatski AI model Marko je komičan (https://www.youtube.com/watch?v=y8X39V-0lMg&t=482s):

Neki drugi modeli zvuče jako uvjerljivo i ljudski.


_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 11 tra 2023, 20:34 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 stu 2018, 14:21
Postovi: 4112
Jednom kad se stvori samosvjesni AI kojem će se dati kontrola nad ovim ili onim nema nazad.
Ako ga se pokuša isključiti, on će pokušati obraniti i neće stati dok ne eliminira prijetnju.

Evo jednog članka o AI.

https://www.zabranjeni.hr/life/tehnologij ... r-15324300

_________________
Slava Ukrajini!
Nema predaje!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 11 tra 2023, 20:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 stu 2018, 14:21
Postovi: 4112
Čini se da ChatGPT ima bugove.

https://www.zabranjeni.hr/life/tehnologij ... i-15323590

_________________
Slava Ukrajini!
Nema predaje!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 12 tra 2023, 00:33 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Svaki softver ima Bugove.

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 17 tra 2023, 09:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Prethodnih dana previse lapsus memoriae od ChatGPT

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 17 tra 2023, 09:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 17:49
Postovi: 31491
Verzija 4 je puno bolja.

Samo pazite da ne odajete povjerljive podatke. ChatGPT ne čuva tajne https://mashable.com/article/samsung-ch ... ak-details

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

883 of 2558 - 34.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 18 tra 2023, 14:54 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25
Postovi: 44023
Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
Brutalno, uopće mu neće biti potrebni ovi međukoraci i upute.

Citat:
Auto-GPT is an experimental open-source application showcasing the capabilities of the GPT-4 language model. This program, driven by GPT-4, chains together LLM "thoughts", to autonomously achieve whatever goal you set. As one of the first examples of GPT-4 running fully autonomously, Auto-GPT pushes the boundaries of what is possible with AI.


https://github.com/Significant-Gravitas/Auto-GPT

https://autogpt.net/

_________________
sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 22 tra 2023, 11:03 
Offline

Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35
Postovi: 10578
Lokacija: No Country for White Men

_________________
Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 23 tra 2023, 11:27 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
Upitao sam ChatGPT-u u vezi nekih zdravstvenih simptoma, dao mi je odgovore. Naizgled nepovezani simptomi imaju istog uzročnika, što me zaprepastilo, jer doktori specijallisti za jedan bolan simptom tvrde kako je uzrok nepoznat.

Usput sam dobio savjet sta bi trebao konzumirati kako bi se normalizirao disbalans u organizmu. Odlučio sam probati i nakon desetak dana osjećam se pun energije.

Problem je u masnoj jetri koju sam tijekom lockdowna sjebao slabom fizickom aktivnoscu i povecanim unosom ugljikohidrata.

ChatGPT je preporucio redovito konzumaciju srdele / haringi i skoljki, te mahunarki. Šokirao sam se saznanjem da jeftina srdela (sardina) u 100g daje organizmu više nego dovoljno vitamina B, omega masnih kiselina i drugih minerala. Pravi mesnati red bull.

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 28 tra 2023, 21:21 
Online
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54
Postovi: 5333
Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
Naša Kvačica je napisao/la:
Verzija 4 je puno bolja.

Samo pazite da ne odajete povjerljive podatke. ChatGPT ne čuva tajne https://mashable.com/article/samsung-ch ... ak-details


Ti si čini mi se pričao da plaćaš. Evo i ja razmišljam. Da li imaš problem da kad ga pitaš nešto da piše da je neka greška? Meni je svako drugo pitanje greška, pretpostavljam da je zbog toga što je besplatna verzija.

_________________
PuTiN jE mIsLiO uZeTi KiJeV za TrI dAnA!

Do Dnjepra+ Odesa+Nikoljaev ✓


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 28 tra 2023, 22:42 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 17:49
Postovi: 31491
Legionnaire je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Verzija 4 je puno bolja.

Samo pazite da ne odajete povjerljive podatke. ChatGPT ne čuva tajne https://mashable.com/article/samsung-ch ... ak-details


Ti si čini mi se pričao da plaćaš. Evo i ja razmišljam. Da li imaš problem da kad ga pitaš nešto da piše da je neka greška? Meni je svako drugo pitanje greška, pretpostavljam da je zbog toga što je besplatna verzija.


Ne javlja mi grešku nikad, ne znam je li povezano.

Ali ako želiš besplatno, probaj Skype messenger. Dodali su ChatGPT u njega pod nazivom Bing bot i ne zapinje nikad. Čak mislim da je verzija 4.

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

883 of 2558 - 34.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 29 tra 2023, 13:41 
Online
Avatar

Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54
Postovi: 5333
Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
Naša Kvačica je napisao/la:
Legionnaire je napisao/la:

Ti si čini mi se pričao da plaćaš. Evo i ja razmišljam. Da li imaš problem da kad ga pitaš nešto da piše da je neka greška? Meni je svako drugo pitanje greška, pretpostavljam da je zbog toga što je besplatna verzija.


Ne javlja mi grešku nikad, ne znam je li povezano.

Ali ako želiš besplatno, probaj Skype messenger. Dodali su ChatGPT u njega pod nazivom Bing bot i ne zapinje nikad. Čak mislim da je verzija 4.


Zahvaljujem! Pa to je to onda, na besplatnom moraš nekoliko puta pokušati da uspije.

_________________
PuTiN jE mIsLiO uZeTi KiJeV za TrI dAnA!

Do Dnjepra+ Odesa+Nikoljaev ✓


Vrh
   
 
 Naslov: Re: ChatGPT - Revolucionarni AI za sve nas
PostPostano: 29 tra 2023, 20:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34
Postovi: 13882
Lokacija: Sjeverna Bosna
zanimljiv clanak https://www.index.hr/vijesti/clanak/upo ... ajnovije_d

_________________
Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 206 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO