|
|
Stranica: 29/37.
|
[ 918 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 07 lip 2016, 15:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39039 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Greedy Little Yugoslavia...
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 09 lip 2016, 20:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39039 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Željezno srce rata
Hearts of Iron 4 je nevjerojatno kompleksna simulacija Drugog svjetskog rata za koju će trebati možda i stotine sati da je savladate, kako kroz igru, tako i kroz razne vodiče.
Nevjerojatno veliku mapu svijeta iz cca 1936. godine čini preko 11.000 jedinstvenih provincija, morskih regija i zračnih zona. To je gotovo 250 puta više u odnosu na mapu kakvu bi imali u društvenoj igri Rizik. Klima, teren, izmjena dana i noći, vremenske pojave i nepogode, kao i linije za opskrbu simulirane su i animirane za individualne provincije, te sve imaju značajan utjecaj na kretnje vaših jedinica, te naravno i na borbu. Na težim nivoima igranja, biti će primjerice potrebno da se vrijeme razvedri, prije no što lansirate ofenzivu s oklopnim vozilima ili zrakoplovima.
U igri možete igrati s bilo kojom nacijom koja je postojala između 1936. i 1939. godine, no iako su velike sile poput Njemačke, SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva vrlo detaljno kreirane, posebno je iskustvo igrati s manjom nacijom. HOI4 je "out of the box" dovoljno moćan da srednje jake ili slabije zemlje prihvate frakciju i ideologiju, kao što su demokracija, komunizam ili fašizam.
Takve mogućnosti mogu donijeti sate i sate zabave, pogotovo ukoliko se upustite u stvaranje nečega što nema veze s poznatom poviješću, no upravo je to čar ove igre. Možete igrati u ulozi Njemačke koja se prijeti diktatorskim režimom, no niti u jednom trenutku ne potegne potez toliko radikalan kao u slučaju stvarne povijesti, odnosno nacizma. No posebno je interesantno ukoliko izmišljenu nacističku povijest isprobate s nekom "beznačajnom" nacijom. Generalno, mogućnosti su doista beskonačne.
Hearts of Iron IV je snažan kandidat za ultimativnu grand strategiju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 13 lip 2016, 12:16 |
|
|
Battlefield 1 – pola sata čistog multiplayer gameplaya Čini mi se da pada Preorder preko Brazila
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 27 lip 2016, 16:20 |
|
|
zna li tko neki sajt gdje se mogu skinuti pc igrice cca 2004-2008? pukla me neka želja da provrtim neke igrice iz djetinjstva
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 27 lip 2016, 17:21 |
|
|
Pantagana je napisao/la: zna li tko neki sajt gdje se mogu skinuti pc igrice cca 2004-2008? pukla me neka želja da provrtim neke igrice iz djetinjstva Koje igre, vjerovatno onda nisi igrao legendarne COD MW2 i Arma 2 koje su izašle godinu poslije? Potvrđeno u BF1 MP će se moći igrati sa sljedećim nacijama: “British, German, Austro-Hungarian, Italian, Ottoman, and American.”
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 27 lip 2016, 17:34 |
|
|
nfs carbon, prostreet, far cry 1, 2 i tako to
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 12:04 |
|
|
Pantagana je napisao/la: zna li tko neki sajt gdje se mogu skinuti pc igrice cca 2004-2008? pukla me neka želja da provrtim neke igrice iz djetinjstva Pantagana je napisao/la: nfs carbon, prostreet, far cry 1, 2 i tako to Izvolite, gospodine Pantagana. Samo odaberite opciju All Genres i birajte. Važno je napomenuti da na ovom sajtu nema mrtvih linkova. http://theisozone.com/downloads/pc/windows-games/
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 12:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kupio Doom i PES Euro 2016 (PS4) prošle nedjelje i još nisam imao vremena ni da ih uključim. FML. Skinuo demo za Doom na ps4, i kada krenem da igram, ps4 krene da se čuje kao mlazni motor, ventilator se vrti za sve pare. Jel i kod tebe tako, ili ipak moram da otvorim konzolu i izduvam prašinu?
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 12:55 |
|
|
Gospodine Pantagana, ako ste odlučili ponovo odigrati Far Cry 2 evo vam nekoliko saveta, jer mnogi ljudi se žale na monotoniju u toj igri.
Kao prvo, što manje koristite vozila i taj prelepi i prostrani afrički krajolik što više obilazite peške. Igru treba igrati što sporije, bez jurcanja vozilima jer tako ćete osetiti pravi gušt koju ta igra ima u sebi.
Drugo, izbegavajte sukobe s neprijateljima na checkpointima jer se oni pojavljuju na istom mestu samo minut nakon što ste ih poubijali jer je igrin respawning prilagođen i gamerima koji vole prečestu pucnjavu a na vama je da birate, hoćete li vozilima jurcati mapom i stalno pucati s ciljem da je što pre odigrate ili ćete igrati polako i uživati u igri. Znači, lagano ih zaobilazite i nastavite svojim putem jer mnogi gameri tu greše, pa igru koja ti pruža veliku mogućnost realnog doživljaja, upropaste svojom krivicom. Uostalom, i u stvarnom životu biste gledali da se što manje sukobljavate i da izbegavate sukobe a ta vam igra upravo to nudi. Prvi put kad sam je igrao, i ja sam osetio monotoniju ponavljanja ali kad sam je posle igrao sa ovim pristupom, igra je bila neuporedivo zanimljivija i realnija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 12:58 |
|
|
Far Cry 3 je bio puno bolji, Far Cry 4 čista kopija trice pa su sa Primalom otišli malo predaleko, iako meni nije toliko smetalo, prešao sve nastavke i mogu reći jedan od boljih serijala.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 14:19 |
|
|
au, odličan sajt g. aga, sve imaju, zahvaljujem da da definitvno ste upravu za fc2, treba što manje vožnje i checkpointa
@daramo prezirem nove igrice, neznam zašto
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 14:36 |
|
|
Far Cry 2 je odlična igra, samo je treba znati igrati. Recimo, poslednji put kad sam je igrao, uopšte nisam koristio vozila a u čamac sam ušao nekoliko puta. Odlična stvar je kad pred kraj poslednje misije krenete s početka prve mape i idete do kraja druge mape, satima možete guštati i istraživati krajolik a da ne ispalite metak. Eventualno, možete imati snajper pa tu i tamo nekog ubiti onako hinjski iza grma, šume ili kamena pa se onda sakriti i umiriti dok te ekipa traži pa kad odustanu, nastaviti svojim putem. Igrao sam je i sa modom koji ulepšava grafiku, čini boje življim i šarenijim ali problem s tim modom je bila pustinja čija je boja bila presvetla. Uglavnom, odlična igra.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 14:49 |
|
|
meni su moćni bili oni prijelazi iz žute savane u nabujalu džunglu, u svakom slučaju slažem se, odlična igra
a da vas pitam g. aga, pošto mi se vi činite kao potencijalni kandidat, jeste igrali hard truck apocalypse (2006) ? to je bila moja droga jedno vrijeme
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 28 lip 2016, 15:12 |
|
|
Nisam ali znam za tu igru, gospodine Pantagana. Inače, ni meni ove nove igre ne sedaju, skoro nikako, uz neke izuzetke. Moji favoriti su u rasponu od 2002. do maksimalno 2008. Akcenat je na 2002-2005. Valjda i zato što ih danas ima i previše pa igrate jednu a na lageru vas čeka još njih 10, nema više onog osećaja da poznajete svaki kamen i grm u igri jer ste je odigrali više puta i svaki put sa užitkom. Pre je to bilo drugačije, sad je sve ubrzano pa se i izgubila volja za novim igrama. Sećam se Medal of Honor: Allied Assault iz 2002, najpre sam imao demo s jednom misijom, koliko sam ga samo puta odigrao. Nema više tog osećaja, odigraš igru a onda za par meseci se nateraš da odigraš neku drugu.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 29 lip 2016, 00:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dino988
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 04 srp 2016, 00:08 |
|
|
Ja takodje dosta igram druge igre zahtjevnije na PC ali volim se zbaviti i sa flash igrama , bas naisao na jednu veoma zanimljivu igru, evo linka pa vidite i sami o cemu se radi bowling king ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 12 ruj 2016, 21:24 |
|
|
Jeste probali naganjati Turke BF1 OB i šta velite?
Meni je ovaj povratak u WW1 super, ovo će biti odlično timsko zafrkavanje s ekipom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 ruj 2016, 11:11 |
|
|
Jučer izašao demo za FIFA 17, odličan, grafički lijepo izgleda u novom Frostbite engine-u. Ova Journey kampanja isto super novotarija. Danas imate The Crew na Uplayu besplatno u povodu 30 godina Ubisofta pa ugrabite. https://club.ubisoft.com/en-US/welcome
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 ruj 2016, 12:29 |
|
|
Da ponovo odigram ove spomenike starog kova iz svijeta PC igara, podstakle su me recenzije tih igara, upravo iz vremena njihove pojave, dakle iz 2001. i 2002. godine. No One Lives Forever: The Operative http://www.sk.rs/2001/01/siop02.html No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.’s Way http://www.sk.rs/2002/11/siop01.htmlŠto se recenzija starih igara tiče, skoro sa istim užitkim ih čitam kao što igram te igre, pa ako neko ko dijeli tu moju impresiju želi osjetiti isto, samo neka klikne na link "Opis igara" u gornjem lijevom uglu i neka uživa u doživljajima tih igara u vremenu u kojem su izašle, a tu je skoro sve što je izašlo od januara 1998. do danas, uz ogradu da se vaš doživljaj neke igre svakako može ili se mogao razlikovati od doživljaja autora recenzije.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 ruj 2016, 19:24 |
|
|
Tu se aga slažem, ostali su totalno bez inspiracije kao i u filmskoj industriji, već su počeli štancati remastere starih naslova. Baš čekam prekosutra Bioshock Remastered kolekciju da to obrnem u next-gen okružju, ostalo mi je u super sjećanju. Onda skoro dolazi COD4 remastered, to mi je prvi mp naslov, koja nostalgija.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 14 ruj 2016, 23:29 |
|
|
Gledam sad taj Bioshock na steamu 20 eura, a igrica iz 2007. Kad god pogledam kakvu best 10 listu ovog ili onog na youtube Bishock je tu, pa reko da vidim. Možda i kupim.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 ruj 2016, 09:40 |
|
|
Pa tko kupuje na steamu Ja sam imao Bioshock 1 i Infinite od prije a radi remastera uzeo Bioshock 2 u majčici Rusiji za 1$, tako da sam upotpunio kolekciju i čekam remaster. Ovi Ameri baš vole Srbe kao negativce, nakon GTA IV opet Srbin glavni negativac i u Watch Dogs 2. Citat: Tu je i Bloom, "zla" korporacija za cyber sigurnost na čijem je čelu "naš" čovjek - Dušan Nemić! Dušan je ujedno i glavni zlikovac u igri, a u životu prati vlastiti motto, "nekoliko civilnih žrtava cijena su za bolji svijet". Eto, nakon Nike Belića u GTA 4, ovo će biti drugi veliki naslov u kojemu će lik s naših prostora imati značajnu ulogu.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 ruj 2016, 15:18 |
|
|
Može se nabavit za par eura na amazonu ali eto čisto uspoređujem cijene. Iznenađujuće mi za tako staru igricu, na steamu su za nove igrice realne cijene - 50ak eura.
Jesi upratio možda cijelu dramu koja se događala oko No Mans Sky. Najnajavljivanija igrica ove godine, istraživanje beskonačnog svemira, hrpe planeta, svega i svačega. Ljudi kupovali za 60 eura, u preorderu i više, da bi igrica ispala totalno sranje. Radio je mali tim, realno nemaju kapaciteta za išta ozbiljnije proizvest ali ljudi se napalili na to nešto nevjerojatno. Poludili kad su skonatli šta su dobili. Hype totalni.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 15 ruj 2016, 16:08 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Samo EU4. Pokorio Europu od Stambola do Mitteleurope. Prvo naravno vratio se na islam. Uzeo Albaniju, Makedoniju, Bugarsku, Srbiju, BiH, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Rumuniju, Mađarsku, Moldaviju, Slovačku a Češka mi je vazal koji će se uskoro inkorporirati.
Fašistička diktatura, imam vojsku 100 k, mornaricu 65 brodova. Držim trade Dubrovnika i Istanbula.
Svi se urotili u alliance protiv mene a niko ne smije napasti. Slijedeći cilj: ovladati Italijom, Austrijom, Švicarskom i Poljskom.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Igrate li PC igrice??? Postano: 16 ruj 2016, 19:17 |
|
|
Ma One Mans Lie jedna od najvećih prevara u povijesti gaming industrije, obećavali brda i doline a dobili simulator rudarenja.
Koja katastrofa, više od pola ljudi tražilo refund, igru koja ne vrijedi ni cijenu indie naslova u hype uvalili kao aaa naslov. Skinuo gog drm free verziju i unistall nakon pola sata, dosadno i jednolično do bola.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|