|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kovach
|
Naslov: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 21:17 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 10:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
Da li je neko probao? Ponekad iz dosade udem tu i trollam.  Moze se naci stosta zanimljivog za razgovor, narocito zenskog. Mada ima mnostvo drkaCa. Iskustva?
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 21:26 |
|
|
Ja sad ušao da vidim šta je to, sve quronje. Neki Švabo pokazuje qrac.
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 21:29 |
|
|
Mene banirali, ukoliko zelim biti unbanned moram ciniti "Community service", sto znaci da moram sjediti i klikati na opskurne slike. Nema odreden broj nego pise "NaN" sto u prijevodu znaci "Not a number", infinite. Tako mogu dovjeka sjediti. Da su mi bar odredili broj slika, ali nisu. :(
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 21:40 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja sad ušao da vidim šta je to, sve quronje. Neki Švabo pokazuje qrac. Pa to je i sarm koncepta, da mozes naici na svakojake "licnosti", od Brazila do Novog Zelanda. A inace mozes u podesavanjima staviti da hoces samo sugovornike iz odredenih zemalja/zemlje, na primjer iskljucivo chattere iz BiH/Hrvatske/Srbije/Crne Gore/Slovenije/Makedonije.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 21:45 |
|
|
Jednom davno bio, tada sve bilo puno frikova i Arapa, sada su očito u pitanju perverznjaci 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
zmajček
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 21:48 |
|
|
Ana Rs.Ponavljam po stoti put. Tu su samo kokare. Manite se ovih chatova sa malom barom prepunom krokodila. Šanse za ulov su vam jako male.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 29 tra 2013, 23:07 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8197 Lokacija: Republic of Srpska
|
Prije par godina prvi put ušao na Chatrou. I moram priznati bilo je svakakvih iskustava,naročito je zanimljivo kad naiđeš na gastarbajterke pa opleteš na lošem englišu i posle dvije rečenice ti kažu " pričajmo našim,mi smo naše ":) ...
Uglavnom ima svega,patologija je sveprisutna,što se kaže da prostite neki dr.kaju povazdan. Uglavnom najviše je Turaka,Talijana i Marokanaca.
Ja govorim solidno ruski i onako engleski,tako da pomalo se i translate koristio. Upoznao jednu super poljakinju Magdu, ispričali se ko najrođeniji, neka nimfomanka iz Nigerije mi pokazivala kako šmrče,opet s Amerima se uglavnom svađam, dok se naravno sa bratskim Ruskinjama i Grkinjama poštuje ono kulturno dostojanstvo.
Ipak nisam neki fanatik Chatroua i jedno 3 mjeseca nisam ušao, a da ima uvrnutog svijeta to je činjenica, da ima i poneko normalan svakako. S par pripadnica nježnijeg pola iz Koreje sam takođe imao solidan dijalog, čak su čuli i za Ivu Andrića što me baš iznenadilo.
Bilo je tu i bračnih ponuda od naših cura iz Austrije i Švedske,al sam im stavio do znanja da ja ne želim prat klonje i ne znat ime prvog komšije,te napuštati najljepši dio planete...
što se ana.rs tiče, dosta koristan sajt, rijetko sam kad tamo, ali mogu reći da stvarno ima korisnih stvari,čak sam imao u planu nekad i hejtovat pojedine udavače,al opet se sažalio...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 04 svi 2013, 13:54 |
|
|
Ja sam nekad bio na LiveJasmin.com
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 05 svi 2013, 11:54 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja sam nekad bio na LiveJasmin.com Zar ti nisi oženjen  A šta vam je taj Četrulet? Mijenjate partnerice za chat...to nešto kruži...šta li?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Kovach
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 05 svi 2013, 12:10 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja sam nekad bio na LiveJasmin.com Zar ti nisi oženjen  A šta vam je taj Četrulet? Mijenjate partnerice za chat...to nešto kruži...šta li? Pogledaj uvodni post. To je upravo roulette, izbaci ti random ljude.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 05 svi 2013, 14:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja sam nekad bio na LiveJasmin.com Zar ti nisi oženjen  A šta vam je taj Četrulet? Mijenjate partnerice za chat...to nešto kruži...šta li? To nije Junuz nego Vladimir Rus, trolla ga sa istim avatarom, izgleda uspješno. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 05 svi 2013, 16:28 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja sam nekad bio na LiveJasmin.com Zar ti nisi oženjen  A šta vam je taj Četrulet? Mijenjate partnerice za chat...to nešto kruži...šta li? Aprililili 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Chatroulette Postano: 05 svi 2013, 16:57 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
A taman sam se ponadala da imam nekakve šanse kod Junuza. Platićeš mi za ovo Vladimire!
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|