Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7452 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
ja sam to isključio,ali davno pa se više i ne sjećam... uglavnom,najprije idi na postavke (settings),zatim nešto u vezi teksta ili oblika teksta... gotove riječi ili tako nešto... ja sam se vodio samo logikom i uspio isključiti...
Prebacio na engleski i nasao za minutu. Na nasem trazio satima i nisam znao da se snadjem. Uglavnom language input nesto i sve opcije pogasio. Ne vibrira mi vise na svako slovo, ne ubacuje mi vise slova, sada vidim samo tastaturu. Kad je u pitanju tehnika, engleski mi je maternji. Tako mi je jos od vremena kad sam imao svoj prvi Windows kompjuter (imao sam i prije kompjuter samo bio je neki stari Mac). Tako sam naucio mnoge stvari, izmedju ostalog i instaliranje Windowsa. Samo engleski i step by step pracenje onog sto pise. Uglavnom problem solved.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.